70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben konserden geldm ufak bi cikolata we bonibon yedm o cok masum gorunen bonibonda 497 kalori warmıs :1shok: gtti butun emeklerm :1no2: stepperımı da tamamlyamamstm ama 2.5 saat yurudum insaallah uyandgmda klo werms olurum yne benneyaptımki

hosbulduk efenim mor we otesi senlikler kapsamında kaydirigubbakcemile2 he bi de aslı wardı :1rolleyes:

ya askolsun gırıyonuz cıkıyonuz aksamlardan berı burdayım kımse bana seslenmıyo küscem bak bıdaha yazmıcam sıze:jeyyar:

hakikaten resmin bi anlamı varmı essn ben korktum walla sabah yataktan kalktığım halime benziyoo:jeyyar::jeyyar:

whıtehaLL aynı fıkırdeyım hayatım ESSN cok tatlı bı kızsın ama abla nasıhatı dınlersen bız degıstır onu derız güzel bı resım koy hıı nedersın.bızım topık böledır ıste begenmedıgımıze mudahale dıye bısey vardır bızde ısın zor ama alısırsın tatlım ben bıle alıstım:enbuyukkk:

doğru aynen katılıyorum sana almıracım banada yapılmıştı oluyo alışalım birlikten ve arkadaşlığımıza inanarak söylüyoruz değiştir sen canım resmini en büyük forum bizimki :enbuyukkk:

hepinize iyi uykular uyuyosunuz ya gerçi baculaaa
sabahta ben yatarken geliniz artık hepinizle görüşmek üzere
beni özleyin anacuumm
bu arada saat 02.19

ah ahhhh gene depresif hallerdeyim
neden bilemem ne zaman geçer halim
bıktım yaşamaktan geçmiyo ki zaman
neyi beklediğimi bilmem

üzme kendini her şerde bi hayır vardır diye düşün bence yoksa geçmez bu hallerin biraz polyanna olmak gerekiyor malesef çok derin düşünmemek lazımmış bende öğrenmeye çalışıyorum bunu kayınvalidemin bi lafı vardır bu hayatta yaşamak için yarı deli olmak lazım diye :roflol:

günaydın çıtırlar
ilk ben bildiriyorum kilomu sanırım
bu sabah itibariyle 75 kiloyum bir kilo gitmiş süprizzzzz bundan gayrı durmamam lazım artık her hafta vermem lazım :lepi:

bende kilo bildiririmi yapayım kızlar, öncelikler heeeeeeeeerkese günaydınlarr Benim hastalığım dolayısıyla çok giremedim bu hafta, ama artık daha iyiyim, hatta bugün spora gitmeyi düşünüyorum
Bu hafta en başları hariç, rejimimi bozdum haliyle ve sporada gidemedim ama Allah tan kilom aynı, Bite haftanın başına 1 kilo vermiştim. Bi tek o var yani, Ehaftada 1 kilo da iyidir tabii, almadımda çok şükür. Öpüyorum kızlar hepinizi, ınşAllah hepiniz vermişsinizdir, kupa alısınız inşAllah hepiniz Kilolu insan kalmasın, hepimiz fit olalım, şartlar adil olsun Öptüm kızlar, listeyi şimdiden merakla bekliorum :)

günaydın kızlar,ben bu ara çok yoğunum çok fazla giremiyorum,sanırım bundan somrada böyle olucak

kilomu bildireyim çıkıyorum hemen

bu hafta aynıyım,almadığıma şükrediyorum,çok bozdum maalesef diyeti,motivasyonda kalmadı,bakalım pazartesi 21 günlük lahana kürüne başlıycam

şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum........görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…