Valla cok guzel Biblo hergüne tozunu aliyomGamze sağsolun 2 kilo vercek biz dımdızlak kalcaz
sende o topu biblo niyetine kullanma da kullan sabahları bende alcam bu ay top birtane
e katil aramıza artık tombikimmmm yediklerini erit bariiislm kızlar aranıza katılmıştım ama 2 3 gündür mide ağrısı çekiyordum diyeti askıya almıştım bugün geri başladımm
inşallah artık devamm
Hahahahahah başka ne niyetlere kullaniyorummm tahmin bile edemezsinnnn norammmmmo plates topunu yastık, koşu bandınıda yatak niyetine kullanıyo biliyom ben
Gondereyimmm beybiiiihiii monitörüme inanamıyorum
leeen dobiç kullanmıyorsan bana gönder
waaayy beee iyiymiş tırstım haa
Aynı degilimmmmmmmşafak azalmışş sen halen aynısın bebeğimm
bursa86 nın yürüyüş bandıda var ama onuda süs niyetine kullanıyor
şekerim valla helal olsun tebrik ederim seni çok azimlisin maşallah kociş yandı senin sen kazanırsan iddiayı nolucaktı ssahi :44: bu arada şimdi sen lahanayı yapıyorsunya böyle 55 olduktan sonra acaba diğer haftasına normal yemeye döndüğünde alıcakmısınki kilo onu merak ediyorum o yüzden seni takipteyim canım, bu arada 55 oldum diyede haftasına salma kendini bakalım hatta kocanla 2. iddiaya gir o kiloda hep kalmak içindün yazmıştım
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve 58.4tüm dün sabah başladığımda1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:
ve bugün
evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım
hoşgeldin canım aramızagünaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.
kız sabah sabah o tatlının orada ne işi vargünaydın fıstıklar
orticim bak sözümü tutup sabah sabah menümü paylaşıyorum
sabah
1,5 halka tatlı
ara
8 fındık
7 badem
öglen
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
2 tane eti form yulaflı
3/4 tane fındık,
akşam
2 kaşık yogurtlu kereviz
2 fincan sütlü neskafe
1 elma
ara
1 bardak süt
30 dk leslie
3 fincan yeşil çay
1 fincan form cayı
3 lt su
Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese. Umarım yarın herkes tartıda istediği rakamı görür, 300-500 de olsa, ekside olabilmek tüm ümidimiz
Günaydın kızlarrrr
Yarın Cuma malum.
Bugün yediklerinize daha bi dikkat edin.:82:
Yarın saçınızı başınızı çekmiyim.:76:
Dün akşam menümü yazmıştım ama akşam boş kalmıştı.
Akşamda 1 tane dolma biber,salata, yoğurt yidim.
:103:Hepimize güzel birgün olur inşaallah.:103:
günaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.
güneşli bir günden merhaba kızlarr
Yahuuuu arkamı dönmeye gelmiyo hahahahah
Hemen dedikodumu yapıyonuzzzz
Dayanamadimmm tartildimmmmm
Ve
Ve
Ve
Veeeeeeeeeee
69.0 ciktiiiiiiikosu bandım ve Plates topum sana kapak olsun norammmmm
Kizlar yatılı misafirim olcak Yarin temizlik yapmaya gidiyor ben bildirim yapıp cikarimmmm okkkkk öptüm sizleriiii cooookkkk....
Güüüüünnnaaayyydddıııınnn doobiiiçççllleeerrr
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
DİİLOOOŞŞŞ MISIRA GİDİP ORDAN TELEFON MU ETMEM GEREKİYO DİLOOOOOŞŞŞŞ
KUZEY Mİ OLMAM GEREKİYO BENİ GÖRMEN İÇİN HE
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu helal olsun beybi
bende yapıcaktım bu güneşli havada ama babam içeride uyuyor :18::18::18:Sagolasinnnn beybiiiiii
Ben kactimmmm temizlik yapammmmmm of of ne bitmez çilemmmm var benimmmm...
bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa
Eki Görüntüle 387982
günaydın çatlak kkızçemm
çok mu özledin dileğibeni özlemedinmiiiiiiiii yoksa sen bir kaçamak yaptında dileğin o zarif ellerinden bir saç çekme mi isteyeceksin söyle bakıyım bana
süper oluyorSabah sabah tatlı mı:26:
:26::26::26::26:öncelikle herkese günaydınn ,sonrasında dün akşamki yaptığım kaçamağı söyliyimde hemencik saç baş çekme olayını yapın bana sabah sabah1,5 dilim benimo ,danette puding 5-6 çay kaşığı ile yedim ama çokk güzeldiii vallaaaa yaa ne zamandan beri çikolata yüzü görmedim ben :18::18::18:
şekerim valla helal olsun tebrik ederim seni çok azimlisin maşallah kociş yandı senin sen kazanırsan iddiayı nolucaktı ssahi :44: bu arada şimdi sen lahanayı yapıyorsunya böyle 55 olduktan sonra acaba diğer haftasına normal yemeye döndüğünde alıcakmısınki kilo onu merak ediyorum o yüzden seni takipteyim canım, bu arada 55 oldum diyede haftasına salma kendini bakalım hatta kocanla 2. iddiaya gir o kiloda hep kalmak için
hoşgeldin canım aramıza
kız sabah sabah o tatlının orada ne işi var
offf hemde ne açıyor zor tuttum kendimisilwerpowder bebeğim
Tatlı yedikçe yiyesin gelir uzak dur lütfen
Hem iştah açar hem de tatlıdan asla vazgeçemezsin bu şekilde canım ama ..
Sagolasinnnn beybiiiiii
Ben kactimmmm temizlik yapammmmmm of of ne bitmez çilemmmm var benimmmm...
süper oluyor
:26::26::26::26:
offf hemde ne açıyor zor tuttum kendimi
belki işi vardır ondan görmemiştir yoksa senin gibi bir güzelliği görmemek ıı-ıh aslaayyy yok bebeğim msn de görmüyo beni kırk saat
Sen nasılsın bakiiim yarın cuma hazırsın di mi dobiç
belki işi vardır ondan görmemiştir yoksa senin gibi bir güzelliği görmemek ıı-ıh aslavalla akşamki kaçamaktan sonra hazırmıyım bilemiyorum noram :18:ama dünkü bitki çayı maşallah bayaaa işe yaradı bugün yine içicem karnımda şişlik var çünkü :26:tartıyada çıktığımda 72,5 gördüm bir ara böle oldum resmen ,kocişin karşısında göbek attım,aynanın karşısına geçip totomun ve göbişin zayıfladığını farkettim vee yuppppiiiii diye bir çığlık attım :119::119::119::119::119::119::119:BU SEFER OLACAK HEMİDEEEEEE EN SAĞLIKLISINDAN BİR ZAYIFLAMA OLACAK YAŞASINNNNNNNN:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?