70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf aynı dert bende totomu kaldıramıyorum
eve gidene kadar pestilim çıkıyor çünkü

Evet biliyorum beybi O zaman şey yapıyım ben evde yemek olursa yemekten menümü ayarlayım. olmazsa nesfit yiyim bundan sonra. Her zaman akşam yemeği olmuyo ve ne yiceğimi şaşırıyorum ondan nesfite başladım zaten.

Olur mu öyle bebekiiim ????

ya bence spor sporduır zarrlı dııl sonucta ben ne zman yapılırsa yapılsın faydalı olacagını dusunuorum wlla

bende bu hafta sabit kalsam razıyım
cmt günü kabustu çünkü makarnalar çörekler dondurmalar havada uçuştu

Ohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abartta bi tattan abart yani.
Makarna, çörek, dondurma

offf aynı dert bende totomu kaldıramıyorum
eve gidene kadar pestilim çıkıyor çünkü

Gün içinde bütün enerjimizi alıyolar hainler

Arkadaşın bi işe yaramadığını nerden anlamış merak ettim doğrusu?
Ben bile o kadar içiyorum ediyorum yarar veya yaramaz diye kesin konuşamıyorum da.
Doğuş'un alıyorum ben.

hiç yermiyim 1 haftalık karbonhidratı depoladım zaten
pişmanlıktan eve gelincede pilates yaptım

valla bende kendime çok şaşırdım nasıl yedim bunları diye.dondurma için doktorumdan izin almıştım.
makarnayı akşam yemeğinde 6 kaşık yedim.çörekte 1 tane yedim ama hepsinden yedim sonuçta:18:

hiç deme ya bnm şimdiden enrjim tükenmeye başladı zaten

bende bu hafta doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını aldım ve çok beğendim tadını.

ya bence spor sporduır zarrlı dııl sonucta ben ne zman yapılırsa yapılsın faydalı olacagını dusunuorum wlla

Haklısın yani. Her doktor farklı bişey söylüyo. Şimdi ben o kadar spor yapıyorum yağ yakmayacak mıyım yani Önüne gelen zayıflamayla ilgili yorum yapıyo artık.

Geçende hiç adını duymadığım bi kadın akşam 5 ten sonra meyve yemeyin yazmış.

Amaaan Dilek'im öyle herşeyi bildiğini idda eden her konuda söyleyecek bişeyi olan tiplerden işte ya.

Kafamı karıştırdı Ben içerken yaradığını düşünüyorum açıkcası.

Ter atmam da faydası oluyo özellikle bunu hissediyorum. Ve kendimi de yeşilçay sonrası canlı hissediyorum. Demek ki yarıyor bi şekilde.

burnumun icine firca sokmak ve kasima istiyoruuum :2:
yada bulasik süngerinin tersini sokup iyice sürtmeeek

Eki Görüntüle 402806

Süpermiş
Geçmiş olsun ballı.

Doğuş'un çaylarını seviyorum valla ben
Çilekli yeşilçayı hoş mesela.
Çokta kaçmamış gene Gamze
Makarnayı aksam yemen bozmuş accık.

Boşver canım eğer yararı olmasa doktorlar uyarırdı
Bol su ve 3 kupa bitki çay içmeyee devamm edelim biz.

Bu spor durumlarına çözüm bulmamız lazım, en az yeme düzenimiz kadar sporumuzu da hayatımıza düzenli bi şekilde koymamız lazım:26:

Süpermiş
Geçmiş olsun ballı.

ama çok güzeldi dilek domates soslu acılı yanında da güzel bi salata dayanamadımmm:18:
zaten cmt akşamı hemen yemin ettim pazar günüde hiç kaçamak yapmadım
onun için çok mutluyum
normalde cumaya kadar yemin ediyordum cmt pazar ufacık kaçamaklar yapıyorum bundan sonra cmt günü öğleye kadar kaçamak yapıp tekrar
yemin edecem
çok işe yarıyor yemin olayı.

Süpermiş
Geçmiş olsun ballı.

puccaaa gunaydın cnm eklendınmı benı bakalım

1 kılo verenın mutluluguylaaa

sbah 7 de esımı gonderırıken 2 brdk ılık suyumu ıctım-ona patate s kızartmıstım 1-2 tane aldım sonra 8 gıbı geri uyudumm
az once kalktım carsıya gıdecegım bankalarda ısımvar onun ıcın 1 slatalık yedım sedece malum bır dürüm yerım artık tavuk etlı ve salatalı:)) o yusden kavaltı hafıf olsun degılmı???

Boşver canım eğer yararı olmasa doktorlar uyarırdı
Bol su ve 3 kupa bitki çay içmeyee devamm edelim biz.

Şerefe çıtırım İçmeye devam. Ben günde 2 kupa içiyodum artık 3 e çıkartayım bari...Bugün kayısılı form çay içicem. Malum sorunlar

Bu spor durumlarına çözüm bulmamız lazım, en az yeme düzenimiz kadar sporumuzu da hayatımıza düzenli bi şekilde koymamız lazım:26:

Çalışan insan için çok zor gerçekten ya. Aklıma da bi çözüm gelmiyo hiç. Haftasonları olsa bi dinlenecek haftasonu var onda da spor can sıkıcı bi durum.

Yemeklerin hepsi güzel bebişim.
Evet yemin işe yarıyor sevgilim gelene kadar çiko yemini ettim kaç tane canga gördüm almadım da yemedim de

Günaydın canım.
Sana yazmıştım ya liste için Cuma mesaj atman gerek
Liste bir kez yapılıyor haftada.

Dengeleme yöntemi böyle olmaz canım.
Kahvaltı günün en önemli öğünü ve mutlaka güzel yapılmalı.
Bütün akşam uyudugunda meto da uyuyo ve kalktığında metoyu canlandırman için vücuduna enerji göndermen gerek.
Eğer yeterli enerjiyi göndermezsen geç gönderdiğin yiyecekleri depolamaya başlar

Kısacası bugün olmamıs.
Ve daha yeni başladın diyete dürümü unut sadece porsiyon tavuk döner salata ve ayran olsun bence.

Çalışan insan için çok zor gerçekten ya. Aklıma da bi çözüm gelmiyo hiç. Haftasonları olsa bi dinlenecek haftasonu var onda da spor can sıkıcı bi durum.

Ya işte biz spora yorucu gereksiz birşey gibi bakıyoruz ama her hafta banyo yapmamız gerektiği gibi düzenli bi sporumuz olsa hem psikolojimiz hemde fiziğimiz çok daha güzel olacak...

Belki 55 kiloda mutsuzken 60 kiloda mutlu bi hale gelebilicezz :26:

Ben cumartesi ve pazar 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi , bu sabahta 5 te çıkacaktım ama dün o kadar yemişim ki karnımın şişliğinden hiçbir yere çıkmadım valla...

İnşallah bir daha bi hata yapmam :26:

evt spor şart ben spor yapamadığım günler mekik çekiyorum hareket lazım

Bende çkeiyorum mekik 2 gündür sabah akşam 50şer her hafta 10 mekik arttırmayı plnalıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…