pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTamam o zaman nasıl davranmamı istiyorsanız öyle davranırım canım.
Hemen hemen herkes benden büyük terbiyesizlik yapmak istemem ben hiç bi zaman:26:
Ama bu hafta cidden hayal kırıklığı yarattı liste bende.
Bu hafta menü paylasanlar da az vardı zaten.
P.tesinden itibaren görün bakalım eli maşalı PuCCaaa'yı.
günaydinnnn kizlarrrrr
:26:doktora bi sorayim kendime vakit buldugumdabi keresinde kizin biri bana metroda yer verdi oturayim diye hamile sandi herhalde benim noram ya
cok sagol canimcimbelki doktora gidersem bana ilac falan verir
tamam sagol tatlim agri yapiyor denedim ve birakdigdim yine arada atayim bi sakiz agzima
hosgeldin canim
ballim sicak tut kendini
topigimizde regl dönemi baslamis
agri ceken kizlar ben bildim bileli hep agri cekmissimdir genckizgen hatirliyorum bi keresinde yilbasinda olmusdun herkes yilbasini kutlarken ben sancilar icinde kivraniyordum
kulanmadigim hap kalmadidoktor evlen cocugun olsun gecer dedi hani nerde
bana iyi gelenleri süylim size belki sizide rahatladir
hastalandigimda ilk isim bol cay icerim genelde papatya cayi cok rahatladiyor beni
sicak suyumu hazirlar su torbasina doldururum karniniza koymayin ama iyi olmazmis onu bi ayaklarimin altina sirtimda gezdiriyorum vucutumun üzerinde
sizde de varmi ama benim üsüyen yerlerim oluyor genelde oralara tutuyorum hemen agrisi hafifliyor ve ayaklarima illa corab giyerim
agrisiz biz regl dönemi gecirirsiniz isallah kizlar ben cok cekiyorum ondan kötü oluyor
:26:doktora bi sorayim kendime vakit buldugumdabi keresinde kizin biri bana metroda yer verdi oturayim diye hamile sandi herhalde benim noram ya
beni kiskandiginin farkindaydim zaten
Ya çokta sert gitmek istemiyorum açıkcası ne biliyim sonuçta herkes bi Suzi bi balkaymak değil ki.
Ben öylesine içtim canım annem zayıflamak için içmişti kilo veremedi sabit kaldı.
ne çekiyon saçımıhem ben diyet yapıyom sen de yap
pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
al basina belayi simdi
ne kudurtuyon sen simdi onu yaaaaaaa
sagol suziimm
Dövek mi suzi
Anneme de yaptılar onu annemin morali çok bozulmuştu
Offf sabah sabah romantikliği tavan yapmış bi sevgiliyle uğraşıyorum zaten
Çorabı yırtılmış beyfendinin onu yazıyo bana deve valla ben bugün bişi yiyemem artık
öyledirler bacim hele sen bi evlen 1 2 yil gecsin sonra romantik bir sofra hazirla mum felan
sonra o deveee bi gözü tv de bi gözü yemekde tikinsinbak cok romantik oluyo
insanin mutlulukdan o mumlari aliiippp
neyse bacim benden bu kadar
cekil ballim seni yerinden bile kipirtatamiyorumsuziiiiiiiiii
Eki Görüntüle 401832
kizlar totomu döndüm kusura kalmayin
suziiibacim sende üstüne bi sütyen giyeydin ya barii ne onlar öyle ninemin minderi gibi yayilmista yayilmis
ben paylasdim örtmenimTamam o zaman nasıl davranmamı istiyorsanız öyle davranırım canım.
Hemen hemen herkes benden büyük terbiyesizlik yapmak istemem ben hiç bi zaman:26:
Ama bu hafta cidden hayal kırıklığı yarattı liste bende.
Bu hafta menü paylasanlar da az vardı zaten.
P.tesinden itibaren görün bakalım eli maşalı PuCCaaa'yı.
ama kan pitilasir diyorlardin pisim:26: bende korkumdan hic karnima koymuyordum öyleyse bende koyarim tabii sagolsıcak su torbasını tam göbişe koymak lazım. rahimin üstüne gelecek ve oradaki kasları gevşetecek zaten ağrı yapan o yaramaz kaslar.ayağa bir de bele sıcak torba da iyi geliyor
papatya çayını bir ara denemiştim aslında iyi fikir. hım şuan karnim ağrıyodaçay iç iç ter içinde kaldım.
dövek bebegim
Dövek mi suzi
Çorabı yırtılmış beyfendinin onu yazıyo bana deve valla ben bugün bişi yiyemem artık
erkeklerin romantizmi işte canım. aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah sevgili iken her sabah telefon eder. "meleğim senin sesinle uyanmak çok güzel "derdi. benimki. şimdi nerdeeeeeeeeee kalkmıyo bile yataktan
Dövek mi suzi
cekil ballim seni yerinden bile kipirtatamiyorumEki Görüntüle 401838
erkeklerin romantizmi işte canım. aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah sevgili iken her sabah telefon eder. "meleğim senin sesinle uyanmak çok güzel "derdi. benimki. şimdi nerdeeeeeeeeee kalkmıyo bile yataktan
ben paylasdim örtmenimbu haftada paylasacam dilek bugün kepeklitoast yiyeyimmi normal toast ekmegi almamisdim karasindan aldim daha kahvalti yapmadim malum bizimkiler uyuyorlar
hmm deneyelim bakalım işe yarıyor mu
bebeğim kız sen bu liste böyle olmaz sana kimse alınmaz bizim iyiliğimizi düşündüğünü biliyoruz
pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
al basina belayi simdi
ne kudurtuyon sen simdi onu yaaaaaaa
ne oliii yaa hepsi mi böyle olcak
he he eyi olur kız acık sürüsün bizi bak sende artıya geçmişin
bundan sonra böle hergün kötek
yok bacim hicbi halt yiyemiyon onlarin cinsi öyleAnaaaa gebertirim valla
kiz suziii bak simdi oturcam üstüne heeecekil ballim seni yerinden bile kipirtatamiyorumEki Görüntüle 401838
ben paylasdim örtmenimbu haftada paylasacam dilek bugün kepeklitoast yiyeyimmi normal toast ekmegi almamisdim karasindan aldim daha kahvalti yapmadim malum bizimkiler uyuyorlar
ama kan pitilasir diyorlardin pisim:26: bende korkumdan hic karnima koymuyordum öyleyse bende koyarim tabii sagol
dövek bebegimyazik ya bende caktirmadim bozuntuya vermedim sagol dedim oturdum
ne yazık ki iviiiiiiiiiiiiiit. ama üzülme en azından elimizde kalsınlar, gözleri dışarda olmasın. odun modun idare ediliyo
tamam öyle yapayim sagol fistikTost yersen wc sorunun olabilir suzm.
Yanında domates ve maydanoz falan da tüket bence
Valla bide böyle deneyelim bakalım nolcak
En çok seninle uğraşıcam gene bebişim elimden kurtulamazsın.
yok bacim hicbi halt yiyemiyon onlarin cinsi öyle
kiz suziii bak simdi oturcam üstüne heee
ay pisimde bi uyandiramadi adami temizlik yapsin oda onun derdnde
ha psim ya gecen de benim sevgilim caniimmmm herseyim simdiki odun kocisin mektuplari gecti elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?