70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sebze yemeği falan yaparsın cnm
tamamen diyet yemeği koymasanda en azından çok ağır yağlı yemeklerde yapmazsın:26:

Son düzenleme:
sağolasın dilekcikim
aynen canım ya çok nankörler yani
bidahada yapmam yani
zaten bi sinirliyim duygusalım sıkıntılıyım ya

Bi daha isterlerse kızılcık sopası hazırlayıp verirsin.
Böyle şeyler için cidden kendini yıpratmaya değmez boşver annemin bi lafı var biz yemediğimizde diyo ananızıın ayaklarını yiyin diye.
Sende öyle de geç

Günaydın minderbobb
Vayyy kocayaaa bakkk kahve hazırlayıppp kahve kokularıyla uyandırmalar falan.
İnşaallah güzel bi iş bulurda sbaah beraber kalkarsınız gene

Çatlak kısçee yaaa
Ya genel olarak muhabbetlerde geçiyorda sonunda ekleniyo tabi -daha çok erken - diye.
Hayırlısı olsun diyorum bende hep.
Siz ne zamandır nişanlısınız?

bu aksam mısafırım gelcek demıstım ya kızlar menumu su sekılde dusundum nasıl sızce
mercımek corbası
karsık kızarma ( patates bıber kofte domates )
plaw
salata . yogurt - ıcecek
sonrasında ıvır zıvır
az mı yaaa

çatlarım sonra, mazallah
kapuska lahana yemeği canım
lahana çorbası değil
ben yaptım yemek olarak yiyeceğim
o çorbayı 1 hafta boyunca yiyeceksin sırayla ilk gün meyveyse sonra salata türü sebzeyle falan
ben okadar hızlı kilo vermek istemiyorum zaten
inanmak çok önemli canım bişeyi başarmak için
bisöz var hoşuma gider
''elini her istediğinde kıpırdatabiliyorsan emin olki tüm kontrol sendedir. kazanmak istediğin halde kaybediyorsan sen asla kazanmak istememişsindir'' [/SIZE]
istiyorsun kazanmayı ama burada inanmak önemli sendede onu az gördüm yani umudum yok diyorsun
inandığın halde kazanamayabilirsin öyle bir ihtimalde var tabii ama inanmazsan kesinlikle kazanamazsın
selam kizlarr..Bende kk ya üyeyim.Ben de dört ay önce dogum yaptim ve kilolarimi vermeyi cok istiyorum...hayatimda hic bu kiloda olmadim.bende cokk ama cok kilo vermek istiyorum yaaa...insallah.....
ben 18 ay önce doğum yaptım daha yeni verdim kiloları
ben çok geç akıllanmışım sanırım
verirsin yavaş yavaş acelemiz yok
arkadaslar bu aksam yemek yapamadım onun yerine menemen yaptım ama umarım çok kalorili değildir
bence fazla kalorili değildir
hatta baktım şimdi 1 porsiyon menemen 179 kaloriymiş
süpersin tatlım
şimdide burası soğudu
yağmur yağmur yağmur
günaydın buarada
bende hazır kahveden aldım içtim ama açmadı uykumu

Son düzenleme:
bu arada kahvaltımıda yazayım..
sabah kalkar kalkmaz
1 büyük bardak ılık su içtim
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık
yarım domates
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost

Günaydın ortimmmm
Bundan sonra buraya gelinecek ve menü paylaşılacak.
Sabah sabah senin neyineee koca koca basenini görmedin herhalde.
O halka tatlının kaç aydır hayalini kuruyorum ben.
Ben yiyemiosam sende yemee banaaaneee

günaydın pambuglarım.......
ne ediyonuz bakimm...

Günaydın Ruweydaaa hala moralin bozuk mu?

kızlarr hep kendi resmlerinizi koymssunuzz yafff
incecik qörünüosunuz bideee:44:

tatlım ya warya geçen marketten bişeyler aldım kasaya geldim, kasada bi bayan war uzun boyluu çok hoş bi bayan zayıf tabi bide , kadar hoş giyinmişki kadına herkes bakıyo
fln bide kızı wardı yanında oda çok güzel giyinmiş, neyse baktım baktım kadına yaa dedim istersen bin liralık kıyafet al dedim kızım insanda fizik olcak güwen olcakta aldığın yakışcak, o bayanı görmemm iyi oldu aslında, dank dedi kafama bi kez daha zayıflamam

börekte yapabilirsin az dersen
bide fikrimi söyleyeyim patatesleri doğrayıp yağla kekikle falan
sonra fırında at iyice kızarsın oda güzel oluyor köfte biber karışık tabiii
sana bitarif yazmıştım okudunmu buarada

işte onu yaparım tatlım. bidaha isterlerse aynen bana bugun söylediklerini hatırlatırım, o yüzden bidaha pasta börek yapmama gerek yok derim
gelin hepberaber yiyek ya pekte güzel oldular ha

yiyelim sonra 1 hafta bunalımda kalalım di mi

sopa istiyon sen

Sakın yeme haa

boşver canım benim takma kafana bidaha isterlerse cevağları hazır sölersin hemen
yürü be nora kim tutar seni

Günaydın sevgi pıtırcığı.
Hava kapalıyken insanın full yatası geliyo ama sen öyle yapma kalk bi güzel kahvaltını et
ayy çok hoşuma gitti kız sevgi pıtırcığı kelimesi
canım benim kahvaltımı yaptım zaten kocişle birlikte ama eşimi geçirdikten sonra hemen sofrayı kaldırıp yatağın içine tekrar attım kendimi pc de karşımda sizlere laf yetiştiriyorum her zmanki gibi

bakk şimdii kocişlerden bahssedilirse hemen aşka gelirim toppik yine aşk dolu olur

[/QUOTE]

ole de zaten cnm gercekten erseyın hayrlısı
18 ocak tanısma tarıhımız
28 ocak cıkmaya baslama
2 temmuz nısanlanma
dugun bu sene olcktı ama bazı nedenlerden ertelendı bıde ben bu sene olck dıe bı suru ceyız almıstım
neymıs herseyın hayrlısıymıs demmkı bu seneye nasıp degılmıs

okudum sekerım tskler
bıde sıgara boregı yapayım ozamn
senn yazdıgın tarıfı haftaya tekrr alcm sendn hafta yıne mısafrm gelck

Canım hoşgeldiinn , diloş bana senden bahsetmişti, çok fazla uğramıyormuşsun ama neden ama :26:

Bak yeme düzenin değişmeye başlamış fırsat buldukça bilgisayar sayfanda topik açık kalsın bence

Dobiçler haaaydeee kahvaltılar edildiyse şimdi heerkes totoları kaldırıyoooooorr :119:

Yeşil çay veya form çayı alıyor elineeee :119:

Sonra topiğe geliyor hemeeeen :119:

Yeehuuuu yazın herkes en fazla 40 beden olcak bu topikte

Hedefine az kalmış bütün hatunlar da hedeflerini tamamlıyor

:119:

Aynen tatlım bende bazen canım birşey istediği zaman, sessiz bi odaya geçip gözlerimi kapatıp kendimi 36 beden olarak hayal ediyorum ve bütün iştahım kaçıyor

hahaha bende aynısı valla her gece zayıflama hayaliyle uyuyorum bide kafamdan kıyafet kombinleri yapıyorum
ay şimdi böle söleyince kendimi çok komik buldum ya

hahaha bende aynısı valla her gece zayıflama hayaliyle uyuyorum bide kafamdan kıyafet kombinleri yapıyorum
ay şimdi böle söleyince kendimi çok komik buldum ya

ama insan hayalsiz yaşayamaz kiii
bendede jetnetworking katalogu var tam vazqeçecekken katalogu alıyorum elime
katalogdaki kızlar incecik ne qüzel onlara bakınca motive olup hırs yapıyorum

bu yazını gördüm aklıma kayısılı bitki çayım geldi kalkıp yapıyım bari yanınada elma ikisi birlikte ara niyetine götüreyim mideye :18::18:nefret ediyorum bitki çayından amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…