selam cnmm bi hata olmuş ben kilomu bildirdim hem kilo verdi olarak vermişsin hem soru işretli yani bildirmedi girilmiş delikafadulden kız 1 kilo verdimmm bu benim için iyi bişi 6 rakamlara geçtimm düzeltirsen sevinirimm genede ellerine sağlık arkadaşım uğraşmışsın emeğine sağlık diyorum tşk ederimm ben 69 topiğine geçmek zorundamıyımm şöle bi baktım kimseyi bilmiyorumm oraya geöçmesem olmazmıı bana biri yol göstersin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ev işlerine fazla kağptırmışın kendini neyse ki ucuz atlatmışın
bursefacım valla keşke şöyle bir iki hafta herşeyden uzak sessiz sakin bir deniz kenarında sorunsuz zaman geçirmek isterdim iş hayatı başlayınca sorunsuz hayat olmuo malesef ev iş derken ben çok yoruuldum mola molaaaaa off offf
iyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkıp temizliği bitirirsem arkadaşlarımla buluşucam geziym biraz gene kendime zaman ayıramıom offffffff
iyi geceler tekrar
Kızlar ben geldım cok yogunum ben bu zamanlar
gözün aydın canım... benimde 3 kilom kaldı 69'a ama ben başka topiğe gitmem... bizim topikte 60'lı kilolardan çok var.. kovulana kadar ben buradayım canım sede gitme boşver... hem çok güzel bir motive oluyor... arkadaşların verdiği kiloları görmek...:1hug::1hug:
öyle valla canım.. benide şöyle 1 ay ıssız adada yanımda hiçbir şey bile almadan giderim... aç kalmayacağım kadar meyva filan olsun yeter bana... ne güzel güneş, deniz, sessizlik, MOLAAAAAA
Ev işiniz ne ldu canım kontrat yapacaktınız???
günaydın kızlar ooooooooooooo ben dün bütüngün calıstım geldım gece engec ben yattım sabah en erken kalkan yıne benım nerdesınız yaaaaa cok kötü grıbım heryerım sızlıyo encokta burnum genzım cok fena uyuyamadım neyse sımdı bı dus alem güzel bı kahvaltı üstüne sıcak bıseyler b ıde toz aspırın bıseyım kalmaz heralde dımı kızlar kalmasın nolur cok kötüyüm
gözün aydın canım... benimde 3 kilom kaldı 69'a ama ben başka topiğe gitmem... bizim topikte 60'lı kilolardan çok var.. kovulana kadar ben buradayım canım sede gitme boşver... hem çok güzel bir motive oluyor... arkadaşların verdiği kiloları görmek...:1hug::1hug:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden kızlar ben mutluyum yaaa cumaya inş 68 düşecemm tşkler bursefa gitmiyoruz başka bi yere alışamam ben hem uyum sağlayamam arsız gönlüm neden yok onuda merak ediyorumm hiç görünmüyor :enbuyukkk:
geçmiş olsun canım fazla hareket ettirmemeye çalış yoksa çok zor geçiyoselam kızlar kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ederim ben bu cuma kilomu bildiremedim 10günden beri evimde tadilat ve temizlik işi var fazla katılamıyorum ama nihayet bitti dün bende ufak bir kaza atlattım perdeyi takarken sandalyeden düştüm el bileğimi incitmişim allahtan film sonuçlarım iyi çıktı kırık çıkık falan yokmuş sadece bileğimi sardılar pazartesi tekrar kontrole gidicem yani anlayacağınız verilmiş sadamkam varmış ucuz atlattım yeni katılan arkadaşlarımızında hepsi aramıza hoş geldikaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun almiracım dikkat et kendine sıcak havalarda grip hiç çekilmez oluyo senağlamagünaydın kızlar ooooooooooooo ben dün bütüngün calıstım geldım gece engec ben yattım sabah en erken kalkan yıne benım nerdesınız yaaaaa cok kötü grıbım heryerım sızlıyo encokta burnum genzım cok fena uyuyamadım neyse sımdı bı dus alem güzel bı kahvaltı üstüne sıcak bıseyler b ıde toz aspırın bıseyım kalmaz heralde dımı kızlar kalmasın nolur cok kötüyüm
Günaydın kızlar. Bu sabah tartıldım 78,5 kilo geldim. Gerçi henüz kahvaltı yapmadım.Kalvaltıdan sonra muhtemelen 79 olurum. Ama olsun ben yavaş kilo verenlerdenimdir. 07,05,2009 günü diyete başladım.13,05 de de koşu bandıyla yürüyüşe başladım. Düzenli yapmadım ama yapsaydım farklı olurdu elbette. Birde bu hafta biraz şişliğim var. Haftaya tartıda 2 kilo eksik olacak eminim. hihoyyyt.
Benim tartı sanki 80 de takılmış gibiydi. Hiç oynamazdı. Karalı istikli ve azimli olunca oluyormuş hihoyyyt
Sabahları yulaf ezmesi yemeye başladım. Şimdi müsaenizle yulaf ezmemi yemeye gidiyorum.Bu arada ben guruba alınmışmıydım.
DArısı başınıza .
selam cnmm bi hata olmuş ben kilomu bildirdim hem kilo verdi olarak vermişsin hem soru işretli yani bildirmedi girilmiş delikafadulden kız 1 kilo verdimmm bu benim için iyi bişi 6 rakamlara geçtimm düzeltirsen sevinirimm genede ellerine sağlık arkadaşım uğraşmışsın emeğine sağlık diyorum tşk ederimm ben 69 topiğine geçmek zorundamıyımm şöle bi baktım kimseyi bilmiyorumm oraya geöçmesem olmazmıı bana biri yol göstersin
yaptık canım cok sükür koltuk bıle sıparıs verdım
delikafadulden delikafadulden delikafadulden kızlar ben mutluyum yaaa cumaya inş 68 düşecemm tşkler bursefa gitmiyoruz başka bi yere alışamam ben hem uyum sağlayamam arsız gönlüm neden yok onuda merak ediyorumm hiç görünmüyor :enbuyukkk:
bu topik bizim ben hedefe ulaşsamda bırakmam burayıı.... k.knın en güzel topiği...
selam kisa sure sonra 38 beden olacak hatunlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kizi dolastirdim bize yakin bir alisveris merkezi var oradaydim aman yarabbim hepinizi resimlerden az cok biliyorum siz ve ben bugun gordugum manzaralar yaninda birer 0 bedeniz yarabbim Allah esirgesin bir ulkenin tamamina yakini obez olurmu ya arkadasla soluklanmak icin kafeye oturduk kiz 23 25arasi var yok 100kilo falan hala uzeri bir karis kremali kahve yaninda kocaman bir muffin yedi birde nasil cesaretliler o govdelere giymisler mini elbiseler straplez bluzler gobegini acmis minicik tshirt giymis nasil bir kendine guven gormeniz lazimdi moralim yerine geldi ben podyuma cikmaliyim zamani gelmis zayif gorunenin de beli ve karninda yaglanma var tipik fastfood yeme duzeninden onlari gordum moralim yerine geldi eve geldim 1 adet tahilli ekmege tost bir koca kase az yagli bol sirke ve limonlu akdeniz salata yedim ..........birde bu ulkede diyet yapmak gercekten zor neden derseniz cok fazla yagli tum yiyecekler hangi pakedi cevirsen fat orani %70 en light i bile 1paket margarinle yapilmis bu yuzden kekimi bile evde yapiyorum light sekerli kepek unundan nereye gitsem yanima 2dilim koyuyorum acil durumlarda acikinca saga sola saldirmayayim diye
süpersin canım... bizden kiloları duyunca kendimi 60'lı kişolarda 18'li yaşlarda hissediyorum... 18 yaşlarımda bile 60-65 kilolardaydım... atık geri sayıyorum... hem kioları hem yaşımı.... heheheh... boy 1.60 olunca zayıfladıkça çıtır olup daha genç görüneceğim... motive içi ççooookkk teşekkürler canım...
listeye bende girebilirmiyim 75 kiloyum ve zayıflamak zorundayım delikafadulden
aramıza hoşgeldin canım... aramıza katıldın bileee.... inşallah hedefine ulaşırsın...
kızlar yeni bir topik açalım.. çıtır kızlar topiği.. zayıfladıkça oraya geçer kilolarımıızı koruruz... nasıl fikir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?