aman canım üzülmemeye çalışıom annem benim öle yemekten kalkıp wcye gidio kadın uyuz oluom offf neyse napalım bizde elbet kilo vercez canım yaaa yapışmadı ya bunlar bir yolu vardır elbetmagrenta üzülme canım herkesin bünyesi farklı ne demek 0 beden olmak yaa walla sinir oluyorum böle tipler günde 3 kez wc ye giderler dolasım sistemleri metabolizmaları iyi çalışır bide baskalarıyla kendilerini mukayese ederler gereksiz konuşmak için bahane arıyo böyleleri
nuraycım sen iyi kilo verdin veriyosunda bırakda edetliyken verme be güselim bak bizi 2 haftadır 67 yimselam kizlar kilom 65 gecen cuma 65 vallahi delircem tam vericegim hafta adet oldum bugun 3.gun sislik ayri acisi ayri tatli krizlerinle mucadele ediyorum vermemisim ama almamisim resmen 2kilo aldim diye ciktim tartiya ama 65.0gorunce sevindim vallahi
Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?
nuray gördüm seni sobeee tatlım nasılsın:))))
kızlar bu çizelge nerden deyişiyo arkadaşım yapmıştı bana tarif edinki anlamam ama kardeşim yapsın öğrenirim kızlar acil yarın sabah gitcem burdan şimdi yapabilirim hadi gari bekliyom
çokkkk teşekkürler Kıymetciğim.Arasıra biraz kaçamaktan bişeycik olmaz.Bıkıp hepten bırakmak daha kötü
dogum gunun kutlu olsun datlummm.dogumgununde yenenler sayılmaz canım,bugun serbestsın:roflol:Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?
aman canım üzülmemeye çalışıom annem benim öle yemekten kalkıp wcye gidio kadın uyuz oluom offf neyse napalım bizde elbet kilo vercez canım yaaa yapışmadı ya bunlar bir yolu vardır elbet
nuraycım sen iyi kilo verdin veriyosunda bırakda edetliyken verme be güselim bak bizi 2 haftadır 67 yim
doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere yeni yaşın sana uğurlu gelsin kilolarından kurtulursun umarım en kısa zamanda :)))
CAnım ben google anasayfama eklemiştim ordan otomatik ollarak değiştiriyorum,başka nasıl değişiyor bilmiyorum,olmazsa aynı adımları tekrar uygula yeni bir çizelge yap
aman canım üzülmemeye çalışıom annem benim öle yemekten kalkıp wcye gidio kadın uyuz oluom offf neyse napalım bizde elbet kilo vercez canım yaaa yapışmadı ya bunlar bir yolu vardır elbette
canım o wc ye gidenler zayıf olsaydı eyer ben sıfır beden olurdum herhalde benim kadar vakit geçiren yoktu wc de-tatlicadiarzu-:jeyyar:
canımcım aslında şunun farkına vardım hani şu detoks olayı varya yiyerek te detoks olur vücut eğer rejim yaptığın halde vermiyosa ye ye bigün ertesi gün rejim sona kilo gitmeye başlıyo-tatlicadiarzu- yanı bende öle çarşamba yedim de yedim perşembe rejim giden 2.5 kiloCADIARZU AMAAA
siz benim dedimi yapmayın tabikide ben sadece şaşırdım kendime:uhm:delikafadulden
sedacım sen yokken hazırlayabilirim ben listeyi sen yokken işten ayrılmış ve evde olucam dönünce geri alırsın sekerr
canıskom ben sana nedesem bılmemkı hep böle bısı arıyodum buldum sen bı fıstıksın hemde cıtır fıstık
Bu arada bugün benim doğum günüm.Okulda öğretmen arkadaşlar süpriz yapmış bir kocaman dilim pastayı hüplettim,ama bugün kusura bakılmaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?