gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında
Günaydın çekirgeee.
Aferim geç kalmış olsan da tıkıştırmışsın bişiler
Yarın sabah bildirim yapıcaksın bu hafta listedesin hadi bakalım.
biara gördüm adını sonra kayboldunya canım şaka gibi geliyo belki herkeze ama cidden çocuklardan gına geliyo zaten tüm gün,ben benci oldular birine bişey yaptırsam öteki ben yapıcaktım diye kendini yerlere atıyo,ona yaptırsam diğeri aynısınıkafayı yiyorum,e bi ara buraya gelip sevincimi paylaşıyorum osırada kimseler olmuyo bazen,siz gelincede ben olmuyorum denkleşemiyoz napak,hayat sıktı iyice,heleki şu iddaa yüzünden aklım fikrim diyettir tartıdır bıktıııımm:84:içim dışım lahana oldu:111::120:
ama sabrın sonu selamettir:125::128:
benmi gelmişim biara,yokcanımya kk'nın kapalı olduğu an yokki evde kimbilir nerlerde sürtüyomuşumdur,kk açıkken
güzeeeeeeelllltam bana göreee
sanada şurdan bi çakmazsam bu gece uyuyamam mineeeeeacıdımı hıh acıdımı söyle,evetacımıştır kesin,işte bu resmi görünce benimde içim öyle acıdıııı
valla canım inan azmini alkışlıyorumdün yazmıştım
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve 58.4tüm dün sabah başladığımda1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:
ve bugün
evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım
busabah tartıldım gördüğüm rakam ehh fena değilAkşamki aran haricinde güzel Minecim
İnsaallah yarın güzel bi rakam görüceksin.
günaydın canımGünaydın kızlarrrr
Yarın Cuma malum.
Bugün yediklerinize daha bi dikkat edin.:82:
Yarın saçınızı başınızı çekmiyim.:76:
Dün akşam menümü yazmıştım ama akşam boş kalmıştı.
Akşamda 1 tane dolma biber,salata, yoğurt yidim.
:103:Hepimize güzel birgün olur inşaallah.:103:
anladım canım iyi yapmışsın ama bisüre daha bilgisayarsız kalacaksın demekkiekranı donuyordu canım 15 gün içinde koşulsuz değişim yapıyorlardı bende garantiye gitmesinden se sıfırlansın dedim. ama aynı model yokmuş ellerinde bekliyorum gelince haber verecekler.
aaaaaaaah aaaaah bizde yurtta gece kahvaltıları yapardık. saat 22 ibi başlaar 2-3 e kadar tıkınır oyun oynardık sonra sabah okula gitmezdik ah ah ne güünlerdi. orada öğrendim ben çoğu atıştırmalığı
günaydın kızlaaaaaaaar yeni bir gün... dün akşam ki pasta ile bu haftaki emeklerimi yedim yani kendmi tebrik ediyorum. artık 100-200 ya veririz yada aynı kalırız sonra da annemler burda zaten benim 69 taaaaaaaa temmuza kadar uzayacak b u bahanelerle
yanii olabilir tabiiiİnsan hayatı monotonlaşınca mı yemeğe sarıyor acaba? Sen böyle deyince ben de bunu düşündüm, bekarken çoğunluğumuzda kilo problemi yoktu sonuçta. Evlenince, bir de çocuk doğurduysan yağ bağlıyorsun.
tabiii kabul ederizgünaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.
bebeğim şarap en çabuk giden kalorilerden biri, malum meşhur fransız kadınlarını bilirsin , %80 i zayıftır ve şarap onlarda bizde ki meyve suyu gibi bişi...
kabızlık çok kötü bende çok çekiyorum ondan, diloş ıhlamur önerdi bana çok iyi geldi tavsiye etmekteyim
günaydın bu arada
gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında
şarap kan yaparen masum alkol diyebiliriz çok sorun etme ama bol su iç ki vücuttan atılsın ve yeşil çay da iç çünkü alkolun su tutucu etkisi varmış yarın artı çıkma
tmm söz canım benim ,zaten bu kaçamak bir süre yeter bana bidaha ıı-ıh yapmamoooooooooooooooooooo süpersin bebebeğim
:119: :119: :119: :119:
Ama ısrarla söylüyorum kaçamak yapmayın... Yaptıkça yapmaya devam ederseniz ...
Hem şevkiniz kırılır hem hedef yolunda kocaman engel koyarsınız...
Hele hele akşamları...
Duymicam bi daha söz ver hemen şimdi
sen göbek atıncada kilo gider şeker valla ödül bile diyetle ilgili oluyor rejimde olan insanınaçlıktan gözüm döndüğü için tıkıştırdım tatlım
Tamam yarın sabah bildirimi yaparım iple çekiyorum zaten
6 lı rakamları görürsem 1 saat göbek atıcam söz verdim kendime
Sen ne yaptın tartıldınmı hiç?
biara gördüm adını sonra kayboldun
valla canım inan azmini alkışlıyorum
ama söylemezsem içimde kalacak yaptığınıda hiç sağlıklı bulmuyorum
tabii senin kararın ben sadece fikrimi söylüyorum
kaç kere okudum sağlık herşeyden önemliymiş diye yazdığını
sen bu şekilde yazınca hep o yazdıkların aklıma geliyor
senin adınada korkuyorum sonucu kötü olacak diye
bu lahana diyetini hiç bir diyetisyen önermiyormuş çok araştırdım
kilosu aşırı fazla olupta ameliyat olması gerekenlere yaptırıyorlarmış sadece
heleki kilosu senin gibi ideal olanların yapmaması gereken bir diyet
çocuklarında var onları düşün
busabah tartıldım gördüğüm rakam ehh fena değil
günaydın canım
ben anaokulundayım yine
neler yiyeceğim muallakta her an bişey çıkabilir
anladım canım iyi yapmışsın ama bisüre daha bilgisayarsız kalacaksın demekki
bipastayla bişey olsa ben buhafta 3 kilo artı çıkardım
yanii olabilir tabiii
ama kalabalıkta hep çok yenir yaaa
ünidede hep o ortam oluyor heleki yurt hayatı yaşıyorsan
yedikçede yemek istiyorsun ve mide büyüyor
sonrasıda bu işte zayıflamaya çalışan dobiçler oluyoruz
tabiii kabul ederiz
hoşgeldin
bir pastadan birşey olmazda sorun vücudun dengesini bozmamda. günlerce sebze protein sağlıklı yiyorum tam vermeye programlıyorumvücudu araya kaçamak sokuyorum yine. ama ben önüme gelen bir şeye hiç dayanamam ki. bana gösterirsen yerim. aslında azimliydim yemeyecektim. eşime bir dilim kestim mutfağı topluyordum edebimle. sonra geldi eşim sen yemiyecek misin dedi yok canım istemiyor dedim. sonra aa bu pasta bayat dedi. ama adam taze demişti dedim aldım çatalı tadına baktım. bayat falan değil bir de diyorki eşim sende ye diye yaptım ben de bir çatal atınca dururmuyum yedim tabii ucundan ucundan. benim zayıflamak için bu kocayı evden uzaklaştırmam gerek hep sabote ediyor beni
gece 12ye kadar mutfaktaydım noramyemek hazırlandı umarım üşengeç minder
valla olsa ben yine yerim büyüğünden 2 tane
yapmıyorumda almıyorumda
yoksa tatlıya hayır demem
1 tepsi baklavayı kendi başıma yediği bilirim hemde tabağa koyma zahmetinde bulunmadan
okadar bile zaman harcayamazdım
hmmmmm
olsada yesek ev baklavası
geçen haftasonu migrosta ikram ettiler önce yok dedim 2. kere söyleyince bayan hemen atladım
yatmadan önce son
varmı isteyen
Eki Görüntüle 388391
kız kanma kocişe bende zaten akşam kandım onun bakışlarına ,diyorki danette dolapta bozulcak ya annem ya da sen ye onu diyor bende diyorum diyetteyim sonra benimo yiyor veriyimmi yarısını diyor bakıyor gözlerime ıı-ıh diyemedim azcık bendede var suç ama napiim almasaydı eve danette ,yemesin gözlerimin önünde benimo,birde gece yatarken annem tost istedi misss gibi nasıl koktu ama ben dayandım kocişte koca bir tabak nesfit ve süt yedi dedim sen rejimmi sanıyorsun bunu yediğin kaç kalori biliyonmu dedim aman olsun boşver diyor delü yarim ,bende ye sen ye dedim karın aç drsun sen yemeye devam et dedim haksızlık bu ama 2-3 sene sonra bende sizin gibi yemeye başlıcam yeterki şu kiloyu korumaya bir alayım ben o zaman gör sen beni dedimbir pastadan birşey olmazda sorun vücudun dengesini bozmamda. Günlerce sebze protein sağlıklı yiyorum tam vermeye programlıyorumvücudu araya kaçamak sokuyorum yine. Ama ben önüme gelen bir şeye hiç dayanamam ki. bana gösterirsen yerim. aslında azimliydim yemeyecektim. eşime bir dilim kestim mutfağı topluyordum edebimle. Sonra geldi eşim sen yemiyecek misin dedi yok canım istemiyor dedim. Sonra aa bu pasta bayat dedi. Ama adam taze demişti dedim aldım çatalı tadına baktım. Bayat falan değil bir de diyorki eşim sende ye diye yaptım ben de bir çatal atınca dururmuyum yedim tabii ucundan ucundan. Benim zayıflamak için bu kocayı evden uzaklaştırmam gerek hep sabote ediyor beni
ah bu kocalar ahhhh tabii kendisi homidi gırtlak yiyo ama kilo almadığı için benim neden zorlandığımı anlamıyor. her akşam yemekten sonra kekler çikolar yer ya hemde 2-3 tane. yanına kocaman bir bardak süt kola ama gr almaz gıcık alsa da hemen verir
Tüm kocişler böyle kanımca.
Ben zaten dün bozmuşum akşam düzenime döneyim kaçamak yapmıyayım.
Yoğurt nesfit yiyeyim diyorum.
Bizimki almış çikoları eline geliyor yamacıma.
Yok kociş ben diyetteyim yiyemem diyorum bir taneden bir şey olmaz diyor.
Tabi bir taneyle kalmadıBiri gelsin saçımı başımı yolsun.
Evde olunca helede göz önünde bende duramıyanlardanımmm :26:
günaydın canım benim özlettin kız kendini azcık aşk koksun topikgünaydın kızlar ben geldim..
Biri benimde saçımı başımı yolsun yaaa
dün izinliydim bizim kızlarla buluştum ev buluşması.
Neler yedim nelertutamadım boğzamı aman izinli günüm olsun dedim.
Ama o kadar yedim ki gece uyuyamadım mide ağrısından.
Nerler yediğimi saymak bile istemiyorum.
Tabi buğün hiç bir şey olmamış gibi direk başladım düzenime.
Ama + çıkıcam diye fena korkuyorum.korkudan tartıyada çıkmadım cumayı bekliyorum:s:s
ahandaaaaaaaaaa akşam bizdede aynı durum vardııı uyuz kociş :113::113::113::113::113::113::113:
Tüm kocişler böyle kanımca.
Ben zaten dün bozmuşum akşam düzenime döneyim kaçamak yapmıyayım.
Yoğurt nesfit yiyeyim diyorum.
Bizimki almış çikoları eline geliyor yamacıma.
Yok kociş ben diyetteyim yiyemem diyorum bir taneden bir şey olmaz diyor.
Tabi bir taneyle kalmadıbiri gelsin saçımı başımı yolsun.
Evde olunca helede göz önünde bende duramıyanlardanımmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?