Merhaba kızlar ben işte olduğum için dün akşamdan tartıldım 68,2 çıktım.Tabi biraz moralim bozuldu 2 haftadır hiç bişey yemiyom nerdeyse.Sporda yapıyom ilacda kullanıyom 2 haftada gde gide 2,2 gitmiş.Neyse çok takmayayım kafama.Offf yaaa.Zaten kaç gündür şiştim kaldım nerdeyse tuvalete çıkamıyorum dün 2 tane doğadan form limonlu çay içtim banamısın demedi.Kabızlık için daha iyi fikri olan varmı.
saol canım 3 günlük detoks işe yaradı 1,5 kilo öle gitti ama haftasonuda vermiştim zaten yani bu haftayı iyi değerlendirdim gevsemezsem iyi:jeyyar:
tebrikler hepsi senin için :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: a.s. a.s. a.s. darısı bize inşallah
teşekkür ederim arkadasım utandırıyosun benikaydirigubbakcemile3 70 altına düşmeden çizelgemi değiştirmicem demiştim az kaldı 1,2 sonra yasasın 6lı sayılar inş gevsemem önceki haftalarda olduğu gibi:teytey:
herkesin maşallahı var valla darısı başıma diorum :)))
ben haftada yarım kilo vermeye bile razıyımmama nerdeeeee
bişey kalmadı 6 lı rakamlara benim gibi çakılma sonra 6 lı rakamlara geçtim diye regl oldum şimdi karnım çok ağrıyor işyerinde de çekilmiyor havada çok basık sıcak sabah fırtına kotu sicim gibi yağmur vardı şimdide günlük güneşlik :1shok:
burasıda öle canım ama allahtan ben 3 gün evdeyim 19 mayısta calıstım ya bugün ondan haftasonuda tatil zaten sen sıcak su falan yap yokmu etrafında pet şişe falan doldur suyu karnına koy masanın altında kimse görmez nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?