70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çizelgedeki kilon aynımı 75 5 bende aynıyım hadi kız bakalım kim önce vercek bide boyun kaç ben 163 58 olmak istiyom sen 60 demişin niye 50 li rakamları gör bence hadi benle yarış şeker sen nerdensin istanbulum ben hadi kız geçte beni görimm seni:jeyyar:

sedaozer,nnuray saolun cümlemizi inşallah.Nuray valla takip ettiğim kadarıyla ben senin azmine hayranım,çok güzel kilo verdin,bırak bir haftacıkta vermemiş ol.Harika gidiyosun:lepi:

saol tatlım söylediklerini dikkat edicem zaten kiloluyken hamile kaldım birde çok
kilo alırsam vayy benim halime valla bebegin cinsiyetine de gelince kız da olsa erkek te olsa hiç
fark etmez yeterki oda bende saglıklı olalım çünkü ilk bebek olacagı için hakkımızda hayırlısı neyse
o olsun teyzesi karnımda hala hissetmiyorum ama hep konuşuyorum bebişimle:)):CüvCüv:

Tatlım bu kadar takılma doğum zamanı nasıl bir anda almadıysan kiloları bir anda da veremiyorsun ben 2 sene de anca toparladım kendimi daha önünde uzun bir zaman var...
kayın validen hazretleri acaba kendisi doğum yaptığında hemencecik incecik mi olmuş ohhh ne ala pırt çocuk çıksın vucut hemen eski haline dönsün kolay mı bu işler allah bilir kendisi şişko bişeydir haaa sırf seni gıcık etmek için diyordur....
sende çıkma onunla alışverişe git kendi başına al canını sıkıyor senin baksana allah allah nasıl sinir olurum böylelerine Allahtan benimkiler öyle değil bana bayaa destek olmuştu kayın validem Allah razı olsun....
Ama bebek gezmesine gelen arkadaşı vardı ben içeri gittiğimde yanlız kaldıkları zaman hamilemi bi daha diye sormuştu kayınvalideme daha yeni doğm yapmışım 40ım çıkmamaış bi hamile mi diye soruyor nasıl sinir olmuştum anlatamam...
geçen sene gördüm o kadını yine bana "aaaaa ne güzel vermişsin kilolarını zayıflamışsın "dedi cok üzülmüşmüş öle kilolu kalacam diye bak bak bak tasası elaleme düşmüş gıcık şey....
Neyse tatlım kısaca yolun uzun azimle vereceksin kilolarını ben inanıyorum sana bu uzun yolda sana tek eşlik edecek yol arkadaşın sabırdır bunu sakııın unutmaaa....
öptüm seni şeker.....

yok yesem hdi neyse hem yeme hem verme sinir oluyorum vallahi karnimin guruldamadan yattigim gecenin haddi hesabi yok
valla dün bende öyle yattım karnım gurulduyodu geç yatmanın sonucu işte :)) nuraycım iyi kilo verdin sen arada durması gayet doğal canım sen gene verirsin bilion sen bu işi takma kafana bu kadar

oyle arkadasim kiz olsun erkek olsun saglikli olsun yeter ilk bebek zaten aman sakin ilk aylar kilo alma son iki ay zaten bir hizli aliyorsunki bende son iki ay sapittim aldim kiloyu ilk 5 ay karnim yoktu eski kotlarimi giydim 6ay azicik cikti ardindanda oh masallah aldi basini gitti ben 57 59 kilo arasinda hamile kalmistim zayif kalan daha cok kilo alir eminim sen o kadar almazsin .............konus bebeginle dinlenirken guzel klasik muzik senfonileri var onlari ac cok guzel rahatlatici oluyor

kizlar bende cikiyorum kiz uyandi ona yemek yedireyim pirasalari hazirladim onu pisiriyim markete giderim ardindan kiza islak mendil almamisim zaten islak mendiller olmasa pislikten kokarmisiz sagolsun asya pakedi eline gecirdimi tum evi silip temizliyor

tamam şekerim yarışalım ben varım süprizzzzz izmirdeyim.Benim boyum 172 beden kitle indeksine göre 62 olsam yetiyo ama ben 60 hedef koydum 50 li rakamları da görsem göbek atarım alkisalkisalkis
ah arkadaşım sorma kendi yuvarlacık bişi ama ben evlenirken dal gibiydim ya onunla kıyaslıyo cehalet zor işte delikafadulden zaten şu doğum zamanı gıcıklık yapacak biri çıkmasa şaşırm illa oluyo bi tane klava: desteğin için teşekkür ederim tatlım :1hug:

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaar, deliricem listeyi bulamıyorum?? nerde bu liste biri lütfen bana gösterebilirmii?

canımcım yanında sürekli kepekli galeta bulunsun hatta baş ucunda yatarken sabah kaltığında at ağzına bitane iyi geliyo

tamam şekerim yarışalım ben varım süprizzzzz izmirdeyim.Benim boyum 172 beden kitle indeksine göre 62 olsam yetiyo ama ben 60 hedef koydum 50 li rakamları da görsem göbek atarım alkisalkisa

oldu canım gözlerim doldu 10 santim uzunsun sen benden bide yarışcam senle hemide izmir kızı şöle uzun bacaklı güzel olanlarındansın sen şimdi bide bende bacak boyuda yok zate sen 65 de düşsen 60 gibi durursun korktum kızım ben:1ninca:-tatlicadiarzu-

korkma canımcım benim de basen ve kalça sorunum var hadi yarışalım hırs yaparız hem ne dersin :jeyyar:

korkma canımcım benim de basen ve kalça sorunum var hadi yarışalım hırs yaparız hem ne dersin :jeyyar:

kız ben şaka yaptım şaka ama ne şaka yarışalımmı şaka yoksa korktummu şaka henüz bilemiyom:jeyyar: dur bugün bi yiyimde karnı yarığı pastayı ona göre dermişim canım -tatlicadiarzu yarışalım tabi ben sözümden dönmem:kaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamlar benim mesai bitti yarın görüşürüz benim gibi çalışanlara allah yardım etsin bye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…