70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gamze sağsolun 2 kilo vercek biz dımdızlak kalcaz

sende o topu biblo niyetine kullanma da kullan sabahları bende alcam bu ay top birtane
Valla cok guzel Biblo hergüne tozunu aliyom
slm kızlar aranıza katılmıştım ama 2 3 gündür mide ağrısı çekiyordum diyeti askıya almıştım bugün geri başladımm
inşallah artık devamm
e katil aramıza artık tombikimmmm yediklerini erit bariii
o plates topunu yastık, koşu bandınıda yatak niyetine kullanıyo biliyom ben
Hahahahahah başka ne niyetlere kullaniyorummm tahmin bile edemezsinnnn norammmmm
hiii monitörüme inanamıyorum

leeen dobiç kullanmıyorsan bana gönder

waaayy beee iyiymiş tırstım haa
Gondereyimmm beybiiii
şafak azalmışş sen halen aynısın bebeğimm
Aynı degilimmmmmmm
bursa86 nın yürüyüş bandıda var ama onuda süs niyetine kullanıyor

Hahahahahah sus dediğiniz şey beni incecik yapcakkkk

Güüüüünnnaaayyydddıııınnn doobiiiçççllleeerrr

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

DİİLOOOŞŞŞ MISIRA GİDİP ORDAN TELEFON MU ETMEM GEREKİYO DİLOOOOOŞŞŞŞ

KUZEY Mİ OLMAM GEREKİYO BENİ GÖRMEN İÇİN HE

Dünkü menümü yazayım, pek diyetlik olmadı ama neyse. Bir de öğleden sonraları çok acıkıyorum ben.
1 dilim milföy börek
zeytin
4 çatal omlet
domates-salatalık
biber

ara:1 tane cin bisküvi
6 badem

1 baget-3 ptts.
3 kaşık pirinç pil.
salata yoğurt

1 küçük hobby
7 badem
1 küçük muz
1 bardak portakal suyu

çorba-2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık bulgur pil.
yoğurt
salata

1 portakal

1 kupa da form çayı
1 kupa ıhlamur

Yahuuuu arkamı dönmeye gelmiyo hahahahah
Hemen dedikodumu yapıyonuzzzz
Dayanamadimmm tartildimmmmm
Ve
Ve
Ve
Veeeeeeeeeee

69.0 ciktiiiiiii kosu bandım ve Plates topum sana kapak olsun norammmmm

Kizlar yatılı misafirim olcak Yarin temizlik yapmaya gidiyor ben bildirim yapıp cikarimmmm okkkkk öptüm sizleriiii cooookkkk....

öncelikle herkese günaydınn ,sonrasında dün akşamki yaptığım kaçamağı söyliyimde hemencik saç baş çekme olayını yapın bana sabah sabah 1,5 dilim benimo ,danette puding 5-6 çay kaşığı ile yedim ama çokk güzeldiii vallaaaa yaa ne zamandan beri çikolata yüzü görmedim ben :18::18::18:

şekerim valla helal olsun tebrik ederim seni çok azimlisin maşallah kociş yandı senin sen kazanırsan iddiayı nolucaktı ssahi :44: bu arada şimdi sen lahanayı yapıyorsunya böyle 55 olduktan sonra acaba diğer haftasına normal yemeye döndüğünde alıcakmısınki kilo onu merak ediyorum o yüzden seni takipteyim canım, bu arada 55 oldum diyede haftasına salma kendini bakalım hatta kocanla 2. iddiaya gir o kiloda hep kalmak için

günaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.
hoşgeldin canım aramıza

kız sabah sabah o tatlının orada ne işi var

Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese. Umarım yarın herkes tartıda istediği rakamı görür, 300-500 de olsa, ekside olabilmek tüm ümidimiz

AYYY inşallah bebeğim , gel öpcem

seni bulaacaaaam kızım

günaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.

gel bebeğim bol bol motive veriyoruz, yediğini pşman ediyoruz gerekirse ama zayıflıyoruz :119:

güneşli bir günden merhaba kızlarr

aynen canım burası da güneşli çok güel

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu helal olsun beybi

silwerpowder bebeğim

Tatlı yedikçe yiyesin gelir uzak dur lütfen

Hem iştah açar hem de tatlıdan asla vazgeçemezsin bu şekilde canım ama ..

günaydın çatlak kkızçemm

çok mu özledin dileği beni özlemedinmiiiiiiiii yoksa sen bir kaçamak yaptında dileğin o zarif ellerinden bir saç çekme mi isteyeceksin söyle bakıyım bana

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şu azime bi bakın hele

afeerin len sana , seni böyle gördükçe kalkıp ayakta alkışlayasım geliyoo

günaydın çatlak kkızçemm

çok mu özledin dileği beni özlemedinmiiiiiiiii yoksa sen bir kaçamak yaptında dileğin o zarif ellerinden bir saç çekme mi isteyeceksin söyle bakıyım bana

ayyy yok bebeğim msn de görmüyo beni kırk saat

Sen nasılsın bakiiim yarın cuma hazırsın di mi dobiç

Sabah sabah tatlı mı:26:
süper oluyor
:26::26::26::26:
silwerpowder bebeğim

Tatlı yedikçe yiyesin gelir uzak dur lütfen

Hem iştah açar hem de tatlıdan asla vazgeçemezsin bu şekilde canım ama ..
offf hemde ne açıyor zor tuttum kendimi

süper oluyor

:26::26::26::26:

offf hemde ne açıyor zor tuttum kendimi

yeme işte kuzuuu bak ben regl de bile kuru kayısı yedm sabah 1 tane tatlı yiyemedim resmen unuttum...

Dün evde puding vardı , annem hazır yapmıyor ev pudingi yani hiç dayamam ama dönüp suratına bile bakmadım..

ben bu hale geldiysem herkes gelir

imkansız görünmüyor :))) temmuz bekle beni

kilonuz : 68 kg.
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1797 Kal.
Hedef kilonuz : 58 kg.
Hangi tarihe kadar? : 2012 07 01
Hedefinize ulaşmak için günlük : 1027 Kal. (80 gün boyunca)
almanız gereken kalori

ayyy yok bebeğim msn de görmüyo beni kırk saat

Sen nasılsın bakiiim yarın cuma hazırsın di mi dobiç
belki işi vardır ondan görmemiştir yoksa senin gibi bir güzelliği görmemek ıı-ıh asla valla akşamki kaçamaktan sonra hazırmıyım bilemiyorum noram :18:ama dünkü bitki çayı maşallah bayaaa işe yaradı bugün yine içicem karnımda şişlik var çünkü :26:tartıyada çıktığımda 72,5 gördüm bir ara böle oldum resmen ,kocişin karşısında göbek attım,aynanın karşısına geçip totomun ve göbişin zayıfladığını farkettim vee yuppppiiiii diye bir çığlık attım :119::119::119::119::119::119::119:BU SEFER OLACAK HEMİDEEEEEE EN SAĞLIKLISINDAN BİR ZAYIFLAMA OLACAK YAŞASINNNNNNNN:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında

oooooooooooooooooooo süpersin bebebeğim

:119: :119: :119: :119:

ama ısrarla söylüyorum kaçamak yapmayın... yaptıkça yapmaya devam ederseniz ...

hem şevkiniz kırılır hem hedef yolunda kocaman engel koyarsınız...

hele hele akşamları...

duymicam bi daha söz ver hemen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…