70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melankolicim bu arada günaydın sen hangi listeye girmeyi düşünüodun ki canım daha erjim mi yapcan?
sen yemene baka ama abartma canım :)
flyalone ayparçam günaydın

herkese günaydın
almıra geçmiş olsun canım ya en kısa sürede iyileşirsin inş
bursefa valla ruh ikizimmişsinde haberim yokmuş kıs bırakmamam artık yapıştım sana ona göre

saolun kızlar bı su 3gün ıse gıdıp gelcem onu atlatabılseydım

canım ya doktora git diyorum rapor verir diye gitmiyosun bak salgın var dikkat et kendine bi doktora görünsen hiç fena olmaz en azından ilaç falan alırdın haa bu arada bu rahatsızlıgın geçmeden hapları kullanmaya başlama

minnacım inş bu haftasonunu kendine ayırmışsındır gezebildin mi bari
magrenta nasılsın canım

saol canım iyiyim sen nasılsın ben detoks yapiym diorum ama böle aç kalmak istemiyorum lahana çorbası diyeti yapan varmı aranızda 2-3 günlük bir hafta yapamam mahvolurum ben

slm kızlar nasılsınız ben yıne guzel bır kahvaltı yaptım sımdı ama bızımkılere hazırlarken cok zor oluyor ya yemeden edemıyom yıne sucukları göturdum valla neyse aksama toparlarım artık kendımı kandırmayayım almıracım cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne neyse kızlar benım bugun dısarıda şim var sonra görusuruz öptüm hepınızı

23-30 Mayıs arası yarışmada olanlar

WHITEHALL..................................71.2
KIYMET_AY..................................75.5
NAZO............................................68.2
CUCU86........................................77.6
xZEYNA........................................75
TOMBİKOS...................................71.5
YOKRUMUZFALAN.......................66.5
AZRAMM......................................69
GÖZYAŞI......................................71
MEHTAPİNO.................................71.9
ESSN...........................................73.5
LOXANDRA...................................72.5
EBTUNA.......................................73.9
ALMIRA........................................70
SEDAOZER..................................68
KİRAZ_Z.......................................74
MİNNA9595..................................69.5
MAGRENTA.................................67
ELMASU......................................75
GÜLEYSA....................................67.5
NNURAYY....................................65
TSAMBİKOS.................................70
AYPARCAMM..............................70.4
CARPEDİEM................................68.1
BURSEFA....................................72
AZİMSİZ.......................................73
İSTANBULUT................................70
REYHANSX..................................79
EKODANCER...............................75
HİDENNİSKO................................74
BUSANİSE...................................70.5
YAREN09.....................................80
AHTERBİHTERECE.......................75
NEJARAS.....................................79
OZGURUM....................................75
YASEMİNDUG..............................79

yeni haftamız hayırlı olsuna.s.a.s.
iyi olan değil hepimiz kazanalım...a.s.a.s.
arkadaşlar hatırlatmak için listemiz kaybolmasın diyee

kızlar napıosunuz ben öğle yemeğimi yedim geldim etli bezelye ki etlerini yemedim yoğurt ve kaşarlı mantar 4 tane :)
kızlar yokmu lahana çorbasıyla diyet yapan?

herkese günaydın
almıra geçmiş olsun canım ya en kısa sürede iyileşirsin inş
bursefa valla ruh ikizimmişsinde haberim yokmuş kıs bırakmamam artık yapıştım sana ona göre

bende bırakmam canım... bu kadar olur... niye daha önce sormamışızki birbirimize.??? dublör olarak kullanabilirmiyim canım seni... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bırakmam canım... bu kadar olur... niye daha önce sormamışızki birbirimize.??? dublör olarak kullanabilirmiyim canım seni... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kullan canım ne demek canın saolsunkaydirigubbakcemile3
loksandra harikasın canım afiyet olsun

bende yemeğimi yiyorum bir taraftanda size yazıyorum... yemekhaneye gitmedim yine... konfleks ve süt... bir salatalık yiyeceğim... yoğurt yada ayran ne varsa getirecek arkadaşlar ardada onu yerim...

sabahda 4 zeytin 2 etimek yedim.. 1 fincan çay içtim...

merhaba kızlar. ben de gayet hafif bi kahvaltı yaptım domates, peynir. şekersiz çay iki dilim ekmekle beraber. sonra kızımı okuldan almaya gittim ve bir paket kakaolu bisküvi aldım, şekersiz çayla beraber götürdüm hepsini. kendi psikolojimi de anlamıyorum valla hala çayı şekersiz içip kimi kandırıyosam. eşim görseydi gülerdi valla halime. ama reglim başlamış bugün ani çikolata krizini ona yordum. bu hafta başka kaçamak yapmasam bari yoksa bütün oklavaları mecburen kabul edicem

ama ben ama ama ben dudagımı büzdüm sımdı kıskandım ben sızı ıkınızlede sıkı görüsüyodum ama sımdı boslarsınız sız benı ıhmal edersınız hep ıkınız konusursunuzsenağlama:1no2::a015::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…