70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar. ben de sabah hafif bi kahvaltı yaptım iki çatal beyaz peynir, bi dilim ekmek, iki yeşil biber, bi bardak şekersiz çay.sonra koştur koştur faturaları yatırdım çarşıdan eve kadar 1,5 saat yürüdüm.sonra eve gelince hazırlanıp kızımı okuldan almaya gittim. gelince doğru pazara. ne kadar yeşillik varsa aldım.şimdi mutfakta yemek yapmaya girişicem. onlar pişerken de evi temizliycem. en azından regl olmuşken kilo almayayım diye uğraşıyorum. değse bari((((

whitehal sobeeeeeeee ya bişi sordum ablam bi cevap yazıver yaaa akşam oldu amaa ((
şu detoksu nasıl yaptın kaç kilo verdin detay istiom çok şey istemiom demeeee :)))

selam kizlar dun sadece gecmisi okuyabildim arkadasimdaydim eve gec geldim kizlarla arasira toplaniriz burda ki Turkler gerci artik bize benzettigimiz Ingiliz arkadaslarimizda vardi kadin sayisina birde 9adet cocuk eklendi aksam eve kafam kazan gibi geldim ama kendimle gurur duydum millet kisirlari borekleri pogacalari yerken azicik kisir bol yesil salata 1light kurabiye ve sekersiz cayla idare ettim zaten ne guzel seyler duydum anlatamam cok zayifladigimi soyledi herkez ayni anda dogum yapan bir ingiliz arkadasim inanamadi yaglarini mi aldirdin diye sordu dusunun artik kendisi hala 89larda bunlarida duyunca istahim iyice kapandi eve geldigimde saat gecti ama 1dilim kek ve cay ictim cunku icim bulandi bu sabahta 1dilim ekmek uzerine krem peynir 1buyuk dilim ananas yedim 1fincan sekersiz cayla kahvalti yaptim az oncede 1tabak sulu kofte yarim dilim ekmek yedim aksama Allah kerim

bu arada kizlar unutmadan yan komsum diyetisyen onu gordum ayak uzeri konustuk diyet yapan ve kabizlik sorunu cekenlerden biri oldugum icin buna bir care bulmak istiyorum dedim cunku kilo vermemedi cok yavaslatiyor ayrica sopaligim cunku su icmeyi hic sevmiyorum bana kekik cayi onerdi sabahlari tum bedenini temizleyecek ve kilo vermeni hizlandiracak dedi bir tutam kekigi kaynamis suya at 7dkk bekle suz ve sekersiz yavas yavas yudmla dedi sakin kaynatma diye uyardi demleme usulu olucakmis unutmadan hamile olmamak kaydiyla icilebilirmis ilgilenenlere duyurulur

Tonbalikli salatami yaptim onu yiyorum simdi umarim bugün baska bisey yemem
Süpersin maşallah ben sıkıntıdan saldırıcam ne varsa galiba öğlende iyi yedimm oysaki
fındık fıstık atışıtırdım sonra bir bardak süt içtim bi kaç bisküvi yedim oturdukça yiyesim gelio napcam yaaa

nuraycım süpersin maşallah valla aynen devam çok iyi gidiosun bide ben sabredebilsem yiyeceklere karşı offff artık iyice kilo verdin arada yemenden sakınca yok bence zamanında çok işkence ettin kendine arık arada ödüller ver ondan bişi olmaz bu günkü gazınıda almışın sen bu hafta kilo verirsin bence :) darısı başımıza

süpermiş bu ama sabah sabah içilebilirmi acaba yarın bir deneyim sabah zaten sirkeli su için su ısıtıodum bir de bunu deneyim bakalım heheh

Canim ama herseyi yiyebilicek bir durumdayim öglen azicik leblebi yedim..
Canim herseyi istiyor zor dayaniyorum

hosbuldum canım benım ohhh ne guzel annende gelıyormus gözun aydın sanada masalh super egzersız yapmısın aferın valla bıde ben yapsamda sızden tam not alsam işallah oda olacak buyuk gunler yakındır
valla mecburen yoksa bende sevmem temızlıgı ama yapıncada yaparım tam böle yoksa elımı vurmam hiçbişeye içimden gelecek yapmak yoksa benı kımse kaldıramaz sımdı bır boya aldım sacımın ön tarafına vurdum umudum yok ama yınede denedım bakalım işallah guzel olur bakalım bırazdan yıkıcam sızlere ıletırım görüsmek üzere

sevilcan listeye ekle demişsin kilonu yazmamışsın istersen cumayı bekle o zaman ekleyim sen bilirsin yani
magrenta işte canım yazdığım liste gibi ayrıntısı o kadar işte ama işin yoğunsa yani çok koşturuyosan yapma yok aksama kadar oturuyosan benim gibi rahat rahat yaparsın

anacım ne ara kalktın da 1,5 saat spor yaptın ya imreniyorum sana wallakaydirigubbakcemile2

anacım bugun ızınlıydım ıse gıtmedım,7:30 da kalktım 8:00 de spor salonuna gıttım,hep bızım cevreden arkadaslar komsular felan var ,zevklı oluyor,yururken dedıkodu yapıyoz,gecıyor zamankaydirigubbakcemile3 sonrada aletlerle calısıyoruz bıraz,keske hergun gıdebılsem cok faydalı olacak bana.ımkanın varsa sen de yazıl bır salona,sabah olmuyorsa aksam gıt ,baska turlu zayıflanmıyor valla:smiley-cool:

canım ankarada nerede oturuyosun kıs yoksa yakınmıyız

ayy kırazcım nerelerdeydın yaa ,ozledım senı,kımse olmasa da sen oluyordun haftasonları,yalnız hıssetmıyordum kendımı ısyerınde,dıyet arkadasım yanımdaydı.kızlara katılıyorum ve senı gondermıyorum(bu ıkıncı fırar gırısımı dıye de not dusuyorum)canım sen nıye hemen pes edıyorsun,bak aylardır burdayız bız,haftada 100 gr 200 gr da olsa vermeye calısıyoz,ayrı kalmak yaramaz burdan ,uyarayım sımdıden,hep soyledıgımız gıbı bırleıkten kuvvet doguyorkaydirigubbakcemile.yıne de sen bılırsın

hosegeldın canım,yenı kararlar almıssın yenı baslangıclar yapmıssın ne guzel,hayırlı olur hepsı ıns.:1hug:

canım hakkınızda hayırlısı olsun,endıselerını anlıyorum,benım esımde yurtdısında ocaktan berı ayrıyız,valla cok zor geldı bana da,cagırdım artık dayanamadım,ordakı gorevı yarım bırakıp donecek,herkesın durumu farklı tabıı,ıns. kolaylıkla halledersınız sız.

ılacın sonuclarını bende merak edıyorum almıra.hayırlı haberlerını beklıyoruz,basarırsan arkandan gelecegızkaydirigubbakcemile3

degmez mı yaa,bu kadr gayrete.valla senle nuraya hayranım bende,cok azımlısınız,azıcık yıyorsunuz ,bol hareket edıyorsunuz,sız zayıflamayın da kım zayıflasın yanı,bızım grubun baskanı ve yardımcısı secıyorum sızı,teftis edın bızı arada:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…