70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen tatlım bende bazen canım birşey istediği zaman, sessiz bi odaya geçip gözlerimi kapatıp kendimi 36 beden olarak hayal ediyorum ve bütün iştahım kaçıyor

yüzük olmaz fılan deme, bız de yuzugu takıp kac yıl bekledıkk, yuzugu takınca hemen dugun var demek degıl ki hem aıle arasına da gerek yok alır yuzugu gecırır parmagına, hanı goren begenen bu kızın hayatında bırı var anlasın dıyeee erkeklerın boyle sahıplenme huyları oluyo ya, bı de kız guzelse kacırmamak lazımmm, ben senınkıne gaz mı versem, ben bı dost dıye msj mı atsam artık bılemedımm

valla insan bu halde de ıstegını gıyemıyoo :26: vıtrınlerde nelerı begenıyorum ama masallah hepsı çubuk gıbı kızlar ııcn yapılmışşş

yanı garıp olan mesela bı magazanın genc gıyımıne gıt, 13-14 yaşın kıyafetlerının buyuklugu ve genıslıgıylee normal bayan magazalarının standart bedenlerı aynı kalıplardaaaaa hatta zaranın small bedenı, lcw nın cocuk reyonundakı 10 yas gurubuyla neredeyse aynı buyuklukteeeee şaka gıbııııııı walla

kocişin aldıgı elbısede dolapta askıda duruyo oylecene, tam yaz gelıo dıye sevındık yıne kışa döndüüü :26:

hah bı tane daha ankaralııı arzudan sonraaaa, ben de donuyorummmm yaa

ben kacar kızlar optum hepınızııııııııııııııı

geçmişi okuyup alıntılarımı yapıp geldim hemen kızlar,günaydın hepinize bu arada ,çok uykulu bir hal var üstümde birde hava çok soğuk yatağın içinden çıkamadım valla daha heryer heryerde ,bu kapalı havada insanın temizlik yapası gelmiyor valla

merakla takipteyim seni canım ama sanırım tadı dediğiniz gibi hiç güzel değil en iyisi ben normal yollardan zayıflamaya devam edeyim

göremiyorum ve meraktan çatlıyorum şu an siteye gir hemen arkadaşım ol döverim
bide bana der meraklı melahat diye sende öylesin işteeeeeeeeeeeeee

senin bu yazını bir gördüm uykulu gözlerim aynen böyle oldu resmen uykumu açtın yani çiçeklerle

boşver şeker sen onları sakın yeme güzel kıyafetleri elbiseleri düşün sahi sen foto yükleyecektin ne oldu o :44::44:

ahanda benim eşten bir tanede sende var ,valla canım 2 gün şehir dışına çıktım evde bizimki yemek yememiş maşallah hemen zayıflamış göbek falan erimiş,öyle bir bünyesi varki 1 haftada istediği kiloya yemeği çok azaltarak gelebilir ama ben napıyorum tıkıyorum önüne ekmekleri ye kocacım sen ye bebeğim ben seni öyle göbişli seviyorum diiyorum eğer zayıflarsa edi ile büdü gibi olcaz olmaz o zaman hiç etraftaki kişilerin bakışları rahatsız eder beni,ben zayıflayınca istediğin kadar zayıfla diyorum tmm diyor şimdilik bana

biliyomusun ben mağazatya girip elbise denemeye bile utanıyorum bu tiple bana elbise neyine diye gülerler diye
ama bugün denicem bide dediğin gibi olmazsa üstümde acayip hırs yaparım ben diyetisyene gitmeden önce yine avm ye gittim
ondan sonra tamam artık zayıflıcam deyip doktora gittim
yine bu avm işi bana iyi gelecek saol tatlım bu güzel fikrin için

Günaydın Elüffff
Cancazımm sinirlenme boşver bi daha yapmayıverirsin olur biter.
İnsanlar nankör sen iyilik etmişsin ettiğimle kaldım diye düşün.
Boşver bişey de deme zaten demene değmez bence.

Can Abi süper yazmış
Çok beğendim....

off benmde bugun duygusalıgım ustumde herseye aglayasım gelıo
sanırım aılemı cok ozledım ben
babam faceımde bı fotoma yorum yapmıs ben basladım aglamaya
gecen sene cekılen bı foto kuzenım hastalanmadan once cekınmıstık we kuzenım suan da felclı o halı yok
cok kotuyummmm suankı halımıze bınlerce sukredelım kızlar
bı dkıka sonra nolcagından bıle haberımız yok

bide bana der meraklı melahat diye sende öylesin işteeeeeeeeeeeeee

senin bu yazını bir gördüm uykulu gözlerim aynen böyle oldu resmen uykumu açtın yani çiçeklerle

Uyanın tabiiii YAZ GELİYOR YAAAAAAZZZZZZ !!

Çok tembelleştik topikçe ayaklanmamız lazım

:119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın sevgi pıtırcığı.
Hava kapalıyken insanın full yatası geliyo ama sen öyle yapma kalk bi güzel kahvaltını et

Pelünn numarasını veriyorum.
Valla o konularda çok rahat bana bakmayacaklarını falan düşünüyo galiba.
Dediğin gibi bişi yapsa süper olur çok sevinirim ben.
Sabah sabah içimi kıpır kıpır ettin canım hay ağzın bal yesin.
Kolay gele canımm.
Duruş duruş bakalım.

1 haftada 5kg lahana çorbası diyetini denediniz mi kızlar?

Ben denemedim.
Denemeyi düşünmüyorumda

bız benmkısıyle denkız allahtan o benım tam kılolu halımı bılmıo ınanmıyo onceden 87 kılo olduguma
zaten o halımle tanıssaydık belkıde begenmıcektı benı:37
:

Boşver elifcim söz gümüşse sükut altındır...

Ama sinirlenme lütfen bir daha yapıp getirmezsin, yine istediklerinde gerektiği gibi yapıştırırsın cevabı

benmkısıde hıc ewlılıgı dusunmuodu hıc agzına bıle almıodu
arkdslar bna sunu sole bunu sole agzından laf almaya calıs bakalım ewlenmekten bahsetcekmı dıolardı
agzından laf almak ıcın sacma sapan seler soluodum bnmkısınden yıne tık yoktu ne aılesyle tanıstırıodu ne ewlılıkten bahsedıodu
hahahy ben bıkere aglamıstım bıle bu cocuk benmle dalga gecıo herlde hıc ewlılıkten bahsetmıo dıe
amaaa amaaaaaaaaaaaaaaaa annesyle tanıstırdıgı gece ewlılık teklıfı ettı
weee ben sok ayyy gozumun onune geldı suan erkeeem yaa paşammmm yaaaa

günaydın yawrularım napıyosunuzz?
gece 11de yattım sabah 7de kalktım ama hala uykum varr,kociş kursa giderken sabahları kahve yapar,yatağa gelir,kupayı burnuma doğru tutardı..ben de kahve kokusuyla uyanırdımmmşimdi kociş hep uyuyo ben de sersem gibi kalkıyorum.. tek başıma kahvaltı yapmatı sevmiyorum
menümü akşam paylaşıcam,akşam ne yesem bilmiyorum..yarın da yatılı misafir geliyo..kociş de diyet yemek koymucan dimi misafirin önüne diyo..nası yapcam bilmiyorum:18:

sağolasın dilekcikim
aynen canım ya çok nankörler yani
bidahada yapmam yani
zaten bi sinirliyim duygusalım sıkıntılıyım ya

aa o kadar zahmet etmişsin
senin adına üzüldüm ..
boşver onların çenesindende kurtulmuş oldun
birdaha sana pasta börek konusunda bişey diyemezler yüzleri yok artık
cevabın hazır

günaydın kızlar

ortim tarafından ite kaka buraya getirildim çünkü aylarca ugrasıp gördüğüm 6 lı rakamlardan çıkmak üzereyim . sacma sapan şeyler tüketiyorum mesala bu sabahki gibi sabahın 8 inde kahvaltı olarak halka tatlı yedim

Boşver elifcim söz gümüşse sükut altındır...

Ama sinirlenme lütfen bir daha yapıp getirmezsin, yine istediklerinde gerektiği gibi yapıştırırsın cevabı

işte onu yaparım tatlım. bidaha isterlerse aynen bana bugun söylediklerini hatırlatırım, o yüzden bidaha pasta börek yapmama gerek yok derim
gelin hepberaber yiyek ya pekte güzel oldular ha

İyiyiz bebiş topikte artık üzüntüleri ve sıkıntıları hemen yenmeye karar verdik, çünkü kafanda bitirdiğin an bütün meseleler çözülüyor

Akşam ne yersen mutlaka sebze olsun ve yanında yoğurtun olsun bitanesi

Yatılı misafire gelince minderim sen niye bunu sıkıntı yapıyorsun ki onlar yiyecek sen yemiceksin bu kadar

Bi sorun mu var dobiç yoksa yiyebilceğini mi zannediyorsun len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…