70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

23-30 Mayıs arası yarışmada olanlar

WHITEHALL..................................71.2
KIYMET_AY..................................75.5
NAZO............................................68.2
CUCU86........................................77.6
xZEYNA........................................75
TOMBİKOS...................................71.5
YOKRUMUZFALAN.......................66.5
AZRAMM......................................69
GÖZYAŞI......................................71
MEHTAPİNO.................................71.9
ESSN...........................................73.5
LOXANDRA...................................72.5
EBTUNA.......................................73.9
ALMIRA........................................70
SEDAOZER..................................68
MİNNA9595..................................69.5
MAGRENTA.................................67
ELMASU......................................75
GÜLEYSA....................................67.5
NNURAYY....................................65
TSAMBİKOS.................................70
AYPARCAMM..............................70.4
CARPEDİEM................................68.1
BURSEFA....................................72
AZİMSİZ.......................................73
İSTANBULUT................................70
REYHANSX..................................79
EKODANCER...............................75
HİDENNİSKO................................74
BUSANİSE...................................70.5
YAREN09.....................................80
AHTERBİHTERECE.......................75
NEJARAS.....................................79
OZGURUM....................................75
YASEMİNDUG..............................79
ROSEBUD_93...............................78

yeni haftamız hayırlı olsuna.s.a.s.
iyi olan değil hepimiz kazanalım...a.s.a.s.
arkadaşlar hatırlatmak için listemiz kaybolmasın diyee

tamam kirazcım çıkarttım kendini ne zaman hazır hissedersen gel yazalım tekrar bu arada havalar ısınıyo diyeti bırakma ve yoğunluktan faydalan bence

Kirazcım ne oldu sana... yoğunsun tamam ama sana yakıştıramadım valla... nerede azimli kiraz... spor yapan, yürüyüş yapan... ben bırakman listeden çıkman taraftarı değilim... dikkt etmeye çalış yediklerine.. yoğunlukta var zaten yavaş verirsin.. 60'lı kiloları istemiyormusun... çıtır olmak istemiyormusun... eski kıyafetlerini giymek istemiyormusun???

biz zayıfladıkça sen bizim yanımızda değilde geriden bakmak mı istiyorsun... gel işte biraz yavaşta olsa bizimle yürü... ben elini bırakmıyorum senin.... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile çeke çeke götüreceğim... çookkk kızdım sanaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: hemen değiştiriyorsun fikrini.. diyete kaldığın yerden devam... 3 haftada 1 kilo ver ne olacak... hem kalıcı olur hemde anlamadan zayıflarsın...

bende istiyorum ama karnım acıkır benim... sebze,yoğurt , süt, ayran çok tüketiyorum ama doymuyorum öyle....

Maşallah canım dün 45 dk yürüdüm die seviniodum bende heheh aynen devam 1 saatten az olmamalı ki depoları yakalım :))))
canım ya bende böyle bişiler arıodum ne kadar vrdin 3 günde ?

canım kolay gelsin dieyti bırakma ama dikkat et gene arada yaz özleriz sonra :)))

almıra hap kullanmaya baslıcaktın iştahını kesecekti hani baslamadın mı
ayparcam geçen hafta detoks yapmıştım tamamen sıvı tükettim istersen listeyi gönderebilirim

canım daha dur bısmıllah sabah 1 tane aldım hap ardından kahvaltıya oturdum hemen bıcakmı bu kessın yenı yenı farkettırır etkısını belkı bıkacgün sürer

slm kızlar nasılsınız bende bugun gıttım kaydımı yaptırdım okul için onlar bana haber edıceklermıs hadı bakalım hakkımda hayırlısı bu rada boslugumuda calısarak doldurmayı dusunuyorum bıkac gun içindede iş bakıcam 500 ,600 demıcem ilk buldum işe gırecem ve zaten zaman gecırmek için calısıcam arada masraflarımı cıkarırım bu cumaya bır sorun cıkmazsa lıstede kendımı görmek istıyom vıteralım bakıyor heralde lısteye duyrulur canım benıde ekle buhafta baslayayım artık sımdıden basladım valla bırazdan ablamla evı temızlıcez sonrada bol bol göbek atıcaz oynucaz valla neyse sımdılık bunlar sızler neler yapıyorsunuz dıyetler nasıl ben arada gelır okurum hepınızı kıtlıyorum bye

Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı okul işine çok sevindim valla bir an önce olsun hayatında olumlu yönde değişmelerin olması insana iyi gelir iş içinde bencede ne kadarmış falan çok irdeleme hem zaman geçer hem değşik bir ortam olur hem de eline biraz para geçer kolay gelsin size iyi temizlikler

kızlar çok yoğunum giremedim 3 gündür şimdi SEVıLCAN hoşgeldin canım kızlar kapıyom sonra görüşürüz kolay gelsin herkese

günaydın kızlar dün çok yoğundum yazamadım bugünde pek farkı yok tatil gelsin artık çok bunaldım ya bu arada reglim ilk defa 4 gün sürdü çok rahatladım spirali taktırırkenki çektiğim ızdıraba deydi neyseki rejimi tam olarak yapmasamda alışkanlık olmuş zararlı hiçbirşeye elim gitmiyor bu aralar yoğunluktan yemek yiyecek fırsatta yok eşimin yurt dışına gitme durumu var henüz netleşmedi ama kafam karışık oğlanla bir başıma nasıl koşturacam yetişecem diye tasa düştüm bakalım

hosbuldum canım unulmamak ne guzel tesekkur edrım iyi dıleklerın için iyiki varsınız sızlerı cok sevıyom süprizzzzz
kızlar çok yoğunum giremedim 3 gündür şimdi SEVİLCAN hoşgeldin canım kızlar kapıyom sonra görüşürüz kolay gelsin herkese

hosbuldum canım tesekkurler valla sızlerın sayesınde cabucak bıtırdım temızlımı bır wc bırde bonyo kaldı bıttı sayılır sımdı mola verdım neler yazmıslar onları okuyorum muckk a.s.

whıtehall canım mahcup oldum sana facede gelırım dedım ama bulasık aksama yemektı derken ıs saatım geldı bırazdan cıkıyorum gelemedım yanı.buarada genelde bu saatler ögle yemegımı yerdım bugün acıkmadım ben yınede araögün nıyetıne bı yesıl elma yedım ıse gıtcem mıgdemı tutsun dıye.ısyerınde saat 3*5 4 gıbı yarım saat mola verıyorum ozamanda ılacımı alcam eger cok acıkmazsam 1 actıvıa yıyecem yanında bısey yermıyım bılmıyorum ılacın etkısını yazarım artık ozaman genelde o saatlerde karnım zıl calar bakalım bugün neolacak.aksamm ögününü 2 hapla tamamlayın yazıyo yanı sıcak ögünü üzerınde aynen uygulayacam artıkın hayırlısı cok heycanlıyım vede umutluyum bu ılactan

Cocuklara kremali mantar corbasi yaptim (hazir) bir tabakta ben iciyorum simdi

ohh oh ıc sen güzelım ıc cocukların bahanesıyle kremalı olması sartmı nıye sade bısıler ıcmıyosun.hem benım damadıma hazır corba ıcırme bak sonra benım ellerımle yaptıgım mıss gıbı tarhanamı yerse senın hazır corbalarını begenmez hıııhhhhhh:mymeka:

hoşgeldin sevilcan sen temizliği bitirmişsin ne güzel ben şimdi başlıcam sabahtan beri ütü yaptım sonra 40 dk egzersiz yaptım dinleniyorum şimdi
kahvaltıdan şu saate kadar yarım muz, bir biber dolması ve bi tane minicik kabak çiçeği dolması yedim cokacimcoook
yarın memleketten annem gelecek biraz evi toparlamam lazım hihoyyyt

Selam naber canım sende mola isteyenlerdensin haaa valla bende istiom görünürde tatilde kalmadı en yakını yıllık izin offfff
eşin kalıcı olarak gidicek galiba hakkınızd hayırlısı ne ise o olsun canım işiniz olsunda
bende hiç yoğun değilim bir rahat bir rahat sıkıntıdan yemeğe sardım biraz ceviz fındık badem yedim sayıyla tabe su içiom ne yesem die düşünüom offf benim işimde szor yedikçe yiyesim gelio

canım nie unutalım seni sen gel beklioz biz seni burda :))))) işleri hafifletmişinizdir inşallah hiç sevöiorum temizlik yapmayı ben ıyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…