evet güzel oluyor
porsiyon şeklinde sarılırsa kağıtlara sunumuda değişik
sağol canım
yok cnm qörmedim yorumunu:26:
form çayını herqün içmek istemiorum aslnda çünkü bağırsaklarımı çok feci bozuyo
ama qünde 1 tane içince pek etkilemio sanki :26:
evdeysem o qün içiyorum ama dışarı çıkacağım qün içmiyorum canım
ıhlamurumda var onuda ara öğün olarak 1-2 saat sonra içerim cnm tavsiyen için saol
sigara böreği ağır olabilir kızartma oluncasıgara boregı felanda yapmaya karr werdım cesıtlendırmm gerek evet bıde ılkkez gelıolr ewıme
aaaa busatteeeeleeeeeeeeeenn cok canm cektı leeeeeeeeeeennnn
amiiiinevet maşallah muhabbet hızlı ve qüzel ilerliio allah muhabbetinizi bozmasın
anladım şeker ben onubu arada ıhlamur evde yok ama adaçayı içsek zayıflamaya olurmu yararı :44::44::44:
kız hakketten napıyor benim vücuda bu dengesiz çay bicik faydalarını duyayımda onları düşünerek içeyim bari valla
Kağıtta ayrı bi tat veriyo bende seviyorum fırında olan yemekleri.
Ihlamur da bağırsakları yumuşattığı için wc sorununa yardımcı oluyor.
sigara böreği ağır olabilir kızartma olunca
sana bitarif daha vereyim ilk defa geleceklerse
yufkayı tezgaha seriyorsun
üzerine yağ gezdiriyorsun sonra yufkayı yağlıyorsun
ikiye katlayıp aynı işlemi orayada yapıyorsun
sonra uzun kenarına iç harç koyuyorsun eriyen bir peynirle beyaz peyniri karıştırırsan süper olur
sonra sarıp kesiyorsun, üzerine yumurta sarısı sonra fırına
unlu çıtır börek diye geçiyor nette
ben çok beğendim, kolayda
aaaa busatteeee
amiiiin
leeeeeeeeeenn cok canm cektı leeeeeeeeeeennnn
aman ne bilim ya offf sanırım çok şey içimizde kaldı gerçekleştiremedik ya ondan böle olduk
Evet ben dün bizzat denedim dileğin tavsiyesiyle...
Test edildi..Onaylandı ..
kızlar menumu yazayımda bozmıım aksama kadar
basah 1 bucuk cawdr ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zaytın azcık peynır 1 yumurtadan omlet domates salatalık
ara 1 elma form cay
oglen 1 snıtzel 1 dılm cawdr ekmegı ayran
ara kucuk muz yesılcay
aksam :18::18: corba salata kofte yogurt:18::18:n yemnıcm fazla karrlıyım
2 lıtreden fazla su
Bende hayal kuruyorum kızlar aslında hayal değil ki geleceğimiz
bi mağazaya girdiğimde benden önce fiyatlarına bakmak istiyorum ve koşa koşa kabine gitmek istiyorum eskisi gibi
içimizde kalan çok şeyi söyliyimmi sanaaaaccık iğrenç olcak ama :83::83:YAĞLARRRRRRR IYYYKKKKK :83::83:
Ne bombası be tatlım benimkinin pimi çekilmiş fısss oldu yani
inşallah canım çok isterim tatili
ihtiyacımda var ama okul olmasa
bombaaaa gibi geliyorsun desene
ben hiç iyi durumda değilim
çok kaçırdım kaç gündür
Allah kolaylık versin canım seni çok iyi anlıyorumgeçmişi okumadan merhaba diyemiyorum sanırım
nasılsınız kızçeler ?
bugün hava kapalı
gözlerimi zor açıyorum ama
topiğe can gelmesi beni mutlu ediyor
sayfalara zor yetişiyorum negüzel ne güzel
kızlar ilk göreve atandığımda aldığım kumaşı giydim bugün
biraz önce düğmesi patladı
aslında rahat ama neden patladı anlamadım
arabaya binerken uçtu düğme
annemi aradım iğne iplik hazırla diye
kızımı oraya bırakıyorum yaaa
diktim ama tam yerine değil rahat olsun diye
rezil olacaktım valla
buarada ben buhafta dağıtmış durumdayım
bugün toparlıycam inşallah
dünde menüme uyamadım
annem kısır batırık yapmış dün
4 gibi tıka basa yedim özlemişimde
ama sonra bişey yemedim, spor yaptım
sirkeli su içmeye başladım
sanırım işe yarıyor
içtiğimden beri eksi çıkmaya başladım okadar yemeye hemde
sabah kıyafetli 62,8dim dün 63,1dim kıyafetleri çıkarınca 62,3 gelmiştim
bugün dahada eksideydim yanii
şimdi 2 gün dikkat edecem ama korkuyorum artıya çıkmaya
yedikçe eksi olunca insanın yiyesi geliyor
bide meto çalışması için arada yemek lazım sanırım
bilemedim valla
çok uzun oldu özür tatlılar
eskiden kaç kiloydun sayın rakibim
merci seker bilgilendirdigin icinbalık yogurt ıkılısı konusulmuşşş
evet balıgın yanında yogurt yenmez ama balık bayat ise yenmez
taze balıgın yanında yogurt bı güzel yenır ama eger balık bayat ise,buzhaneden cıkma ise
zehırlenme olasıglı cok yüksek arkadaslarr haberınız olaaaaa
anam icine dert olmusiyi akşamlar kısçeler menümü yazayım çıkacam
sabah ılık limonlu ballı su
9.30 kahvaltı
2 dilim uno denge
3-4 parça peynir
roka
4 zeytin
1 haş yımırta
öğlen 13.30
yarım çorba
yarım sebze ıspanak
salata
yoğurt 3kş
aralarım 2 ara yarım dilim ekmek üzerine 1çk bal sürdüm diğer aramdada 3 kuru kayısı
19.30 nesfit
21.00 bir avuç leblebi
kızlar bir diyetisyenden duydum nette araları değiştirin yazıyordu yarım dilim ekmek bir çk bal öğleden sonraki arada
sabahki aradada 1 çay bardağı yoğurt ve yulaf demişti bugün böle yaptım
3 lt su 2 soğan suyu gene başladım kürüme bu ayda tamamlıyım birde önümüzdeki aya kısmet olursa tamamlıcam
inşallah düzene girer
ahhh suzi bi içemedin gitti şu suyu gıcık şeyyyyyy
isallah kazanirsin canim idaani zafer bizim olurdoğrudur suzim yaa,ne kadar çabuk verilirse kilo çabuk alınır,ama dikkat etmezde kilo verdim nasılsa diyip homiligırtlak ne bulursa yerse insan alır daha fazlasını,önemli olan o kiloya gelince koruyabilmek,oda benim işimhem hafta sonuna kadar55kg görürsemki inşallah görürüm:26 zaman benim içinde en kolayı kilo korumak olucak,çünkü 60-61lerde 6ay civarı sabit kaldım bu süre içinde dileğim herşeyi saat faketmezsizin yedim eşim akşamları evde 1hafta,1haftada sabah gidip gece 1de geliyo,oyüzden akşamları onunla kekimide pastamıda böreğimide herşeyimi yedim atıştırmalık kuruyemiş cips ,abur cubur ne olursa,ama hiç kilo almadım çünkü elma sirkesi içiyodum sabah aç ve akşam yatarken çok faydsı oldu bana,oyüzden sabit kiloda durmak hemde dilediğimi yiyerek stressiz bi yaşam bu çok güzel olucak,hem iddayıda kazanmanın zaferi olucak elimde inşallah
üzülmeyaaa,bak bahanelerin varmış,olmasaydı iyiydi ama,oldumu önüne geçilmiyo olcağı varmış diyoruz biz,sıkma canını,iyi olucak herşey inşallah
hosgeldin canimkızlar merhaba ben yeni üyeyim zayıflamak istiyorum ama malum yalnız basıma çok zor oluoben diyetisyen ve spor esliğinde zayıflamaya çalısıyorum daha önceleride denedm kendi basıma kilo verdim ama geri aldım bu sefer kararlıyımm 76 kiloyum hedefim 60 hepinize kolay gelsin
tamam canimsuzim sauerkrautun bildigim lahana tursusu bence fazla yeme cnm
allah yardimcin olsun pisimtopiğin gevezesi benmişim dilek bak ben girmeyince ilerlemiyo sayfalar :)
hoşgeldin canım
slm kızlaaaaaar nasılsınız yoğunluktan ve yorgunluktan gelemiyorum siteye . duş alıp yatacağım çok yorgunum. iş ödev ev çıldırmama ramak kaldı. bana dua edn de şu ödev bitsin gayri:) 22 tane daha kaynak eklemem lazım ya. nereden bulacaksam o kadar kaynak
alıntı yapacak bile halim yok. hepinizi öptüm iyi geceler. rüyanızda çıtır olduğumuzu görelim sabah mutlu ve dinç uyanalım
light kasarin tadi hic yok canim birde fark da okadar fazla deyil yine sen bilirsin :26:kızlar light kaşar almayı düşünüyorum eve arada değişiklil olsun diye yiyicem kahvaltıda
çok kalorili midir
insallah canim hosgeldinselam kizlarr..Bende kk ya üyeyim.Ben de dört ay önce dogum yaptim ve kilolarimi vermeyi cok istiyorum...hayatimda hic bu kiloda olmadim.bende cokk ama cok kilo vermek istiyorum yaaa...insallah.....
isallah gecersin canim benimsonunda geçmiş bitti
ben geldiğimde niye kimse olmuyor burdaaa:84::84::84::84::84::84:
gidip uyuyayım bari artık nasıl olsa ders de çalışmıyorum.. neredeyse hiç ümidim kalmadı
çok da acıktım..
suyumu içip yatayım..
öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakın..
bana dua edin belki bi mucize olur da şu stajı geçerim
canim benim ya hic sIkma caninigünaydın kızlar
nasılsınız, ay ben çok sinirliyim ya
iş yerimdekiler yok eskiden pasta yapardın börek yapardın diye haftalardır başımı yiyolar
bugun yaptım getirdim biri diyo ben pasta yemem biri diyo ben 60 kilo adamım yemekle aram olmaz
çok sinirim bozuldu kızlar ya ağlayıweresim geldi ya
tam ağzımı açtım bişeyler dicektim bende bi başladım mı yardırır giderim en iyisi sus elif dedim
kusura bakmayın ya çok canım sıkıldıda sabah sabah
canim kuzenin durumu son olarak neydin canim ya baska hastaneye havala edildiydin sanirim :26:isallah gecicidir canimoff benmde bugun duygusalıgım ustumde herseye aglayasım gelıo
sanırım aılemı cok ozledım ben
babam faceımde bı fotoma yorum yapmıs ben basladım aglamaya
gecen sene cekılen bı foto kuzenım hastalanmadan once cekınmıstık we kuzenım suan da felclı o halı yok
cok kotuyummmm suankı halımıze bınlerce sukredelım kızlar
bı dkıka sonra nolcagından bıle haberımız yok
canim sayfalar hizli geciyoben nie kendi kendime konuşuyomş qibi hissediorum acaba :26::26::26:
içimizde kalan çok şeyi söyliyimmi sanaaaaccık iğrenç olcak ama :83::83:YAĞLARRRRRRR IYYYKKKKK :83::83:
ama ama ama ben 7 bucuk da kahwltı yaptımİçinde ki obeze dur de hasret gelmiiim oraya
Saat daha sabah 10 buçuk bi de
ahahahaha
Güzel bence
Salata olaydı daha iyiydi öğlen.
Ttlım şimdi 22 yaşındayım 19larda fln 55 - 60 arası gidip gelirdim ben ..kilolu kadınlarla da çok dalga geçerdim ne yiyolarda böyle oluyorlar fln diye...
Hakettim bu kiloyu çok acımasızca öküzce bi insandım...Şimdi gerçeklerle yüzleştim ve eski halime döndüğümde daha düzgün bir insan da olucam aynı zamanda ..
Topik eski düzenine döndü bugün.
Sen nasılsın bugün ayılabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?