yokrumuzfalan sobe
özgecim temelli gidecek uğraşıyor bakalım belli değil daha ama
whitehal sobeeeeeeee ya bişi sordum ablam bi cevap yazıver yaaa akşam oldu amaa((
şu detoksu nasıl yaptın kaç kilo verdin detay istiom çok şey istemiom demeeee :)))
canım ya liste arka sayfada ben 2,5 kilo verdim bu listeylee
Süpersin maşallah ben sıkıntıdan saldırıcam ne varsa galiba öğlende iyi yedimm oysakiTonbalikli salatami yaptim onu yiyorum simdi umarim bugün baska bisey yemem
selam kizlar dun sadece gecmisi okuyabildim arkadasimdaydim eve gec geldim kizlarla arasira toplaniriz burda ki Turkler gerci artik bize benzettigimiz Ingiliz arkadaslarimizda vardi kadin sayisina birde 9adet cocuk eklendi aksam eve kafam kazan gibi geldim ama kendimle gurur duydum millet kisirlari borekleri pogacalari yerken azicik kisir bol yesil salata 1light kurabiye ve sekersiz cayla idare ettim zaten ne guzel seyler duydum anlatamam cok zayifladigimi soyledi herkez ayni anda dogum yapan bir ingiliz arkadasim inanamadi yaglarini mi aldirdin diye sordu dusunun artik kendisi hala 89larda bunlarida duyunca istahim iyice kapandi eve geldigimde saat gecti ama 1dilim kek ve cay ictim cunku icim bulandi bu sabahta 1dilim ekmek uzerine krem peynir 1buyuk dilim ananas yedim 1fincan sekersiz cayla kahvalti yaptim az oncede 1tabak sulu kofte yarim dilim ekmek yedim aksama Allah kerim
bu arada kizlar unutmadan yan komsum diyetisyen onu gordum ayak uzeri konustuk diyet yapan ve kabizlik sorunu cekenlerden biri oldugum icin buna bir care bulmak istiyorum dedim cunku kilo vermemedi cok yavaslatiyor ayrica sopaligim cunku su icmeyi hic sevmiyorum bana kekik cayi onerdi sabahlari tum bedenini temizleyecek ve kilo vermeni hizlandiracak dedi bir tutam kekigi kaynamis suya at 7dkk bekle suz ve sekersiz yavas yavas yudmla dedi sakin kaynatma diye uyardi demleme usulu olucakmis unutmadan hamile olmamak kaydiyla icilebilirmis ilgilenenlere duyurulur
Canim ama herseyi yiyebilicek bir durumdayim öglen azicik leblebi yedim..Süpersin maşallah ben sıkıntıdan saldırıcam ne varsa galiba öğlende iyi yedimm oysaki
fındık fıstık atışıtırdım sonra bir bardak süt içtim bi kaç bisküvi yedim oturdukça yiyesim gelio napcam yaaa
hosbuldum canım benım ohhh ne guzel annende gelıyormus gözun aydın sanada masalh super egzersız yapmısın aferın valla bıde ben yapsamda sızden tam not alsam işallah oda olacak buyuk gunler yakındırhoşgeldin sevilcan sen temizliği bitirmişsin ne güzel ben şimdi başlıcam sabahtan beri ütü yaptım sonra 40 dk egzersiz yaptım dinleniyorum şimdi
kahvaltıdan şu saate kadar yarım muz, bir biber dolması ve bi tane minicik kabak çiçeği dolması yedim cokacimcoook
yarın memleketten annem gelecek biraz evi toparlamam lazım hihoyyyt
valla mecburen yoksa bende sevmem temızlıgı ama yapıncada yaparım tam böle yoksa elımı vurmam hiçbişeye içimden gelecek yapmak yoksa benı kımse kaldıramaz sımdı bır boya aldım sacımın ön tarafına vurdum umudum yok ama yınede denedım bakalım işallah guzel olur bakalım bırazdan yıkıcam sızlere ıletırım görüsmek üzereSelam naber canım sende mola isteyenlerdensin haaa valla bende istiom görünürde tatilde kalmadı en yakını yıllık izin offfff
eşin kalıcı olarak gidicek galiba hakkınızd hayırlısı ne ise o olsun canım işiniz olsunda
bende hiç yoğun değilim bir rahat bir rahat sıkıntıdan yemeğe sardım biraz ceviz fındık badem yedim sayıyla tabe su içiom ne yesem die düşünüom offf benim işimde szor yedikçe yiyesim gelio
canım nie unutalım seni sen gel beklioz biz seni burda :))))) işleri hafifletmişinizdir inşallah hiç sevöiorum temizlik yapmayı ben ıyyy
anacım ne ara kalktın da 1,5 saat spor yaptın ya imreniyorum sana wallakaydirigubbakcemile2
anacım bugun ızınlıydım ıse gıtmedım,7:30 da kalktım 8:00 de spor salonuna gıttım,hep bızım cevreden arkadaslar komsular felan var ,zevklı oluyor,yururken dedıkodu yapıyoz,gecıyor zamankaydirigubbakcemile3 sonrada aletlerle calısıyoruz bıraz,keske hergun gıdebılsem cok faydalı olacak bana.ımkanın varsa sen de yazıl bır salona,sabah olmuyorsa aksam gıt ,baska turlu zayıflanmıyor valla:smiley-cool:
ayy kırazcım nerelerdeydın yaa ,ozledım senı,kımse olmasa da sen oluyordun haftasonları,yalnız hıssetmıyordum kendımı ısyerınde,dıyet arkadasım yanımdaydı.kızlara katılıyorum ve senı gondermıyorum(bu ıkıncı fırar gırısımı dıye de not dusuyorum)canım sen nıye hemen pes edıyorsun,bak aylardır burdayız bız,haftada 100 gr 200 gr da olsa vermeye calısıyoz,ayrı kalmak yaramaz burdan ,uyarayım sımdıden,hep soyledıgımız gıbı bırleıkten kuvvet doguyorkaydirigubbakcemile.yıne de sen bılırsınburalardayım canım ama çok yoğunum artık eskisi gibi giremiyorum nete,bizim sezon açıldı,işlerde yoğunlaştı,başımı kaşıyacak vaktim yok
bu arada canım beni listeden çıkar istersen,zaten diyetide bu ara bıraktım gibi,çok dengesiz besleniyorum 2 haftadır,paylaşımdada bulunamıyorum
slm kızlar nasılsınız bende bugun gıttım kaydımı yaptırdım okul için onlar bana haber edıceklermıs hadı bakalım hakkımda hayırlısı bu rada boslugumuda calısarak doldurmayı dusunuyorum bıkac gun içindede iş bakıcam 500 ,600 demıcem ilk buldum işe gırecem ve zaten zaman gecırmek için calısıcam arada masraflarımı cıkarırım bu cumaya bır sorun cıkmazsa lıstede kendımı görmek istıyom vıteralım bakıyor heralde lısteye duyrulur canım benıde ekle buhafta baslayayım artık sımdıden basladım valla bırazdan ablamla evı temızlıcez sonrada bol bol göbek atıcaz oynucaz valla neyse sımdılık bunlar sızler neler yapıyorsunuz dıyetler nasıl ben arada gelır okurum hepınızı kıtlıyorum bye
günaydın kızlar dün çok yoğundum yazamadım bugünde pek farkı yok tatil gelsin artık çok bunaldım ya bu arada reglim ilk defa 4 gün sürdü çok rahatladım spirali taktırırkenki çektiğim ızdıraba deydi neyseki rejimi tam olarak yapmasamda alışkanlık olmuş zararlı hiçbirşeye elim gitmiyor bu aralar yoğunluktan yemek yiyecek fırsatta yok eşimin yurt dışına gitme durumu var henüz netleşmedi ama kafam karışık oğlanla bir başıma nasıl koşturacam yetişecem diye tasa düştüm bakalım
whıtehall canım mahcup oldum sana facede gelırım dedım ama bulasık aksama yemektı derken ıs saatım geldı bırazdan cıkıyorum gelemedım yanı.buarada genelde bu saatler ögle yemegımı yerdım bugün acıkmadım ben yınede araögün nıyetıne bı yesıl elma yedım ıse gıtcem mıgdemı tutsun dıye.ısyerınde saat 3*5 4 gıbı yarım saat mola verıyorum ozamanda ılacımı alcam eger cok acıkmazsam 1 actıvıa yıyecem yanında bısey yermıyım bılmıyorum ılacın etkısını yazarım artık ozaman genelde o saatlerde karnım zıl calar bakalım bugün neolacak.aksamm ögününü 2 hapla tamamlayın yazıyo yanı sıcak ögünü üzerınde aynen uygulayacam artıkın hayırlısı cok heycanlıyım vede umutluyum bu ılactan
merhaba hanımlar. ben de sabah hafif bi kahvaltı yaptım iki çatal beyaz peynir, bi dilim ekmek, iki yeşil biber, bi bardak şekersiz çay.sonra koştur koştur faturaları yatırdım çarşıdan eve kadar 1,5 saat yürüdüm.sonra eve gelince hazırlanıp kızımı okuldan almaya gittim. gelince doğru pazara. ne kadar yeşillik varsa aldım.şimdi mutfakta yemek yapmaya girişicem. onlar pişerken de evi temizliycem. en azından regl olmuşken kilo almayayım diye uğraşıyorum. değse bari((((
canım ankarada nerede oturuyosun kıs yoksa yakınmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?