70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım işe yararda... sen zaten bisikletle açık havada spor yapıyorsun... sıvı takviyesiylede desteklersen inşallah 55'leri görürsün...

hoşgeldin canım... akşam yediklerinide oku ayparçam uçmuş bu akşam...
Niye ispiyonluyon kizz belki gözünden kacardi :)
hosbulduk canım.AYPARCAM sılkelen bacım kermes bıttı aramıza dön yoksa ben bı sılkelerım senı hmmmmmmmmm hıc kızdımmı ben sana kaydirigubbakcemile
Gülüm evet toparlanmam lazim olmuyo böle

kızlar napıosunuz ben öğle yemeğimi yedim geldim etli bezelye ki etlerini yemedim yoğurt ve kaşarlı mantar 4 tane :)
kızlar yokmu lahana çorbasıyla diyet yapan?

Canısı lahana diyetini ben yaptım bayaada kilo verdim ama yaptığım zaman 85 falandım bi 5-6 kilo kadar verdeim sonra ara verdim 20 gün kadar sonra yine yaptım 3-4 kilo gitti 70 leri görünce yine yaptım ama o zaman hiççç veremedim çünkü yaptığım araştırmaya göre kilon çok fazla ise faydalı oluyormuş kilon azaldıkça yaptığın zaman fayda göremiyormuşun sen zaten 66 kilosun yapıpta o eziyeti çekme derim ben çünkü katlanması zor bir diyet ben bile nasıl yaptım hayret ediyorum şimdi kendime eeee tabiii o zamanlar bayaa hırslıydım kolay değil 90 kilo olmak lahana ile yatıp lahana ile kalkıyordum verdiğim kiloların geri dönüşü de olmadı....

Bence detoks yapsan daha iyi whıtehall yaptığını yap daha çoook faydasını görürsün gibi geliyor bana.....

bursefam canım benim teşekkür ederim yerimsenibenyerimseniben diyete ister istemez devam ediyorum çünkü işle uğraşmaktan yemek aklıma gelmiyor aklıma gelip bişiler yiyeyim diye oturunca da iki lokma yeyip yorgunluktan hemen doyuyorum....

gerçi kimseler yok ama hepinize günaydınlar ben kaçıyorum kolilerim beni bekliyor boool diyetli günler diliyorum.... Kaçamak yapmayın sakın haaa.....klava:klava: hazır beklyor ona göre...

bu arada whıtehall fikrini tuttum bende mi listeyi 2 sayfada bir yayınlayayım ne böylece kilosunu gören arkadaşlar daha sıkı sarılır rejime magrentanın dediği gibi ha ne dersiniz......:roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar
sabah yedide kahvaltımı yaptım iki küçük dilim kepek ekmeği bir parça peynir domates salatalık dört zeytin ve az şekerli çay
şimdi de ütü zamanı
hadi bakalım hiç kimse kaçamak yapmasın yaz geldi arkadaşlar ne o cipsler çerezler tatlılar klava: biliyorsunuz ki onların hepsi kalçaya basene göbüşe gidiyo a.s
ben dün akşam misafirler gelmeden bir dolma ve bi tabak sebze çorbası içtim onlarla yemedim sonra diyetteyim yediden sonra bişi yemiyorum dedim sadece çay içtim ve birkaç erik yedim kendimle gurur duydum çünkü ilk defa akşam erken yemeği yiyip bişey yememeyi başardım alkisalkisalkis

Haklısın insan yorgunluktan ölüyor seda'cım... yemek bile yemeye vakit bulamıyor canıda istemiyor valla... sana çok kolay gelsin... keşke yardımcı olabilsek ama malesef... :1hug::1hug::1hug:

tebrik ederim canım... hep böyle devam eder verirsin inşallah kiloları...

Günaydın kızlar... işim çıktı biraz önce günaydın deyip çıktım kusura bakmayın... benimde detoks yapıp metabolizmamı hızlandırmam gerek... düğünler var vermem gerek.... göişsiz çıkmak istiyorum artık resimlerde....

günaydın canım klay gelsin sana
valla bir umut işte bi 5 kilo falan verirmiyim die düşünüyordum ben çok zor kilo veriyorumya işe yarar belki die düşündüm ama gerçekten tam bir eziyet oludu zaten 2-3 gün yapmayı düşünüodum bende neyse napalım bir yolunu bulucam artık :)))

kızlar günaydın nasılsınız kahvaltımı yaptım çay keyfile geçmişi okuodum
dün yürüdüm 45 dk inşallah bugünde yürücem artık etek badi giymeye başladık iyice göbek popo hepsi iyice meydanda acil kilo vermek lazım

günaydın kızlarrrr ben kalktım yıne grıple ugrasıyorum ama daha ıyıyım sımdı tartıldım ılaca baslıyorum bugün 69*9 baslayacam bakalım nekadar gıdecek bı fayda görürmüyüm

herkese günaydın
dün aksam sölediğim gibi sadece soda içtim ve öğlen yediğim profiterolün hayalini kurdum
anacım bende 3 aydır tatlı yemiyorum enson doğum günümde yedim
şimdi kahvaltımı yapıyorum kasarlı tost ve cay

gunaydın arkıdesler.bugun cok tenha burası,canlı gormeye alısmısız,sasırdım,ben dun aksam sadece yogurtlu semızotu salatası yedım.
sabah 1,5 saat spor yaptım,sonrada kahvaltı,3 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,recel,bırkac fındık,cay.

oglene ne yıyecegız bakalım?

anacım ne ara kalktın da 1,5 saat spor yaptın ya imreniyorum sana wallakaydirigubbakcemile2

Günaydin hanimlar...
Suan bi tabak karisik müsli yaptim kendime onu yiyorum bugün sivi tüketmeyi düsünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum??
Son günlerde cok büyük aclik hissi var bende...

Sadece kiraz degil bir kac arkadas yok ortalikta, arsizgönlüm de yok kiymetay da yok

almıra hap kullanmaya baslıcaktın iştahını kesecekti hani baslamadın mı
ayparcam geçen hafta detoks yapmıştım tamamen sıvı tükettim istersen listeyi gönderebilirim

sadece 3 gün yapacaksın ama
sabah uyanınca :2 büyük bardak su(aksamdan hazırla canım su oda sıcaktığında olacak ve akşamdan limon dilinleyip koy birer dilim yeter)
kahvaltı :1 büyük taze sıkılmıs meyve yada sebze suyu
arada: 1 büyük bardak metve suyu posalı olursa daha iyi(ara öğünler aynı)
öğlen ve aksam: çorba miktarı sana kalmıs ama taneli olmayacak(sehriye gibi olmayacak)
günde 2,5-3 lt su içiceksin siyah cay ve kahve yasak ama süt,ayran,y.cay,meyvecayı serbest
sadece 3 gün yapacaksın

kızlar kirazda yok ortalıkta gören duyan bilen varmı

buralardayım canım ama çok yoğunum artık eskisi gibi giremiyorum nete,bizim sezon açıldı,işlerde yoğunlaştı,başımı kaşıyacak vaktim yok

bu arada canım beni listeden çıkar istersen,zaten diyetide bu ara bıraktım gibi,çok dengesiz besleniyorum 2 haftadır,paylaşımdada bulunamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…