70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında

bebeğim şarap en çabuk giden kalorilerden biri, malum meşhur fransız kadınlarını bilirsin , %80 i zayıftır ve şarap onlarda bizde ki meyve suyu gibi bişi...

kabızlık çok kötü bende çok çekiyorum ondan, diloş ıhlamur önerdi bana çok iyi geldi tavsiye etmekteyim

günaydın bu arada

Son düzenleme:
Günaydın çekirgeee.
Aferim geç kalmış olsan da tıkıştırmışsın bişiler
Yarın sabah bildirim yapıcaksın bu hafta listedesin hadi bakalım.

Açlıktan gözüm döndüğü için tıkıştırdım tatlım
Tamam yarın sabah bildirimi yaparım iple çekiyorum zaten
6 lı rakamları görürsem 1 saat göbek atıcam söz verdim kendime
Sen ne yaptın tartıldınmı hiç?

saçımı çekebilirsin dileeeeeeek yerlerde sürü beni. ama o pastanın tadını silemezsin zihnimden çok güzeldi nım nım nım kalanı dolapta eşim onu yese bari akşama kadar ya:18::18::18:
sabah 1 haşlanmış patatesle peynir yedim öğlen ızgara et salata yerim dışardayım çünkü akşamı da sadece nefsit yoğurt ile kapatacağım artık.
ama yarım dilimcik yidim
tamam tamam ama aylardır pasta yememiştim söz yemiycem kalanını ya:84::84::84::84:

biara gördüm adını sonra kayboldun

valla canım inan azmini alkışlıyorum
ama söylemezsem içimde kalacak yaptığınıda hiç sağlıklı bulmuyorum
tabii senin kararın ben sadece fikrimi söylüyorum
kaç kere okudum sağlık herşeyden önemliymiş diye yazdığını
sen bu şekilde yazınca hep o yazdıkların aklıma geliyor
senin adınada korkuyorum sonucu kötü olacak diye
bu lahana diyetini hiç bir diyetisyen önermiyormuş çok araştırdım
kilosu aşırı fazla olupta ameliyat olması gerekenlere yaptırıyorlarmış sadece
heleki kilosu senin gibi ideal olanların yapmaması gereken bir diyet
çocuklarında var onları düşün
Akşamki aran haricinde güzel Minecim
İnsaallah yarın güzel bi rakam görüceksin.
busabah tartıldım gördüğüm rakam ehh fena değil
günaydın canım
ben anaokulundayım yine
neler yiyeceğim muallakta her an bişey çıkabilir
anladım canım iyi yapmışsın ama bisüre daha bilgisayarsız kalacaksın demekki
bipastayla bişey olsa ben buhafta 3 kilo artı çıkardım

yanii olabilir tabiii
ama kalabalıkta hep çok yenir yaaa
ünidede hep o ortam oluyor heleki yurt hayatı yaşıyorsan
yedikçede yemek istiyorsun ve mide büyüyor
sonrasıda bu işte zayıflamaya çalışan dobiçler oluyoruz
günaydın hanımlar,kabul ederseniz bu 78.8 kilosu olan arkadaşınız da size katılmak ve motive olmak istiyor.
tabiii kabul ederiz
hoşgeldin

ayy ıns oledır yarn 67 gormk ıstıorum ben
bugun cok cok haff beslencm 3 lıtre su felan ıcıcem
basarırım ıns

gunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında

şarap kan yapar en masum alkol diyebiliriz çok sorun etme ama bol su iç ki vücuttan atılsın ve yeşil çay da iç çünkü alkolun su tutucu etkisi varmış yarın artı çıkma

şarap kan yapar en masum alkol diyebiliriz çok sorun etme ama bol su iç ki vücuttan atılsın ve yeşil çay da iç çünkü alkolun su tutucu etkisi varmış yarın artı çıkma

ben zaten aa kan yapoar dıe dıe ıctım
ıns tutmaz cnm + cıkarsam suclusu sarp ben dııl

hee bu arada kızalr yas pasta kurabıyelerde wardı ama ama ben bı cataldan baska almadım
mısafrler gelırken almıslar yemeseydm okadrcık ayp olurdu z aten 1 catalcıktan bısı olmaskı dmı

SUUUZZİİİİ

MİİİNEEEE

EZELİ RAKİBİM GAAAMZZZEEEE

KARA KEDDDİİİMMM

AŞK BÖCÜÜÜ AY_NIL

günaydın yavrular :119: :119: :119:

tmm söz canım benim ,zaten bu kaçamak bir süre yeter bana bidaha ıı-ıh yapmam

sen göbek atıncada kilo gider şeker valla ödül bile diyetle ilgili oluyor rejimde olan insanın

Bu arada yaa sabah annem nohut yemeği pişirmiş ben ondan biraz yiyebilirmiyim ki ayranla birlikte öğlene :44::44:

Akşamada yine sebze yemeği yerim sizin yorumlarınıza göre değiştireceğim menümü kızçelerim

bir pastadan birşey olmazda sorun vücudun dengesini bozmamda. günlerce sebze protein sağlıklı yiyorum tam vermeye programlıyorum vücudu araya kaçamak sokuyorum yine. ama ben önüme gelen bir şeye hiç dayanamam ki.bana gösterirsen yerim. aslında azimliydim yemeyecektim.eşime bir dilim kestim mutfağı topluyordum edebimle. sonra geldi eşim sen yemiyecek misin dedi yok canım istemiyor dedim. sonra aa bu pasta bayat dedi. ama adam taze demişti dedim aldım çatalı tadına baktım. bayat falan değil bir de diyorki eşim sende ye diye yaptım ben de bir çatal atınca dururmuyum yedim tabii ucundan ucundan. benim zayıflamak için bu kocayı evden uzaklaştırmam gerek hep sabote ediyor beni

Günaydın kızlar ben geldim..

Biri benimde saçımı başımı yolsun yaaa

Dün izinliydim bizim kızlarla buluştum ev buluşması.
Neler yedim neler Tutamadım boğzamı aman izinli günüm olsun dedim.
Ama o kadar yedim ki gece uyuyamadım mide ağrısından.
Nerler yediğimi saymak bile istemiyorum.
Tabi buğün hiç bir şey olmamış gibi direk başladım düzenime.
Ama + çıkıcam diye fena korkuyorum.Korkudan tartıyada çıkmadım cumayı bekliyorum:S:S

Tüm kocişler böyle kanımca.
Ben zaten dün bozmuşum akşam düzenime döneyim kaçamak yapmıyayım.
Yoğurt nesfit yiyeyim diyorum.
Bizimki almış çikoları eline geliyor yamacıma.
Yok kociş ben diyetteyim yiyemem diyorum bir taneden bir şey olmaz diyor.
Tabi bir taneyle kalmadı Biri gelsin saçımı başımı yolsun.
Evde olunca helede göz önünde bende duramıyanlardanımmm :26:

yemek hazırlandı umarım üşengeç minder
gece 12ye kadar mutfaktaydım noram
misafir menüsü,benim diil
mantar çorbası
karnıyarık
patates püresi
salata
tatlı dondurma

ama ben yemicem,dün gece yemek yaparken tadına baktım yemeklerin birazcık gece gece:26:
bugün salata yoğurt yicem

yatmadan önce son

varmı isteyen

Eki Görüntüle 388391
yummyyyy

günaydın kızlar 10 günlük izinden sonra bugün işe başladım sabah erken kalkmak zor geldi tebi ama ondan da kötüsü ben izindeyken kilo aldım galiba 1-1.5 kilo arası kesin almışımdım yarını bekliyorum tartılmak için. ((( izindeyken bir adet arkadaş günü ve bir de bebiş doğumgünüsü vardı çok yemedim ama yidimmm((((((( kızlarrrrrrr....... çığlık atmak istiyorum..

kız kanma kocişe bende zaten akşam kandım onun bakışlarına ,diyorki danette dolapta bozulcak ya annem ya da sen ye onu diyor bende diyorum diyetteyim sonra benimo yiyor veriyimmi yarısını diyor bakıyor gözlerime ıı-ıh diyemedim azcık bendede var suç ama napiim almasaydı eve danette ,yemesin gözlerimin önünde benimo,birde gece yatarken annem tost istedi misss gibi nasıl koktu ama ben dayandım kocişte koca bir tabak nesfit ve süt yedi dedim sen rejimmi sanıyorsun bunu yediğin kaç kalori biliyonmu dedim aman olsun boşver diyor delü yarim ,bende ye sen ye dedim karın aç drsun sen yemeye devam et dedim haksızlık bu ama 2-3 sene sonra bende sizin gibi yemeye başlıcam yeterki şu kiloyu korumaya bir alayım ben o zaman gör sen beni dedim

ah bu kocalar ahhhh tabii kendisi homidi gırtlak yiyo ama kilo almadığı için benim neden zorlandığımı anlamıyor. her akşam yemekten sonra kekler çikolar yer ya hemde 2-3 tane. yanına kocaman bir bardak süt kola ama gr almaz gıcık alsa da hemen verir

günaydın canım benim özlettin kız kendini azcık aşk koksun topik

ahandaaaaaaaaaa akşam bizdede aynı durum vardııı uyuz kociş :113::113::113::113::113::113::113:

ACİLEN BİTKİ ÇAYI İÇ ŞEKER ŞAHSEN KAYISILI DOĞANDAN BİTKİ ÇAYI ÇOK İŞE YARIYOR BENDE İÇİCEM BİRAZDAN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…