70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sallama cay yanı hazır kekık cayı ıcsek olmaz dımı bendede var aynı sorunda

okumadınmı ısınemı gelmedı

iyi akşamlar kızlar... kimseler yok... almira sen varsın canım... ilaç nasıl??? iştahın kesildimi???

ilacımın etkısını merak eden hatunlar ılk gün olmasına ragmen bugün fena dııldı.ılac her ögünden 15 dakıka önce alınıyor.sabah kahvaltımı yapmıstım öglen acıkmadım(normalde hergün yerdım)bugün yesıl elma ıle gecıktırdım 3*5 4 gıbı cok fena mıgdem kazındı elım ayagım tıtredı basım arıdı bu arada cok fena grıbım hala onun etkısıde olabılır kötü oldum.neyse ılacı aldım 15 20 dakıka bekledım mıgdem eskısınden ıyıydı ama hala halsızlık vardı tabı bırazda mıgdemde kazınma sadece 1 actıvıa yıyecektım sonra öglen ögünümü atladıgım aklıma geldı oyüzden ac kalmayayım dedım ve 1 peynırlı küçük ekmekcık yedım tıka basa doyurdu benı aksamda yıne cok acıkmıstım ögünden önce 2 tane aldım yarım lıtre suyla aclık nerdeyse hıc kalmadı kücük bı dılım sebzelı pızza yedım bukadar bı ıyıleseyım bıde vücüdum alıssın ılaca ozaman daha cok farkeder sanırsam.ınsallahda öle olur

hadi bakalım hayırlısı canım... ben bir tavsiyede bulunacağım... çok acıkana kadar bekleme aralarda birşeyler at ağzına... 1 salatalık, 1 meyva, yoğurt, süt gibi sulu gıdalar alman iyi olacaktır canım... aç kaldıkça yağ depolayabilirsin dikkat et bence... karikatürede bayıldım canım...:1hug::1hug::1hug::1hug:

GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRR..............hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cumaya az kaldı ama benim yine umudum yok bu hafta.... bakalım hayırlısı... herkeze güzel, neşeli, kaçamaksız bir gün diliyorum... hepinizi öpüyorum.... ŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar bugün uyuya kalmışız koştura koştura geldim beton gibi bir nescafe içiyorum ancak kendime gelirim kolay gelsin herkeze

saol whitehalcım merakımdan soruyorum işte bütüngün oturuyorum sorunda orda zaten otur otur koltuk gibi oldu popom
günaydın kızlar bugün uyuya kalmışız koştura koştura geldim beton gibi bir nescafe içiyorum ancak kendime gelirim kolay gelsin herkeze

özge günaydın kolay gelsin canım

günaydın canım iyi sabahlar bende bu sabah erkenden kalktım erken bile geldim işe :)))
normalde 10 dk sarkıyodu en azından :)
valla kahve dedin canım kahve istedi ama sade içeniyorum ben sütlü olcak olay orda kopuo zaten bende içmemeye çalışıom

Bu Bitki 3 Beden ınceltiyor..

Yaz aylarına yaklaşmamızla birlikte bayanları bir telaş sardı..

Form kazanma ve naturel gençlik ve güzellik alanlarında bitkisel çözümler üreten Herbalium'un uzmanlık alanı doğa, bitkiler, naturelliğe ait her kavram.

Bitkileri kilolu beden hemen tolere ediyor

Firma müdürü Volkan Kurt, piyasaya çıkardıkları ve "formun altın bitkileri" olarak söz edilen 5 bitkiyi barındıran özel form çaylarının kadınların fenomeni olduğunu anlatıyor:

"Başka hiç bir yerde bulunmayan, sadece Herbalium'da üretilen bitki özünü de düzenli kullandığınızda 1.5 ayda bütün kilolarınızı gönderiyorsunuz. Hem de herhangi bir sarkma yaşamadan 1.5 veya 2 ayda 3 beden birden incelerek fit halinize kavuşuyorsunuz. Ancak kullanılanlar gerçek bitki olmalı. Doğanın koynundan, en sağlıklı ortama sahip çimenliklerden, Anadolu'nun sağlıklı topraklarından zamanında toplanmış ve gölgelik yerlerde kurutulmuş, sağlıklı bitkiler kullanılmalı. ıncecik olma hayalini gerçekleştiren bu şifalı bitkiler ve otlar vücudun zararlı maddelerden arınmasını da sağlıyor. Formunu korumak isteyenler bu sezon 5 bitkiye bu nedenle merak sardı. Bizler bunları hiç bir kimyasal işlemden geçirmeden sadece öğütüyoruz ve sunuyoruz. "Gerçek" etiketli oldukları için içerdikleri bir çok madde ile bedende süzgeç etkisi yaparak yağları hemen idrara gönderiyor. Bazılarının sahip oldukları mineral ve vitaminler tüketeni tok ve zinde tutuyor. O nedenle 'sihirbaz' olarak anılıyor zayıflatan bu özel bitkisel çözümler"

Kızlar bir yerde okuyordum sizede bi gönderim dedim site ismi vardı ama yasak olduğu için ekleyemiyorum araştırıp yazıcam :)))

canım haklısın ama bende anlamıyorum bana ne oluyo,bi bakıyorum çok azimliyim,sonra bişey oluyo herşeyi bırakıyorum,ruh halim gel gitler yaşıyo,ama toparlanmalıyım yoksa verdiklerimi hızla geri alıcam,
tabiki sizle berber yürümek istiyorum,ama böyle kötü örnek oluyorum size

canım kolay gelsin dieyti bırakma ama dikkat et gene arada yaz özleriz sonra :)))

gelmezmiyim canım fırsatım oldukça ilk buraya bakıyorum zaten

canım benim saol,bende haftasonları senin sayende yanlız hissetmiyorum kendimi,biyere gitmiyorum zaten ama hem çok yoğunum hemde gelgitler yaşıyorum,biraz bıraktım kendimi ama ne şanslıyımki sizin gibi arkadaşlarım var

bu arada günaydın kızlar,yine yoğun bi gün beni bekliyo,umarım herkes iyidir

kocaman öpüyorum hepinizi....ve kaçıyorum:a015:

Herkese günaydinlar ben simdi zencefil cayimla kaysi ve erigimi yiyorum..sonra azicik step yapicam iki hafta dinlenmeden sonra bakalim nasil olcak..

gunaydın kızlar.bu sabah kan vermeye gıdecegım ıcın(kontrol yapılacak sadece) spor da yapamadım,kahvaltı da, ıse gelınce 1 sımıt,peynır,domates,salatalık yedım.simdi baktım sımıt en az 250 kal ımıs.bu durumda en az 400 kal aldım sabah sabah,oglen ve aksam dengelemem lazım.herkese guzel bır gun dılıyoruma.s.

günaydın hanımlar BURSEFACIM tavsıyelerınde tamamen haklısın AYPArcam yavas yavas güzelım zorlama kendını saglıgın en önemlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…