Yawru biliyon ben nesfit taraftarı pek değilim ama gene de yiyp kilo vermiş olanlar var akşamın dısında gayet güzel yani.
ahahhah ikinizde aynı anda sormuşsunuz cevap veriyim.
Akşamları yürüyorum canım yarım saat 45 dakka falan.
Yatmadan önce de 50-60 tane yarım mekik bacak hareketleri falan spor sayılırsa o da
Bugünden itibaren 10 dk falan twister da dönücem bide 50-100 tane ip atlamaya çalışcam.
Yoksa ekstra ağır bi spor yapmıyorum.
Totomu kaldıramıyorum maalesef
Yawru biliyon ben nesfit taraftarı pek değilim ama gene de yiyp kilo vermiş olanlar var akşamın dısında gayet güzel yani.
ahahhah ikinizde aynı anda sormuşsunuz cevap veriyim.
Akşamları yürüyorum canım yarım saat 45 dakka falan.
Yatmadan önce de 50-60 tane yarım mekik bacak hareketleri falan spor sayılırsa o da
Bugünden itibaren 10 dk falan twister da dönücem bide 50-100 tane ip atlamaya çalışcam.
Yoksa ekstra ağır bi spor yapmıyorum.
Totomu kaldıramıyorum maalesef
Elimden geldiğinde düzenli yapıyorum canım. Çokta iyi hissettiriyor bana kendimi. iki gündür yapamıyorum misafirlikler falan. Ve davul gibi hissetmeye başladım.
Spor gerçekten rahatlatıyo tavsiye ederim. Ben sabah ki sporu evde videolardan yapıyorum.Hergün aynı. akşam ki de yürüyüşle beraber dışarda yaptığım spor.
Spor konusunda her kafadan bi sesi çıkıyo. geçende gazete de okudum sabah yapılan spor yağ yakıyomuş. Ben zaten öğlen akşam yapıyodum artık sabahada başlıcam
Sıkıldım her yerde farklı bi yazı görmekten valla
Tamamdır Dileğim beğendiysen sorun yok.Ama bu hafta ekmeği azaltmayı düşünüyorum. Sabahları yine yerim ama öğlen ekmeği çıkartabilirim sanırım.
2 gündür biraz fazla kaçırdım çünkü. Telafi etmek lazım. :18:
bende bu hafta sabit kalsam razıyım
cmt günü kabustu çünkü makarnalar çörekler dondurmalar havada uçuştu
offf aynı dert bende totomu kaldıramıyorum
eve gidene kadar pestilim çıkıyor çünkü
Kızlar yeşilçayla ilgili bi sorum var ??????????????
Ben doğadan markalı yeşilçaydan alıyorum ama bi arkadaşım hiç işe yaramadığını söyleyip başka markalar söyledi.
Doğadan da falan gerçek yeşilçay özleri olmuyormuş falan.
Bilginiz var mı bu konuda ? Sizler ne kullanıyosunuz ?
Yawru nesfit yeme niye dersen kb değeri yüksek.:26:
Onu yiyeceğine 4-5 kaşık sebze ve yoğurt ye bence:26:
Göriciiizz balkaymmakkk göricizzz :82:
Günaydın balım
Doğru düzgün yemek yii bakem.:82:
Süper ya
Günaydın canım:26:
Baklavadan uzak durr.
Baklavaya kıtlık girmiyor hedefine var o zaman yersin 1-2 tane
Günaydın Elüff iyiyim sen nasılsın_?
Günaydın şeker
Afiyet olsunda az gibi geldi bana.
Selam canım dün dünde kaldı bugün yersen döverim.
Ohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abartta bi tattan abart yani.
Makarna, çörek, dondurma
Gün içinde bütün enerjimizi alıyolar hainler
Arkadaşın bi işe yaramadığını nerden anlamış merak ettim doğrusu?
Ben bile o kadar içiyorum ediyorum yarar veya yaramaz diye kesin konuşamıyorum da.
Doğuş'un alıyorum ben.
hiç yermiyim 1 haftalık karbonhidratı depoladım zaten
pişmanlıktan eve gelincede pilates yaptım
ya bence spor sporduır zarrlı dııl sonucta ben ne zman yapılırsa yapılsın faydalı olacagını dusunuorum wlla
Ohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abartta bi tattan abart yani.
Makarna, çörek, dondurma
Gün içinde bütün enerjimizi alıyolar hainler
Arkadaşın bi işe yaramadığını nerden anlamış merak ettim doğrusu?
Ben bile o kadar içiyorum ediyorum yarar veya yaramaz diye kesin konuşamıyorum da.
Doğuş'un alıyorum ben.
burnumun icine firca sokmak ve kasima istiyoruuum :2:
yada bulasik süngerinin tersini sokup iyice sürtmeeek
Eki Görüntüle 402806
valla bende kendime çok şaşırdım nasıl yedim bunları diye.dondurma için doktorumdan izin almıştım.
makarnayı akşam yemeğinde 6 kaşık yedim.çörekte 1 tane yedim ama hepsinden yedim sonuçta:18:
hiç deme ya bnm şimdiden enrjim tükenmeye başladı zaten
bende bu hafta doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını aldım ve çok beğendim tadını.
Amaaan Dilek'im öyle herşeyi bildiğini idda eden her konuda söyleyecek bişeyi olan tiplerden işte ya.
Kafamı karıştırdıBen içerken yaradığını düşünüyorum açıkcası.
Ter atmam da faydası oluyo özellikle bunu hissediyorum. Ve kendimi de yeşilçay sonrası canlı hissediyorum. Demek ki yarıyor bi şekilde.
ya bende hergün başlayacam diyorum ama olmuyor
doktorumda kızdı bu hafta çünkü artık metabolizmam yavaşlamaya başlamış kesinlikle spor yapmam lazımmış.
haftada en az 4 gün yürüyüş yapmalıymışım 1 saat.
ama zaten evde 19:30 da oluyorum.yemeğim geçikmesin diye hemen yemek yiyorum .
o saatten sonrada nasıl spor yapacam bilmiyorum
Süpermiş
Geçmiş olsun ballı.
Doğuş'un çaylarını seviyorum valla ben
Çilekli yeşilçayı hoş mesela.
Çokta kaçmamış gene Gamze
Makarnayı aksam yemen bozmuş accık.
Bu spor durumlarına çözüm bulmamız lazım, en az yeme düzenimiz kadar sporumuzu da hayatımıza düzenli bi şekilde koymamız lazım:26:
Süpermiş
Geçmiş olsun ballı.
Doğuş'un çaylarını seviyorum valla ben
Çilekli yeşilçayı hoş mesela.
Çokta kaçmamış gene Gamze
Makarnayı aksam yemen bozmuş accık.
Boşver canım eğer yararı olmasa doktorlar uyarırdı
Bol su ve 3 kupa bitki çay içmeyee devamm edelim biz.
Bu spor durumlarına çözüm bulmamız lazım, en az yeme düzenimiz kadar sporumuzu da hayatımıza düzenli bi şekilde koymamız lazım:26:
Kuzummmmm elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorummmm bakalım ise yaricakmi, bende Dilek gibi kantarimi sakladım cuma sürpriz olcak:)Sen çok kararllı olmaya başladın beybi sıkı takipçinim
Günaydın fıstık....günaydiin
günaydiin
ama çok güzeldi dilekdomates soslu acılı yanında da güzel bi salata dayanamadımmm:18:
zaten cmt akşamı hemen yemin ettim pazar günüde hiç kaçamak yapmadım
onun için çok mutluyum
normalde cumaya kadar yemin ediyordum cmt pazar ufacık kaçamaklar yapıyorum bundan sonra cmt günü öğleye kadar kaçamak yapıp tekrar
yemin edecem
çok işe yarıyor yemin olayı.
puccaaa gunaydın cnm eklendınmı benı bakalım
1 kılo verenın mutluluguylaaa
sbah 7 de esımı gonderırıken 2 brdk ılık suyumu ıctım-ona patate s kızartmıstım 1-2 tane aldımsonra 8 gıbı geri uyudumm
az once kalktım carsıya gıdecegım bankalarda ısımvar onun ıcın 1 slatalık yedım sedece malum bır dürüm yerım artık tavuk etlı ve salatalı:)) o yusden kavaltı hafıf olsun degılmı???
Çalışan insan için çok zor gerçekten ya. Aklıma da bi çözüm gelmiyo hiç. Haftasonları olsa bi dinlenecek haftasonu var onda da spor can sıkıcı bi durum.
evt spor şart ben spor yapamadığım günler mekik çekiyorum hareket lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?