70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar slm,ne zamandır listede yoktum,lütfen bugün beni de ekleyin
kilom 73.9:bbo::bbo:
iki ileri bi geri nasıl olacak bu iş bilmiyorum ama olacak inşallah:Saruboceq:

nejaras hoşgeldin canım
caepediem doğum günün kutlu olsunn nice mutlu ve saglıklı yıllara
sedacım tamam sen gelene kadar bakarım listeye ama işe gireceğim için döndüğünde tekrar devrederim dosyanı silmezsen sevinirim
bende aksam yemeğimi yedim 1 tabak k.fasülye

ayy inşallah nuraycım ya walla yaz gelmeden bi kurtulsaydım fazlalıklardan dediğin gibi kızgın kumlardan serin sulara bi dalabilsem:jeyyar:
kıymetcim tebrikler canım masallah çok güzel vermişsin

kızlar bugün yediklerim ve daha yiyeceklerimi yazim dahadamı yicen demeyin son gün annecimde geldiğimden beri doğru düzgün oturmuyom masaya onlarla kızıyo bide elleriyle yaptı KARNIYARIK
ki çok severim şöle yağlı yağlı neyse sabah 3 kuru kayısı aa olmazsa olmaz şimdi hem ye hemde kayısıdan medet um( ne ala ) neyse sonra 12.30 da şöyle tombik ekmek döner şimside karnı yarık ve yarım ekmek ve ve kolaaaaa nihayet neyse akşam pastaaaa eee daha ne olsunki son gün şekerler olcek o kadar:dance::teytey:delikafadulden

kizlar liste çıktımı?
Bu arada sabah yarım muzu doğradım k-flakesimin içine öyle yedim, öğlene kadar çok güzel tok tuttu.
Öğlende bir kase çorba, çok az salata yedim.
Akşamda 2yumurtalı omlet bir diilmde çavdar ekmeği yedim. Şimdide elma yicem bi tane, canım çok istio Sabahta 1 saat koştum, yürüdüm, 600 cal. yakmışım. Bugün fena gitmemişim dimi

kıslar liste geceyarısı çıkıyo herkes sabahtan bildirim yapmıyo ayrıca sedoşun bi oğluşu var anca gece bekleriz karpuz kesicez gelin kıss

harç biti yapı paydos senağlamasenağlama

ben süt üretimine geçiyorum... yok bulgur yok hoşaf derken benim diyet hoşaf oldu. biraz önce komşumun getirdiği içli köftelerle sıze ayak uyduramayacağıma .. kendimide moralman çökertmemeye karar verdim...

beni bırakın ben vuruldum.. siz kendinizi kurtarın kaydirigubbakcemile

artık ek gıdaya geçince yeniden katılırım umarım o zaman büyük bir çoğunuz 60likler grubunda olursunuz...:lepi:

hepinize başarılar...::a015:

canımcım yok öle pes etmek bak 27 mayısta olum 3.5 yaşını bitircek hala kilom var senin bebiş ne kadar şimdi hem bırakırsan olmuyo veya geç başlıyosun kendimden biliyom sona çocuk büyüyo başka sorunları oluyo yok gitme sen yarım kiloda olsa 1 haftada veya 2 haftada yeter keşke ben böyle biyer olduğunu bilseydim o zamanlar ama nisanda öğrendim sizleri acaipde motive oluyom gitme sen azda olsa ver kilonu ama bebişide sütten esirgeme canım rezene iç su çok iç bak bugün çok yadeim ama üç litre suyumuda kesmedim kayısımıda sende kesme özellikle suyu kendine 2 .5 litrelik kola şişesine sabahtan suyunu koy oda sıcaklığında iç ondan öncede 2 büyük bardağı içki 3 litre olur gün içerisinde onu bitir ve ne kadar içtiğini bilirsin çünkü bebişin teleşından unutursun litre hesabını keşke ben bunları yeni doğum yaptığımda bilseydim pes etmek yok kaydirigubbakcemile5

selam kızlar pes edenler varmış yok öyleeeee bana bakın aylardır rejim yapıom 1 hafta veriom 3 hafta aynı ben pes ediyormuyum hiç ki bende ne çocuk var ne evlilik oturduğum yerde aldım kiloyu yiyorum yemiyorum bişiler yapmaya çalışıyorum o yüzden pes etmek yok istemeyen 70in altına inince gitmez ben gitmiom burdayım :)))))))
akşam yemeğimi geç yedim 8.30 gibi bir tabak çorba biraz taze fasulye bir kase yoğurt içimde sebze çıkıcam öğlende baklalı enginarlı sebze yemeği,makarna ve yoğurt yedim tatlıyıda 3-4 gibi yedim dayanamadım sütlü tatlı die ıofff neyse kızlar görüşürz

ayparcam nasılsın canım kermeste zorlamadın inş kendini fazla ayakta kalmasaydın
Canim eve geldim kermesten cocugu yikadim yatirdim bir barak cay icerken gfecmisi okudum... valla cok yoruldum ayaklarim zonkluyor sakat ayagim ise hem zonkluyor hem sizlyor...

Bugün yediklerimi yazayim aklimdakileri yaziyorum tek...

3 Dilim baklava, 2 Börek, Yarim balik, 1 Kase Lahanasalatasi, 1 Ispanaklipasta,
Galiba bukadardi

bana bgun bseler oldu bi gaza geldm ki sormayın 1 saat boyunca spor yaptım deliler gibi 45 dk falan aralıksız stepper o btti bu defa da bisikletme kosturdm we 1 saati tmmladm sırılsıklam oldum tabi terden stepperda 2000kusur adım atmısım ki benim icn bi ilk bu kaydirigubbakcemile3 he bi de sora bayadır kullanmadıgım masaj kemerim wrdı onu ckardım onceden 2 ayda diyetin ynnda onu yprak 7 kilo wermstm smdi bda baslıycam bakalm nyseee sonuc olarak 500 kalori harcadım ehee hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…