70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bende aynısı ama biz suçluyuz rejimide sporuda tam düzenli yapmıyoruz sonra tartıyla kavga ediyoruz kaydirigubbakcemile3

malesef doğru söylüosun ya geçen hafta 3 gün yürüdüm 30 dk olarak bu hafta tık yok üstüne haftasonu tatil derken götürdüm almadığıma şükretmem lazım :) bencillik yapıoz bide

bende şimdi tel açtım akşama getirecek inşallah sallamassa beni kafasını kıracam 2 gündür oynattı beni klava: yarın başlarım hemen pazartesi yazarım iştahımı etkiledimi ne oldu diye bakalım

sıcaklardandır şimdiden şişmez son ay şişkinlik çok olur tuz fazla yeme bol su iç idrarla atarsın şişliği

bende şimdi tel açtım akşama getirecek inşallah sallamassa beni kafasını kıracam 2 gündür oynattı beni klava: yarın başlarım hemen pazartesi yazarım iştahımı etkiledimi ne oldu diye bakalım

ya bende araştırdım netten ama güvenemedim bununda sahteleri çıkmış die yazıodu offfffff yaa işe yarıocakmı bilmiom ama desteğe ihtiyacımn var belki gaza gelirim gerçi bu ilaç çok yememek için ben zaten çok yemiyorum ki

WHİTEHALL canım maşallah zeten diyodum o kadar detoksa rağmen vermezse olmaz
canım bende hassas tartı değil ama 75 buçuk yani 2. 5 kilo eve gidecem hafta sonu evde hassas tartı var
27 nisanda başladım 27 mayısta bakacam kaç kilo gitti KIZLAR içerdeğim açık bırakıyom işlerim var görüşürüz WHİTEHALL SENİN:hooray::hooray::hooray::hooray:

bende çok yemiyorum hele akşamları hiç yemiyorum sayılır bazende gözüm dönüyor çikolata tatlıyla aram yok ama pilav ve makarnaya hiç dayanamıyorum metabolizmayı hızlandırdığınıda söyledi arkadaşım ama ben deniyeyim faydasını görürsem burdan yollatırım sana orjinal bana gelecek olan direk ithalatını bunlar yapıyor gümrük sektöründe olunca ben haberim oluyor

aman biz nasıl vercez bu kiloları arkadaşlarım yengem benle dalga geçiyorlar biz senin kadar yersek 0 beden oluruz dieee offf hareket lazım biraz belki bu hapında bir etkisi olur canım yaa bir iki site buldum güvenemedim sen al bakalım ben bekliom daha belki alan biri çıkar adres verir birtane verdiler ama karar veremedim daha

magrenta üzülme canım herkesin bünyesi farklı ne demek 0 beden olmak yaa walla sinir oluyorum böle tipler günde 3 kez wc ye giderler dolasım sistemleri metabolizmaları iyi çalışır bide baskalarıyla kendilerini mukayese ederler gereksiz konuşmak için bahane arıyo böyleleri

selam kizlar kilom 65 gecen cuma 65 vallahi delircem tam vericegim hafta adet oldum bugun 3.gun sislik ayri acisi ayri tatli krizlerinle mucadele ediyorum vermemisim ama almamisim resmen 2kilo aldim diye ciktim tartiya ama 65.0gorunce sevindim vallahi

mrb kızlar.ben bu sabah tartılamadım kızkardesımde kaldıgımız ıcın. dun sabah 72,5 cıkmıstım,kayıtlara boyle gecsın lutfen:smiley-cool:

Oooo herkezler kilocukları vermiş maşallah.Ben geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım,evde boya badana işleri vardı nete de doğru dürüst giremedim zaten.Burdan uzak olunca kiloları da almışım tabii.2 hafta önce 67.3 düm.Şimdi 68.1 im.Beni oklava ile kovalanacaklar bölümüne alıverin lütfen.Haftaya söz 67.0 olcammmmm.

ALMıRA canım sen lahana salatasıda aynı işlemi görüyomu demişin dene lahanayı ince doğra büyük salata tabağına içine tuz 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı yarım limon pul biber ekle karıştırki yağı yesin hertarafı daha lezzetli oluyo ama denemiş biri olarak suyu daha iyi en azından 5 bardak gün içerisinde iç
ama dene sen beyaz lahana salatasını zaten bazıları salata niyetine masaya koyarlar kıvırcık gibi

Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?

Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?

tam yazıyodumki doğumgünün kutlu olsun diye sen yazdın nice senelere canım ailenle sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu günler sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…