70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız bakalım
beni hiç sormayın kızlar mide bulantılarıyla ugraşıyorum
yemek bile yiyemiyorum sadece meyve yiyorum birde limonlu çay
offf offf geçer inş kızlar inanın iş yerinde olunca daha zor geçio
allahım yardım et:)))

bi avuç kiraz ye aç karnına üstüne su iç veya kuru incir de olur
eğer bunlardan da bi sonuç olmazsa sinameki çayı yap o hemen etkisini gösterir delikafadulden
şimdilik aklıma gelenler bunlar :1rolleyes:

herkese günaydınn
essn ellerine sağlık resmin süper sanırım senin fotokaydirigubbakcemile3
melankoli geçer canım ilk 3 ayı atlatırsan rahatlarsın:CüvCüv:
vee yeni kilom 71,2 öncek, 73,8 di yanlış hatırlamıyosam 2,6 kilo vermişim:hooray:
birinci belli ikinci kimmmm:jeyyar::jeyyar:

herkese günaydınnn yanlış hatırlamıyorsam bugün kilo bildirim günüydü :))
söylüyorum :) 77.6

sedacım sen yokken hazırlayabilirim ben listeyi sen yokken işten ayrılmış ve evde olucam dönünce geri alırsın sekerr

saol canım 3 günlük detoks işe yaradı 1,5 kilo öle gitti ama haftasonuda vermiştim zaten yani bu haftayı iyi değerlendirdim gevsemezsem iyi:jeyyar:

Zeyna teşekkürler.Sinameki çayını bi deneyeyim.Kayısı falanda yiyorum ama işe yaramıyor.Whitehall teşekkür ederim tablo için

tebrikler hepsi senin için :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: a.s. a.s. a.s. darısı bize inşallah

teşekkür ederim arkadasım utandırıyosun benikaydirigubbakcemile3 70 altına düşmeden çizelgemi değiştirmicem demiştim az kaldı 1,2 sonra yasasın 6lı sayılar inş gevsemem önceki haftalarda olduğu gibi:teytey:

herkesin maşallahı var valla darısı başıma diorum :)))
ben haftada yarım kilo vermeye bile razıyımmama nerdeeeee

bişey kalmadı 6 lı rakamlara benim gibi çakılma sonra 6 lı rakamlara geçtim diye regl oldum şimdi karnım çok ağrıyor işyerinde de çekilmiyor havada çok basık sıcak sabah fırtına kotu sicim gibi yağmur vardı şimdide günlük güneşlik :1shok:

burasıda öle canım ama allahtan ben 3 gün evdeyim 19 mayısta calıstım ya bugün ondan haftasonuda tatil zaten sen sıcak su falan yap yokmu etrafında pet şişe falan doldur suyu karnına koy masanın altında kimse görmez nasılsa

selam naber
valla işyerinde gerçekten çekilmiyor hele sıcak havalarda ((( bende 6larda takıldım çakıldım kaldım aşağı inmek tam bir işkence zorlana iktire kaktıra 67ye düştüm yaz geldi inemedik açağı offfffhapın geldi mi?

ohh valla 3 gün izinlisin bende bugünü bitirirsem 2 gün evdeyim bahar temizliğinide bitirdim bu hafta sonu dinlenip gezecem valla hep iş hep iş olmuyor kendimizede vakit ayırmak gerekli kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım kızlar sizler kilo verin ben alayım:)))
ayyy neyseki biraz bişiler yedim dee kendime geldim çıkmassa tabi:)))
kızlar birde bişi sorcam benim ellerim ayaklarım şişiyor şimdiden şişmesi normal mi
yüzüklerim bile çıkmıyo parmagımdan yoksa sıcaklardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…