canım ne tarifi
:uhm:
aman nuraycım ağzından yel alsın sakın öyle olmayasın :1shok:
ananascım iki çocuk var senin de oldu mu hamilelikten sonra iştahını engelleyememe gibi bi sorun yoksa ben mi öyleyim :uhm: bi türlü çözemedim şunu ki ben yemek konusunda acayip bi şekilde irademe sahip biriydim senağlama
Günaydın Herkese İyi Sabahlar
Umarım herkes iyidir
kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum yarına aynı kilodayım büyük ihtimal
sanırım benim de süt olsun diye yediklerimden sonra böyle oldu gerçi abartmadım ama sadece hurmanın süte çok faydası olduğunu okumuştum sanırım bi tek onu abarttım çerez gibi yemiştim bi sürü delikafaduldenolmazmııı ilk hamileliğimde 25 kilo aldım ikincisinde daha bilinçliydim bol sebze meyveyle yediklerime dikkat etmeye çalışarak 10 kiloyla bitirdim hamileliği.aslında doğumdan sonra emzirme döneminde gidiyo tüm kilolar ama sonra bir kış bir ramazan ayı derken ye otur aldım ben yine kiloları.he bide şey var ye sütün olsun olayı sayelerinde 20 kilo aldım .
günaydınn kızlarrr
ayy ben çok kötüyümm ne yesem çıkıyo bulantılarım başladı umarım çok uzun sürmez
eee sizde ne var ne yok kızlar yarına hazır mısınız bakalım:)))
canım olur henüz bulantılar yarın için ise cuma 78 dim şimdi sabah 76 ama ben 75 olmak istiyodum gece yedim moralim bozuldu ama bugün sadece lahana salatası yicem hem yediklerim yağa dönüşmesin hemde şu 75 görmek istiyom artık su kaybıda olsa umurumda değil daraldım haa
minnacım sen dene şu hapı da sonra yaz bakalım sonuçlarını bize hem merak ettim fiyatı ne kaç günlük
tebrik ederim ne güzel bi gelişme benim geçen sene giydiklerim şimdi olmuyo
selam canım valla merak ettim şu hapı ne zaman gelicek? bende alcam :)günaydın canım bende aynı kilodayım halen ilaç gelsede başlasam biran önce,domates yeşil zeytin beyaz peynir bir dilim ekmek yedim çayımı içtim şimdi nescafe keyfinde sıra kolay gelsin
canım olur böyle şeyler sıkma canını güzel sıkıntılar bunlar :) az sürecek die düşün canını sıkmagünaydınn kızlarrr
ayy ben çok kötüyümm ne yesem çıkıyo bulantılarım başladı umarım çok uzun sürmez
eee sizde ne var ne yok kızlar yarına hazır mısınız bakalım:)))
arkadaş getirecek tahminen 40 tl olması gerekir kahvaltıdan sonra 1 tane içiliyormuş inşallah faydasını görürüm hepiniz kullanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?