70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin almiram ve ben kaciyorum 4 gün cok yogun olcam malum kermesteyim simdi ütümü ypip yatiyorum öptüm hepinizi.....

slm baynlr yenden ben bugun nesftle khwaltımı yptım arada yarım kase yogurt yedm oglen olunca yagsız olmak uzere scklu yumrta yedm uzernze afyet pek dyet yemegi gbi grnmuo ama hem ogrenci olup hem de sınaw zamannız geliosa yycekler genlde bole oluo nyse sra bdaki arada 2 dilim kepek ekmegi we bda yogurt yedm aksam yne nesfit yedm bi de stepperımla 1500 adım attım we 1 ltre su ictm hd yrn grsmek uzereee ii gceler hepnze

olmazmııı ilk hamileliğimde 25 kilo aldım ikincisinde daha bilinçliydim bol sebze meyveyle yediklerime dikkat etmeye çalışarak 10 kiloyla bitirdim hamileliği.aslında doğumdan sonra emzirme döneminde gidiyo tüm kilolar ama sonra bir kış bir ramazan ayı derken ye otur aldım ben yine kiloları.he bide şey var ye sütün olsun olayı sayelerinde 20 kilo aldım .

günaydın kızlar almıra canım akşam sana tarifi veremedim görmedim kardeşim kaptı bilgisayarı ben kapatmayı unuttum ..sonra geldiğimde sen yoktun lahanaları doğra üstüne 5 soğan doğra 1 kereviz
yarım demet maydanoz 5 domates1 diş sarımsak 2 bardak su tuz azda ben öğle yapıyodum yağ yok tarifi uzun zaman önce tv den aldım lezzete gelince kötü ama dene ben yiyebiliyodum

GÜNAYDIN KIZLAR.... yarın büyük gün... bakalım neler olacak... benden bu hafta pek umut yok... bugün k.k dayım... sitede geziyorum... görüşürüz...

Günaydın Herkese ıyi Sabahlar
Umarım herkes iyidir
kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum yarına aynı kilodayım büyük ihtimal

Günaydın Herkese İyi Sabahlar
Umarım herkes iyidir
kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum yarına aynı kilodayım büyük ihtimal

günaydın canım bende aynı kilodayım halen ilaç gelsede başlasam biran önce,domates yeşil zeytin beyaz peynir bir dilim ekmek yedim çayımı içtim şimdi nescafe keyfinde sıra kolay gelsin

günaydınn kızlarrr
ayy ben çok kötüyümm ne yesem çıkıyo bulantılarım başladı umarım çok uzun sürmez
eee sizde ne var ne yok kızlar yarına hazır mısınız bakalım:)))

canım olur henüz bulantılar yarın için ise cuma 78 dim şimdi sabah 76 ama ben 75 olmak istiyodum gece yedim moralim bozuldu ama bugün sadece lahana salatası yicem hem yediklerim yağa dönüşmesin hemde şu 75 görmek istiyom artık su kaybıda olsa umurumda değil daraldım haa

sanırım benim de süt olsun diye yediklerimden sonra böyle oldu gerçi abartmadım ama sadece hurmanın süte çok faydası olduğunu okumuştum sanırım bi tek onu abarttım çerez gibi yemiştim bi sürü delikafadulden
günaydınn kızlarrr
ayy ben çok kötüyümm ne yesem çıkıyo bulantılarım başladı umarım çok uzun sürmez

ah canım kolay gelsin benim fazla sürmemişti bulantılar ama bazı kokulara acayip hassaslaşmıştım mutfağın kokusu, sabunların kokusu hiç çekilmez geliyodu sonra onlar da geçti inş senin de uzun sürmez rahat bi hamilelilk geçirirsin :CüvCüv:

ben yine bu cumaya hazır değilim anlaşılan kendime nasıl bi ceza vereyim de kilo vermeye başlayayım bilemedim az ve sık yiyorum ama yine de olmuyo :bbo:
kendimi fazla aç da bırakamıyorum sonra bütün gün oğlanla uğraşırken bi de uykusuzluk cabası tabi sinirlerim bozuluyo :1shok:
yok ki şöyle arada bi beni nefes aldıracak birileri yanımda eskiden kadınlar nasıl yetişiyomuş herşeye anlamadım ben :uhm:
yoksa ben mi tembelim bilmem :roflol:

günaydın canım iyilik valla ne olsun iş yoğun bu hafta koşturmaca bende çok takıntılı oldum kg konusunda hap bekliyorum meksika biberiymiş bakalım birde onu deniyecem ama bugün geçen yazdan olan bir elbisemi giydim üstümde dönüyor daraltmak lazım geçen sene geriliyordu oturduğumda düğme yerleri şimdi süper eşim bile şaşırdı sabah sen diyor ne kadar farketmişsin şükür dedim anladın sonunda kaydirigubbakcemile3

minnacım sen dene şu hapı da sonra yaz bakalım sonuçlarını bize hem merak ettim fiyatı ne kaç günlük
tebrik ederim ne güzel bi gelişme benim geçen sene giydiklerim şimdi olmuyo

minnacım sen dene şu hapı da sonra yaz bakalım sonuçlarını bize hem merak ettim fiyatı ne kaç günlük
tebrik ederim ne güzel bi gelişme benim geçen sene giydiklerim şimdi olmuyo

arkadaş getirecek tahminen 40 tl olması gerekir kahvaltıdan sonra 1 tane içiliyormuş inşallah faydasını görürüm hepiniz kullanırsınız

günaydın canım bende aynı kilodayım halen ilaç gelsede başlasam biran önce,domates yeşil zeytin beyaz peynir bir dilim ekmek yedim çayımı içtim şimdi nescafe keyfinde sıra kolay gelsin
selam canım valla merak ettim şu hapı ne zaman gelicek? bende alcam :)
günaydınn kızlarrr
canım olur böyle şeyler sıkma canını güzel sıkıntılar bunlar :) az sürecek die düşün canını sıkma
arkadaş getirecek tahminen 40 tl olması gerekir kahvaltıdan sonra 1 tane içiliyormuş inşallah faydasını görürüm hepiniz kullanırsınız

canım ben araştırdım biraz kimi yerde kahvaltıdan sonra kimi kahvaltıdan önce alıomuş hangisi doğru acaba sen arkadaşın nasıl kullandıysa öyle yapen iyisi bende öyle yaparım yalnız bu ilaç terletiomuş sıcak basıomuş sen mersinde ben izmirde yanmayalım sonra hehehekafamçokkarıştıdelikafaduldenalkisalkisalkiskötükedihüso

günaydın kızlar bugün burda tatııııııııııııııııııılllll sımdı kah valtı yaptım yarımdan bırz fazla sımıt yedım 1 bardak cay bıraz bal peynır domates

kızlar napıosunuz ben öğle yemeğimi yedim
çorba,kabak kavurma,salata ve yoğurt pilav vardı yemedim zaten çok doydum yemeğimide bitiremedim
akşama allah kerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…