70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiçbişey yapmıyorum canım haftaya işten eyrılıcam o zaman spora başlıcam ben öle yediğime falan da dikkat etmiyorum sadece bu hafta 3 günlük detoks yaptım o kadar

neyse kıslar ben çıkıyorum artık yarın görüşebiliriz aksam misafirliğe gidicem gecede orda kalırım hepinizi öptüm

iyi yolculuklar bursefacım kendine dikkat et benim içinde ist kokusunu çek ciğerlerine

bursefa valla okuyunca benim bile burnuma geldi kokusu tşk ederim canım unutmadığın için

sağolasın canım çok güzeldi... yorucu bir gündü bütün gün gezdik fuarda... feribotta elimde makina denizi syrettim manzaraların resmini çektim denizi özlemişim... resimde ekliyorum canım...

aa beni unutmamışsınız ne güzel:) ben bu bikaç hafta hareketten ne diyet yapabildim ne sporuma dikkat edebildim, haftaya cumadan itibaren aranızda olucam kızlar:)

hala cuma mı bildirimler?

KIZLAR GÜNAYDINNNNNNN çok mutluyummm bu sabahhh 76.4 çıktımmmmm sizle paylaşmak istedimmm

herkeze mera ba kızlar süperim süper geçen hafta pazar diyeta 75 kdelikafaduldenr ile başladım ekmeyi tamamen çıkardım hiç yemedim ve şua73

kimsecikler yokmuş mirmirmirmir
ben de bugün temizliğe giriştim camlar perdeler derken bu vakit oldu tabi bu arada oğlan da boş durmuyo deli gibi koşturuyorum laelaelaelaelae şimdi de taze fasulye ayıklıyorum akşam için pişireceğim amaaaan evde oturmak daha yorucu sanki delikafadulden

Merhaba arkadaşlar ben koşu bandı ile zayıflayanlar topiğinde yazıyordum. En son tartıldığımda 80 kilo idim. TAhmine 79 olmuşumdur. Geçmişleri okuyayım dedim ama çok uzun okuyamadım. Şimdi 70 kilonun altına düşünce buraya yazılmayacakmı ? Ve kaçırdığım önemli bir yazı varmıydı acaba. Bende katılabilrmiyim?

sedacım ben listeye anca şimdi baktım,çok teşekkürler ellerine sağlık...
bizim bugün bi düğünümüz var oraya gidiyorum,evde z.yağlı taze fasulye +yoğurt+salata yedim orda bi şey yemem inşallah
kilolar yavaş yavaş ve çok zor gidiyo ama gidiyo bi şekilde...
allah hepimize sabır versin kızlar

merhaba kızlar ben geldim 75 kiloyum ne yazıkki bana da tavsiyerlerde bulanabilirmisiniz!blog ta sirke+bal+su karışımını okumuştum ona başlaacağım aynı zamanda her sabah yürüyüşe çıkmaya başladım.ama çok çabuk gitmiyo şu kilolar geldiği gibi gitse keşke boyuda 1.55 olup kilom 75 olunca patates gibi oldum :))) bana yardımcı olun....

aaaaaaaa kimse yok. noldu kızlar nerdesiniz?ben bugün evişlerine bi daldim hala bitmedi mola verdim.yarın rahat gezeyim diye bugün ince detaylara kadar uğraşıyorum.kupa alanları tebrik ederim. yerinde sayanlar hiç üzülmesn ben 3 haftada bi kilo verebiliyorum mesele yerinde saymak değil. kilo alanlar da pes etmesin hemen yağa dönüşmüyo besinler.yarın bi güzel yürüyüş yapar gezdiririm çocukları yarım kilo daha veririm inşallah.kendinize iyi bakın kızlar. görüşürüz

topiğimize hoşgeldiniz arkadaşlar.... a.s.a.s.a.s.doğru yerdesiniz... bizim topiğin adı 79-70 arası ama 60'lara bile inen arkadaşlar ayrılmıyor... arkadaşalık dostluk, destek motive herşey var açıkçası... bende 72 kilodayım 60lara insemde gitmem bu topikten... yazılan tiyolar bazı ipuçları, metabolizmayı hareketlendirmek için herkezin denediği duyduğu ve bizlerle paylaştğı yazılar var... vaktiniz oldukça eskileride okursanız güzel bilgiler edinebilirsiniz.. düzenli olarak hergün topiğe girip yediklerinizi sporlarınızı paylaşabilirsiniz... yorumlar sayesinde kendinizi yönlendirebilirsiniz.... kilo vermek kolay değil malsef.... zamanla yavaş yavaş kurtulacağız elbirliği ile... :Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar yeni gelenler hoşgeldiniz isteyen istedeği sürece burada kalabilir benim gibi hehehe :)))
bugün gezdim öğleden sonra şimdi bir bakınayım dedim bugün temizliği bitirmiş kızlar yarında ben temizlik yapıcam hayat çok zor yaaa kendime zaman kalmıyor mola alabilirmiyimmmmmmmmmm off
kızlar görüşrüz herkese iyi pazarlar

selam kızlar kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ederim ben bu cuma kilomu bildiremedim 10günden beri evimde tadilat ve temizlik işi var fazla katılamıyorum ama nihayet bitti dün bende ufak bir kaza atlattım perdeyi takarken sandalyeden düştüm el bileğimi incitmişim allahtan film sonuçlarım iyi çıktı kırık çıkık falan yokmuş sadece bileğimi sardılar pazartesi tekrar kontrole gidicem yani anlayacağınız verilmiş sadamkam varmış ucuz atlattım yeni katılan arkadaşlarımızında hepsi aramıza hoş geldikaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun canım... zorlama fazla bileğini sonra geçmiyor... a.s.a.s.a.s.

Kermesten geldim okudum gecmisi ve simdi yatiyom ne yedim sormayin resmen abarttim bugün.....öptüm iyi geceler

canım ayağın asıl oldu???? kermese katıldığına göre iyi durumdasındır inşallah... kermeste yine yaramazlık yapmışızklava:klava:... bizimde akraba günü vardı annemin senedir bir kez geliyorlar bende yaramazlık yaptımklava:klava:klava: banada gelsin oklava...:1hug::1hug:

Bende MOLA İSTİYORUM

yolunu bulursan banada söyle canım...:1hug::1hug::1hug:

selam cnmm bi hata olmuş ben kilomu bildirdim hem kilo verdi olarak vermişsin hem soru işretli yani bildirmedi girilmiş delikafadulden kız 1 kilo verdimmm bu benim için iyi bişi 6 rakamlara geçtimm düzeltirsen sevinirimm genede ellerine sağlık arkadaşım uğraşmışsın emeğine sağlık diyorum tşk ederimm ben 69 topiğine geçmek zorundamıyımm şöle bi baktım kimseyi bilmiyorumm oraya geöçmesem olmazmıı bana biri yol göstersin

kilo verenleri kutlarim supersiniz vermeyenleride alanlar uzulmeyin bu hafta insallah ayparcamm dikkat et kermeste alirsan 2hafta ugrasirsin vermek icin hedefe ulasinca yeriz artik baklava borekleri

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ev işlerine fazla kağptırmışın kendini neyse ki ucuz atlatmışın

bursefacım valla keşke şöyle bir iki hafta herşeyden uzak sessiz sakin bir deniz kenarında sorunsuz zaman geçirmek isterdim iş hayatı başlayınca sorunsuz hayat olmuo malesef ev iş derken ben çok yoruuldum mola molaaaaa off offf

iyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkıp temizliği bitirirsem arkadaşlarımla buluşucam geziym biraz gene kendime zaman ayıramıom offffffff

iyi geceler tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…