sanada canimiyi pazarlar hatunlar nasılsınız
saçın koyu renkse boya pek belli olmuyor
ben de bi kere boyamıştım ama ışıkta belli olmuştu anca
ama akınca bakır gibi oldu o zaman hoşuma gitti
yine de korkarım hep istediğim gibi olmaz diye..
inşallah bu sefer kocanın istediği gibi olmuştur canım..
tiramisu kahvesi koyu kızıl gibi nasıl durur ki:26:
acaba o sarı olan yerlerde mi öyle oldu:26:
bi yıka da bakalım kocanın yorumu ne olcak
yikadim canim yok yok öyle degilmis
koyu oldubakalim kurusunda iyice belli olur
sagol caniimgüle güle kullan canım
Selam Ballarrortalama 2 -3 gündür Dukan diyetini takip ediyorum kilo vermeyen yok şaka gibi birşey.. Aranızda yapan deneyen varmı.. Ben bu hafta içi başlamayı düşünüyorum..
Selam Ballarrortalama 2 -3 gündür Dukan diyetini takip ediyorum kilo vermeyen yok şaka gibi birşey.. Aranızda yapan deneyen varmı.. Ben bu hafta içi başlamayı düşünüyorum..
pisiiiiiim
niye yazmiyoon :26:
sagol caniim
a.s. canim
hic bi bilgim yok :26:
sonunda - leri görmek varsa herşeyi yaparım canım yaben yapmayı denedşm ama çk sıkıldım. sadece proteinle beslenmek insanı bıktırıyor. sana iyi şanslar
sonunda - leri görmek varsa herşeyi yaparım canım ya2.5 kilo verdim bir ayda havalara uçtuum bu diyetle hedef 6 7 kilo..Teşekkürler bu arada canımm
bilgisaya eğilmeye üşeniyom.sadece mause ile de yazılmıyo ki
çok iyi gibi canım araştırmanda fayda var..
yalnız dieti tamamlamadan bırakınca hemen geiri aldırıyor diğer dietler gibi değil. başlamadan kitabı al oku kesin karar ver canım. yapıp çok iyi kilolar verenler var sende direniirsen kesin verirsin
iyi şekerim sen nasılsın
sanada canim
iyiyiz sen
yikadim canim yok yok öyle degilmis
koyu oldubakalim kurusunda iyice belli olur
iyiyim canlar bende klasik sıkıcı ve bol yağmurlu bir pazar günü, gök yarılmış gibi sanki
hoşgeldin canım
yuru beeee
kayinvalideye koptummtebrikler canimm
iyi geceler seker
hosgeldinnnnn
teşekürler canım.ben emziriyorumya bide onuda avantaj sayıyorum kendime.sabaha kadar emiyor sıpa.bölelikle güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.
teşekür ederim suzicim.valla ne yalan sölim bu hafta başlarda biyerde olacağımı düşünüyordumda listeye birinci olarak gireceğimi tahmin etmemiştim.çok mutlu oldum.
hoşgeldin aramıza.eğer topiği düzenli olarak takip edersen faydasını görürsün inş...
tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekürler.dilekcim liste çoookkk güzelllldiiiiii.adımın en başta olması dahada güzeldi.belki birinciliği koruyamam ama listenin başlarında yer almak için,hedefim için elimden geleni yapacağım.bu konuda azimliyim.sanada emeğin ve ilgilendiğin için ayrıca teşekür ederim canım.
bugün evdeki işlerin biçoğunu hallettim şükür.annemleri ve ablamlarıda az önce gönderdim.sağolsunlar yardıma gelmişlerdi.bugün onlarla beraber biraz kaçırmış olabilirim.ama yarın yeni bir gün ve ben kaldığım yerden devam...çok uykum var artık dayanamıyorum.herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın
]amininsallah bende artik biktim nasilda zayiflamissin diyenlerden derim insallah:44: cok karisik yazdim
affiyet olsun canimetkisini görürsün insallah
oh tebrikler canim
tebrikler seker
ben unuttum yatakodasina daldiginidiyorum nesli nerde diye hata bugünde yazacakdim merak ettim seni tatlim
ayyy ayyy cok sagol bebegiminsallah yola devam
hayran kaldim azmine canim ya
nerelerdesin sen canim ya
amanen monam da gelmis hosgelmis1kilo ne ki tatil icin hemen gider insallah ve o iltifatlar bizede nasip olur insallah
bende ya birde üzüldüm cok azimliydin
görüsüürüz minecim tekrar gecmis olsun tatlim
hosgeldin canim aramiza
yarin yeniden saglikli beslenmeye devam edelim canim cis yemiyelim
canim benimnice güzel sonuclara insallah hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?