saol canım iyiyim sen nasılsın ben detoks yapiym diorum ama böle aç kalmak istemiyorum lahana çorbası diyeti yapan varmı aranızda 2-3 günlük bir hafta yapamam mahvolurum ben
ben yaptım 5.gunde braktım ama corbayı icemiodum 2 kase ancak icmisimdr 5 gunde ama gayet de her gun 1 kilo gidiodu 3 4 klo arası bse wermstim smdi tam htrlayamadm
ben yaptım 5.gunde braktım ama corbayı icemiodum 2 kase ancak icmisimdr 5 gunde ama gayet de her gun 1 kilo gidiodu 3 4 klo arası bse wermstim smdi tam htrlayamadm
Diyet konusunda çok hırslıyım ama yoldaşlara ihtiyacım var ve beni ateşlemesi gereken bir sebebe... işte sebebim hazır:) bu yarışmaya bende girebilirmiyima.s.
17 yaşındayım ve kilolarımdan şikayetçiyim senağlama 84 kiloyu görmüştüm tartıda 2-3 hafta öncesine kadar senağlama ama şimdi 78 kiloya indim .. yine çok senağlama hedefim 60 kilo..:çok üzgünüm: boyuma en uygunu bu:) benide aranıza alırsanız çook sevinirim:):)kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım aramıza diuyet yapayım diye abartma sonuçta yaşın genç bol hareket yapmanı ve porsiyonlarını ufaltmanı öneririm
hoşbuldukkk:teytey: abartmamam gerektiğini biliyorum ama insan çabuk zayıflamak istiyokötükedihüso ama yinede sağlıklı zayıflamaya çalışacağım :)
Diyet konusunda çok hırslıyım ama yoldaşlara ihtiyacım var ve beni ateşlemesi gereken bir sebebe... işte sebebim hazır:) bu yarışmaya bende girebilirmiyima.s.
17 yaşındayım ve kilolarımdan şikayetçiyim senağlama 84 kiloyu görmüştüm tartıda 2-3 hafta öncesine kadar senağlama ama şimdi 78 kiloya indim .. yine çok senağlama hedefim 60 kilo..:çok üzgünüm: boyuma en uygunu bu:) benide aranıza alırsanız çook sevinirim:):)kaydirigubbakcemile5
ama ben ama ama ben dudagımı büzdüm sımdı kıskandım ben sızı ıkınızlede sıkı görüsüyodum ama sımdı boslarsınız sız benı ıhmal edersınız hep ıkınız konusursunuzsenağlama:1no2::a015::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
canım senide listeye yazdım cuma günü tartılıp kilonu yazarsan sevinirim bu arada hoşgeldin canım
whitehall seni pek bir hatırlatıcı gördüm :)))) kilomuzu gözümüzün önüne sokup duruon yawww heheh
yaaa nasıl vercez bu kiloları arkadaşlar nerdesiniz kilo vermek istiyorum help me ama
şekerim alakası yok ya listeyi kaybederim die çıkarıyorum 2 haftacık katlanın lütfen kaybolursa cuma günü zorlanırım sonra
ama ben ama ama ben dudagımı büzdüm sımdı kıskandım ben sızı ıkınızlede sıkı görüsüyodum ama sımdı boslarsınız sız benı ıhmal edersınız hep ıkınız konusursunuzsenağlama:1no2::a015::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sırf lahana corbasımı yedınde verdın okadar kıloyu tam olarak ne vardı yedıkelrını yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?