Selamlar, iş güç derken pek ihmal ettim buraları...İş vakti bir umutsuzluk, bir moralsizlik, bir aman Tanrım çok şişkoyum ben ruh hali çöküyor üstüme...akşama doğru toparlıyorum hep. bugün de öyle geçti, asla kilo veremiycemmmmm hissiyatı içindeyim
elmasu ne tesadüf yaaa 19 mayısta gezmeğe gitmiştim bol bol fotoğraf ve şoklar içindeyim offff kilo veremicekmiyim ben die napcam ben öğleden sonra profiterol söledik ben yarısını yedim kendimi alıştırmam lazım yaz geldi çattı bile offfff
valla inanırmısın canım hiç canım istemiodu arkadaş isteyince aldım bende yoksa niyetim yoktu bi kaç kaşık alıp bıraktım bende :))) normalde dibini görmezsem olmazmagrenta, yarısını yediğin için koccaman bir bravo sana, en doğrusunu yapmışsın, hem aklında kalmamış hen hepsini yememişsin, ne güzel
ya ben yemiyorum da, çok az kaçamağım oluyor, ama çok çok sıkıldım, yıllllardır aynı dert
meraba magrenta bugün siteye pek kimse uğramamış canım ben senden kilo çizelgeni nasıl yaptığını öğrenicektim daha önce bende 7910,danyapmayı denedim ama başarılı olamadım bana nasıl yaptığını yazarsan sevinirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar ya yarın kilo bildirimi yapılacak ama benim bu hafta hiç değişiklik yok... yine yerimde sayıyorum galiba... 1 hafta veriyorum bir hafta yokkk....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
niye böyle oluyor anlamıyorum... gerçi benim baskülde digital değil... ben kesin görmeden yazmıyorum buçuklu falan olunca... geçen hafta çokda koşturmuştum yemekde az yemiştim 2 kilo gitmişti.... 1 kiloyada razıydım yaaa..... senağlamasenağlamasenağlama
yarın İstanbul'da olacağım...evteks fuarına gidiyoruz... kilo bildirimi yapamayabilirim... gelince yetişirsem bildirimde bulunurum... artık çıkacağım... akşama fırsat bulurda girebilirsem nete yazarım... şimdilik ben kaçtım....
kızlar açım aç bugün yediklerim sabah 3 kuru kayısı peşinden büyük bardak suyum 11 de lahana salatası arada elma arada 5 çilek arada1 kuru kayısı 6 .30 lahana salatası 3 litre suyumuda içtim o kadar ve yarın 75 olmak istiyom bakalım gerçi hiiç yürümedim annemin hastane olayından sonra olmadı
6 kilometre yürüyüşlerim neyse artık evde bantda yürürüm bakalım... sıcaktada çekilmiyo açııım şu dizi bitsinde aşkı memnu uyumaya çalışcam herkese iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?