:18: gel öp beni şefkate ihtiyacım var zaten.
dün akşam annem yüzünden fazla kaçırdım sabaha kadar pişmanlığını yaşadım
yarım haşlanmış tavuk göğsü bol salata (salata biraz yağlıydı)
2-3 kaşık yoğurt
bide ben artık çok sıkıldım nora herşeyi yemek istiyorum
şimdi 2 tane stajerim var bu kızlar her sabah bişeler getirip yiyolar kızamıyorumda daha küçükler
ama sabrımı sınıyorlar bide ye diye ısrar ediyorlar offfffff
şimdide büssürü abur cubur getirmiş yiyorlar
batı karadeniz havalarındanım ben de, özelden bı msjlıyım senii
Eytttt sende istediğini yiceksen sadece biraz sabır dayanamam dersende doktordan sonra kendine ufak bi kaçamak yapabilirsin bence
Gerisini getirmicem dersen ki getirmeyeceğine eminim ufak bi kaçamağın zararı olmaz.
dun aksam kıpaya gıttık
hem alıswerıs hem gezı olsn dıe pff bnmkısı bısuru ıvırzıvır aldı ya alma dıorum anlamıokı benı sende yıceksın dıo
ıspanak boregı un kurabıyelerı cekırdek felan ıste ewe geldık tutturdu ye dıe
dedım mıgdem cok kotu bulanıo yemıcm bı kere ısır dıe ısrar ettı bıkereck kucuk ısrdım
ahhh ahh ne mıgde bulanması bana kalsa hepsını yıcem ewde bısı kalmıcak
bıde kucuk el supurgesı alcktım ya bosh kısını aldm ıns memnun kalırım
kefir hakkındakileri netten okudum canım bende tam bilmiyorum ama resimleri vardı kefir tanesi diye böle beyaz minik minik toplar şeklinde :26:benim babam mayayla yapmıştı:26:
demek biri önce mayaladı ondan maya şeklinde yapmış.. yengem vermişti zaten babama mayayı..
3 yarım ekmek döner miii
ay ben de çok yiyorum canım sıkılıyor kendimi mutfakta buluyorum
haftaya kadar bu bana kaç kilo olarak dönecek bakalım
sınavı geçeyim de kiloyu veririm
haha ben de yapıyorum onu masum masum bakıp ben yencem diyorumne desin kıyamıyolar
selam kızlar geçmiş de pek birikmiş
benden aynı hala stresliyim
artık konu çalışmayı bıraktım çıkmış sorulara bakmaya çalışıyorum bu sefer pek umudum yok ama bakalım haftaya kadar toparlayabilirsem geçerim inşallah
anlamıyorum bazen okuduklarımı veremiyorum kendimi sınav psikolojisiyle moralim bozuluyor oturup ağlıyorum
bugün ameliyata girdim guatr ameliyatıydı ne zormuş yaa benden genel cerrah olmaz büyük bi risk sadece yardım ederken bile korktum gerçi ilk deneyimimdi ama sonra sonra alışılıyor sanırım...
ben biraz daha geçmişe bakam..
leslii nin yürüyüş egzersizleri var netten bulabilirsin. öneririm sıkmıyor ve düzenli yapınca farkettiriyor.merhaba bnde spor salonna gidyorum fakat nasıl çalısmam gerektiğine hala karar veremedim önceleri bir saat yürüyüş yapıyordm yürüyüş bandında fakat spor hocası brazda ısrarla farklı bir programa geçirdi yarım saat bisiklet ve yürüyüşün ardından bacak ve kol hareketleri yaptırtıo çok tecrübem yok ama korkuyorum o hareketler zayıflatmazda kas yapar die siz ne önerirsiniz?
ya light kaşar çok garip sevmedim ben biraz karton gibi. bence az ye normal kaşar ye bari ağzının tadı olsunkızlar light kaşar almayı düşünüyorum eve arada değişiklil olsun diye yiyicem kahvaltıda
çok kalorili midir
dun aksam kıpaya gıttık
hem alıswerıs hem gezı olsn dıe pff bnmkısı bısuru ıvırzıvır aldı ya alma dıorum anlamıokı benı sende yıceksın dıo
dedım mıgdem cok kotu bulanıo yemıcm bı kere ısır dıe ısrar ettı bıkereck kucuk ısrdım
:44::44: diyosun.ama doktor bu hafta kendini tut haftaya istediğini vericem dedi
bide bu havalar güzelleştikçe iştahım açıldı evimin hemen yanında dönerci kebapçı tatlıcı dondurmacı
mantıcı pastane var
hergün hepsinin kokusunu alıp eve gidiyorum çok üzülüyorum
bende yiyip kilo almamak istiyorum ama istemekle olmuyor işte.
aman neyse be ya attım negatif elektrikleri üstümden iyiyim şimdi
eeeee daha daha nasılsınız can parelerim
135 e aldım cnm ındırımdeydıbende anneme hediye almayı düşünüyorum cnm el süpürgesi nekadara aldın?
Bahane süpermişşş b ende onu uygulayayım bari
Sen bi avm ye git bence kıyafetlere bakkk bakalım tatlıcı, dönerci aklına gelcek mi
Hergün bi sabah maratonuu
Günaydın Ger-düşşşşş.
Nasılsın canımmm???
Geçen yazdım gene bi telefon ilişkimize son verdi.
135 e aldım cnm ındırımdeydı
gercekten ıse yarıomus walla
bıdada ısrar etmedı ye ye dıe
gıtmeden once kurklu yelegımı gıymıstım olesıne
benı gorunce basladı gulmeye benmde cok moralm bozuldu dahada yermıyım hıccc
neden guluosun dedım aynada bakıp bakıp konusuosun ona guluorum dedı ama yınede moralım bozuldu bıkerem
iyiyim canım, duruşmaya gıdıcem ama bı kk ya ugrayıpta cıkayım dedımişte her gırdıgımde muhabbet yarım kaldıgı ıcın aslında gırmeye cekınıyorum :26: tam ben bısı sormusken ya da bırı bana bısı sormusken pat dıye cıkmak zorunda kalıyorummm, hem benım için hem de karsı taraf ıcın cok sınır bozucu bı durum oluo bu defa bıradan cıkmam gerektıgını bılerek gırdım, hıc olmazsa bı gule gule dıyecek fırsatım olur dedımm
sen de ıyısındır umarımmm, fotoları dedın ya o gun bakamadan cıkmak zorunda kaldım ama sonrasında hızlıca baktımmm, cok guzel olmuşsunn
sevdıcegının gozlerı ıyıce pörtliycek vallaaaartık kıskanclık hat safhaya ulasır senı yalnız bırakamaz hıc bı yerde ben dıyım sanaaaa, parmaga bı yuzuk gecırır ahan da pelin dedi dersinnn
darısı ısteyen herkesın basınaaaa, fotografların herkese motıvasyon kaynagı olsunnnn
sana sadece nacizane tavsıyem kilo vermeye önem verdıgın kadar simitler ve kollara yönelik egzersiz hareketleri yapmaya da önem vermen olabılırrdiğer arkadaslarda yazmıs zatenn, bu da sneın ustesınden gelemıycegın bısı deıl zaten
ben de basen ve popoya yonelık calısıyorum bı süredir, incelme var nıhayetttve bılıyo musun onca kılo verdık şurda, en son şu popoda küçülme olunca herkes vay be sen amma da zayıfladın dıo
Yemeee yeemeee bu hafta listenin üstlerinde görücez seni.
Bahanen cidden süper bırak kendi yesin dobiç olsun.
:18: gel öp beni şefkate ihtiyacım var zaten.
dün akşam annem yüzünden fazla kaçırdım sabaha kadar pişmanlığını yaşadım
yarım haşlanmış tavuk göğsü bol salata (salata biraz yağlıydı)
2-3 kaşık yoğurt
bide ben artık çok sıkıldım nora herşeyi yemek istiyorum
şimdi 2 tane stajerim var bu kızlar her sabah bişeler getirip yiyolar kızamıyorumda daha küçükler
ama sabrımı sınıyorlar bide ye diye ısrar ediyorlar offfffff
şimdide büssürü abur cubur getirmiş yiyorlar
dun aksam kıpaya gıttık
fünaydın fıstıklaaaaaar artık sıcak erzurum sabahlarına uyanıyorum + 12 falanız sonunda acık ısındım
Bahane süpermişşş b ende onu uygulayayım bari
Sen bi avm ye git bence kıyafetlere bakkk bakalım tatlıcı, dönerci aklına gelcek mi
zaten dobıc
ılk cıkmaya basladıgımızda 98 kıloydu okadar yemesıne ragmen suan 89 a ınmıs
hem yıyo hem zayflıyo yahu nasıl bısı bu anlamadım kı ben
eheheheh lıstenın basında olmaya adayım hayatım ahh bıde spor olsa bende
fünaydın fıstıklaaaaaar artık sıcak erzurum sabahlarına uyanıyorum + 12 falanız sonunda acık ısındım
cümleten günaydın fıstıklar sersm gibiyim ya. kahvemde yok yapsam da uyansam . acık çaya dayanayım bakalım belki uyanırım. iyi sohbetleeeeeeeeeeeeer
Selam bayanlar;
Dünkü menüm:
sabah: yulaf+nesfit+süt
çay
ara: yeşil çay
öğle:2 dilim tam buğday ekmeği ile acısos+peynir+ 6 zeytin
ara: çeyrek elma
akşam: koca bir tabak ıspanak salatası + bolca yoğurt
ara: 10 adet fındık + maden suyu
birincisi dün kaçırmamışsın
İkincisi 55 olmadın daha yılamazsın bıkamazsın pişman olamazsın, 38 bedene girdiğin zamanları düşün , çok uzakta değil ama sen vazgeçtikçe uzaklaşacak kendine gel
Abur cubur yediğin an niye yedim diye ağlamaya başlayacaksın bırak insanlar yesin sen sensin onlardan bize ne boşversene yaa
çok haklısın vala ben bunu düşünememiştim bide merak ediyorum en son 42 giyiyordum acaba 40 gelirmi şimdi diye
ay dilek sen çok yaşa emi akşam avm deyim heycanlandım bak şimdi çok özledim mağazalara girip bişeler denemeyi en son
3 ay önce kot almıştım kendime oda istemeye istemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?