kıslar bugün yediklerim
sabah 1 kaşarlı tost
ara kahve
öğle profiterol
ara yarım ekler
akşam meyve(çilek,erik,kayısı)
çokmu yemişim eve gidince sadece soda içicem
kıslar bugün yediklerim
sabah 1 kaşarlı tost
ara kahve
öğle profiterol
ara yarım ekler
akşam meyve(çilek,erik,kayısı)
çokmu yemişim eve gidince sadece soda içicem
kızlar bızım ısyerınde bır dıyetısyen var,onun soyledıgıne gore metobolızmayı hızlandırmak ıcın hergun aynı saatte en az 30 dk spor yapmak gerekıyormus.birde az ve sık yemek,ac kalınarak kesınlıkle kılo verılmez dıyor,vucudun zararına bırseymıs ac kalmak duyuruluryerimseniben
Kizlar ben bu aksam cok saliksiz beslendim hamile kadin gibi oturdum gelinlerle cips, cikolata ve lahanasalatasi yedim ha bide cerez
oh ohhhh yiiin anam yiiinnnn kaydirigubbakcemile3
2 elma ve bir armut yedim..
amanııııııın ne cok yemısın kız cık cık cık
hoşgeldin canım... akşam yediklerinide oku ayparçam uçmuş bu akşam...
whıtehall bursefa saolun canlarım eksık olmayın kaprısımı nasılda cekerlermıs benım arkadaslarım nasılda gönlümü alırlarmıs canlarım benım.Şeniz whıtehall ve dıger kızlar eczaneden ılacım geldı bugün.tamamen dogalmıs ıstah ıderıcı ögünden 15 dakıka önce alcam.yan etkısı hıc yok yazıyo.cocuklar bıle alabılırmıs aclık hıssını yok edıyomus tabe burası alamanya türkıyede varmı bı sorun bakalım ben yarın sabah baslayacam adı CEFAMADAR......ınsallah yardımı olur ıse yarar paracıklarım bosa gıtmez Yarabbım.Amın
amanııııııın ne cok yemısın kız cık cık cık
whıtehall bursefa saolun canlarım eksık olmayın kaprısımı nasılda cekerlermıs benım arkadaslarım nasılda gönlümü alırlarmıs canlarım benım.Şeniz whıtehall ve dıger kızlar eczaneden ılacım geldı bugün.tamamen dogalmıs ıstah ıderıcı ögünden 15 dakıka önce alcam.yan etkısı hıc yok yazıyo.cocuklar bıle alabılırmıs aclık hıssını yok edıyomus tabe burası alamanya türkıyede varmı bı sorun bakalım ben yarın sabah baslayacam adı CEFAMADAR......ınsallah yardımı olur ıse yarar paracıklarım bosa gıtmez Yarabbım.Amın
merhaba canım nasılsın o yazdığın ilaç sadece almanyada varmış Çok üzgünüm çoook
ee ne yapalım bir tane almiramız var... nazınıda çekeriz kaprisinide... inşallah canım işe yarar ilacın... hiç duymadım adını ama varmı türkiyede bimiyorum.. sen zayıflaa bizde takılırız peşine...
ben bı 55 olayım söz ısteyene kargoyla göndercem arkadaslık öldümü yaaaa:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?