70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi pazarlar hatunlar nasılsınız
sanada canim
iyiyiz sen

yikadim canim yok yok öyle degilmis
koyu oldu bakalim kurusunda iyice belli olur

Selam Ballarr ortalama 2 -3 gündür Dukan diyetini takip ediyorum kilo vermeyen yok şaka gibi birşey.. Aranızda yapan deneyen varmı.. Ben bu hafta içi başlamayı düşünüyorum..

güle güle kullan canım
sagol caniim

Selam Ballarr ortalama 2 -3 gündür Dukan diyetini takip ediyorum kilo vermeyen yok şaka gibi birşey.. Aranızda yapan deneyen varmı.. Ben bu hafta içi başlamayı düşünüyorum..

a.s. canim
ay canim sen dukani sormussun ben yanlis anladim
bence zor cok düsündüm bende denemeyi ama vaz gectim
cünkü ekmek yok meyva yok nereye kadar devam ederki insan :26:
bence saglikli beslenmek daha güzel

Son düzenleme:

ben yapmayı denedşm ama çk sıkıldım. sadece proteinle beslenmek insanı bıktırıyor. sana iyi şanslar

sonunda - leri görmek varsa herşeyi yaparım canım ya 2.5 kilo verdim bir ayda havalara uçtuum bu diyetle hedef 6 7 kilo..Teşekkürler bu arada canımm

yalnız dieti tamamlamadan bırakınca hemen geiri aldırıyor diğer dietler gibi değil. başlamadan kitabı al oku kesin karar ver canım. yapıp çok iyi kilolar verenler var sende direniirsen kesin verirsin

yalnız dieti tamamlamadan bırakınca hemen geiri aldırıyor diğer dietler gibi değil. başlamadan kitabı al oku kesin karar ver canım. yapıp çok iyi kilolar verenler var sende direniirsen kesin verirsin

Evet öyleymiş canım az önce arkadaş anlattı baya.. Kitabını sordum ben geçenlerde ne yazık ki bulamadım.. Artık arkadaslardan yardım alıcam bende.. inşAllah sağol moral verdiğin için tatlım..

hava kaoalı bugün ve gök gürültüsü var sağanak yağacak sanırım bende kalkim de çay içeyim biraz daha. başım ağrıyo az uyumaktan byeeeeeeeeee

kızlar sabh tarttıldım veeeeeeeee regl olmamamama ragmen 75 geldım(gunum gectıde)olursam eger haftaya 2 kılobırden gıder dıye dusunuyorum ınsl..

evt sbh 10:30 dakalktım(gece 5 de yattıımda:)1 bardak suyumu ıctımmm

11:00 de 1brdk daha
12:00:da bugun ızın gunum ve kahvaltıda mısafırlerımm vardı
-1 peynırlı ınce bazlama
1-2 dılım salatalık ve
cok azsekerlı cay ıctım(1aydır ıcmıyodum)

1 bardak hayıtlısu

ev temıslıgı ve ben
bırazdan namazı kılıp sporyapacagım ınsl....

hoşgeldin canım

yuru beeee

kayinvalideye koptumm tebrikler canimm

iyi geceler seker

hosgeldinnnnn

]

hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum
menü paylaşımı ve kilo bildirimleriniz varmı:26::26:

Selam kızlar ben de aranıza katılmaya karar verdim.Kışın aldığım korkunç kiloları vermek istiyorum çünkü tam 2,5 ay sonra düğünüm var.Şimdi 75 kiloyum hedef 65 ama 60 olursa da süper olur.Benim en büyük sorunum basen bölgesi,özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum sadece çok su içip spor yapmaya karar verdim. Önerilerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…