MAGRENTA canım yapan kişi dediğim gibi hırslı biriydi evet sadece lahana ama o çok nescafe içen biri yani abartısız günde 10 tane içerdi ama ben sadece yarın yapcem çünkü cumaya veya cumartesi eşim gelcek ve 3 hafta oluyo görmeyeli bari 3 kilo gitmiş olsun bide yemeği ödem atıyoda çiğ olanı neden atmasın yapan kişiyle görüşmüyom dahası kayıp bulamıyom nerelerde ayrıntı sorim ama iyi biliyomki sadece salata tarzıydı ve limonla pul biberin içerisindeki yağla bile yeterliki 1 tatlı kaşığı yağdan bişey olmazmış ki zayıflamak için yağda gerekliğmiş dün okudum
Canim türkce tercüme edildiginde ismi gevrek ekmek sert oluyor koyu renkte incecik ve tanesinin kalorisi 30 varmidirki türkiyede bilmiyom
ELMASU süpersin canımpeki şimdi bizler sadece 700 kalorisi olan yiyecek yersek gün içerisinde ve az yürüyüş yani yarım saat yaparsak veririz
öyleyse günde unonun 48 lik ekmeğinden 6 tane yesem ve içine çok az beyaz peynir light olanından ve nescafe şekersiz light süt yarım çay bardağı sütle 1 tenede elma yesem kaç kalori alırımki ben böyle rejim yaparım çok rahat hıı nedersin
Bak canim bende acizhane bildigimi paylasayim..
Kafan daha cok karissin kaydirigubbakcemile3
Sen nekadar az yersen vucut okadar cok kitlik moduna geciyor...
Söyle düsün mide bir kuyu ve besin bekliyor fakat besin gelmeyince telaslaniyor ve gelen en ufak yemegi bile hemen depoluyor zulaya(yani yaglara) nede olsa kitlik var...
Yani sistem su az ye ama sIk ye.. Metobolizmanin calismasi icin boyna bir ugras icinde olmali...Tabiki hafif ve saglikli seyler olma sartiyla..
Yaniliyorsam veya yanlis biliyorsam düzeltebilirsiniz kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?