Eki Görüntüle 387547
kızlar canınız çekmesin ama misafirinize bu yemekten yapabilirsiniz
ağır değil bence
kağıt kebap diye geçiyor ama ben netteki tarifi yapmıyorum
patlıcan, biber, patates, kuşbaşı et yada tavuk, domates, soğan sarımsak hepsini iri iri doğruyorum
sonra soslayıp, yağ baharat falan yağlı kağıda sarıyorum
malzemesi çok olduğu için güzel oluyor et azda olsa malzemeden kaynaklı fazla çıkıyor
eti bazen çiğden koyuyorum ama pişmez diyorsanız ocakta kendi suyunu çekene kadar pişirebilirsiniz
buharda piştiği için bence sağlıklı
1 saat gibi bir sürede pişiyor
ben kağıdın dışı kızarınca alıyorum fırından
bisüre kağıdı kesip üstünü kızartabilirsiniz
resimde benim yaptığım yemeğin resmi
ben nie kendi kendime konuşuyomş qibi hissediorum acaba :26::26::26:
ayy çok hoşuma gitti kız sevgi pıtırcığı kelimesi
canım benim kahvaltımı yaptım zaten kocişle birlikte ama eşimi geçirdikten sonra hemen sofrayı kaldırıp yatağın içine tekrar attım kendimi pc de karşımda sizlere laf yetiştiriyorum her zmanki gibi
bakk şimdii kocişlerden bahssedilirse hemen aşka gelirim toppik yine aşk dolu olur
kızlarr hep kendi resmlerinizi koymssunuzz yafff
incecik qörünüosunuz bideee:44:
bu arada kahvaltımıda yazayım..
sabah kalkar kalkmaz
1 büyük bardak ılık su içtim
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık
yarım domates
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
bu aksam mısafırım gelcek demıstım ya kızlar menumu su sekılde dusundum nasıl sızce
mercımek corbası
karsık kızarma ( patates bıber kofte domates )
plaw
salata . yogurt - ıcecek
sonrasında ıvır zıvır
az mı yaaa
sayfalar çabuk ilerliyorben nie kendi kendime konuşuyomş qibi hissediorum acaba :26::26::26:
paylaştım canım tarifi
okudum sekerım tskler
bıde sıgara boregı yapayım ozamn
senn yazdıgın tarıfı haftaya tekrr alcm sendn hafta yıne mısafrm gelck
ımmmmmmmm leziz qörünüooo
bu yazını gördüm aklıma kayısılı bitki çayım geldi kalkıp yapıyım bari yanınada elma ikisi birlikte ara niyetine götüreyim mideye :18::18:nefret ediyorum bitki çayından amaa
Eki Görüntüle 387547
ağır değil bence
patlıcan, biber, patates, kuşbaşı et yada tavuk, domates, soğan sarımsak hepsini iri iri doğruyorum
malzemesi çok olduğu için güzel oluyor et azda olsa malzemeden kaynaklı fazla çıkıyor
eti bazen çiğden koyuyorum ama pişmez diyorsanız ocakta kendi suyunu çekene kadar pişirebilirsiniz
komik bulma kız bende sendenim neler neler bir gör kıyafet konusundaki hayallerimi hep sitelerde dolaşıyorum hatta kocişe dedimki krem renkli pantolonlar falan var (arkadaşım kahve tonunda bot almış az topuklu ilk defa giyeceğim o tarz birşey o ayakkabı için pantol şart)ayakkabı için öyle almam gerek diyorum ,sen zayıfla hiçbir tarafın belli olmıyacak şekle gelince giyebilirsin göze batmasın yani giydiğinde diyor delü benim bu kocişş yaaa kıskanıyormu ki şimcik bu beni :44::44:hahahabende aynısı valla her gece zayıflama hayaliyle uyuyorum bide kafamdan kıyafet kombinleri yapıyorum
ay şimdi böle söleyince kendimi çok komik buldum ya
off canım çekti vallahi bende bunun patlıcansız halini yapıyorum bizim burda birde ekmek fırını var böyle tepsi yemeklerini falanda yapıyorlar veriyorum oraya akşama miss gibi hazır yemek nar gibi kızarmış soslu
Eki Görüntüle 387547
ağır değil bence
sabah dün ki menüne yorum yaptım görmedin sanırımİ:26:
ole de zaten cnm gercekten erseyın hayrlısı
18 ocak tanısma tarıhımız
28 ocak cıkmaya baslama
2 temmuz nısanlanma
dugun bu sene olcktı ama bazı nedenlerden ertelendı bıde ben bu sene olck dıe bı suru ceyız almıstım
neymıs herseyın hayrlısıymıs demmkı bu seneye nasıp degılmıs
Canım hoşgeldiinn , diloş bana senden bahsetmişti, çok fazla uğramıyormuşsun ama neden ama :26:
Bak yeme düzenin değişmeye başlamış fırsat buldukça bilgisayar sayfanda topik açık kalsın bence
Günaydın kızlar.:79:
Topik 2-3 gündür pek sessiz. Bu durumun sebebini bilmemekle bugünden itibaren gene elimden geldiği kadar ilgilenicem.:114:
Bu hafta benimde canımı sıkan bi kaç şey vardı bide malum regl psikolojisi :97:
Neyse geçti artık.
Yeni gelenler hoşgeldiniz..:80:
Destek isteyene her zaman yardım eder burdaki kısçeler.:112:
Kalıcı ve azimli olmanızı dilerim..:82:
Beğendiğim menüleri sadece beğendim ama bugünden itibaren hepsine yorum yapmaya çalışıcam eskisi gibi.
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah:103:
kefir hakkındakileri netten okudum canım bende tam bilmiyorum ama resimleri vardı kefir tanesi diye böle beyaz minik minik toplar şeklinde :26:
stajı geçecen stres yapma o kadar çalıştın kız eminm ben olacak evrene olumlu enerji yollayalım hımmmmmmmmmmmm olacak hımmmmmmmmmhemşirelik satajında ilk izlediğim ameliyatlardan dı guatr. o biraz fazla kanlı oluyor ondan rahatsız etmiştir. karın bölgesi ameliyatları çok kansız mesela. çok şaşırmıştım doktor kesiyo ama hiç kan akmıyordu:26:
inanmak çok önemli canım bişeyi başarmak için
bisöz var hoşuma gider
''elini her istediğinde kıpırdatabiliyorsan emin olki tüm kontrol sendedir. kazanmak istediğin halde kaybediyorsan sen asla kazanmak istememişsindir'' [/SIZE]
istiyorsun kazanmayı ama burada inanmak önemli sendede onu az gördüm yani umudum yok diyorsun
inandığın halde kazanamayabilirsin öyle bir ihtimalde var tabii ama inanmazsan kesinlikle kazanamazsın
leeeeeeeeeenn cok canm cektı leeeeeeeeeeennnn
Eki Görüntüle 387547
ağır değil bence
Teşekkür ederimm kendi adımaaa
Azimle ... mermeri delermiş.
Güzelmiş kahvaltınAfiyt olsun form çayını hergün içiyormusun?
Form çayı yerine ıhlamuru tavsiye ederim şiddetle
sayfalar çabuk ilerliyor
maşallah can geldi topiğe
tatlım ya warya geçen marketten bişeyler aldım kasaya geldim, kasada bi bayan war uzun boyluu çok hoş bi bayan zayıf tabi bide , kadar hoş giyinmişki kadına herkes bakıyo
fln bide kızı wardı yanında oda çok güzel giyinmiş, neyse baktım baktım kadına yaa dedim istersen bin liralık kıyafet al dedim kızım insanda fizik olcak güwen olcakta aldığın yakışcak, o bayanı görmemm iyi oldu aslında, dank dedi kafama bi kez daha zayıflamam
evet güzel oluyorSüper görünüyoooo yanına da ayran veya cacık.
Eline sağlık
off canım çekti vallahi bende bunun patlıcansız halini yapıyorum bizim burda birde ekmek fırını var böyle tepsi yemeklerini falanda yapıyorlar veriyorum oraya akşama miss gibi hazır yemek nar gibi kızarmış sosluhem kolaylık oluyor bana valla
hoşbulduk canım
evet burdan uzaklaşmak yaramıyor .
ara zamanı ne yesem ki seceneklerim
:26::26::26::26::26:
1 ) sabahki tatlıyı sindirara mara yok sana
2) 12 adet fındık
3) 12 adet badem
4) bir parça peynir
geçmişi okumadan merhaba diyemiyorum sanırım
nasılsınız kızçeler ?
bugün hava kapalı
gözlerimi zor açıyorum ama
topiğe can gelmesi beni mutlu ediyor
sayfalara zor yetişiyorum negüzel ne güzel
kızlar ilk göreve atandığımda aldığım kumaşı giydim bugün
biraz önce düğmesi patladı
aslında rahat ama neden patladı anlamadım
arabaya binerken uçtu düğme
annemi aradım iğne iplik hazırla diye
kızımı oraya bırakıyorum yaaa
diktim ama tam yerine değil rahat olsun diye
rezil olacaktım valla
buarada ben buhafta dağıtmış durumdayım
bugün toparlıycam inşallah
dünde menüme uyamadım
annem kısır batırık yapmış dün
4 gibi tıka basa yedim özlemişimde
ama sonra bişey yemedim, spor yaptım
sirkeli su içmeye başladım
sanırım işe yarıyor
içtiğimden beri eksi çıkmaya başladım okadar yemeye hemde
sabah kıyafetli 62,8dim dün 63,1dim kıyafetleri çıkarınca 62,3 gelmiştim
bugün dahada eksideydim yanii
şimdi 2 gün dikkat edecem ama korkuyorum artıya çıkmaya
yedikçe eksi olunca insanın yiyesi geliyor
bide meto çalışması için arada yemek lazım sanırım
bilemedim valla
çok uzun oldu özür tatlılar
hoşbulduk canım
evet burdan uzaklaşmak yaramıyor .
ara zamanı ne yesem ki seceneklerim
:26::26::26::26::26:
1 ) sabahki tatlıyı sindirara mara yok sana
2) 12 adet fındık
3) 12 adet badem
4) bir parça peynir
evet ben de anlamıyorum haftaiçi bile sessiz oluyor kaç gündür:44: ben normalde sayfalarca biriktiği için okumaya cesaret bile edemezdim artık okuyorum bitiyor neler oluyor bizeee:95::95:
komik bulma kız bende sendenim neler neler bir gör kıyafet konusundaki hayallerimi hep sitelerde dolaşıyorum hatta kocişe dedimki krem renkli pantolonlar falan var (arkadaşım kahve tonunda bot almış az topuklu ilk defa giyeceğim o tarz birşey o ayakkabı için pantol şart)ayakkabı için öyle almam gerek diyorum ,sen zayıfla hiçbir tarafın belli olmıyacak şekle gelince giyebilirsin göze batmasın yani giydiğinde diyor delü benim bu kocişş yaaa kıskanıyormu ki şimcik bu beni :44::44:
off canım çekti vallahi bende bunun patlıcansız halini yapıyorum bizim burda birde ekmek fırını var böyle tepsi yemeklerini falanda yapıyorlar veriyorum oraya akşama miss gibi hazır yemek nar gibi kızarmış sosluhem kolaylık oluyor bana valla
ole de zaten cnm gercekten erseyın hayrlısı
18 ocak tanısma tarıhımız
28 ocak cıkmaya baslama
2 temmuz nısanlanma
dugun bu sene olcktı ama bazı nedenlerden ertelendı bıde ben bu sene olck dıe bı suru ceyız almıstım
neymıs herseyın hayrlısıymıs demmkı bu seneye nasıp degılmıs
kız hakketten napıyor benim vücuda bu dengesiz çay bicik faydalarını duyayımda onları düşünerek içeyim bari vallaLen nefret etme zavallıdan ,sen zayıfla diye vücudunda neler yapıyor o içtiğinde
çok haklısın bebem istediğin kadar para dök kıyafete kendine yakıştıracan önce.taşıyabilecen.
bugün gardrobun karşısına geçtim vücudumu iyice inceledim nerde fazlam var nerde problemim var diye
ana bi baktım selülitler yok olmuş gibi yani çok az kalmış ay bir moralim düzeldi anlatamam:26:
çok rahatsızdım selülitlerden.
inş bizde yakında bikiniler elbiseler giyebilecez ve taşıyabilcez inşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?