dün öğlende tavuk yedim akşamda sebze yemem gerkken yemedim
çok haklısın bebem 55 olmadan bıkmıcam usanmıcam devam edicem
38 beden rüya gibi düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor
bide merak ediyorum bundan sonraki hayatımda yani zayıfladıktan sonrada her yediğim şeyden sonra vicdan azabı çekicem
okadar içime işkediki normal salata yesem bilepişman oluyorum acaba çokmu yedim diye
sanırım kafayı yemek üzereyim malum başka yiyecek bişe kalmadı
spora başladınmı tatlım ben dün akşam yapamadım eve gittim yattım
Arıycam bi ara senii de diyorum vakti yoktur şimdi.
Sağol canımmmm ayrıcaa artık bilmiyorum gelince görücem tepkisini.
Yüzük daha olmaz herhalde.
O kadan da değill yani.
Peff kollarım pörtledi çok ya haklısın bunlar için spor yapmalıyım artık nasıl eriycekse
Totonun küçülmesine sevindim senin başından beri derdin orasıydı.
Bu yaz istediğini giyeceksin ne güzel ya en son attığın o eniştenin beğendiği elbiseyle olan resimde tamamsın zaten.
Valla çok beğendim zaten kemiklerinde çıkmış
birincisi dün kaçırmamışsın
İkincisi 55 olmadın daha yılamazsın bıkamazsın pişman olamazsın, 38 bedene girdiğin zamanları düşün , çok uzakta değil ama sen vazgeçtikçe uzaklaşacak kendine gel
Abur cubur yediğin an niye yedim diye ağlamaya başlayacaksın bırak insanlar yesin sen sensin onlardan bize ne boşversene yaa
afferin lenbi ısırıktan bişi olmaz beybi hayırlı olsun süpürgen
Biz hala mont giyiyoruz ankarada yaa bıktım usandım ..
merakla takipteyim seni canım ama sanırım tadı dediğiniz gibi hiç güzel değil en iyisi ben normal yollardan zayıflamaya devam edeyimcanım hemen cevap veriyim,
ben 1lahana orta boy,o bile acayip çok oldu,
yarım demet maydanoz
3 adet yeşil soğan(benim baktığım çoğu yerde yeşil soğan diyodu,bazı yerlerdede kuru soğan diyo bugünküne kuru katıcam yeşil soğan bitti)
3domates
6yeşil biber
bitanede tavuk bulyon attım
düdüklüye koydum fıslamaya başlayınca 10-15dk kaynattım kısık ateşte, çıkarıp bi küçük tabak yemiştim gece tadına baktım güzel gibiydi,ama sabah eşimle kahvaltı yaparken bitabakta gizlice atıştırıyodum ama iğrenç bi tadı vardı allahın gücüne gitmesindezor yedim valla,,ama akşamüstü tekrar yiycekken blendıra attım normal hazır çorbalar olurya sebze çorbası o kıvamda oldu tadıda harikaydı şuan bile kocaman yarım ltlik bardağımda içiyorum azcık ısıttım bardağa koydum aldım burda içiyorum yudum yudum çok kolay yutuluyo böyle yavsiye ederim,yoksa dayanamazsın hayatta
valla ben şok diyet yapmadığım için tam uymuyorum ,sabah 8.30da kalkıp elma sirkeli ballı suyumu içiyorum yarım saat sonra nesfitimi yiyorum,sonra azcık daha kestiriyorum eşimin yanında tvye bakaraksaat geliyo 11-12ye kalkıp kahvaltılık hazırlıyorum eşimle kahvaltıyı 4-4lük yapıyorum mecbur yani sonra akşam üstü yine çorbamı içiyorum dün meyve yeme günümüzdü ilk gün,meyvede yedim,bugün sebze günü öğlen patates kaynamış yedim,kuru soğanla salata yapmıştım
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve dün sabah başladığımda 58.4tüm ,1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:
göremiyorum ve meraktan çatlıyorum şu an siteye gir hemen arkadaşım ol döverim
senin bu yazını bir gördüm uykulu gözlerim aynenGüüüüünnaaaaayyydddıııınnn caaadııılaaaar
Kilo vermeye tam gaz devaaaaaam
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
boşver şeker sen onları sakın yeme güzel kıyafetleri elbiseleri düşün sahi sen foto yükleyecektin ne oldu o :44::44::18: gel öp beni şefkate ihtiyacım var zaten.
dün akşam annem yüzünden fazla kaçırdım sabaha kadar pişmanlığını yaşadım
yarım haşlanmış tavuk göğsü bol salata (salata biraz yağlıydı)
2-3 kaşık yoğurt
bide ben artık çok sıkıldım nora herşeyi yemek istiyorum
şimdi 2 tane stajerim var bu kızlar her sabah bişeler getirip yiyolar kızamıyorumda daha küçükler
ama sabrımı sınıyorlar bide ye diye ısrar ediyorlar offfffff
şimdide büssürü abur cubur getirmiş yiyorlar
ahanda benim eşten bir tanede sende var ,valla canım 2 gün şehir dışına çıktım evde bizimki yemek yememiş maşallah hemen zayıflamış göbek falan erimiş,öyle bir bünyesi varki 1 haftada istediği kiloya yemeği çok azaltarak gelebilir ama ben napıyorum tıkıyorum önüne ekmekleri ye kocacım sen ye bebeğim ben seni öyle göbişli seviyorum diiyorum eğer zayıflarsa edi ile büdü gibi olcaz olmaz o zaman hiç etraftaki kişilerin bakışları rahatsız eder beni,ben zayıflayınca istediğin kadar zayıfla diyorum tmm diyor şimdilik bana
zaten dobıc
ılk cıkmaya basladıgımızda 98 kıloydu okadar yemesıne ragmen suan 89 a ınmıs
hem yıyo hem zayflıyo yahu nasıl bısı bu anlamadım kı ben
eheheheh lıstenın basında olmaya adayım hayatım ahh bıde spor olsa bende
Mağazaya gidip beğendiğin bi kıyafeti alıp üstünde istediğin gibi durmadığında daha da pis hırslanıyorsun.
Hem bak Nora seni geçer kalırsın öyle dımdızlak.
Boşver sen stajyerleri onların dışarda hareketli bi hayatları vardır.
Sen evden işe işten eve.
Bütün gün oturmalı bi iş sonuçta
günaydın kızlar
nasılsınız, ay ben çok sinirliyim ya
iş yerimdekiler yok eskiden pasta yapardın börek yapardın diye haftalardır başımı yiyolar
bugun yaptım getirdim biri diyo ben pasta yemem biri diyo ben 60 kilo adamım yemekle aram olmaz
çok sinirim bozuldu kızlar ya ağlayıweresim geldi ya
tam ağzımı açtım bişeyler dicektim bende bi başladım mı yardırır giderim en iyisi sus elif dedim
kusura bakmayın ya çok canım sıkıldıda sabah sabah
YanLış Hayatın Peşinden Koşmayacaksın
_
... Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
Sistem böyle çalışmıyor!
Düşünce gücü, metafizik, parapsikoloji, yoga, meditasyon, aklına her ne geliyorsa, neye inanıyor ve peşinden gidiyorsan, hepsi bir yerde... tıkanıp kalacaktır!
Ummakla, dilemekle olmuyor, ayağa kalkacaksın!
Her şeyden önce farkına varacaksın!
Hangi öğretiye inanırsan inan, üstün körü anlamayacaksın.
Bir bilgiyi gerçekten hayatında uygulayamıyorsan, o bilgiye sahip olduğun yanılgısına kapılmışsın demektir.
Kendini kandırmayacaksın!
Gerçekleri anlayacak, sonu her ne olursa olsun kabul edeceksin.
Bazen bildiklerin, öğrendiklerinin acı verir.
Onu da yaşayacaksın.
Önce kendinin, ne olduğunun, nelere sahip olduğunun, gücünün, yeteneklerinin,
Bu hayata neden geldiğinin farkına varacaksın.
Hayatını, gereksiz şeyler uğruna harcamayacaksın.
Kalbinde yaşadığın her duyguyu aşk sanıp, peşinden çöllere düşmeyeceksin.
Aşkın adını ağzına almadan önce, uzun uzun düşüneceksin. Yüreğinle yüzleşeceksin.
Sevgiyi, tutkuyu, şehveti, alışkanlığı, çekimi, aşkı birbirinden ayırt edeceksin.
Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin senden daha önemli olduğunu düşünmeyeceksin.
Bedenine, ruhuna, aklına sahip çıkacaksın.
Hak etmeyenin ardından yas tutup, bunu da aşka bağlayıp, aşkın şanını kirletmeyeceksin.
Kendini tanıyacaksın, hem de çok iyi tanıyacaksın!
Kimleri, neden ve niçin seçtiğini bileceksin.
İnsanız hepimiz, elbette zayıflıklarımız, düşkünlüklerimiz, saflıklarımız var ancak kendi huylarını, eksiklerini iyi tahlil edeceksin.
Ardından gözyaşı döktüğünün adını doğru koyacaksın!
Yıllar süren yaslar yaşayıp, unutamadığını iddia edeceğine, neden hayatına başlayamadığını çözeceksin.
Korkularınla yüzleşeceksin.
Yattığın yerden, kurduğun hayale uygun bir beyaz atlı prens beklemeyeceksin.
Aklın çalışacak, elin ekmek tutacak, kimseye boyun eğmeden yaşamanın lezzetini bileceksin.
İster kocan olsun, ister oğlun, ister anan, ister baban, kimsenin sevgisiyle hükmünü birbirine karıştırmayacaksın.
Ezilen, zavallı, akılsız olmak kazandırır gibi dursa da, sonunda mutlak kaybettirir; bunu unutmayacaksın!
Başkalarına değil, kendi gücüne inanacaksın.
Birinin boynuna asılarak durursan, karşındakini yormakla kalmazsın, bir gün kendi kolların bile çekemez ağırlığını düşersin; kimseye dayanmayacaksın!
Dünya da sensin, evren de!
Kendini geliştireceksin. Büyüyeceksin, olgunlaşacaksın.
Ruhunu da, aklını da bedenin gibi besleyeceksin.
Önce sen büyük olacaksın, farkında olacaksın, sonra dünyanın zevklerinin, aşkın, hayatın tadını çıkaracaksın.
Emanet hayatlara tutunup, ömrünü harcamayacaksın.
Ne olmasını bekliyorsan, sen öyle oturdukça, olmayacak.
Boşuna hayal kurmayacaksın!
------------
KIZLAR OKUYUN LÜTFEN TAM BİZLERE GÖRE
bide bana der meraklı melahat diye sende öylesin işteeeeeeeeeeeeee
senin bu yazını bir gördüm uykulu gözlerim aynenböyle oldu resmen uykumu açtın yani çiçeklerle
geçmişi okuyup alıntılarımı yapıp geldim hemen kızlar,günaydın hepinize bu arada ,çok uykulu bir hal var üstümde birde hava çok soğuk yatağın içinden çıkamadım valla daha heryer heryerde ,bu kapalı havada insanın temizlik yapası gelmiyor valla
yüzük olmaz fılan deme, bız de yuzugu takıp kac yıl bekledıkk, yuzugu takınca hemen dugun var demek degıl kihem aıle arasına da gerek yok alır yuzugu gecırır parmagına, hanı goren begenen bu kızın hayatında bırı var anlasın dıyeee erkeklerın boyle sahıplenme huyları oluyo ya, bı de kız guzelse kacırmamak lazımmm, ben senınkıne gaz mı versem, ben bı dost dıye msj mı atsam artık bılemedımm
hah bı tane daha ankaralııı arzudan sonraaaa, ben de donuyorummmm yaa
ben kacar kızlar optum hepınızııııııııııııııı
1 haftada 5kg lahana çorbası diyetini denediniz mi kızlar?
geçmişi okuyup alıntılarımı yapıp geldim hemen kızlar,günaydın hepinize bu arada ,çok uykulu bir hal var üstümde birde hava çok soğuk yatağın içinden çıkamadım valla daha heryer heryerde ,bu kapalı havada insanın temizlik yapası gelmiyor valla
ahanda benim eşten bir tanede sende var ,valla canım 2 gün şehir dışına çıktım evde bizimki yemek yememiş maşallah hemen zayıflamış göbek falan erimiş,öyle bir bünyesi varki 1 haftada istediği kiloya yemeği çok azaltarak gelebilir ama ben napıyorum tıkıyorum önüne ekmekleri ye kocacım sen ye bebeğim ben seni öyle göbişli seviyorum diiyorum eğer zayıflarsa edi ile büdü gibi olcaz olmaz o zaman hiç etraftaki kişilerin bakışları rahatsız eder beni,ben zayıflayınca istediğin kadar zayıfla diyorum tmm diyor şimdilik bana
günaydın kızlar
iş yerimdekiler yok eskiden pasta yapardın börek yapardın diye haftalardır başımı yiyolar
bugun yaptım getirdim biri diyo ben pasta yemem biri diyo ben 60 kilo adamım yemekle aram olmaz
tam ağzımı açtım bişeyler dicektim bende bi başladım mı yardırır giderim en iyisi sus elif dedim
Pelünn numarasını veriyorum.
Valla o konularda çok rahat bana bakmayacaklarını falan düşünüyo galiba.
Dediğin gibi bişi yapsa süper olur çok sevinirim ben.
Sabah sabah içimi kıpır kıpır ettin canım hay ağzın bal yesin.
Kolay gele canımm.
Duruş duruş bakalım.
Günaydın Elüffff
Cancazımm sinirlenme boşver bi daha yapmayıverirsin olur biter.
İnsanlar nankör sen iyilik etmişsin ettiğimle kaldım diye düşün.
Boşver bişey de deme zaten demene değmez bence.
Can Abi süper yazmış
Çok beğendim....
günaydın kızlar
Boşver elifcim söz gümüşse sükut altındır...
Ama sinirlenme lütfen bir daha yapıp getirmezsin, yine istediklerinde gerektiği gibi yapıştırırsın cevabı
günaydın yawrularım napıyosunuzz?
gece 11de yattım sabah 7de kalktım ama hala uykum varr,kociş kursa giderken sabahları kahve yapar,yatağa gelir,kupayı burnuma doğru tutardı..ben de kahve kokusuyla uyanırdımmmşimdi kociş hep uyuyo ben de sersem gibi kalkıyorum.. tek başıma kahvaltı yapmatı sevmiyorum
menümü akşam paylaşıcam,akşam ne yesem bilmiyorum..yarın da yatılı misafir geliyo..kociş de diyet yemek koymucan dimi misafirin önüne diyo..nası yapcam bilmiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?