70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaaa amaaaa özlerimmmm kiiiiiiiiiiiii
Peff sensiz günlerim zorr geçecekkkk Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gitsemde buralardan kalbimdesin sennnn
sen hep benimlesin belki bedenlerimiz ayrı ama biz bir bütünüz dilooommmmm

cidden ya ben de özliyeceğim

gitsemde buralardan kalbimdesin sennnn
sen hep benimlesin belki bedenlerimiz ayrı ama biz bir bütünüz dilooommmmm

cidden ya ben de özliyeceğim

Fırsat bulursan gir nete dicem de.
Ailen yanında sevdiceeenn yanındaa o keyifli ortamdan aklına net gelir mi bilemicem
Tatlıları yerken hep beni düşünnnn bi lokmaa yee bırakkk

arkadaşlar merhaba.....

motivasyonum acayip bir şekilde düşüyor sanırım.umarım yarın tartıda beni motive edecek ir rakam görebilirim.bu arada şu son ıkı gun den berı canım acayip tatlı istiyor.reglıde olmıcam.oyleki aksam sırf birşeyler yememek için erkencikten bebeği bahane edip uyudum....(10:00 da )dün kipaya alışverişe gittik şerbetli tatlı ıstedı canım aldım bıraktım aldım bıraktım.baktım kocam geliyor aaaa yeter ama artık alıcaksan al kedi ciğer olayına döndürdün işi dedi.neyse git elma al dedi ye iştahını kapatsın.evde elma oldugu ıcın sadece bı tane aldım.1 tanesı 1tl.amannn dedım canım sagolsun ucuz atlattım dun geceyı.... eve gelıncede hemencecık uyudum...bu ayın sonuna kadar 67 yi görür müyüm acaba.:26::26::26::26::26::26: 16 kılo verdım ama göğüşlerım hala çok kocaman boyle kalırmı sizce.hamıleyken cok buyuduler..neyse kendınıze ıyı bakın menu paylaşayım bu arada

sabah

1 dilim unu denge ekmeği lıght
1 dilim beyaz lıght peynır
5 yeşıl zeytın
1 bardak kahveli süt
1 domates

ara
1 yeşil elma

öğlen
1 kase sütlü çorba(pirinç bulgur var içinde..)bebeğimin yemeği
2 yk.börülce
2 yk.yoğurt

ara

yok

akşam

1sb.nesfit+1 sb.süt

ara
elma

ilave:
3,5 lt su,2 kupa form cayı,1 kupa yeşil cay...

benim kuzenim de askerde 80 günde mi ne 15 kilo vermiş
bi geldi herkes şok...
hem de çok yediği halde öyle olmuş..
çok zorluyolarmış çünkü
benimki bi de mardinli her yemekte et var artık biz iki şişko yuvarlanır gideriz

senin sevdicek de biraz sana bıraksın canım erimeyi böyle olmazki sen verdikçe o daha çok veriyor

Ben geldim fıstıklarım azıcık dinleneyim cok yoruldum daha sonra yemekleri yapcam tatlı pogaca Fln....
Kizlar şafağım oldum
Sizce 49 günde yani 6 haftada 8 kg vermek mümkün mü yaaaaaa....ben basaramicakmisim gibi geliyooooo...en guzel ornegim trendy alsinda

yedim valla kepek de değildi üstelik gerçi ben diyette bikaç kez yedim çok da etkisi olmadı bana hep dozunda yedim ama..gerçi benim en büyük artım emziriyor olmam biraz da ona güveniyorum belki bir de regl dönemi hariç bisiklete bindim her gün...kötü örnek olmak istemem arkadaşlara makarna yiyerek.

Fırsat bulursan gir nete dicem de.
Ailen yanında sevdiceeenn yanındaa o keyifli ortamdan aklına net gelir mi bilemicem
Tatlıları yerken hep beni düşünnnn bi lokmaa yee bırakkk

gelmez büyük ihtimal
hep aklımda olacaksın, lokma bile almıycam dermişim

ama cidden kilo alırsam motivasyonum çok düşecek
dikkatli olmam lazım....

Son düzenleme:

Emzirme en az yanlış hatırlamıyorsam 500 kalori yaktırıyormuş.:26:
Spor falanda yaptıysan etkisi olmaz bencede

Selam
Kesin birşey söylenemez ki bence kendini şartla 6 hafta sonunda 8 kilo veremesen bile 5 kilo verirsen sevin.
Bi tarihe odaklanınca insan paniklenip daha çok yiyor veya sıkıntıdan kilo veremiyor.
Herkesin vücut yapısı ayrı.:26:
Ben 4 haftada 4 kilo vermiştim dr un listesiyle.
Proteinle de 4 haftada 3 falan gitti sanırım.:26:

off Mardiinnn miiiiiiiiiiiiiiii
Allah yardımcın olsun canımm yemekleri hem etlidir hem de lezzetli.
Bide yemek yemeyi cidden çok severler.
İşin zor.

Peff sormaaa habire zayıflıyo buraya gelince normale döner insaallah.

Menün güzelmişş.
Tatlı isteğin için hurmayı şiddetle tavsiye ederim ben.
Bide doğum yaptığın için göğüslerin aynı kalabilir.

ben kaçayım kızlar
evi temizliyim pis bırakıp gitmeyelim
sonra cicilerimi falan hazırlıyım
denize de gircemmm
eşim nöbetçi bugün tekim yani
gelirim yine öptümmmm sizi

gelmez büyük ihtimal
hep aklımda olacaksın, lokma bile almıycam dermişim

ama cidden kilo alırsam motivasyonum çok düşecek
dikkatli olmam lazım....

ben kaçayım kızlar
evi temizliyim pis bırakıp gitmeyelim
sonra cicilerimi falan hazırlıyım
denize de gircemmm
eşim nöbetçi bugün tekim yani
gelirim yine öptümmmm sizi

Yok canım ne düşecek 1 haftada aldıklarını verirsin yapamayacağın şey değil ki.
Herkes tatilde cozutuyo yemeyeceği şey varsa bile yiyo.

Kolay gele canım sana.

bende kepekli yiyordum zaten makarnayı ama dediğim gibi artık yok
bu hafta bende dicem beni hızlı zayıflat diye çünkü çok sıkıldım

onun kilo almasını geçtim ben oraya gidince nasıl durdurcam kendimi hiç bilmiyorum
bana da pek çekici geliyor yemekleri
yok yapamam filan diye geçiştiriyorum da biliyorum öğrenirim kısa zamanda
nasıl dayanırım bilmiyorum artık biz sürekli çift olarak diyet yapıyor halde olalım bence

seninki gelince ona bi sürü tatlı yap alsın hemen kiloları

Şeker bağımlılığından nasıl kurtulursunuz?
Birçok insan şeker bağımlılığını sigara tiryakiliği gibi ciddi bir şey olarak düşünmez. Ancak şekere olan düşkünlüğünüz de en az sigaraya düşkünlüğünüz kadar önemlidir. Peki çikolatalı kurabiye gerçekten ne kadar tehlikeli olabilir?
Foxnews'te yer alan haberde, birçok araştırmacıya ve bilimsel çalışmaya göre, şeker bağımlılığı en az alkol ve uyuşturucu bağımlılığı kadar tehlikelidir. Bu bilgi elinizdeki çikolatayı bir kenara bırakmanıza yetmiyorsa, haberimizi okumaya devam edin...

Şeker isteği: Beynimizdeki ses akşam yemeğinden sonra saat 7-11 arası çikolatalı gofret ya da kek yememiz için bizi çağırıyor. Şeker bizi mutlu ediyor ve tatlı bağımlısı birçok insan bunu söylüyor. Peki bu doğru mu?

Evet, doğru. Şeker bağımlılığı doğumda başlıyor. Anne sütü tatlıdır, bu nedenle bebekler bile tatlı yiyeceklerden daha çok memnun kalır.

Şeker isteğinin nedenleri nedir?

Şekerli bir şeyler yedikten sonra, beyin vücuda yoğun bir sevinç duygusu veren opioid isimli doğal kimyasal salgılıyor. Bu duyguyu tanıyan beyin bundan daha fazlasını istemeye başlıyor. Araştırmacılar, beyinde şeker isteğinin aktif olduğu belirli bir bölge olduğunu tespit ettiler. Aynı zamanda, beynin aynı bölgelerinin uyuşturucu alındıktan sonra da aktifleştiğini gösteren bilimsel kanıtlar bulunuyor.

Şeker saldırısı: Şeker yediğinizde vücudunuzda tam olarak neler oluyor?

Şeker kan dolaşımınıza girdikten sonra, kan şekeri seviyeniz yükselir, pankreas insülin salgılamaya başlar. (insülin şekerin enerjiye dönüştürülmesi için gereklidir) Çok fazla miktarda şeker tükettiğinizde daha fazla insülin salgılanır. İnsülin şekeri anlık enerji kaynağına çevirir. Fazla miktarda insülin salgılandıktan sonra kan şekeri seviyesi hızlıca düşmeye başlar ve şekerli bir şey yedikten sonra aniden duygularınızda düşme yaşanır.

Şekerin enerjiye dönüşmesine ek olarak, insülin ayrıca yağ depolanmasını da harekete geçirir. Daha fazla şeker yerseniz daha fazla insülin üretilir ve daha fazla kilo alırsınız. Obezite ve diş çürüğünün yanı sıra, şeker artan ruh sarsıntıları, baskılanmış bağışıklık sistemi ve şeker hastalığı gibi daha ciddi sağlık problemleriyle ilişkilidir.

Princeton ve Minnesota Üniversiteleri'nde fareler üzerinde yapılan araştırmalar, şekerin ne kadar bağımlılık yapabileceğini pekiştirdi. Farelere şeker verildiğinde, fareler yoğun bir istek, sarhoşluk gibi bağımlılık belirtileri sergilediler.

Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalara ek olarak beyin taramaları da normal hastalarda dondurmanın aynı memnuniyet hissini oluşturduğunu gösteriyor.

Bu bağımlılıktan kurtulmanın yolları:

- Paketlenmiş ürünlerden uzak durun. Örneğin, meyve suyunu hazır almak yerine kendiniz evde hazırlayın.

- Gün boyunca bol bol su için, dehidrasyona maruz kalabilirsiniz.

- Her yemekte protein alın. Çünkü protein basit karbonhidrattan daha yavaş sindirildiği için sizi daha uzun süre tok tutar. Böylece akşam yemeğinden sonra tatlı yeme isteğine daha fazla direnebilirsiniz.

- 3 hafta boyunca en sevdiğiniz tatlıyı yemeyi bırakın. 3 haftanın sonunda, tat almanız değişecektir, tatlıya karşı olan iştahınız eskisi gibi güçlü olmayacaktır.

- Atıştırmaya karşı direnin. Canınız hamburger istiyorsa, önce bunun hakkında düşünün veya kısa bir yürüyüş yapın. İsteğinizi erteleme sürecinden sonra iştahınız bastırılmış olacaktır.

bende kepekli yiyordum zaten makarnayı ama dediğim gibi artık yok
bu hafta bende dicem beni hızlı zayıflat diye çünkü çok sıkıldım

Protein diyeti isteyebilirsin bence tavık falan seviosan.

Yemeğe düşkün gelince bol bol yemek yer artık.
Tatlı pek aklına gelmiyormuş.
Haklisin dilegimmmm sartlandirmayayim kendimi dimiiii

Yani bende bi kaç kere şu tarihte şu rakamda olucam dedim aldım o rakamı yani.
Sonra o rakamı göremeyince motivasyon sıfır oluyo benden bi halt olmaz diye düşünmeye başlıyorsun.

Valla bana bekle dedi biraz metabolizman yavşlayınca vericem şok diyetler dedi bende tamam dedim
tavuk seviyorum ben ya bide ton balık hariç bütün balıkları seviyorum
ete fazla düşkün değilim zaten.
bakalım ne yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…