70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen dikkat et yediklerine etmezsen daha çok kilo alabilirsin bak.:26:

Akşam çorba varsa ekmek yok ekmek varsa çorba yok canım.
Her diyette hemen hemen böyledir.

aaa cnm walla ben bılmıodum bunu ogrenmem cok ıı oldu ozamnsa ekmek yok ben her corbann yannda ekmek yenır dıe blıodum hahahayy
demekkı yanls blgılere sahıpmısım peeeeehhh

Aminnn tatlım...

Yatak keyfi bambaşka ama değil mi?
Bizde mesela izin günümüzde tüm gün yan yana oluyoruz ya ertesi gün iş oluyor.
Sonra akşam yine bir araya geliyoruz.O kadar zor geliyorki izinden sonraki iş günü.
Kocişin kokusu hep burnumda oluyor.Kocişde öyle diyor buğün sensiz çok zor geçti özledim fıstığımı diye.
Geçen hafta sonu ben dinleneym diye eve süpürge açdı,vilesa çekti.Pazarda ben çıktım arkadaşlarla buluşdum.
Akşam yine kocişle yan yanaydık.20 tane daha film aldık yan yana iziyoruz sonrada orum yapıyorz.
Arada küçük iddalarla birbirimize kahve tatlı yaptırıyoz:) Güzel gidiyor ya inşallah böyle devam eder.

Doğum günümde çiçek göndermişti ya.Birde çanta almış süpriz yapmak için.
Çantayıda saklamış benim haberim yok.Çamaşırları düzeltirken gördüm.Nasıl sevindim.
Gece yarısından önce veremedi hediyeyi.Annemler geldi,kayınvalidem bizdeydi.
Daha öncede küpe vermişti hediye diye.Aklıma geldi acaba bana almadı mı diyorummm
Sonra gözlerimi kapayıp yatak odasına götürdü nasıl mutlu gözleri ışıl ışıl.
Seni mutlu etmeyi seviyorum benim fıstığım nasılda seviniyor diyor.

İnsan evde olunca düşüncek çok şeyi oluyor.
İzin günümde anladım ben bunu.Seninkide normal.Umarım hep böyle devam ederiz.

tamam tamam sırf senin çenen sussun diye içecem canım benim yoksa sen başımı ağrıtıcaksın benim

anaaa benim kocişde yengeçççççççç bende ikizlerim ,kız ay_nil ben sana diyorum bizim senle herşeyimiz benziyor diye

benimkiside sevgiliyken bana cevizlerin içini açmış mektup koymuş sonra yeniden kapatmış bana elime verdi birde yanına zarf bunu eve gidince aç ,cevizleride ye tmm mı dedi bende saf giibi tamam diyorum ,eve gittim ilk zarfı açtım ,birde ne ggöreyim herşey ccevilzerde yazıyor oturdum bir köşeye düşünüyorum cevizler elimde ne demek oluyor bu diyorum sonra cevizlere bakarken bir baktım cevizin tekinde küçük ek yerinden beyaz birşey görünüyor ana dedim ceviz kahverengi olur bu ne böyle anladımki içlerinde birşey var hemen zor zar ellerim titreye titreye nasıl açtığımı bilemedim ,1 sayfalık hepsinde mektup ilişkimizi anlatıyor herşeyi anlatıyordu çok güzeldi oturup ağlamıştım o gece ayy canımın içi o benim yaaa seviyorum kocamı herşeyi el emeği iile yapmıştı kendi zarfı dahi kendi yapmış beyaz kağıttan satın almamış düşünün o kadar değer vermiş herşeye

Topikte 2 aşk böcüğü var.
valla ben başlatmadım dileğim ay_nil başlattı bende aşka geldim napiimmmm

tek duam artık bir an önce işe başlayıp o kafamdaki kuruntuları yok etmek dediğine katılıyorum evde olunca insanın düşünücek çok şeyi oluyor
Allah kocama sabır versin artık ne diyim

günaydın kızlar nasılsınız
aşka geldik şeker

kızlar yarın aksam mısafrım geleblır yemeklerımıde aksamdan yapmak zorundayım napablırım bılgı werırmısınz bana
ılkkez gelckler ewıme:18:

hayırdır bebemm ne aşkı bahar geldi diyemi aşka geldiniz
yol yakınken vazgeçin ne aşkı beeeeeaaaa

Selammmm kizlarrrrr
Hava berbat yine yagmurrrrr offfff yaz gelsinnnn artiiikkkkk sıkıldım cokkkkk

Menum

Sabah bitki cayı
Maydonozlu peyniri sandviç yaptım kendime

Ara Maydonoz sapı suy kaynattim onu iciyorum

Öğle tavuk göğüsü haslama marul salatası domates salatalık

Ara bitki cayı yada Maydonoz suyu....

Aksam salata Ve 1dilim ince Light ekmek
2l su

Bizim kocişler ondan benziyor demek ki birbirlerine :)

Bende mersine sınava gidicem.Kocişle ilk ayrılışımız sevgiliyiz o zamanlar.
Bana mektup yazmış.Mektupda ilişkimizi benimle ilgili düşüncelerini neler hissettiğini hepsini anlatmış.
Mektubun arkasına hiç unutmam.Bir tane ev,bir yatak ve ikimizi çizmiş.
Sen ben evimiz ve yatağımız diye de yazmış.Otobüsde hem gidiyorum hem hungür hungur ağlıyorumm ne zor gelmişdi.
Çok büyük destek olmuştur kociş bana.Ellimizde defter kalem kitap çimenlere oturup az ders çalıştırmadı beni.

Öyle bir şeydiki.Kociş askerden yeni gelmiş iş yok.
Sabah 6 da kalkıyordu birlikde kahvaltı yapıyorduk beni işe bırakıyordu.
Sonra kursa gidiyordu öğlen yine birlikde yemek yiyorduk.
Çıkışıma az kaldığı için yine beni bekliyordu.Birlikde gemi turu yapıyorduk beni otobüse bindirip gidiyordu.
Hafta sonları çıkamadığım içi görüşemiyorduk ama hep anlayışlıydı.
Çok savaçtı benim için.Her şeyden önce ilk değiştirdi.

Geçen babam diyorki.Eşinin en beğendiğim huyu cesareti.
Benimle tanışmaya tek başına geldi seni sevdiğini söyledi,yapacak bir şey bırakmadı bana diyor.

Eşimin en beğendiğim huyu kim olursa olsun evde yanlızken nasılsak öyle davranması.
Yardımcı olması gerekiyorsa kim olursa olsun yanımızda yardım eder.Hiç öyle aman ben erkeğim yapsın demez.
Canımıniçi kocişim o benim kalbmin kalbi yaa.

Fena aşka geldik bu böyle sürer giderrr

hoşgeldin tatlum.
bende iş güç devam ne olsun.evet çok çok dobiç durmuyorum ama sonuçta az da olsa dobiçim
kilo 55 olunda o kıvrımlar olacakmı yoksa düz bi sopayamı benzicem tahmin edemiyorum

Bende 55 kiloda nasıl olucam çok merak ediyorum.
Sende azimlisin ama bu azimle gidersen görücez insaallah o rakamları.

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın pötüşüm nasıl geçti haftasonun?

Sende haklısın ama tatlım.
Ben bir gün evde kaldım.akşama kocişe ben ölürsem ne yaparsın?
Evlenir misin?Yoksa evlenmez misin?Çok üzülür müsün gibi sorular sorup durdummm
Çalışınca ama öyle olmuyor.Herşey kalbine göre olur inşallah.

Ben sadece kocişşşş dedimm sen kociş kelimesini duyunca aşka geldinnn suç benim miii

etli biber dolması
cnm çekti heralde allah söylettti
bak sımdık benm de cnm ıstedı
kıııızz nazara gelecksım sekerım

aman be ya sende ne alıngansın noram.bnm spor olsa olsa be olur bu koca bedenle 30 dk. cardio.30 dk yürüyüş

sonra nefes nefese duş sonra uyku

Alındım işte

Dilllllllllllllleeeeeeeeeek niye beni duygudan duyguya sürüklüyorsun yap şu doktoru işte bana ya anaaa

Hiç sorma hava kapalıya insanında canı sıkılıyor...

Afiyet olsun bence menün gayet başarılı.

hayırdır bebemm ne aşkı bahar geldi diyemi aşka geldiniz
yol yakınken vazgeçin ne aşkı beeeeeaaaa
napak yaa kocişleri seviyoruzzzzzz

tamam kızz artıkk, valla bak topik diyetten aşk topiğine dönüşüyorrr

atacaklar bizi topikten :18::18::18::18:

birlikte yine kocişleri överiz daha sonra ,ne oldu ikimmizin iddia nasıl gidiyor senin zayıflama durumları kızz onu söyle bakıyım bir

(senin yazdıklarına ek hemen cvpları kısa kısa yazıyım bende bu arada yazıpta milleti bu konularla bunaltmıyım dedim ama içimde kalcak yazmasam çatlarım)

şahsen biz kaçarak evlendik o yüzden babamlarla bir sene falan konuşamadık ,ama bizimkide kaçmadan önce bana demişti ben babamın karşısına çıkıp söyliyeceğim dedi ben olmaz demiştim ,babamda beni uyarmıştı sakın karşıma çıkmasın demişti,ama ne oldu işte biz o zamanlar herşeyi bırakıp kaçtık keşke tanışsaydı en azından bazı şeyler yoluna girince evlenirdik ,herşeyde var bir hayır derler ,kaderimiz böylemiş bizimde ,şimdi çok seviyor ama babam eşimi ,bizi iyi geçinirken görünce mutlu oluyor

bizimkinde de şey durumu var illaki o yönden ayrılıyor kocalarımız ,eğer erkek işi ise yapar yardımcı olur ama kadın işi ise benim annemlerin ynanında ıı-ıh yardım etmez ,eşimin ailesi ile birlikte iken hiç çekinmez öyle aynı çocuksu sevmelere devam eder beni yardımda eder öyle işte değişik bir hal bizim ama seviyorum kocamı her haliyle

bu arada akşam sarıldı belime sen diyor gidince iyice zayıflamışsın bakıyorumda biraz daha versen göbek gidicek valla diyor pek bir sıkılaşmışsın diyor gülmekten resmen koptum,inanmadım dalga geçiyor sandım ,hakikatten doğru söylüyormuş sürekli deyince anladım bende sen daha dur azcık daha sabret kociş vercem bu sefer kiloları sağğlıklı bir şekilde zayıflıyorum dedim ,tmm sen zayıfla ben sana istediğin herşeyi alcam diyor yuppppiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…