70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eytttt sende istediğini yiceksen sadece biraz sabır dayanamam dersende doktordan sonra kendine ufak bi kaçamak yapabilirsin bence
Gerisini getirmicem dersen ki getirmeyeceğine eminim ufak bi kaçamağın zararı olmaz.

Eytttt sende istediğini yiceksen sadece biraz sabır dayanamam dersende doktordan sonra kendine ufak bi kaçamak yapabilirsin bence
Gerisini getirmicem dersen ki getirmeyeceğine eminim ufak bi kaçamağın zararı olmaz.

:44::44: diyosun.ama doktor bu hafta kendini tut haftaya istediğini vericem dedi
bide bu havalar güzelleştikçe iştahım açıldı evimin hemen yanında dönerci kebapçı tatlıcı dondurmacı
mantıcı pastane var
hergün hepsinin kokusunu alıp eve gidiyorum çok üzülüyorum
bende yiyip kilo almamak istiyorum ama istemekle olmuyor işte.
aman neyse be ya attım negatif elektrikleri üstümden iyiyim şimdi

eeeee daha daha nasılsınız can parelerim

dun aksam kıpaya gıttık
hem alıswerıs hem gezı olsn dıe pff bnmkısı bısuru ıvırzıvır aldı ya alma dıorum anlamıokı benı sende yıceksın dıo
ıspanak boregı un kurabıyelerı cekırdek felan ıste ewe geldık tutturdu ye dıe
dedım mıgdem cok kotu bulanıo yemıcm bı kere ısır dıe ısrar ettı bıkereck kucuk ısrdım
ahhh ahh ne mıgde bulanması bana kalsa hepsını yıcem ewde bısı kalmıcak
bıde kucuk el supurgesı alcktım ya bosh kısını aldm ıns memnun kalırım

bende anneme hediye almayı düşünüyorum cnm el süpürgesi nekadara aldın?

Selam bayanlar;

Dünkü menüm:

sabah: yulaf+nesfit+süt
çay

ara: yeşil çay

öğle:2 dilim tam buğday ekmeği ile acısos+peynir+ 6 zeytin

ara: çeyrek elma

akşam: koca bir tabak ıspanak salatası + bolca yoğurt

ara: 10 adet fındık + maden suyu

Son düzenleme:
fünaydın fıstıklaaaaaar artık sıcak erzurum sabahlarına uyanıyorum + 12 falanız sonunda acık ısındım

kefir hakkındakileri netten okudum canım bende tam bilmiyorum ama resimleri vardı kefir tanesi diye böle beyaz minik minik toplar şeklinde :26:
stajı geçecen stres yapma o kadar çalıştın kız eminm ben olacak evrene olumlu enerji yollayalım hımmmmmmmmmmmm olacak hımmmmmmmmmhemşirelik satajında ilk izlediğim ameliyatlardan dı guatr. o biraz fazla kanlı oluyor ondan rahatsız etmiştir. karın bölgesi ameliyatları çok kansız mesela. çok şaşırmıştım doktor kesiyo ama hiç kan akmıyordu:26:
leslii nin yürüyüş egzersizleri var netten bulabilirsin. öneririm sıkmıyor ve düzenli yapınca farkettiriyor.
kas yapmaktan korkma ya. erkekler kas yapacağız diye günde 2-3 saat çalışıyor biz zayıflayacağız diye azıcık çalışmışız nerden kas olacak. ben hocaya sormuştum. kas yapma olayını. çalıştığınız kilonun ağırlığı önemli demişti. mesela bayanlar için en fazla2 kilo kol ağırlığı ile çalışın diyor. 3 kilo ile çalışırsan kaslar şişermiş. ama yarım kilo ile 30 dk çalışma kasları çalıştırırmış mesela.
kızlar light kaşar almayı düşünüyorum eve arada değişiklil olsun diye yiyicem kahvaltıda
çok kalorili midir
ya light kaşar çok garip sevmedim ben biraz karton gibi. bence az ye normal kaşar ye bari ağzının tadı olsun

cümleten günaydın fıstıklar sersm gibiyim ya. kahvemde yok yapsam da uyansam . acık çaya dayanayım bakalım belki uyanırım. iyi sohbetleeeeeeeeeeeeer

Bahane süpermişşş b ende onu uygulayayım bari

Sen bi avm ye git bence kıyafetlere bakkk bakalım tatlıcı, dönerci aklına gelcek mi

bende anneme hediye almayı düşünüyorum cnm el süpürgesi nekadara aldın?
135 e aldım cnm ındırımdeydı

Sen bi avm ye git bence kıyafetlere bakkk bakalım tatlıcı, dönerci aklına gelcek mi

gercekten ıse yarıomus walla
bıdada ısrar etmedı ye ye dıe
gıtmeden once kurklu yelegımı gıymıstım olesıne
benı gorunce basladı gulmeye benmde cok moralm bozuldu dahada yermıyım hıccc
neden guluosun dedım aynada bakıp bakıp konusuosun ona guluorum dedı ama yınede moralım bozuldu bıkerem

Hergün bi sabah maratonuu

Günaydın Ger-düşşşşş.
Nasılsın canımmm???
Geçen yazdım gene bi telefon ilişkimize son verdi.

iyiyim canım, duruşmaya gıdıcem ama bı kk ya ugrayıpta cıkayım dedım işte her gırdıgımde muhabbet yarım kaldıgı ıcın aslında gırmeye cekınıyorum :26: tam ben bısı sormusken ya da bırı bana bısı sormusken pat dıye cıkmak zorunda kalıyorummm, hem benım için hem de karsı taraf ıcın cok sınır bozucu bı durum oluo bu defa bıradan cıkmam gerektıgını bılerek gırdım, hıc olmazsa bı gule gule dıyecek fırsatım olur dedımm

sen de ıyısındır umarımmm, fotoları dedın ya o gun bakamadan cıkmak zorunda kaldım ama sonrasında hızlıca baktımmm, cok guzel olmuşsunn
sevdıcegının gozlerı ıyıce pörtliycek vallaaa artık kıskanclık hat safhaya ulasır senı yalnız bırakamaz hıc bı yerde ben dıyım sanaaaa, parmaga bı yuzuk gecırır ahan da pelin dedi dersinnn
darısı ısteyen herkesın basınaaaa, fotografların herkese motıvasyon kaynagı olsunnnn
sana sadece nacizane tavsıyem kilo vermeye önem verdıgın kadar simitler ve kollara yönelik egzersiz hareketleri yapmaya da önem vermen olabılırr diğer arkadaslarda yazmıs zatenn, bu da sneın ustesınden gelemıycegın bısı deıl zaten
ben de basen ve popoya yonelık calısıyorum bı süredir, incelme var nıhayettt ve bılıyo musun onca kılo verdık şurda, en son şu popoda küçülme olunca herkes vay be sen amma da zayıfladın dıo

Yemeee yeemeee bu hafta listenin üstlerinde görücez seni.
Bahanen cidden süper bırak kendi yesin dobiç olsun.

Arıycam bi ara senii de diyorum vakti yoktur şimdi.
Sağol canımmmm ayrıcaa artık bilmiyorum gelince görücem tepkisini.
Yüzük daha olmaz herhalde.
O kadan da değill yani.
Peff kollarım pörtledi çok ya haklısın bunlar için spor yapmalıyım artık nasıl eriycekse
Totonun küçülmesine sevindim senin başından beri derdin orasıydı.

Bu yaz istediğini giyeceksin ne güzel ya en son attığın o eniştenin beğendiği elbiseyle olan resimde tamamsın zaten.
Valla çok beğendim zaten kemiklerinde çıkmış

Yemeee yeemeee bu hafta listenin üstlerinde görücez seni.
Bahanen cidden süper bırak kendi yesin dobiç olsun.

zaten dobıc
ılk cıkmaya basladıgımızda 98 kıloydu okadar yemesıne ragmen suan 89 a ınmıs
hem yıyo hem zayflıyo yahu nasıl bısı bu anlamadım kı ben
eheheheh lıstenın basında olmaya adayım hayatım ahh bıde spor olsa bende

birincisi dün kaçırmamışsın

İkincisi 55 olmadın daha yılamazsın bıkamazsın pişman olamazsın, 38 bedene girdiğin zamanları düşün , çok uzakta değil ama sen vazgeçtikçe uzaklaşacak kendine gel

Abur cubur yediğin an niye yedim diye ağlamaya başlayacaksın bırak insanlar yesin sen sensin onlardan bize ne boşversene yaa

afferin len bi ısırıktan bişi olmaz beybi hayırlı olsun süpürgen

fünaydın fıstıklaaaaaar artık sıcak erzurum sabahlarına uyanıyorum + 12 falanız sonunda acık ısındım

Biz hala mont giyiyoruz ankarada yaa bıktım usandım ..

çok haklısın vala ben bunu düşünememiştim bide merak ediyorum en son 42 giyiyordum acaba 40 gelirmi şimdi diye
ay dilek sen çok yaşa emi akşam avm deyim heycanlandım bak şimdi çok özledim mağazalara girip bişeler denemeyi en son
3 ay önce kot almıştım kendime oda istemeye istemeye

vay arkadaş bu erkeklerin bünyesi bi garip.
Spor yapmak gerek ya bende o konuda sıfırım.
Olduğun kilodan daha az göstericeksin ne güzel aslında.

Günaydınnn Blackkkk
Yaa orası bile sıcak burası buzz gibiiiii.

Sabah yulaf + nesfit yerine imkanın varsa kahvaltı etmeni tavsiye ederim.
Çaydan ara olmaz buu ikiiiiiiiiiiiiiiii
Öğlenn tavık + salata + yoğuurt yesen daha iyi ama yediklerinde olmuş.
Ara gene az
Akşam güzel
Ara da güzel

dün öğlende tavuk yedim akşamda sebze yemem gerkken yemedim
çok haklısın bebem 55 olmadan bıkmıcam usanmıcam devam edicem
38 beden rüya gibi düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor
bide merak ediyorum bundan sonraki hayatımda yani zayıfladıktan sonrada her yediğim şeyden sonra vicdan azabı çekicem
okadar içime işkediki normal salata yesem bilepişman oluyorum acaba çokmu yedim diye
sanırım kafayı yemek üzereyim malum başka yiyecek bişe kalmadı
spora başladınmı tatlım ben dün akşam yapamadım eve gittim yattım

Mağazaya gidip beğendiğin bi kıyafeti alıp üstünde istediğin gibi durmadığında daha da pis hırslanıyorsun.
Hem bak Nora seni geçer kalırsın öyle dımdızlak.
Boşver sen stajyerleri onların dışarda hareketli bi hayatları vardır.
Sen evden işe işten eve.
Bütün gün oturmalı bi iş sonuçta

YanLış Hayatın Peşinden Koşmayacaksın
_

... Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
Sistem böyle çalışmıyor!
Düşünce gücü, metafizik, parapsikoloji, yoga, meditasyon, aklına her ne geliyorsa, neye inanıyor ve peşinden gidiyorsan, hepsi bir yerde... tıkanıp kalacaktır!

Ummakla, dilemekle olmuyor, ayağa kalkacaksın!
Her şeyden önce farkına varacaksın!
Hangi öğretiye inanırsan inan, üstün körü anlamayacaksın.
Bir bilgiyi gerçekten hayatında uygulayamıyorsan, o bilgiye sahip olduğun yanılgısına kapılmışsın demektir.
Kendini kandırmayacaksın!
Gerçekleri anlayacak, sonu her ne olursa olsun kabul edeceksin.
Bazen bildiklerin, öğrendiklerinin acı verir.
Onu da yaşayacaksın.
Önce kendinin, ne olduğunun, nelere sahip olduğunun, gücünün, yeteneklerinin,
Bu hayata neden geldiğinin farkına varacaksın.

Hayatını, gereksiz şeyler uğruna harcamayacaksın.
Kalbinde yaşadığın her duyguyu aşk sanıp, peşinden çöllere düşmeyeceksin.
Aşkın adını ağzına almadan önce, uzun uzun düşüneceksin. Yüreğinle yüzleşeceksin.
Sevgiyi, tutkuyu, şehveti, alışkanlığı, çekimi, aşkı birbirinden ayırt edeceksin.

Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin senden daha önemli olduğunu düşünmeyeceksin.
Bedenine, ruhuna, aklına sahip çıkacaksın.
Hak etmeyenin ardından yas tutup, bunu da aşka bağlayıp, aşkın şanını kirletmeyeceksin.
Kendini tanıyacaksın, hem de çok iyi tanıyacaksın!
Kimleri, neden ve niçin seçtiğini bileceksin.
İnsanız hepimiz, elbette zayıflıklarımız, düşkünlüklerimiz, saflıklarımız var ancak kendi huylarını, eksiklerini iyi tahlil edeceksin.
Ardından gözyaşı döktüğünün adını doğru koyacaksın!
Yıllar süren yaslar yaşayıp, unutamadığını iddia edeceğine, neden hayatına başlayamadığını çözeceksin.
Korkularınla yüzleşeceksin.

Yattığın yerden, kurduğun hayale uygun bir beyaz atlı prens beklemeyeceksin.
Aklın çalışacak, elin ekmek tutacak, kimseye boyun eğmeden yaşamanın lezzetini bileceksin.
İster kocan olsun, ister oğlun, ister anan, ister baban, kimsenin sevgisiyle hükmünü birbirine karıştırmayacaksın.
Ezilen, zavallı, akılsız olmak kazandırır gibi dursa da, sonunda mutlak kaybettirir; bunu unutmayacaksın!

Başkalarına değil, kendi gücüne inanacaksın.
Birinin boynuna asılarak durursan, karşındakini yormakla kalmazsın, bir gün kendi kolların bile çekemez ağırlığını düşersin; kimseye dayanmayacaksın!
Dünya da sensin, evren de!
Kendini geliştireceksin. Büyüyeceksin, olgunlaşacaksın.
Ruhunu da, aklını da bedenin gibi besleyeceksin.
Önce sen büyük olacaksın, farkında olacaksın, sonra dünyanın zevklerinin, aşkın, hayatın tadını çıkaracaksın.
Emanet hayatlara tutunup, ömrünü harcamayacaksın.
Ne olmasını bekliyorsan, sen öyle oturdukça, olmayacak.
Boşuna hayal kurmayacaksın!

------------

KIZLAR OKUYUN LÜTFEN TAM BİZLERE GÖRE

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız, ay ben çok sinirliyim ya
iş yerimdekiler yok eskiden pasta yapardın börek yapardın diye haftalardır başımı yiyolar
bugun yaptım getirdim biri diyo ben pasta yemem biri diyo ben 60 kilo adamım yemekle aram olmaz
çok sinirim bozuldu kızlar ya ağlayıweresim geldi ya
tam ağzımı açtım bişeyler dicektim bende bi başladım mı yardırır giderim en iyisi sus elif dedim
kusura bakmayın ya çok canım sıkıldıda sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…