günaydın yawrularım napıyosunuzz?
gece 11de yattım sabah 7de kalktım ama hala uykum varr,kociş kursa giderken sabahları kahve yapar,yatağa gelir,kupayı burnuma doğru tutardı..ben de kahve kokusuyla uyanırdımmmşimdi kociş hep uyuyo ben de sersem gibi kalkıyorum.. tek başıma kahvaltı yapmatı sevmiyorum
menümü akşam paylaşıcam,akşam ne yesem bilmiyorum..yarın da yatılı misafir geliyo..kociş de diyet yemek koymucan dimi misafirin önüne diyo..nası yapcam bilmiyorum:18:
sağolasın dilekcikim
aynen canım ya çok nankörler yani
bidahada yapmam yani
zaten bi sinirliyim duygusalım sıkıntılıyım ya
günaydın yawrularım napıyosunuzz?
gece 11de yattım sabah 7de kalktım ama hala uykum varr,kociş kursa giderken sabahları kahve yapar,yatağa gelir,kupayı burnuma doğru tutardı..ben de kahve kokusuyla uyanırdımmmşimdi kociş hep uyuyo ben de sersem gibi kalkıyorum.. tek başıma kahvaltı yapmatı sevmiyorum
menümü akşam paylaşıcam,akşam ne yesem bilmiyorum..yarın da yatılı misafir geliyo..kociş de diyet yemek koymucan dimi misafirin önüne diyo..nası yapcam bilmiyorum:18:
benmkısıde hıc ewlılıgı dusunmuodu hıc agzına bıle almıodu
arkdslar bna sunu sole bunu sole agzından laf almaya calıs bakalım ewlenmekten bahsetcekmı dıolardı
agzından laf almak ıcın sacma sapan seler soluodum bnmkısınden yıne tık yoktu ne aılesyle tanıstırıodu ne ewlılıkten bahsedıodu
hahahy ben bıkere aglamıstım bıle bu cocuk benmle dalga gecıo herlde hıc ewlılıkten bahsetmıo dıe
amaaa amaaaaaaaaaaaaaaaa annesyle tanıstırdıgı gece ewlılık teklıfı ettı
weee ben sokayyy gozumun onune geldı suan erkeeem yaa paşammmm yaaaa
çatlarım sonra, mazallahmerakli gelin
kapuska lahana yemeği canımlahana kapuska aynı degılmıkı
bılmem hanı su beyaz lahanadan yapılan corbadan bahsedıyorum.
evet bencede saglıklı degıl haftada 3-4 kılo ama benım okuduklarım en fazla 2 kılo vermıs haftada
ama sadece corba yıyorlarmıs ben yapamam okadar.anca ana ögünlerde yerım o corbadan
oda en fazla 3 gün.bılmıyorum arastırmadayım.yannız sadece lahanayla yapılmıyor corba, kerevız falan bırsuru besleyıcı sebze var
sebze agırlıklı beslenım seklı gıbı.abd de bı klınıkte kalp hastalarına mı ne uygulanıyormus
tam anlamamkla beraber ıncelemedeyım
hoşgeldın canım
inanmak çok önemli canım bişeyi başarmak içinbenim babam mayayla yapmıştı:26:
demek biri önce mayaladı ondan maya şeklinde yapmış.. yengem vermişti zaten babama mayayı..
selam kızlar geçmiş de pek birikmiş
benden aynı hala stresliyim
artık konu çalışmayı bıraktım çıkmış sorulara bakmaya çalışıyorum bu sefer pek umudum yok ama bakalım haftaya kadar toparlayabilirsem geçerim inşallah
anlamıyorum bazen okuduklarımı veremiyorum kendimi sınav psikolojisiyle moralim bozuluyor oturup ağlıyorum
bugün ameliyata girdim guatr ameliyatıydı ne zormuş yaa benden genel cerrah olmaz büyük bi risk sadece yardım ederken bile korktum gerçi ilk deneyimimdi ama sonra sonra alışılıyor sanırım...
ben biraz daha geçmişe bakam..
ben 18 ay önce doğum yaptım daha yeni verdim kilolarıselam kizlarr..Bende kk ya üyeyim.Ben de dört ay önce dogum yaptim ve kilolarimi vermeyi cok istiyorum...hayatimda hic bu kiloda olmadim.bende cokk ama cok kilo vermek istiyorum yaaa...insallah.....
bence fazla kalorili değildirarkadaslar bu aksam yemek yapamadım onun yerine menemen yaptım ama umarım çok kalorili değildir
süpersin tatlımGünaydın kızlar.:79:
Topik 2-3 gündür pek sessiz. Bu durumun sebebini bilmemekle bugünden itibaren gene elimden geldiği kadar ilgilenicem.:114:
Bu hafta benimde canımı sıkan bi kaç şey vardı bide malum regl psikolojisi :97:
Neyse geçti artık.
Yeni gelenler hoşgeldiniz..:80:
Destek isteyene her zaman yardım eder burdaki kısçeler.:112:
Kalıcı ve azimli olmanızı dilerim..:82:
Beğendiğim menüleri sadece beğendim ama bugünden itibaren hepsine yorum yapmaya çalışıcam eskisi gibi.
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah:103:
şimdide burası soğudufünaydın fıstıklaaaaaar artık sıcak erzurum sabahlarına uyanıyorum + 12 falanız sonunda acık ısındım
cümleten günaydın fıstıklar sersm gibiyim ya. kahvemde yok yapsam da uyansam . acık çaya dayanayım bakalım belki uyanırım. iyi sohbetleeeeeeeeeeeeer
günaydın kızlar
ortim tarafından ite kaka buraya getirildim çünkü aylarca ugrasıp gördüğüm 6 lı rakamlardan çıkmak üzereyim . sacma sapan şeyler tüketiyorum mesala bu sabahki gibi sabahın 8 inde kahvaltı olarak halka tatlı yedim
günaydın pambuglarım.......
ne ediyonuz bakimm...
biliyomusun ben mağazatya girip elbise denemeye bile utanıyorum bu tiple bana elbise neyine diye gülerler diye
ama bugün denicem bide dediğin gibi olmazsa üstümde acayip hırs yaparım ben diyetisyene gitmeden önce yine avm ye gittim
ondan sonra tamam artık zayıflıcam deyip doktora gittim
yine bu avm işi bana iyi gelecek saol tatlım bu güzel fikrin için
bu aksam mısafırım gelcek demıstım ya kızlar menumu su sekılde dusundum nasıl sızce
mercımek corbası
karsık kızarma ( patates bıber kofte domates )
plaw
salata . yogurt - ıcecek
sonrasında ıvır zıvır
az mı yaaa
işte onu yaparım tatlım. bidaha isterlerse aynen bana bugun söylediklerini hatırlatırım, o yüzden bidaha pasta börek yapmama gerek yok derim
gelin hepberaber yiyek ya pekte güzel oldular ha
boşver canım benim takma kafana bidaha isterlerse cevağları hazır sölersin hemengünaydın kızlar
nasılsınız, ay ben çok sinirliyim ya
iş yerimdekiler yok eskiden pasta yapardın börek yapardın diye haftalardır başımı yiyolar
bugun yaptım getirdim biri diyo ben pasta yemem biri diyo ben 60 kilo adamım yemekle aram olmaz
çok sinirim bozuldu kızlar ya ağlayıweresim geldi ya
tam ağzımı açtım bişeyler dicektim bende bi başladım mı yardırır giderim en iyisi sus elif dedim
kusura bakmayın ya çok canım sıkıldıda sabah sabah
yürü be nora kim tutar seniUyanın tabiiii YAZ GELİYOR YAAAAAAZZZZZZ !!
Çok tembelleştik topikçe ayaklanmamız lazım
:119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ayy çok hoşuma gitti kız sevgi pıtırcığı kelimesiGünaydın sevgi pıtırcığı.
Hava kapalıyken insanın full yatası geliyo ama sen öyle yapma kalk bi güzel kahvaltını et
bakk şimdii kocişlerden bahssedilirse hemen aşka gelirim toppik yine aşk dolu olur
benmkısıde hıc ewlılıgı dusunmuodu hıc agzına bıle almıodu
arkdslar bna sunu sole bunu sole agzından laf almaya calıs bakalım ewlenmekten bahsetcekmı dıolardı
agzından laf almak ıcın sacma sapan seler soluodum bnmkısınden yıne tık yoktu ne aılesyle tanıstırıodu ne ewlılıkten bahsedıodu
hahahy ben bıkere aglamıstım bıle bu cocuk benmle dalga gecıo herlde hıc ewlılıkten bahsetmıo dıe
amaaa amaaaaaaaaaaaaaaaa annesyle tanıstırdıgı gece ewlılık teklıfı ettı
weee ben sokayyy gozumun onune geldı suan erkeeem yaa paşammmm yaaaa
[/QUOTE]Bi daha isterlerse kızılcık sopası hazırlayıp verirsin.
Böyle şeyler için cidden kendini yıpratmaya değmez boşver annemin bi lafı var biz yemediğimizde diyo ananızıın ayaklarını yiyin diye.
Sende öyle de geç
Çatlak kısçee yaaa
Ya genel olarak muhabbetlerde geçiyorda sonunda ekleniyo tabi -daha çok erken - diye.
Hayırlısı olsun diyorum bende hep.
Siz ne zamandır nişanlısınız?
börekte yapabilirsin az dersen
bide fikrimi söyleyeyim patatesleri doğrayıp yağla kekikle falan
sonra fırında at iyice kızarsın oda güzel oluyor köfte biber karışık tabiii
sana bitarif yazmıştım okudunmu buarada
günaydın kızlar
ortim tarafından ite kaka buraya getirildim çünkü aylarca ugrasıp gördüğüm 6 lı rakamlardan çıkmak üzereyim . sacma sapan şeyler tüketiyorum mesala bu sabahki gibi sabahın 8 inde kahvaltı olarak halka tatlı yedim
bakk şimdii kocişlerden bahssedilirse hemen aşka gelirim toppik yine aşk dolu olur
Aynen tatlım bende bazen canım birşey istediği zaman, sessiz bi odaya geçip gözlerimi kapatıp kendimi 36 beden olarak hayal ediyorum ve bütün iştahım kaçıyor
hahahabende aynısı valla her gece zayıflama hayaliyle uyuyorum bide kafamdan kıyafet kombinleri yapıyorum
ay şimdi böle söleyince kendimi çok komik buldum ya
bu yazını gördüm aklıma kayısılı bitki çayım geldi kalkıp yapıyım bari yanınada elma ikisi birlikte ara niyetine götüreyim mideye :18::18:nefret ediyorum bitki çayından amaaDobiçler haaaydeee kahvaltılar edildiyse şimdi heerkes totoları kaldırıyoooooorr :119:
Yeşil çay veya form çayı alıyor elineeee :119:
Sonra topiğe geliyor hemeeeen :119:
Yeehuuuu yazın herkes en fazla 40 beden olcak bu topikte
Hedefine az kalmış bütün hatunlar da hedeflerini tamamlıyor
:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?