70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooooooooooooooooof ay_nil nerde yaaaaaaaaaa

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayyyyyyyyyy bende çok yedim balım yaa :26::26:

Toparlamamız lazım 65lere inmemiz laazzzıımm

selam kızlar mutlu hafta sonları dilerim herkese
dilekim ellerine sağlık pötüşüm
bu hafta herkes azimli gitmiş
tebrik ederim başta birinci arkadaşımızı
sağlıkla zayıflayalım inşallah

Yarın silverpowder ile spora gitcez kızlar, pişman edicem onu , yarın 45 kiloya düşcek dobiç :82::82::82::82:

Son düzenleme:
selam kizlar sabah sabah nöbetci disciye gittim oraya vardigimda kiza dolgu yaptirdim yanagim sis kaldi agrim var dedim gülmeye basladi dedim noluyo
kusura bakma dedi bugün tek kisi sen degilsin dün cogu kisi dolgu yaptirmis ayni problemlen geldigi icin komigime gitti dedi dedim demek dün benlen birlikde ayni doktora gidenlerdin kesin dedim de gülümsedi söylemedi ama öyle kesin bidaha giderim son bitti
antibiotik verdiler 2 tane birden yuttum aksam yutcam 16 hap bitince gecmesze dolguyu cikartip tekrar yapacaklar
dedim kendi kendime dertsiz basima dert aldim yokdun hic birseyim nevarda gidiyon sanki disciye
yemek yiyemiyorum yutuyorum sabah cok acikdim biraz ekmek ici peynirle yuttum ne domates sert seyleri zaten yiyemiyorum

ya ben internetten hic kiyafet alamiyorum:18::18:bedeni kucuk olur mu buyuk mu gelir diye endiseleniyorum..o yuzden magazada denemeden almiyorum..

zero iciyok bacimmm

gecmis olsun canim
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
sagol canim
ne güzel bak yeme pizzayi bosver
sana bi soz yazdim bugun yolladim yagmurla
Eki Görüntüle 396857

cok fena sisti fistik ya halende öyle sagol canimcim

eline saglik dilegim grafiti arkadasimi kutluyorum
coook sagolun kizlar
bende sizleri cook özledim
suziim küsme bana sakiinn gecmis olsun bu arada canim :26:
hic küsermiyim sana ballim seni cok özledim biraz naz yapayim dedim sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…