cankayadayım canıkom sen nerdesın
bu arada kizlar unutmadan yan komsum diyetisyen onu gordum ayak uzeri konustuk diyet yapan ve kabizlik sorunu cekenlerden biri oldugum icin buna bir care bulmak istiyorum dedim cunku kilo vermemedi cok yavaslatiyor ayrica sopaligim cunku su icmeyi hic sevmiyorum bana kekik cayi onerdi sabahlari tum bedenini temizleyecek ve kilo vermeni hizlandiracak dedi bir tutam kekigi kaynamis suya at 7dkk bekle suz ve sekersiz yavas yavas yudmla dedi sakin kaynatma diye uyardi demleme usulu olucakmis unutmadan hamile olmamak kaydiyla icilebilirmis ilgilenenlere duyurulur
ohh oh ıc sen güzelım ıc cocukların bahanesıyle kremalı olması sartmı nıye sade bısıler ıcmıyosun.hem benım damadıma hazır corba ıcırme bak sonra benım ellerımle yaptıgım mıss gıbı tarhanamı yerse senın hazır corbalarını begenmez hıııhhhhhh:mymeka:
Canimcim eda istedi ne yapim onun icin yaptim yoska ben onlari salikli besinlerle besliyom merak etme :)okumadınmı ısınemı gelmedı
Canimcim eda istedi ne yapim onun icin yaptim yoska ben onlari salikli besinlerle besliyom merak etme :)
muhahaha
ilacımın etkısını merak eden hatunlar ılk gün olmasına ragmen bugün fena dııldı.ılac her ögünden 15 dakıka önce alınıyor.sabah kahvaltımı yapmıstım öglen acıkmadım(normalde hergün yerdım)bugün yesıl elma ıle gecıktırdım 3*5 4 gıbı cok fena mıgdem kazındı elım ayagım tıtredı basım arıdı bu arada cok fena grıbım hala onun etkısıde olabılır kötü oldum.neyse ılacı aldım 15 20 dakıka bekledım mıgdem eskısınden ıyıydı ama hala halsızlık vardı tabı bırazda mıgdemde kazınma sadece 1 actıvıa yıyecektım sonra öglen ögünümü atladıgım aklıma geldı oyüzden ac kalmayayım dedım ve 1 peynırlı küçük ekmekcık yedım tıka basa doyurdu benı aksamda yıne cok acıkmıstım ögünden önce 2 tane aldım yarım lıtre suyla aclık nerdeyse hıc kalmadı kücük bı dılım sebzelı pızza yedım bukadar bı ıyıleseyım bıde vücüdum alıssın ılaca ozaman daha cok farkeder sanırsam.ınsallahda öle olur
saol whitehalcım merakımdan soruyorum işte bütüngün oturuyorum sorunda orda zaten otur otur koltuk gibi oldu popomsevilcan listeye ekle demişsin kilonu yazmamışsın istersen cumayı bekle o zaman ekleyim sen bilirsin yani
magrenta işte canım yazdığım liste gibi ayrıntısı o kadar işte ama işin yoğunsa yani çok koşturuyosan yapma yok aksama kadar oturuyosan benim gibi rahat rahat yaparsın
günaydın kızlar bugün uyuya kalmışız koştura koştura geldim beton gibi bir nescafe içiyorum ancak kendime gelirim kolay gelsin herkeze
özge günaydın kolay gelsin canım
Kirazcım ne oldu sana... yoğunsun tamam ama sana yakıştıramadım valla... nerede azimli kiraz... spor yapan, yürüyüş yapan... ben bırakman listeden çıkman taraftarı değilim... dikkt etmeye çalış yediklerine.. yoğunlukta var zaten yavaş verirsin.. 60'lı kiloları istemiyormusun... çıtır olmak istemiyormusun... eski kıyafetlerini giymek istemiyormusun???
biz zayıfladıkça sen bizim yanımızda değilde geriden bakmak mı istiyorsun... gel işte biraz yavaşta olsa bizimle yürü... ben elini bırakmıyorum senin.... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile çeke çeke götüreceğim... çookkk kızdım sanaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: hemen değiştiriyorsun fikrini.. diyete kaldığın yerden devam... 3 haftada 1 kilo ver ne olacak... hem kalıcı olur hemde anlamadan zayıflarsın
canım kolay gelsin dieyti bırakma ama dikkat et gene arada yaz özleriz sonra :)))
ayy kırazcım nerelerdeydın yaa ,ozledım senı,kımse olmasa da sen oluyordun haftasonları,yalnız hıssetmıyordum kendımı ısyerınde,dıyet arkadasım yanımdaydı.kızlara katılıyorum ve senı gondermıyorum(bu ıkıncı fırar gırısımı dıye de not dusuyorum)canım sen nıye hemen pes edıyorsun,bak aylardır burdayız bız,haftada 100 gr 200 gr da olsa vermeye calısıyoz,ayrı kalmak yaramaz burdan ,uyarayım sımdıden,hep soyledıgımız gıbı bırleıkten kuvvet doguyorkaydirigubbakcemile.yıne de sen bılırsın
380 adimdan fazla atamadim yoruldum... yavas yavas basliyayim dimi zorlamiyayim ayagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?