topiğin gevezesi benmişim dilek bak ben girmeyince ilerlemiyo sayfalar :)Sen yokken çok sıkıldım
Ve hala sıkılıyorum
Pef 6 olsa da gitsek
hoşgeldin canımhoşbuldukk çok teşekkür ederim:) öncelikle diyet listemi yazıyım
sabah kalkar kalmazbir bardak su 2 tane kuru meyve yiyorum kahvaltıda cesitli seeneklerim var domates peynir salatalık 2 dilim yulaf ekmeği yada acelem varsa yarım simit ve çay olarak
arada tekrar 2 tane kru meyve tüketiyorum
öğle yemegimde 6 kasık yemek bol salata ve bi dilim ekmek
ikinci aramda ya bir tane büyük meyve yada 4 tane kuru meyve yiyorum
aksam bol salata yoğurt ve 5 kasık yemek bi dilim ekmekk
ara bir meyve gece mtlaka tarçınlı sütümü içiyorum çok faydası varmıs tatlı krizlerimiz için haftada uc
günde kardio yapıyorumm marımm güzel olurr yaza kadar
topiğin gevezesi benmişim dilek bak ben girmeyince ilerlemiyo sayfalar :)
hoşgeldin canım
slm kızlaaaaaar nasılsınız yoğunluktan ve yorgunluktan gelemiyorum siteye . duş alıp yatacağım çok yorgunum. iş ödev ev çıldırmama ramak kaldı. bana dua edn de şu ödev bitsin gayri:) 22 tane daha kaynak eklemem lazım ya. nereden bulacaksam o kadar kaynak
alıntı yapacak bile halim yok. hepinizi öptüm iyi geceler. rüyanızda çıtır olduğumuzu görelim sabah mutlu ve dinç uyanalım
topiğin gevezesi benmişim dilek bak ben girmeyince ilerlemiyo sayfalar :)
hoşgeldin canım
slm kızlaaaaaar nasılsınız yoğunluktan ve yorgunluktan gelemiyorum siteye . duş alıp yatacağım çok yorgunum. iş ödev ev çıldırmama ramak kaldı. bana dua edn de şu ödev bitsin gayri:) 22 tane daha kaynak eklemem lazım ya. nereden bulacaksam o kadar kaynak
alıntı yapacak bile halim yok. hepinizi öptüm iyi geceler. rüyanızda çıtır olduğumuzu görelim sabah mutlu ve dinç uyanalım
biraz once spordan geldim,550 kalori yaktim:118:
deli gibi ayni sarkiyi dinledim,sizinle de paylasiyim size de enerji versin
klipte will i am kosuyo,ben kosu bandinda kosuyom
klipte will i am bisiklete biniyo,ben de biniyom
jeylo ablamiz yo can go hard you can go home diyo,ben de eve gitmiycem, hard diyomm
boyle boyle gitti kaloriler
[video=youtube;vjIwmJMqrco]http://www.youtube.com/watch?v=vjIwmJMqrco&feature=related[/video]
kızlar light kaşar almayı düşünüyorum eve arada değişiklil olsun diye yiyicem kahvaltıda
çok kalorili midir
lahana çorbasımı kapuskamı canım
kapuska kilomu verdiriyormuş yoksa
neyi kasdettiğini anlamadım
lahana çorbası diyetini kastediyorsan evet verdiriyormuş ama bana sağlıklı gelmiyor
1 haftada 4 kilo versen bir beden incelir insan hiç akla mantığa uymuyor
hoşgeldın canımkızlar merhaba ben yeni üyeyim zayıflamak istiyorum ama malum yalnız basıma çok zor oluoben diyetisyen ve spor esliğinde zayıflamaya çalısıyorum daha önceleride denedm kendi basıma kilo verdim ama geri aldım bu sefer kararlıyımm 76 kiloyum hedefim 60 hepinize kolay gelsin
kefir tanesi diye birşey var onunla yapılıyor internette araştırmıştım. aktarlarda olabilir. yoğurt gibi mayalanmıyor. bu kefir özü içine konulup 24 saat falan bekletilerek yapılıyor
a.s. canımya ben sınav zamanları öküz gibi yerdim,sonra uykum gelirdi,son ra da öküz gibi nescafe içerdimm ders çalışırken sinirden mi stresten mi bilmem hep acıkırdım,bir keresinde 3 tane yarım ekmek döner yemiştimmmm
O kadar çok uykum varki gözlerimin içi yanıyor resmen.
Kocişle eve satranç takımı aldık çok istiyordu.
Bende yeni yeni öğreniyorum akşam daldık onu oynamaya.
O kadar eğlendik ki.Ben tabi yeniyim kociş çok iyi oynuyor.
Şimdi tam benim önemli bir taşımı yicek bak onu yersen yatakları ayırırım ona göre diyorum ciddi ciddi.
Hamle değiştiriyor tabi hemenSonra yine aynı hamleye denk geliyor bu sefer masum davranıyorum yine dayanamıyor.
Ama kahkahalar havada uçustu resmen uyku sıfır.
Eve gidip uyumak istiyorummm
kızlar ben bugun sac ıcın ılac kullanmaya basladım bı tanesı demır ıcın kılo aldırır mı acaba
1200 dolar mıoh gitsin kaloriler gelsin paralar
arkadaşlar lahana çorbası diyetinden bahsetmişsiniz.ben bekarken bunu uygulamıstım 7 günde 6 kilo vermiştim o zamanlar 65 dim.annemde uyguladı oda 57 lerdeydi.aannem 8 gün nyaptı o 7 kilo verdi.ama istediğiniz her öğün karnıızın her acıktığında yanında ekmek meyve hiç bişey yok sadece bu çorbayı içiyorsunuz istediğiniz kadar patlayıncaya kadar.ama tok tutmuyor şişiyorsunuz ama tekrar acıkıyorsunuz işkence gibi
bu arada arkadaslar çizelge nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?