slm kızlar slm nurayım bıtek sen onlısen canım kızlar benım de netım yenı acıldı kac gundur sınır kırızı gecerdım baglanmadı gıttı neyse sorunlar duzeldı sukur kavusturana ha bıde kızlar kafelerden gırmeye calıstım sıteye ama gıremedım sıte mız kapandı dıye cok uzulmustum cok sukurkı evımden sorun olmadı :Saruboceq: bende 1,2 kılo vermıstım ya bu 3 gün içinde hepsını gerı aldım ama artık almam sızler varsınız yarın tam gaz devam dıyete evı tasıdım cok rahatım bu hafta içide okulamu kayıt için gıdecem yanı en kısa zamanda okullu olucam bugun bıraz kardesımle matematık calıstım cunkı matematıgım cok kötü kagıda dökemiyorum işlei ama ezbere süperim neyse oda duzelecek işallah kızlar sızler neler yasadınız sayfaları okuyamadım bana özetlersenız sevınırım hepınızı öptüm bye
Çok sevindim canım.. artık yeni evide daha rahat, daha huzurlu, daha sağlıklı ve daha zayıf olursun inşallah... çok geçmiş olsun canım.. ÇÇÇoookkk yaşaaaa....
AMIN.sende gör canım haaaaapsuuuuuuubu topik bizim ben hedefe ulaşsamda bırakmam burayıı.... k.knın en güzel topiği...
süpersin canım... bizden kiloları duyunca kendimi 60'lı kişolarda 18'li yaşlarda hissediyorum... 18 yaşlarımda bile 60-65 kilolardaydım... atık geri sayıyorum... hem kioları hem yaşımı.... heheheh... boy 1.60 olunca zayıfladıkça çıtır olup daha genç görüneceğim... motive içi ççooookkk teşekkürler canım...
aramıza hoşgeldin canım... aramıza katıldın bileee.... inşallah hedefine ulaşırsın...
kızlar yeni bir topik açalım.. çıtır kızlar topiği.. zayıfladıkça oraya geçer kilolarımıızı koruruz... nasıl fikir ???
Çok sevindim canım.. artık yeni evide daha rahat, daha huzurlu, daha sağlıklı ve daha zayıf olursun inşallah... çok geçmiş olsun canım.. ÇÇÇoookkk yaşaaaa....
bu topik bizim ben hedefe ulaşsamda bırakmam burayıı.... k.knın en güzel topiği...
süpersin canım... bizden kiloları duyunca kendimi 60'lı kişolarda 18'li yaşlarda hissediyorum... 18 yaşlarımda bile 60-65 kilolardaydım... atık geri sayıyorum... hem kioları hem yaşımı.... heheheh... boy 1.60 olunca zayıfladıkça çıtır olup daha genç görüneceğim... motive içi ççooookkk teşekkürler canım...
aramıza hoşgeldin canım... aramıza katıldın bileee.... inşallah hedefine ulaşırsın...
kızlar yeni bir topik açalım.. çıtır kızlar topiği.. zayıfladıkça oraya geçer kilolarımıızı koruruz... nasıl fikir ???
bence iyi dusunmussun olabilirr a.s
kıslarrrrrrrrrr işte geldim burdayım
sevilcan hoşgeldin canım bizler aynıyız haberler sende
almıra koltuğun hayırlı ossun bacım
buseferdacım sagol canım kızlar hepınıze tesekkur ederım valla haberler bendemı bılmem ama cok iyiyim mutluyum kafam rahat ooo bende bıseyler coktan yerını degıstırdı içim kıpır kıpır işallah hepberaber dahada iyi olucaz daha gzel günler kapıı araladı bızım için ve sabırsızlıkla bizleri beklıyor muck hepınıze canlarım benım Şeniz
bursefa yazıp kaybolmuşsun şekerim nerdesin
sevilcan iyi olmana sevindim enson bi iş görüşmesine gidicektin ne oldu
sevilim bencede önce okulunu hallet sonra işe bakarsın belki sektörünü bile değiştirirsin
ben öle yapıcam artık herşeyim değişsin istiyorum
gez gez enterasan bişey görürsen haber ver bizde gelelim
aynen katılıyorum canım... huzurlu olmadığın bir işle insan eziyet çekiyor... yaş kaç olursa olsun mmutlu olduğumuz işi yapmalıyız yoksa işe gitmek eziyet....
seval'cim sende okulunu yola koyduktan sonra gönlüne göre bir iş bulursun inşallah....
evet o yüzden bende kendi içimde bi yolculuğa cıkıcam uzun zamandır yapmak isteyip yapmadığım ne varsa yapıcam yani artık kendimi önemseyip kendime vakit ayırıcam bu arada meditasyon falan nirvanaya ulasırmısım artıkyerimseniben
amin kızlar ben biliyorum bizler tuttugunu koparan kızlarız ve hersey bızım istedıgımız gıbı olucak buseferdecım sözüne bayıldım tesekkur ederım vıteralım buseferdacım görüsemedıgımızden buyana kac kılo verdınız merak ettım
bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?