bende simdı bıraz arastırma yaptım cok faydalı bı ılaca benzıyo asla aclık yokmus yemek yesek bıle tok karnına keyıf olsun dıye yenılıyomus ama ılacın yanında tabıkı sıvı vıtamın ve hareket önerıyolar.en cok hosuma gıdende cok agır kılo verılıyomus ama bıdaha almamak üzere
Niye ispiyonluyon kizz belki gözünden kacardi :)hoşgeldin canım... akşam yediklerinide oku ayparçam uçmuş bu akşam...
Gülüm evet toparlanmam lazim olmuyo bölehosbulduk canım.AYPARCAM sılkelen bacım kermes bıttı aramıza dön yoksa ben bı sılkelerım senı hmmmmmmmmm hıc kızdımmı ben sana kaydirigubbakcemile
Niye ispiyonluyon kizz belki gözünden kacardi :)
Gülüm evet toparlanmam lazim olmuyo böle
kızlar napıosunuz ben öğle yemeğimi yedim geldim etli bezelye ki etlerini yemedim yoğurt ve kaşarlı mantar 4 tane :)
kızlar yokmu lahana çorbasıyla diyet yapan?
Canısı lahana diyetini ben yaptım bayaada kilo verdim ama yaptığım zaman 85 falandım bi 5-6 kilo kadar verdeim sonra ara verdim 20 gün kadar sonra yine yaptım 3-4 kilo gitti 70 leri görünce yine yaptım ama o zaman hiççç veremedim çünkü yaptığım araştırmaya göre kilon çok fazla ise faydalı oluyormuş kilon azaldıkça yaptığın zaman fayda göremiyormuşun sen zaten 66 kilosun yapıpta o eziyeti çekme derim ben çünkü katlanması zor bir diyet ben bile nasıl yaptım hayret ediyorum şimdi kendime eeee tabiii o zamanlar bayaa hırslıydım kolay değil 90 kilo olmak lahana ile yatıp lahana ile kalkıyordum verdiğim kiloların geri dönüşü de olmadı....
Bence detoks yapsan daha iyi whıtehall yaptığını yap daha çoook faydasını görürsün gibi geliyor bana.....
bursefam canım benim teşekkür ederim yerimsenibenyerimseniben diyete ister istemez devam ediyorum çünkü işle uğraşmaktan yemek aklıma gelmiyor aklıma gelip bişiler yiyeyim diye oturunca da iki lokma yeyip yorgunluktan hemen doyuyorum....
gerçi kimseler yok ama hepinize günaydınlar ben kaçıyorum kolilerim beni bekliyor boool diyetli günler diliyorum.... Kaçamak yapmayın sakın haaa.....klava: klava: hazır beklyor ona göre...
bu arada whıtehall fikrini tuttum bende mi listeyi 2 sayfada bir yayınlayayım ne böylece kilosunu gören arkadaşlar daha sıkı sarılır rejime magrentanın dediği gibi ha ne dersiniz......:roflol::roflol:
günaydın arkadaşlar
sabah yedide kahvaltımı yaptım iki küçük dilim kepek ekmeği bir parça peynir domates salatalık dört zeytin ve az şekerli çay
şimdi de ütü zamanı
hadi bakalım hiç kimse kaçamak yapmasın yaz geldi arkadaşlar ne o cipsler çerezler tatlılarklava: biliyorsunuz ki onların hepsi kalçaya basene göbüşe gidiyo a.s
ben dün akşam misafirler gelmeden bir dolma ve bi tabak sebze çorbası içtim onlarla yemedim sonra diyetteyim yediden sonra bişi yemiyorum dedim sadece çay içtim ve birkaç erik yedim kendimle gurur duydum çünkü ilk defa akşam erken yemeği yiyip bişey yememeyi başardım alkisalkisalkis
Canısı lahana diyetini ben yaptım bayaada kilo verdim ama yaptığım zaman 85 falandım bi 5-6 kilo kadar verdeim sonra ara verdim 20 gün kadar sonra yine yaptım 3-4 kilo gitti 70 leri görünce yine yaptım ama o zaman hiççç veremedim çünkü yaptığım araştırmaya göre kilon çok fazla ise faydalı oluyormuş kilon azaldıkça yaptığın zaman fayda göremiyormuşun sen zaten 66 kilosun yapıpta o eziyeti çekme derim ben çünkü katlanması zor bir diyet ben bile nasıl yaptım hayret ediyorum şimdi kendime eeee tabiii o zamanlar bayaa hırslıydım kolay değil 90 kilo olmak lahana ile yatıp lahana ile kalkıyordum verdiğim kiloların geri dönüşü de olmadı....
Bence detoks yapsan daha iyi whıtehall yaptığını yap daha çoook faydasını görürsün gibi geliyor bana.....
bursefam canım benim teşekkür ederim yerimsenibenyerimseniben diyete ister istemez devam ediyorum çünkü işle uğraşmaktan yemek aklıma gelmiyor aklıma gelip bişiler yiyeyim diye oturunca da iki lokma yeyip yorgunluktan hemen doyuyorum....
gerçi kimseler yok ama hepinize günaydınlar ben kaçıyorum kolilerim beni bekliyor boool diyetli günler diliyorum.... Kaçamak yapmayın sakın haaa.....klava: klava: hazır beklyor ona göre...
bu arada whıtehall fikrini tuttum bende mi listeyi 2 sayfada bir yayınlayayım ne böylece kilosunu gören arkadaşlar daha sıkı sarılır rejime magrentanın dediği gibi ha ne dersiniz......:roflol::roflol:
gunaydın arkıdesler.bugun cok tenha burası,canlı gormeye alısmısız,sasırdım,ben dun aksam sadece yogurtlu semızotu salatası yedım.
sabah 1,5 saat spor yaptım,sonrada kahvaltı,3 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,recel,bırkac fındık,cay.
oglene ne yıyecegız bakalım?
Gönder gülüm ya cok zor degil dimi ???almıra hap kullanmaya baslıcaktın iştahını kesecekti hani baslamadın mı
ayparcam geçen hafta detoks yapmıştım tamamen sıvı tükettim istersen listeyi gönderebilirim
kızlar kirazda yok ortalıkta gören duyan bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?