70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen yokken çok sıkıldım
Ve hala sıkılıyorum
Pef 6 olsa da gitsek
topiğin gevezesi benmişim dilek bak ben girmeyince ilerlemiyo sayfalar :)
hoşgeldin canım

slm kızlaaaaaar nasılsınız yoğunluktan ve yorgunluktan gelemiyorum siteye . duş alıp yatacağım çok yorgunum. iş ödev ev çıldırmama ramak kaldı. bana dua edn de şu ödev bitsin gayri:) 22 tane daha kaynak eklemem lazım ya. nereden bulacaksam o kadar kaynak
alıntı yapacak bile halim yok. hepinizi öptüm iyi geceler. rüyanızda çıtır olduğumuzu görelim sabah mutlu ve dinç uyanalım

hoşblduk teşekkür ederim:)

iyigeceler bebek Allah yardimcin olsun cnm

merhaba bnde spor salonna gidyorum fakat nasıl çalısmam gerektiğine hala karar veremedim önceleri bir saat yürüyüş yapıyordm yürüyüş bandında fakat spor hocası brazda ısrarla farklı bir programa geçirdi yarım saat bisiklet ve yürüyüşün ardından bacak ve kol hareketleri yaptırtıo çok tecrübem yok ama korkuyorum o hareketler zayıflatmazda kas yapar die siz ne önerirsiniz?

kızlar light kaşar almayı düşünüyorum eve arada değişiklil olsun diye yiyicem kahvaltıda
çok kalorili midir

merhaba arkadasım benim bilidğim kadarıyla daha doğrusu diyetisyenime sorduğm kadarıyla light ürünler daha zararlı bana onların yerine normalinden daha az bi şekilde yememi önerdi

iyiakşamlar kızlar bende bugünki menümü sizlerle paylaşmak istedim:))
sabah salatalık biber domates maydonoz 2 dilim kepekli ekmek 2 ince dilim peynir 5 tanede zeytin yedim
ara öğünümde 10 badem ve 3 kuru kayısı
2.ara öğünümde 2 grisini 1 bardak ayran
akşam:6 kaşık mercimek yemeği ve 6 kaşık pilav hepsini 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirdim.salata ve yoğurt(pilavı baklagillerle beraber 6 kaşık yememi diyetisyenim söyledi)
bir ara öğünüm daha var onda da 2dilim portakal ve 1 küçük kiivi yedim
ayrıca 70 dkka aerobik ve 1 saat yemekten sonra tempolu yürüyüş yaptım

lahana kapuska aynı degılmıkı
bılmem hanı su beyaz lahanadan yapılan corbadan bahsedıyorum.
evet bencede saglıklı degıl haftada 3-4 kılo ama benım okuduklarım en fazla 2 kılo vermıs haftada
ama sadece corba yıyorlarmıs ben yapamam okadar.anca ana ögünlerde yerım o corbadan
oda en fazla 3 gün.bılmıyorum arastırmadayım.yannız sadece lahanayla yapılmıyor corba, kerevız falan bırsuru besleyıcı sebze var
sebze agırlıklı beslenım seklı gıbı.abd de bı klınıkte kalp hastalarına mı ne uygulanıyormus
tam anlamamkla beraber ıncelemedeyım

hoşgeldın canım

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrr...
menümü yazıp hemen kaçıcam ama siz qelince değerlendirin sonra okurum

sabah:
kalkar kalkmaz 1 bardak su
1 adet kuru incir..

öğlene doğru kahvaltı yaptım,oğlumdan anca fırsat buldum

kahvaltıda
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğinden hazırlanmış peynirli tost
1 domates
1 salatalık

ara
1 kaşık ıspanak
yarım kaşık yoğurt

öğle
acıkmadım 1 tane küçük muz yedim

ara
5 adet antep fıstığı
5 adet kaju

akşam 18:30 da kapanışımı yaptım
1 kase spichal K

şuan ölüorum açlıktan bende kalktım kendime 1 fincan yeşil çay yaptım
qece metebolizmam çalışır belkim
vee hiç kaçamak yapmadığım ilk qünüm
buqün deli qibi canım halley çekti ama alıp yemedim
inşallah 65,9'u tekrar qördüğümde kendimi ödüllendirmek için yicem
çizelgemi düzeltmiyorum çünkü rakamları yükseltmek ağırıma qidio
kendinize cici bakın iyi gecelerrrr

yazı tekrarı..................................

Son düzenleme:
arkadaşlar lahana çorbası diyetinden bahsetmişsiniz.ben bekarken bunu uygulamıstım 7 günde 6 kilo vermiştim o zamanlar 65 dim.annemde uyguladı oda 57 lerdeydi.aannem 8 gün nyaptı o 7 kilo verdi.ama istediğiniz her öğün karnıızın her acıktığında yanında ekmek meyve hiç bişey yok sadece bu çorbayı içiyorsunuz istediğiniz kadar patlayıncaya kadar.ama tok tutmuyor şişiyorsunuz ama tekrar acıkıyorsunuz işkence gibi

kefir tanesi diye birşey var onunla yapılıyor internette araştırmıştım. aktarlarda olabilir. yoğurt gibi mayalanmıyor. bu kefir özü içine konulup 24 saat falan bekletilerek yapılıyor

benim babam mayayla yapmıştı:26:
demek biri önce mayaladı ondan maya şeklinde yapmış.. yengem vermişti zaten babama mayayı..

3 yarım ekmek döner miii
ay ben de çok yiyorum canım sıkılıyor kendimi mutfakta buluyorum
haftaya kadar bu bana kaç kilo olarak dönecek bakalım
sınavı geçeyim de kiloyu veririm

haha ben de yapıyorum onu masum masum bakıp ben yencem diyorum ne desin kıyamıyolar

selam kızlar geçmiş de pek birikmiş
benden aynı hala stresliyim
artık konu çalışmayı bıraktım çıkmış sorulara bakmaya çalışıyorum bu sefer pek umudum yok ama bakalım haftaya kadar toparlayabilirsem geçerim inşallah
anlamıyorum bazen okuduklarımı veremiyorum kendimi sınav psikolojisiyle moralim bozuluyor oturup ağlıyorum
bugün ameliyata girdim guatr ameliyatıydı ne zormuş yaa benden genel cerrah olmaz büyük bi risk sadece yardım ederken bile korktum gerçi ilk deneyimimdi ama sonra sonra alışılıyor sanırım...
ben biraz daha geçmişe bakam..

kızlar ben bugun sac ıcın ılac kullanmaya basladım bı tanesı demır ıcın kılo aldırır mı acaba

demir hapları kilo aldırmaz da tuvaletini siyah gibi çıkartır
ben de kullandım aslında hala kullanmam gerekiyor ama hiç sevmiyorum onu içmeyi
kabızlık da yapıyor çok nadir ishal yapar..

1200 dolar mı oh gitsin kaloriler gelsin paralar

selam kizlarr..Bende kk ya üyeyim.Ben de dört ay önce dogum yaptim ve kilolarimi vermeyi cok istiyorum...hayatimda hic bu kiloda olmadim.bende cokk ama cok kilo vermek istiyorum yaaa...insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…