70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gözümle gördüm kullananı ondan sonra karar verdim zaten bir aydır bütün ilaçları inceledim yorumları okudum bunda karar kıldım forumu bırakma sakın ben cevap veririm sana herşeyi aldık deniyoruz birde bunu deniyelim bakalım ne olacak bırakınca alınıyor tedbiride varmış onun istediğin yazıflığa gelince bırakıyorsun bir kutu daha alıyormuşsun arada bir tane içiyormusun bakalım

sen nerden aldın ne kadar ben internette bi sitede 1 kutu 40 tl buldum ama omu bilmiom çişncemi ne yazıodu şu topiktekinden

Hayırlısı olsun canım ev buldun demek yardım gerekirse ben burdayım :) ne tarafta buuldun?
Bizim bu trarafta canım bahçelievler tarafı cadde üstü asansörlü geniş ferah bir daire apartmanın kapıcısı falan var tek sıkıntım mutfak küçük benim şimdiki eviminde mutfağı küçüktü geniş mutfak hep hayalimdi hayallerimde de kalacak galiba neyse sağlık olsun diyelim...
Yardım teklifin için teşekkür ederim canısı evden eve nakliyat yaptıracam bu konuda tanıdık bir firma varmı bildiğin biraz hesaplı yapacak bu işi....
gerçi sen hangi sektördesin bilmiyorum ama belki vardır etrafında tanıdık birileri.....
Şu hap konusuna gelince de o hap işi bünyeden bünye ye değişiyor be canısı benim hala kızı lahana hapı kullandı bayaaada farketti çoook kilolu idi şimdi gayet fit....Tabiiii sporla destekledi tek hapla olmuyor tvden plates yaptı şimdi hoş gözüküyor....

Almadan önce düşün derim ablam elma krom kullandı bir fayda göremedi...
doktora gitti metabolizmasını kilitlemiş sürekli diyet modunda olmak aynı şeyleri yeyip içmek hareket az yapmak metabolizmayı kilitliyormuş...
düzeltmenin tek çaresi spor ve günlük aktivite fazlalığı imiş belki senin ki de böle bişidir takılma fazla....
ben bir sene 73 de saydım bu sene 2 ay önce n<asıl oldu anlamadım 5 kilo gitti şu ev arama işi dolayısı ile bol boool yürüyüş yaptım sirkeli su ve beşibir yerde çayı bunları kullandım gidiverdi 5 kilom ilac konusunda para kaptırma derim pişman olabilirsin....
amma da yazdım neyse şimdilik bu kadar....

Sevgili kıymet arkadaşım bende senin gibi düşününlerdenim fakat şuda bir gerçek oğluşumu kardeşsiz bırakmaya hiç mi hiç hakkım yok insanın kardeşi en büyük destekçisi biz 4 kardeşiz abim biraz kopuktur bize fazla bulaşmaz ama erkek kardeşim ve ablam olmasa ne yapardım ben diyorum bazı kötü anlarda onlar benim tek destekçimdi yeri geldi onlarında sorunları oldu birbirimize destek vererek olumsuzlukların üstesinden geldik yaklaşık 3 ay önce babamı kaybettim ben iyiki kardeşlerim vardı diyorum b,ir daha düşün derim ben....

iyiyim canım benim sen nasılsın?
melankoliyi duydum çok sevindim
inşallah darısı başıma :Saruboceq: ve tüm bebek isteyenlere olsun

canım bizde hap almaya karar verdik deniz mevsimi yaklaşınca sıcaklarda çöktü malum bakalım birde onu deniyelim allah gönlüne göre verir inşallah biran önce :CüvCüv:

Bugün yediklerim.......
07.30 - 6 Kaysi, 4 Erik
09.30 - 2 Kasarli gevrek ekmek, 1 Recelli gevrek ekmek, 5 Zeytin, Kücük parca peynir
12.00 - 1 Icliköfte
14.00 - 1 Tabak Sebzecorbasi
17.00 - 1 aktivia

Sizce cokmu kizlar????

Yazmasi cok kolay canimcim nasil dayanicam sicacik lahmacunlar gözlemeler dönerler kebablar karsisinda nasil nefsime hakim olcammmm:1no2:Sayarken bile agzim sulandi beaaa

ya canım sana diyom sözde sadece karpuz yicektim öğlen simitten sonra ama 5 de oğluma sosisle makarna verirken bende götürdüm yani üüf ya olmi işte ya evde küçük çocuk olmıcak doyuracan yada şişman kalcan tek ona yedirirken yiyesim geliyoki onuda iyi beslemem lazım buldum benim eski yöntem yemin etmek hergün için ayrı yeminki bende işe yarıyodu komşularım yemin ettiğimi bildikleri için akşamdan arayıp yarın yemin etme kahvaltı yapcaz yok öğlen toplancaz falan pazartesi günü sadece meyva ve salatalık domates falan yicem demiştim işe yaradı yarında bakalım bozulmadıysa beyaz lahana salatası içine 1 tatlı kaşığı ayçiçekyağı pul biber limon başka bişey yok yanında gün içerisinde hiç bişey yok ekmek falanda tanıdığım birisi 15 kilo vermişti ama o fazla hırslı birisi ve nescafede çok içer hani şu sabah aç karnına 2 nescafe içmeden kendine gelemeyenlerden ve sakarin kullanıyodu sütsüz içiyodu bide yarın onu yapcem destan yazdım yine ama belki lahana hapıydı suyuydu falan değilde bu... ha yapan kişi 96 senesi ve o zaman bu lahana mucizesi diye bişey yoktu ortalarda

hayırlısı olsun canım yeni evin sağlıkla az kiloyla otur inşallah :))) bende arayış içindeyim naopiym biraz hızlı vereim artık 65in altına işneyim yaaaa offffffyaz geldi deniz kum güneş sezonu bu halde açmak istemiyorummmm

slm kızlar nasılsınız?
ek zayıflama yöntemlerine geçilmiş galiba
hoşgekldin canım çok ara verion ama olmuo böle
bana arkadaş getirecek bilmiyorum fiyatını ama o civarda bişey sanırım özgecim
hımmm ne zaman gelcek bi fotosunu koyarsında bakayım aynıysa bende alırım beraber deneriz :))
hoşbulduk canım
varsa şöyle mucize bi ilaç gece içip sabah 55 kilo olacağım bende talibim kaydirigubbakcemile3
yoksa beni başka bişey kurtarmaz artık

öyle bir ilaç varsa ooooo hemen alırdım valla ayda 5 kilo verdirse hatta 4 ona bile razıyım ben mucize beklemiom o kadar

Bugün yediklerim.......
07.30 - 6 Kaysi, 4 Erik
09.30 - 2 Kasarli gevrek ekmek, 1 Recelli gevrek ekmek, 5 Zeytin, Kücük parca peynir
12.00 - 1 Icliköfte
14.00 - 1 Tabak Sebzecorbasi
17.00 - 1 aktivia

Sizce cokmu kizlar????

gevrek ekmek nasıl onun haricinde faz değil canım ama aynı tazr beslenme sürekli arada değişiklik tyap

canım gün boyu sadece aynı şey mi peki diğer günler zaten tek besinle zayıflarsın çaresi yok ki

Canim türkce tercüme edildiginde ismi gevrek ekmek sert oluyor koyu renkte incecik ve tanesinin kalorisi 30 varmidirki türkiyede bilmiyom
aman canım gevrek ekmek deyince bildiğin gevrek gibi bişi düşündüm hehe o zaman fazla olmaz heralde ama sen o ekmekleri kes bence :) azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…