70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok fazla yemeyip fit olmayan yüzlerce insanla karşılaştım , ama düzenli spor yapıp fit olmayan birini görmedim daha kızlar...
:26:
O totoları kaldırmak lazım

Kuzummmmm elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorummmm bakalım ise yaricakmi, bende Dilek gibi kantarimi sakladım cuma sürpriz olcak:)

Günaydın fıstık....

Normalde 2-3 günde bir tartılmak iyi derler ama sıkıldığınız zaman veya raakamı görünce rahatlık çöktüğü zaman saklanması en mantıklısı sanırım.

Off kayısılı form çayı mı
Fena işe yarıyor o

Gerçekten iyi hissettiriyor spor. Ben her gün yapıyorum 2 gündür yapmadım halsizlik çöktü üstüme. Nefret ediyorum bu halimden.

Yürü şekerim yürü. En iyi spor yürümek. Göbüş varsada mekik çekcen mecbur günde 50 tane bile yeterli olabilir.

selam..
önce antep soruna cevap vereyim bu ikinci gidişim benim 1.kızkardeşimin evini çeyiniz yerleştirdik 3gün kaldım
ozaman az gezmiştik..
2. gitmemde briaz daha gezebildim ama zaman dardı doyamadım,özellikle bakırcılar çarşısına bayıdlım hızlı geçtik eşler
acele edince..aldım bikaç parça..insanları canayakın iyiler..hayvanat bahçesi çok büüyk orayı gördüm dahada gezicektim
ama başka zamana nasip....
bende diyetisyene gidiyorum ilk haftalar ne spor nede yürüyüş tavsiye etmedi..
2haftada yağdan 2kilo gidince reçeteme 3gün 30dk yüüyüş yazdı
adet döneminde 600 gr vermiştim sadece bunun sonrası antep oldu aslında çok abartmadım ama düzenim şaştı haliyle..
dilekkkk..evet yeni başlangıçççç şarttt

bakırcılar çarşısı güzeldir başka bi dünya gibi demi
hayvanat bahçesinin tümünü ben bile gezemedim daha
bnm diyetisyemin ilk haftadan beri yürümemi istiyor zaten.bu defada bana spor salonu ayarlıyor aylığı 70 TL ye
yok diyorum anlamıyor ya illa gideceksin diyor

iyiyim bende diloşummm

kızlarımmm 38 bedene giriyorumm
cumadan sonra hem cumartesi hem pazar tartıldımmm tam 63 üm ya
cuma 63.7 idim şimdi 63
o may gatttt

menümü yazcam

sabah1 dilim çavdar ekmeğe kaşarlı tost
4 yeşil zeytin

ara yok ya çünkü unutmuş balık hafıza elif

öğle
4 y.k. kabak yemeği
2y.k yoğurt
3 y.k. makarinaa :26:

ara malesef yok. balık hafıza warya işte o unutmuş arasını ewde

akşamın akibeti bilinmiyor

günaydın kızlar...

zeynepcim senin yaşın kaçtı??maşallah azmine hayran kaldım..sauna eşofman benimde vardı..sabah yürüyüşlerimde onu giyerdim çok terletiyor tabiki hem terin sırtında soğumuyor.hemde bol bol ter atıyorsun.fakat duyduğum kadarıyla terle atılan suymuş,idrarla atılanda yağmış.dr dan duymuştum.bu yüzden sauna eşofmanıma fazla rağbet etmiyorum.aralarda giyerim her zamanki yürüryüşlerimde giymem.ayrıca sıvı kaybettiğin için yerinede bol su içmek gerkli.malum terle atılan sıvıyı vücut kaslardan karşılıyormuş..buna çok dikkat et canım..ben eşofmanımı eczanede almıştım yıllar önce 10 yıl olmuştur ve hala parçalıyamadım.ilşk aldığım zamanlarda güzel kilolar vermiştim diyet yürüyüş ve saunayla.senin gibi sabah akşam yürürdük arkadaşlarla şimdi eski ortam yok malesef ama sabah akşam yaptığın spordan mutlaka güzel sonuç alırsın

Son düzenleme:

evet yani ordan saatlerce çıkamazdım zaman olsa..
evet çok büyük orasıda ençok akvaryuma bayıldım..
ya benimki hemen istemedi niyeys ezaqten ben çaşrıya kursa fala yürüyorum ama akşamları başlıycam
komşularımla stadda yüürmeye inşaallah..
sne nezamandan beri gidiyosun kaç kilo verdin diyetisyenle...

25 şubatta gittim diyetisyene 9 haftada 9.600 verdim cnm.ve spor yapmadım gibi bişey.
inş 2 ayda bi 10 kilo daha verirsem tamamdır bu iş

25 şubatta gittim diyetisyene 9 haftada 9.600 verdim cnm.ve spor yapmadım gibi bişey.
inş 2 ayda bi 10 kilo daha verirsem tamamdır bu iş

ya süper valla yani herhafta 1 gitmiş valla listene tammı uydun canım..
ben çabuk adapte oldum aslınd aöyle iştah sorunum yok hemen tutarım kendimi sadece saatleirm şaştı bazen
bide gezilerim maalesef benide tanıdık çok yoğun ama 2haftada çağırıryor bu hafta neyüzle gitcem ama bellide olmuyor yağdan gitmişti belkii
yinee...
bende haziran sonu kaynımın düğünene tam 2ay var 10 versem zaten nerdeyse hedefime gelirim...

Selam kızlar

İşlerim yoğun ama tatil sonrası adapte olmak zor.
Yarında 1 mayıs dolayısıyla izinliyiz:) Buğün gelmeseydim de birleştirseydim izinlerimi şahane olucakdı.
Ama müdür benden önce davrandı ve buğün burdayım.Faturalarla uğraşıyorum.
Bir bakayım hatunlara dedim ve işde burdayımmm

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum bende sabah biberiye çayımı içtim ama hafta sonu annem börek yapmıştı ondan yedim :26: :18: hafta içi kendi evimde çok dikkat ediyorum ama hafta sonu kalabalık oluyoruz kendimi tutamıyorum neyse şimdi spor yapacam akşam yatarkende yapacam

Hoşgeldin beybi

tam uymadım valla hafta sonları kaçamaklarım oldu ama bnm listem sizinkilere göre daha sınırlıydı.
onun için hafta içi kurtardım durumu.sen ne zamandan beri gidiyorsun kaç kilo verdin?

arım balım peteeem ben de ben deee seni çoookkk özledimmmm
inşallah gitcek kilolar yine tam gaz
izindeyimmmmmm

üff kayınvalidem de aynı şeyi yaptı bana ye yeeeee deyip durdu
doydum midem rahatsız oldu diyorum ne yedin ki diyor
tabi nereden anlayacak küçük midenin halinden

ayyy inş izindeyim bebeemm...
azimliyim, seninleyimmmm

Son düzenleme:
tünaydın sevgılılarımmmmm:80:
nasılsınızzzzz???

bugün çok güzel bir günnnnn
başladım maratona tekrar, mutluyum, huzurluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…