70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s. günaydın kk çıtırları kilo veren herkezi tebrik ediyorum :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: bende aynı kilosunu koruyanlardanım bu hafta allahtan almadım regl olacam bugün çok sancım var belki vermişimdir ama elim ayağım şiş bir olsaydım rahatlıyacaktım bu sabah yağmurla uyandık hemde şakır şakır bu sene denizede giremiyeceğiz herhalde neyse kilo olarak daha hazır değilim nasılsa daha iyi havaların serin gitmesi :dance: herkeze kolay gelsin

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
ben sabah tartıldım gene aynı 66-67 arası gidip gelio malum tartı dijital değil :)) gene aynıyım die düşünüp 67 diorum umarım haftaya 66ya inerim lakin bu hafta hiç spor yapmadım haftaya gaza gelmem lazım :))) herkese hayırlı işler iyi günler görüşürüz

günaydın kızlar bende kılomu bıldıreyım tam tamına 70*0.sasırdım ama 200 grda olsa gerıleme var canlarım ahh bıde tuvalete gıdebılseydım sıstım gene ama malum rahatsızlıgım ılacında pek bı faydası yok ama azda olsa gerıleme yaptım profılımı ınatla degıstırmıyorum bu haftada
profılım derken kılo cızelgemı dıyecektım hanımlar bendede heycan var bırazdan evın kontratını ımzalamaya gıtcez haftaya haftasonuda baslıyo telas

Son düzenleme:
Kızlar günaydın. 71.0 Bu hafta. Geçen hafta 71.7 idi. 71.7-71.0=0.7 çok şükür almamışım hatta vermişim bu haftada.

ay neler olmus 10 dkda tam o zaman cıkmıstım ben o bnm en sewdgm yonetmen sewmedysenz degstrrz no problem =) ben bonibona we ckolataya ragmen yne kilo wermisim kahretsin hdi kızlar beni gorun gaza gelin biraz 2 gunde yarım kilo gtti yerimseniben almıra sen nie almanyadasın sorması ayıp ne kadar oldu bi de :uhm:

degıstırecegıne sevındım desemkaydirigubbakcemile3 nıye almanyadayım güzel soru ben nıye burdayım ben 16 yasımda geldım 7 sene oldu okuluma burda devam ettım babam getırmıstı.sssımdı bende esımı getırdım buraya yerlestık nıye sordunkınefisfisfis

mor we otesne gtmek istiyorum dedn ya ordan aklıma geldi gelmiolar mı o taraflara bu foto degsmio kontrol panelnde degsms gorunuo braz bekleynce mi olcak kii

Kızlar şimdiden yazayım bu hafta çoook yoğunum ev taşıma telaşım var biliyosunuz....
Öbür haftada internetin bağlanması derken yaklaşık 10-15 gün ayrı kalacağım topikten o yüzden liste görevini geçici olarak devredebilirim sonra gelince isterseniz tekrardan alırım.....
eger görevi alamam diyen olursa 2 hafta kadar listesiz devam edin ben gelince hazırlarım karar verin bana bildirin ok.
Hepinize iyi hafta sonları kocamaaan öptüm sizleri.......a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlarrrrrr ben az sonra yolculuğa çıkıyorumm
kilom 69 bu hafta 1 kilo vermişimmm hepinize hayırlı günlerr

kızlar günaydın geç geldim sabah doktora gittim uyuz oldum yani doktorlara uyuz oldum aslında belki gerçekten( uyuz olmuşumdur ) ama tabiki tüm doktorlar aynı değil mesleğini gerçekten hakkıyla yapanlardan ALLAH razı olsun.SEDACIM önce kilomu bildirim 75 .buçuk gibi aslında 75 daha yakın ama sen 75 buçuk yaz o zaman cuma 78 düz 2.5 kilo gitti ama bugün geri herhal çünkü iznikten gitcem ya bugün yada yarın o yüzden gitmeden pasta yapcam kardeşim istedi ee yerim bende akşam birde hala kahvaltı yapmadım 3 kuru kayısıyla duruyom öğlen çok güzel döner yapan yer vardı onu yicem gitmeden diye neyse kolay gelsin kızlar

aa doktorlara gelince dahiliye bölümünde doktorlar izinliğmiş bu hafta yani 2 doktorda yokmuş neyse bizde sağlık ocağına gidek baktım kadına bana soru bile sormuyo ben sıralıyom boğazıma inanırmısını yarım metre uzaktan ışık tuttu baktı ordan görmeyle kızarıklık var diye antibiyotik yazdıve dün kızlar ellrim ayaklarım dizlerim dirseklerim kaşıntıdan duramadımve vücudumda kabarcıklar oluştu doktora diyomki 3 kere annemin öksürük mşrubundan içtim salı günü çok hastayım diye ondanmıdır bilmem ciğerlerdenmidir bilmem o zaman ne duruyon orda dicin sen benden kan tahlili istemeden bas antibiyotiği bas kaşıntı hapı bide belki çiğerlerden almadım tabi istanbula gidim baktrırcam yaaa uyuz oluyom böylelerine

günaydın kızlar. benim kilom bu hafta çok dengesiz gitti. regl dönemi yaklaştı diye sanırım ama neticeye bakmak lazım tabi 1 kilo vermişim sevindim valla.66.5 oldum. ağustosa aldım istanbul biletini de yani annemlerin yanına gidene kadar zayıflamak için çook vaktim var. aksatmaz devam edersem gidecek bu göbiş biraz daha. görüşürüz hanımlar.

Merhaba kızlar ben işte olduğum için dün akşamdan tartıldım 68,2 çıktım.Tabi biraz moralim bozuldu 2 haftadır hiç bişey yemiyom nerdeyse.Sporda yapıyom ilacda kullanıyom 2 haftada gde gide 2,2 gitmiş.Neyse çok takmayayım kafama.Offf yaaa.Zaten kaç gündür şiştim kaldım nerdeyse tuvalete çıkamıyorum dün 2 tane doğadan form limonlu çay içtim banamısın demedi.Kabızlık için daha iyi fikri olan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…