evet canım bende aynısı ama biz suçluyuz rejimide sporuda tam düzenli yapmıyoruz sonra tartıyla kavga ediyoruz kaydirigubbakcemile3
selam naber
valla işyerinde gerçekten çekilmiyor hele sıcak havalarda((( bende 6larda takıldım çakıldım kaldım aşağı inmek tam bir işkence zorlana iktire kaktıra 67ye düştüm yaz geldi inemedik açağı offfffhapın geldi mi?
hadi bakalım kızlar sizler kilo verin ben alayım:)))
ayyy neyseki biraz bişiler yedim dee kendime geldim çıkmassa tabi:)))
kızlar birde bişi sorcam benim ellerim ayaklarım şişiyor şimdiden şişmesi normal mi
yüzüklerim bile çıkmıyo parmagımdan yoksa sıcaklardan mı?
bende şimdi tel açtım akşama getirecek inşallah sallamassa beni kafasını kıracam 2 gündür oynattı beniklava: yarın başlarım hemen pazartesi yazarım iştahımı etkiledimi ne oldu diye bakalım
ya bende araştırdım netten ama güvenemedim bununda sahteleri çıkmış die yazıodu offfffff yaa işe yarıocakmı bilmiom ama desteğe ihtiyacımn var belki gaza gelirim gerçi bu ilaç çok yememek için ben zaten çok yemiyorum ki
mor we otesne gtmek istiyorum dedn ya ordan aklıma geldi gelmiolar mı o taraflara bu foto degsmio kontrol panelnde degsms gorunuo braz bekleynce mi olcak kii
http://www.formdakal.com
BU SİTEDE KENDİ LİSTENİZİ HAZIRLIYOR HATTA YAPTIĞINIZ YEMEK TARİFLERİNE GÖRE KAÇ KALORİ OLDUKLARINI BİLE HESAPLAYABİLİYORSUNUZ BİR BAKIN HOŞ BİR SİTE
bende çok yemiyorum hele akşamları hiç yemiyorum sayılır bazende gözüm dönüyor çikolata tatlıyla aram yok ama pilav ve makarnaya hiç dayanamıyorum metabolizmayı hızlandırdığınıda söyledi arkadaşım ama ben deniyeyim faydasını görürsem burdan yollatırım sana orjinal bana gelecek olan direk ithalatını bunlar yapıyor gümrük sektöründe olunca ben haberim oluyor
Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?