70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar slm nurayım bıtek sen onlısen canım kızlar benım de netım yenı acıldı kac gundur sınır kırızı gecerdım baglanmadı gıttı neyse sorunlar duzeldı sukur kavusturana ha bıde kızlar kafelerden gırmeye calıstım sıteye ama gıremedım sıte mız kapandı dıye cok uzulmustum cok sukurkı evımden sorun olmadı :Saruboceq: bende 1,2 kılo vermıstım ya bu 3 gün içinde hepsını gerı aldım ama artık almam sızler varsınız yarın tam gaz devam dıyete evı tasıdım cok rahatım bu hafta içide okulamu kayıt için gıdecem yanı en kısa zamanda okullu olucam bugun bıraz kardesımle matematık calıstım cunkı matematıgım cok kötü kagıda dökemiyorum işlei ama ezbere süperim neyse oda duzelecek işallah kızlar sızler neler yasadınız sayfaları okuyamadım bana özetlersenız sevınırım hepınızı öptüm bye

hoşgeldin canım.... yeni evin yeni yaşantın senin için hayırlı olsun... inşallah okulu bitirir gönlüne göre iş bulursun.... bundan sonra bol bol görüşürüz artık... iyi olmana sevidim... yeni hayatınada alışmışsındır... kötü günler arkada kalmıştır inşallah... güzel ufuklara yelken açmaya başladın artık...

bizler iyiyiz çok değişiklik yok.. kilo alanlar, vrenler yerinde sayanlar aynı... son 3-4 sayfa içide cuma günküü liste var.. merak ettiğini oradan öğrenebilirsin... güzel bir gelişme var melankolimiz bebiş bekliyor... kızlar arada ufak rahatsızlıklar geçirdiler ama şimdi iiyiler... almira grip... aklıma gelenler bunlar...

kıslarrrrrrrrrr işte geldim burdayım
sevilcan hoşgeldin canım bizler aynıyız haberler sende
almıra koltuğun hayırlı ossun bacım

buseferdacım sagol canım kızlar hepınıze tesekkur ederım valla haberler bendemı bılmem ama cok iyiyim mutluyum kafam rahat ooo bende bıseyler coktan yerını degıstırdı içim kıpır kıpır işallah hepberaber dahada iyi olucaz daha gzel günler kapıı araladı bızım için ve sabırsızlıkla bizleri beklıyor muck hepınıze canlarım benım Şeniz

bursefa yazıp kaybolmuşsun şekerim nerdesin
sevilcan iyi olmana sevindim enson bi iş görüşmesine gidicektin ne oldu

gittim vıteralım ama hem uzak hemde parası az geldı bende kendıme 4 ay sure verdım önce okul işini halladeyım daha sonra da işe gıreyım dıyorum hemde daha guzel olayım söle alımlı malum benım işim garsonluk ve herzaman bakımlı olmam lazım dıye dusunuyorum bakalım buyaz cok seyı degıstırıcem kocayı bıtırdım sımdı sıra bedenımde sonra kafamda sonrada kalbıme yer ayırıcam

hayatın getirdiklerini yaıyoruz işte ama iyi ama kötü... elimizden geldiğince güzel yönde ilerlemeye çalışmak bizim sayemizde oluyor... senin durumuna uygun geldi bana belki sana destek verir.. ben çok seviyorum bu sözü.. canım sıkılınca hep söylerim kendi kendime...

'''UĞRAŞAMAM DÜNÜMLE DÜNDEKİLERLE, BEN YARINA BAKARIM YANIMDAKİLERLE'''

sevilim bencede önce okulunu hallet sonra işe bakarsın belki sektörünü bile değiştirirsin
ben öle yapıcam artık herşeyim değişsin istiyorum

sevilim bencede önce okulunu hallet sonra işe bakarsın belki sektörünü bile değiştirirsin
ben öle yapıcam artık herşeyim değişsin istiyorum

aynen katılıyorum canım... huzurlu olmadığın bir işle insan eziyet çekiyor... yaş kaç olursa olsun mmutlu olduğumuz işi yapmalıyız yoksa işe gitmek eziyet....

seval'cim sende okulunu yola koyduktan sonra gönlüne göre bir iş bulursun inşallah....

amin kızlar ben biliyorum bizler tuttugunu koparan kızlarız ve hersey bızım istedıgımız gıbı olucak buseferdecım sözüne bayıldım tesekkur ederım vıteralım buseferdacım görüsemedıgımızden buyana kac kılo verdınız merak ettım

evet o yüzden bende kendi içimde bi yolculuğa cıkıcam uzun zamandır yapmak isteyip yapmadığım ne varsa yapıcam yani artık kendimi önemseyip kendime vakit ayırıcam bu arada meditasyon falan nirvanaya ulasırmısım artıkyerimseniben

içinden gelenleri yap canım içinden gelen sesi dinle... içimize döndüğümüzde bizim için en iyisini söylüyor zaten.... hakkında hayırlısı olsun canım...

ben 74kiloydum sanırım.... şimdi 72 kilodayım.. bu hafta yerimde saydım ama... azmin elinden birşey kurtulamaz...

bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım

bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım

evet canım aynı kiloyla başladık... ben 75 civarındda geziyorumdum 1 senedir... diyet yapayım deyip 2 gün sonra bırakıyordum... tartıya çıkıpda 77'yi görünce şokla başladım diyete... iyiki başlamışım ve bu topikteyim... 72 bile benim için süper...5 kilo gitti... boyumda 1.60 senin kaç canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…