70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım iyiyim sen nasılsın ben detoks yapiym diorum ama böle aç kalmak istemiyorum lahana çorbası diyeti yapan varmı aranızda 2-3 günlük bir hafta yapamam mahvolurum ben

ben yaptım 5.gunde braktım ama corbayı icemiodum 2 kase ancak icmisimdr 5 gunde ama gayet de her gun 1 kilo gidiodu 3 4 klo arası bse wermstim smdi tam htrlayamadm

ben yaptım 5.gunde braktım ama corbayı icemiodum 2 kase ancak icmisimdr 5 gunde ama gayet de her gun 1 kilo gidiodu 3 4 klo arası bse wermstim smdi tam htrlayamadm

sırf lahana corbasımı yedınde verdın okadar kıloyu tam olarak ne vardı yedıkelrını yazarmısın

Diyet konusunda çok hırslıyım ama yoldaşlara ihtiyacım var ve beni ateşlemesi gereken bir sebebe... işte sebebim hazır:) bu yarışmaya bende girebilirmiyima.s.
17 yaşındayım ve kilolarımdan şikayetçiyim senağlama 84 kiloyu görmüştüm tartıda 2-3 hafta öncesine kadar senağlama ama şimdi 78 kiloya indim .. yine çok senağlama hedefim 60 kilo..:çok üzgünüm: boyuma en uygunu bu:) benide aranıza alırsanız çook sevinirim:):)kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

canım bi tarifini verirmisin neler yaptın falan bi anlatda deniyecem ya napiym bir kaç kilo vermek iyi gelir sanırım

hoşgeldin canım aramıza diuyet yapayım diye abartma sonuçta yaşın genç bol hareket yapmanı ve porsiyonlarını ufaltmanı öneririm

hoşgeldin canım aramıza diuyet yapayım diye abartma sonuçta yaşın genç bol hareket yapmanı ve porsiyonlarını ufaltmanı öneririm

hoşbuldukkk:teytey: abartmamam gerektiğini biliyorum ama insan çabuk zayıflamak istiyokötükedihüso ama yinede sağlıklı zayıflamaya çalışacağım :)

hoşbuldukkk:teytey: abartmamam gerektiğini biliyorum ama insan çabuk zayıflamak istiyokötükedihüso ama yinede sağlıklı zayıflamaya çalışacağım :)

Valla canım aralıktan beri dikkat ediyorum çok fazla bir diyet yaptığım söylenemez tabi ama anca 67ye düştüm kolay kilo veremiyorum ama çok kolay alıyorum 2 yıl önce tatile gittim 1 haftada 5 kilo falan aldım sonra üstüne eklendi yoksa60larda takılıodum o halime şişko diyordum ama şimdi mumla arıyorum ve çok sıkıldım bir an önce zayıflamak istiyorum bu yüzden araştırma içerisindeyim

help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

23-30 Mayıs arası yarışmada olanlar

WHITEHALL..................................71.2
KIYMET_AY..................................75.5
NAZO............................................68.2
CUCU86........................................77.6
xZEYNA........................................75
TOMBİKOS...................................71.5
YOKRUMUZFALAN.......................66.5
AZRAMM......................................69
GÖZYAŞI......................................71
MEHTAPİNO.................................71.9
ESSN...........................................73.5
LOXANDRA...................................72.5
EBTUNA.......................................73.9
ALMIRA........................................70
SEDAOZER..................................68
KİRAZ_Z.......................................74
MİNNA9595..................................69.5
MAGRENTA.................................67
ELMASU......................................75
GÜLEYSA....................................67.5
NNURAYY....................................65
TSAMBİKOS.................................70
AYPARCAMM..............................70.4
CARPEDİEM................................68.1
BURSEFA....................................72
AZİMSİZ.......................................73
İSTANBULUT................................70
REYHANSX..................................79
EKODANCER...............................75
HİDENNİSKO................................74
BUSANİSE...................................70.5
YAREN09.....................................80
AHTERBİHTERECE.......................75
NEJARAS.....................................79
OZGURUM....................................75
YASEMİNDUG..............................79
ROSEBUD_93...............................78

yeni haftamız hayırlı olsuna.s.a.s.
iyi olan değil hepimiz kazanalım...a.s.a.s.
arkadaşlar hatırlatmak için listemiz kaybolmasın diyee

canım senide listeye yazdım cuma günü tartılıp kilonu yazarsan sevinirim bu arada hoşgeldin canım

canım sen bize küstünmü kıyamam ben hiç sana sen benim küçüğümsün

whitehall seni pek bir hatırlatıcı gördüm :)))) kilomuzu gözümüzün önüne sokup duruon yawww heheh
yaaa nasıl vercez bu kiloları arkadaşlar nerdesiniz kilo vermek istiyorum help me ama

whitehall seni pek bir hatırlatıcı gördüm :)))) kilomuzu gözümüzün önüne sokup duruon yawww heheh
yaaa nasıl vercez bu kiloları arkadaşlar nerdesiniz kilo vermek istiyorum help me ama

şekerim alakası yok ya listeyi kaybederim die çıkarıyorum 2 haftacık katlanın lütfen kaybolursa cuma günü zorlanırım sonra

olurmu hiç canım...:1hug::1hug::1hug: senin yerinde ayrı... herkeze yetecek kadar zamanımız var çok şükür... sen geceleri daha çok giriyorsun.. bende geceleri giriyorum... bol bol laflarız merak etme sen... ay kıyamam sana... ŞenizŞenizŞeniz amanda alınırmış hemen.... a.s.a.s.

aramıza hoşgeldin canım.. abartma ama dikkat et bende senin gibiydim. 1-2 kilo 1-2 kilo derken oldumu şimdi 17 kilo... 77' yi görünce 1.60 boyumla dur dedim şoka giriyordum... birde aynada böyle göbeğimi kat kat yağları görünce şokla başladım diyete... iyiki başlamışım... yemden spor yapmadan olmuyor işte... gençsin sen daha metaboizman daha hızlı çalışır... biraz sebze meyva ağırlıklı yiyip sporda yaparsan çok rahat verirsin... ben evde olsam neler yapacam... işyerinde oturmak bağlıyor beni... :teselli::teselli:

ya kızlar masada yaptığım desenlerin kayıtlarını tutuyordum... bir akrana bakıp bir dosyaya kayıt tutuyorum... yazarken bir baktım benim göbek klavyeye dokun... sayfa hızla yukarı kayıyor... korktum ben bu göbektenn.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 acilen kurtulmam gerek...

merhaba kızlar
ayy ben sizi özledimyaaa bu hafta haif kamp vardı benimm borsa lisansı alacam sınavım vardı üzerinize afiyet 3 ay boş durdum çalışmadım son hafta çalıştım:) o yüzden nete falan hiç giremedim amaaa sınav geçtii vee buradayımmm..bu arada cuma günü ilo verenleri tbrk ediyorum veremeyenlere de boşverin sıkmayın canınızı veririz dyorum çünkü bende hala aynı yerdeyim..

kıslar bugün yediklerim
sabah 1 kaşarlı tost
ara kahve
öğle profiterol
ara yarım ekler
akşam meyve(çilek,erik,kayısı)
çokmu yemişim eve gidince sadece soda içicem

sırf lahana corbasımı yedınde verdın okadar kıloyu tam olarak ne vardı yedıkelrını yazarmısın

yok tam listeyi htrlamıorum ilk gun sınırsz meywe 2.gun de sınrsz sebzeydi sanırım kısın yapmıstım o corba icilcek gibi diildi 2 defa ancak icmisimdir iste butun gun mandalina elma ya da lahana domates salatlık fln yyodum dier yycekleri yani aslında zor bi dyet diil ama hep o corba iste :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…