70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm milleet bn 300 gram wermisim dun dier gunlerden farklı olan tek sey daha cok cignemeye calısmamdı demek ki ise yarıomuss

selam valla ben urdaydım kimse yok die kaçtım siteleri inceliom arkadaşlar yok mu destek ürün kullanan kullanıpta memnun olan ben biber hapını araştırıyorum sizin görüşlerinizi almak istiyorum :)))

Selamlar, iş güç derken pek ihmal ettim buraları...ış vakti bir umutsuzluk, bir moralsizlik, bir aman Tanrım çok şişkoyum ben ruh hali çöküyor üstüme...akşama doğru toparlıyorum hep. bugün de öyle geçti, asla kilo veremiycemmmmm hissiyatı içindeyim

elmasu ne tesadüf yaaa 19 mayısta gezmeğe gitmiştim bol bol fotoğraf ve şoklar içindeyim offff kilo veremicekmiyim ben die napcam ben öğleden sonra profiterol söledik ben yarısını yedim kendimi alıştırmam lazım yaz geldi çattı bile offfff

magrenta, yarısını yediğin için koccaman bir bravo sana, en doğrusunu yapmışsın, hem aklında kalmamış hen hepsini yememişsin, ne güzel

ya ben yemiyorum da, çok az kaçamağım oluyor, ama çok çok sıkıldım, yıllllardır aynı dert

meraba magrenta bugün siteye pek kimse uğramamış canım ben senden kilo çizelgeni nasıl yaptığını öğrenicektim daha önce bende 7910,danyapmayı denedim ama başarılı olamadım bana nasıl yaptığını yazarsan sevinirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar ya yarın kilo bildirimi yapılacak ama benim bu hafta hiç değişiklik yok... yine yerimde sayıyorum galiba... 1 hafta veriyorum bir hafta yokkk....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

niye böyle oluyor anlamıyorum... gerçi benim baskülde digital değil... ben kesin görmeden yazmıyorum buçuklu falan olunca... geçen hafta çokda koşturmuştum yemekde az yemiştim 2 kilo gitmişti.... 1 kiloyada razıydım yaaa..... senağlamasenağlamasenağlama

yarın İstanbul'da olacağım...evteks fuarına gidiyoruz... kilo bildirimi yapamayabilirim... gelince yetişirsem bildirimde bulunurum... artık çıkacağım... akşama fırsat bulurda girebilirsem nete yazarım... şimdilik ben kaçtım....

kilo bldirimi mi yapılıomus :1shok: kime nası sistem nası islio brniz anlatırmısınz :CüvCüv:

essn cumadan cumaya biz kendi aramızda yarışıyoruz yarın tartılıp yazarsan seda senide ekleyecektir listeyi o hazırlıyo

valla inanırmısın canım hiç canım istemiodu arkadaş isteyince aldım bende yoksa niyetim yoktu bi kaç kaşık alıp bıraktım bende :))) normalde dibini görmezsem olmaz

valla canım bir bakmam lazım şimdi böle hatırlamıyorum ama yardımcı olucam :))

valla 1 hafta ver 1 hafta dur ben ona da razıyım 1 hafta veriom 3 hafta duruom ben sporu düzene sokamadımki ((((

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti yarın kilo almamış olmak umuduyla görüşürz akşama çok az yicem bu hafta hiç yürümedimde bana fena halde gaz lazımmm görüşürüz

kızlar açım aç bugün yediklerim sabah 3 kuru kayısı peşinden büyük bardak suyum 11 de lahana salatası arada elma arada 5 çilek arada1 kuru kayısı 6 .30 lahana salatası 3 litre suyumuda içtim o kadar ve yarın 75 olmak istiyom bakalım gerçi hiiç yürümedim annemin hastane olayından sonra olmadı
6 kilometre yürüyüşlerim neyse artık evde bantda yürürüm bakalım... sıcaktada çekilmiyo açııım şu dizi bitsinde aşkı memnu uyumaya çalışcam herkese iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar kızlar elma sirkeli suyumu içtim sonra yemekte bir tabak taze fasulye ve yoğurt yedim şimdi karnım acıktı birkaç çilek yerim dizi izliyorum sonra 30 dk yürürüm umarım eve gelince tartıldım 66-67 arası görünüodu bakalım sabah durum nasıl olucak
herkese iyi geceler bugün herkes dizi izliyor heralde

slm kızlar ben geldım bugün kermesteydım kacırdım yıne yemeyı yarın mıllet kılo verdıkce saklanacak yer ararım

canım lahana salatasıda corbası veya suyu gıbı zayıflatıyormu bı bılgın varmı

Kizlar bütün gün kermeste satis yaptim, yeminle ayaklarim zonkluyor... eve geldim hemen ispanakli pastami yaptim attim buzdolabina size bi bakim derken meger ben bilgisayari acik biraakip gitmisim neyse bugün yediklerimi yazayim toptan...
1 köfte, 6 tane kusbasi(kebab), 1 lahmacun, 3 dilim muzlupasta, 1 kase sütlac, 1 kase lahana salatasi, arada tadimlik agzima deptiklerini saymiyorum...
Galiba bukadardi..
Ama iyi bile dayanmisim :)))
Hadin ben yatiyorum sabah kilomu yazarim ama kesin almisimdir

ah ahhhh gene depresif hallerdeyim
neden bilemem ne zaman geçer halim
bıktım yaşamaktan geçmiyo ki zaman
neyi beklediğimi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…