saol canım benım ewet yenı haftayla benımde baslıyo telasımoldu şeker sana kolay gelsin diyeyim o zaman ben gece hazırladıktan sonra sana listeyi mesaj olarak atarım eski arkadaşların da kiloları kayıtlı bende bilgisayarımda dosya halinde çünkü bazen 2 hafta ara verip sonra tekrar bildiriyorlar takibi kolay oluyor sayfaları geri dönüp aramazsın tebrik ederim şu an listenin en üstündesin 100 gr farkla birinci gidiyorsun....:hooray::hooray::hooray:
güle güle kullan yardımcı olabilmişssem ne mutlu bana yanlız siteye girince form puan bölümüne tıklıyacaksın gerçi sen bulmuşsundur yine de kafana takılan olursa bana msjla yazasrsan cevaplarım bu hafta sayfaları tek tek kontrol edemeyecek kadar yoğun olacağım....
gerçi sende ev taşıyosun benim gibi sanırım sana da kolay gelsin arkadaşımmmm...
doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle nice nice senelere inşallah sağlıkla huzurla ve bol booolll paracıkla......
pastan da afiyet bal şeker olsun....a.s.a.s.a.s.
bende bu akşam kendime izin veriyorum kornet yicem akşama ben tam bir dondurma hastasıyım haftada bir den bişi olmaz dimi ama.....:icecream::icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?