70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar toplanmışınız carpediem, elmasu, loxandra, magrenta, melankoli699, minna9595, nnurayy, xzeyna z 9 kişi nerelerdesiniz yav yazsanızaaaa bişeyler

kızlar bu çizelge nerden deyişiyo arkadaşım yapmıştı bana tarif edinki anlamam ama kardeşim yapsın öğrenirim kızlar acil yarın sabah gitcem burdan şimdi yapabilirim hadi gari bekliyom

aman canım üzülmemeye çalışıom annem benim öle yemekten kalkıp wcye gidio kadın uyuz oluom offf neyse napalım bizde elbet kilo vercez canım yaaa yapışmadı ya bunlar bir yolu vardır elbet
nuraycım sen iyi kilo verdin veriyosunda bırakda edetliyken verme be güselim bak bizi 2 haftadır 67 yim
Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?

doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere yeni yaşın sana uğurlu gelsin kilolarından kurtulursun umarım en kısa zamanda :)))

nuray gördüm seni sobeee tatlım nasılsın:))))

kuzucugun anasi icimden bir ses kizin olucak diyor ilk aylar yedigimi cikardim ellerim sisti benimde tuzu kes arkadasim ogun arani kacirma sakin benim hatalarima dusme sebze meyve ozellikle balik ye somon bir numara bu konuda unutmadan burda benim dr pirinc pilavinin ikinizede faydasi yok mumkunse bulgur pilavini tercih et demisti anne karninda bebegin zeka gelisimi icin bulgur ceviz kemik iskelet sistemi icin bademi onerdi ama sen sen ol kase kase yeme hergun 2ceviz 5badem seklinde ye iki canlisin ye diyenlere sakinnnnnnnnnnn kulak asma iki canin biri bedeninden ciktimi rejime tek canli devam ediyorsun ki iste bu en zor kismi karnini oksa nuray teyzesinden selam soyle pamuk helvama

oo kızlar baya bi kaynatmışsınız geçmişi okuyordum -tatlicadiarzu-
doğum günün kutlu olsun carpediem nice yıllara
akşam arkadaşlara gideceğiz bebekleri oldu yeni hediyelerini götürecez :ecrin_bebek: bisürü şey hazırlamış telefonla görüştük bakalım dayanabilecek miyim delikafadulden
ama şu bi kiloyu vermişken geri almaya hiç niyetim yok zaten haftalardır anca verebilmişim :smiley-cool:

kızlar bu çizelge nerden deyişiyo arkadaşım yapmıştı bana tarif edinki anlamam ama kardeşim yapsın öğrenirim kızlar acil yarın sabah gitcem burdan şimdi yapabilirim hadi gari bekliyom

CAnım ben google anasayfama eklemiştim ordan otomatik ollarak değiştiriyorum,başka nasıl değişiyor bilmiyorum,olmazsa aynı adımları tekrar uygula yeni bir çizelge yap

çokkkk teşekkürler Kıymetciğim.Arasıra biraz kaçamaktan bişeycik olmaz.Bıkıp hepten bırakmak daha kötü

canımcım aslında şunun farkına vardım hani şu detoks olayı varya yiyerek te detoks olur vücut eğer rejim yaptığın halde vermiyosa ye ye bigün ertesi gün rejim sona kilo gitmeye başlıyo-tatlicadiarzu- yanı bende öle çarşamba yedim de yedim perşembe rejim giden 2.5 kiloCADIARZU AMAAA
siz benim dedimi yapmayın tabikide ben sadece şaşırdım kendime:uhm:delikafadulden

yok yesem hdi neyse hem yeme hem verme sinir oluyorum vallahi karnimin guruldamadan yattigim gecenin haddi hesabi yok

CAnım ben google anasayfama eklemiştim ordan otomatik ollarak değiştiriyorum,başka nasıl değişiyor bilmiyorum,olmazsa aynı adımları tekrar uygula yeni bir çizelge yap

canım ben anlamam da pek benim çizelgeyi görüyosun 79 75.5 yapmak için neler yapcam ama tek tek anlatki anlim ben :uhm:

oh ne güzelmiş öyle keşke bana da olsa öyle şeyler ama çakıldım resmen yetmişlerde bi de düğünler var bu yaz inanamıyorum kızlar ya yıllardır evlenmeyen insan bu yaz evleniyor, ablam sünnet yapıyor of of ne yapsam bilmemm bütün fotolarda tombiş olacağım yaaa:1shok:
bi de geçen gün kayınvalidemle kıyafet bakmaya gittik mağazadaki kadına doğum yaptı uğraşıyo ama kilo veremiyo filan diyodu şok oldum resmen klava: ya işte böyle insanlara karşı kilo vermem şart oldu kötükedihüso

yani süper çalışıyoda metapolizmam ama olmuyo şişkoyum işte şişkoooooo ama evlenmeden önce diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll

Loxandra saol balumm.
Kıymet senin için bunları buldum hayatım.

KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?

Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, KK de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

sedacım sen yokken hazırlayabilirim ben listeyi sen yokken işten ayrılmış ve evde olucam dönünce geri alırsın sekerr

oldu şeker sana kolay gelsin diyeyim o zaman ben gece hazırladıktan sonra sana listeyi mesaj olarak atarım eski arkadaşların da kiloları kayıtlı bende bilgisayarımda dosya halinde çünkü bazen 2 hafta ara verip sonra tekrar bildiriyorlar takibi kolay oluyor sayfaları geri dönüp aramazsın tebrik ederim şu an listenin en üstündesin 100 gr farkla birinci gidiyorsun....:hooray::hooray::hooray:

canıskom ben sana nedesem bılmemkı hep böle bısı arıyodum buldum sen bı fıstıksın hemde cıtır fıstık

güle güle kullan yardımcı olabilmişssem ne mutlu bana yanlız siteye girince form puan bölümüne tıklıyacaksın gerçi sen bulmuşsundur yine de kafana takılan olursa bana msjla yazasrsan cevaplarım bu hafta sayfaları tek tek kontrol edemeyecek kadar yoğun olacağım....
gerçi sende ev taşıyosun benim gibi sanırım sana da kolay gelsin arkadaşımmmm...

Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?

doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle nice nice senelere inşallah sağlıkla huzurla ve bol booolll paracıkla......
pastan da afiyet bal şeker olsun....a.s.a.s.a.s.

bende bu akşam kendime izin veriyorum kornet yicem akşama ben tam bir dondurma hastasıyım haftada bir den bişi olmaz dimi ama.....:icecream::icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…