70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben koptum dyetten spordan regl oldum h.snu bugun 3.gunum ole sistim ki 1.5 kilo almstım bgun yarısı gtti ama 3 gndr ne spor ypıorum ne dkkat ediorm durmdan da dondurma yyorum senağlama nerden cıktı smdi bu tam kilo werrken anlamıom ki benneyaptımki

zaten sınawlar baslıyooo :bbo: senağlama

kıslar bugün yediklerim
sabah 1 kaşarlı tost
ara kahve
öğle profiterol
ara yarım ekler
akşam meyve(çilek,erik,kayısı)
çokmu yemişim eve gidince sadece soda içicem

whitehall canım sana da afıyet olsun,göturmussun gene:icecream:anladıgım kadarıtla sen tatlı krizleri geciriyorsun,düzenlı yemek yemedıgın ıcın olabılır mı acaba?yok hayatım begenmedım menunu saglıklı degıl,valla ıyılıgın ıcın soyluyorum kızma bana

ogle yemegınden 3 saat sonra 1 actıvıa yedım az once de 1 dlm karpuz.cokacimcoook

kızlar bızım ısyerınde bır dıyetısyen var,onun soyledıgıne gore metobolızmayı hızlandırmak ıcın hergun aynı saatte en az 30 dk spor yapmak gerekıyormus.birde az ve sık yemek,ac kalınarak kesınlıkle kılo verılmez dıyor,vucudun zararına bırseymıs ac kalmak duyuruluryerimseniben

Kizlar ben bu aksam cok saliksiz beslendim hamile kadin gibi oturdum gelinlerle cips, cikolata ve lahanasalatasi yedim ha bide cerez

kıslar bugün yediklerim
sabah 1 kaşarlı tost
ara kahve
öğle profiterol
ara yarım ekler
akşam meyve(çilek,erik,kayısı)
çokmu yemişim eve gidince sadece soda içicem

canım sabah öğünün iyi sabah yiyebilirsin ama öğlen sebze, süt, yoğurtla geçirtirsen daha yi olur... profiterol kalorisi bol... neredeyse sırf yağ ve şeker... benide tatlı krizi tutuyor ben kuru üzüm, kan üzümü ve kayısıyla geçiştiriyorum... 1,5 aydır çukulatayı 1-2 kez sadece 1 lokma ısırdım... hatırlamıyorum bile ne zaman yediğimi..... süt ve yoğurdu gün içinde 3-4 kez tüketilmesi yağ yakımını kolaylaştırıyormuş... ben her gün 1/2 litre süt içiyorum... ayran veya yoğurt yiyorum.... çantamdada 5-6 adet salat alık atıp acıktıkça kabuklarıyla yiyorum...

aç kalarak olmuyor... yedikçe daha güzel çalışıyor bağırsaklar öğütmek için uğraşıyor enerji harcıyor...

Kizlar ben bu aksam cok saliksiz beslendim hamile kadin gibi oturdum gelinlerle cips, cikolata ve lahanasalatasi yedim ha bide cerez

ayparçam başlaycam şimdi senide kovalamayaklava:klava:klava:klava: ne yaptın canım sen cips, çukulata,çerez... salataya sözüm yok çerezde faydalı 3-4 tane fındık fıstık yiyebilirsin... ben cipslerin çukulatanın tadını unuttum.... işyeride 5 kız aynı odadayız... onlar zayıf habire yiyorlar valla... canları istiyor hergün büfeden çukulata, gofret, kek isteyip yiyorlar yanımda... tadına bile bakmıyorum.... hedefe yaklaşıyorsun yapma canım..

oh ohhhh yiiin anam yiiinnnn kaydirigubbakcemile3

uzun zamandır görmüyordum seni nerelerdesin sürmeli???

whıtehall bursefa saolun canlarım eksık olmayın kaprısımı nasılda cekerlermıs benım arkadaslarım nasılda gönlümü alırlarmıs canlarım benım.Şeniz whıtehall ve dıger kızlar eczaneden ılacım geldı bugün.tamamen dogalmıs ıstah ıderıcı ögünden 15 dakıka önce alcam.yan etkısı hıc yok yazıyo.cocuklar bıle alabılırmıs aclık hıssını yok edıyomus tabe burası alamanya türkıyede varmı bı sorun bakalım ben yarın sabah baslayacam adı CEFAMADAR......ınsallah yardımı olur ıse yarar paracıklarım bosa gıtmez Yarabbım.Amın

merhaba canım nasılsın o yazdığın ilaç sadece almanyada varmış Çok üzgünüm çoook

amanııııııın ne cok yemısın kız cık cık cık

ee ne yapalım bir tane almiramız var... nazınıda çekeriz kaprisinide... inşallah canım işe yarar ilacın... hiç duymadım adını ama varmı türkiyede bimiyorum.. sen zayıflaa bizde takılırız peşine...

ben bı 55 olayım söz ısteyene kargoyla göndercem arkadaslık öldümü yaaaa:1hug:

ben bı 55 olayım söz ısteyene kargoyla göndercem arkadaslık öldümü yaaaa:1hug:

masraflı çıkarsın ama arkadaşlık öldümü... hemen seni zayıflatalım canım... peşine takılıyorum canım....
çek beni 60'ada razıyım ben...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

google üzerinden web ten türkiyeden ve türkçe olmak üzere detaylı arama yaptım oradan biliyorum.olsa distirübitör firma adı çıkıyor zaten ama yokmuş işte senağlama

bende simdı bıraz arastırma yaptım cok faydalı bı ılaca benzıyo asla aclık yokmus yemek yesek bıle tok karnına keyıf olsun dıye yenılıyomus ama ılacın yanında tabıkı sıvı vıtamın ve hareket önerıyolar.en cok hosuma gıdende cok agır kılo verılıyomus ama bıdaha almamak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…