70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

walla boyumuzda aynıymış canım idealim yaşla beraber tabi 54 ama suan 65 bile çok iyi olurdu ben 30 yaşındayım sen kaç yasındasın

bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım

hooşbulduk canısı yoğunluktan hafta sonu giremedim yatmadan önce bi bakayım dedim geçmişi okuyordum.....
bugün boyalarımızı aldık yeni ev yeni renkler herşey iyi olacak ama yarından itibaren koşuşturma başlıyor yarın kolileri hazırlamaya başlarım gerçi bu yaramaz ile zor olacak bişileri kırmadan halledersem güzel olacak...
sevilcan senin adına sevindim aldığın kararlar mantııklı umarım herşey gönlünce olur fıstık...
ben yatıyorum kızlar hepinize iigcler....
bursefam sana da iyigcler tatlım yanılmıyorsam sende onlınesın...

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiizzzz.....a.s.a.s.a.s.

ayparcam canım sana da ii geceler sende buradasın atlamayayım seni hadi ben çıktım....
yazdıklarınızı sabah okurum....

sedacım sana kolay gelsin canım kendini fazla yormadan yapmaya calış
arkadaşlar benim pilim bitti artık uyukluyorum resmen
hepinize iyi geceler ben yatıyorum
yarın görüşürüz
hepinizi öpüyorum

ayparcam nasılsın kız valla bır haftadır bende aldım kermesten payımı 2 kere gıttım 1 haftalık yıyecegımmı yedım heralde

bursefacım başabaş gidiyoruz seninlede kilomuz aynı sayılır
sevilcim sen girmicenmi listeye bu hafta
sedaaaaaaa hoşgeldin canım

walla boyumuzda aynıymış canım idealim yaşla beraber tabi 54 ama suan 65 bile çok iyi olurdu ben 30 yaşındayım sen kaç yasındasın

bu kadar olur canım bende 30 yaşındayım... ruh ikizimiyiz acaba??? boy, kilo, yaş daha neler çıkacak bakalım...

ben mutfağa gitmiştim annem el koydu bilgisayara... yatmadan aldım hemen cevap yazayım diye... bende yatıyorum sabah okurum cevap yazarım... iyigeceler kızlar...

sedacım tesekkurler canım sende yenı eve tasınıyorsun sanırsam hayırlısı olsun canım vıteralım ben lısteye önumuzdekı hafta dahıl olayım dıyorum cunkı cumaya bırsey kalmadı en azından tutan sularımı bır atayım cuma gunude işallah listedeyım neyse kızlar bede kacarım hepınıze iyi geceler rüranızda benı görün ha öptüm

Gecmis olsun canim aman dikkat et kendine aha bende tam iki hafta oldu ayagimi inciteli halen agrisi cok kötü,,,
Allah acil sifalar versin...

Canisim ayagim aslinda kötü ama Sorumlu oldugum icin mecbur satisin basinda durdum..
Gece eve geldigimde ayagim balon gibi oluyor ovaliyorum buzu doluyorum ayagima bandajlayip yatiyordum sabaha azicik iniyordu siskinligi tabiki aksamina ayni keza...
Ama sükür bugün bitti...

kilo verenleri kutlarim supersiniz vermeyenleride alanlar uzulmeyin bu hafta insallah ayparcamm dikkat et kermeste alirsan 2hafta ugrasirsin vermek icin hedefe ulasinca yeriz artik baklava borekleri
Evet öyle canim valla demin senameki cayi ictim yarina en azindan cogu ciksin vucudumdan..
Bakalim kac kilo almis olucammm

ayparcam canım sana da ii geceler sende buradasın atlamayayım seni hadi ben çıktım....
yazdıklarınızı sabah okurum....
Sagol canimcim gecmisi okuyordum baya birikmisti

ayparcam nasılsın kız valla bır haftadır bende aldım kermesten payımı 2 kere gıttım 1 haftalık yıyecegımmı yedım heralde
Iyiyim canim sen nasilsin???
Cok yorgunum döküyorum aslinda ama yinede iyiyim simdi yataga gidicem bi okuyayim dedim..
Sen ne yaptin tasinma durumu nasil??

of kızlar yorgunluktan uykum kaçtı :1shok:
bugün hiç oturmadım desem yeri var ama akşam yemeğinde kaçamak yapmıştım ben bir porsiyon karışık kızartma yedim ama patates yoktu biber, patlıcan, kabak, domates ve üç köfte yanında yarım dilim ekmek bol yoğurtla yedim cokacimcoook bu yüzden hiç oturmamak iyi oldu bi yerde :jeyyar:
merak ederseniz bugün çekilmiş bi fotomu koydum albüme :smiley-cool:

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar.cumadan berı bayagı bır yedım,ıskenderler,kunefeler,baklavalar havada ucustu,mıdemde yer buldu:roflol:yıne de sabah tartıldıgımda 73 cıktım,ıyı haber,yarım kılo almısım sadece.dun aksam esım gıttı,ben de dıyetıme ve sporuma gerı donebılrıım artık.ayrı kalmanın ıyı yanları da varmıs-tatlicadiarzu-

sabah 3 dlm ekmek,yumurta,peynır,zeytın,domatesle kahvaltımı yaptım.bugun ıyı gececek ıns.herkese guzel bır hafta dılıyorumkaydirigubbakcemile2

ona kacamak mı denır canım yaa,ben dıyet yaparken o kadar yıyorum:roflol:resmıne de baktım gayet guzelsın,haksızlık etme kendınekaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar herkese iyi haftalar
haftamız güzel geçsin inşallah dün dışardaydım sabah kahvaltısını bi güzel yaptım öğleden soınra dışarı çıktım bol kremalı bir kahve içtim akşam üstü bira pataes yaptım eeeee artık yemek yenmez değil mi :)
yemedim bir türk kahvesi ve yeşil çay içtim sabah tartıldım 66-66.5 arası görünüyordu
bu arada ben detoks yapmayı düşünüyorum 2-3 günlük ne önerirsiniz? çok ağır olmayan ama biraz kilo kaybettiricek bir şey istiyorum :)

akşam okuyamamıştım canım anneme kaptırdım bilgisayarı yazıyı zor tamamladım akşam... kolay gelsin canım... inşallah kolay bir taşınma olur... diyetine dikkat edersen süper kilo verirsin işede yarar valla... temizlik toparlama yorar ama fit olursun valla.... şaka bir yana ev taşımak çok zor.. Allah kendinizede versinde iyi günlerde oturun canım...

kızlar günaydın nasılsınız bakalım
gerçi beni listenize katmadınız ama neyse
umarım işinize yarar:
5 kilo fazlası olanlar için:

Kahvaltı
Çay (şekersiz),
1 kibrit kutusu peynir,
1 tatlı kaşığı bal-reçel,
salata,
2 ince dilim ekmek
Öğle
5 köfte kadar et, tavuk, balık (150 gr.)
veya 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek
veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz),
2 su bardağı yoğurt (125 gr.),
salata,
2 dilim ekmek
Saat 15.00 1 porsiyon meyve
Saat 17.00 Çay (şekersiz), 2 adet galeta
Akşam 5 köfte kadar et, tavuk, balık (150 gr.)
veya 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek
veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz),
2 su bardağı yoğurt (125 gr.),
salata,
2 dilim ekmek
Gece Boyunca 2 porsiyon meyve

10 kilo fazlası olanlar için:

Kahvaltı
Çay, kahve (şekersiz),
2 kibrit kutusu peynir,
salata,
1 ince dilim ekmek
Öğle
3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek
veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek
veya 1 adet kaşarlı yağsız tost,
çay, kahve (şekersiz)
Saat 17.00 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği,
salata,
ince bir dilim ekmek
Gece Boyunca 2 porsiyon meyve

bu diyetle beraber egzersizi ihmal etmeyin ve 4 haftalık diyetler bunlar
umarım işinize yarar kıslar:))))

mynetten aldın dımı senı gıdı senı

ona kacamak mı denır canım yaa,ben dıyet yaparken o kadar yıyorum:roflol:resmıne de baktım gayet guzelsın,haksızlık etme kendınekaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim tatlım sırnaşık şey
günaydın kısslar cok hastayıııııııımmm dıyet falan hıcbısey gözümde yok
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin :teselli:

günaydın bizim topiğin çıtırları iyisinizdir umarım
ben yine klasik ev hanımı olarak ev işlerine girişiyorum şimdi
melankolicim verdiğin bilgiler için tşk yapabilenler için çok faydalı olacak a.s
akşama eşimin babası ve kardeşi yemeğe gelecekler yemek hazırlamam lazım cokacimcoook kayınvalidem ist. gitti geziyo hatun delikafadulden
herkese güzel bi hafta diliyorum a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…