Kuzummmmm elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorummmm bakalım ise yaricakmi, bende Dilek gibi kantarimi sakladım cuma sürpriz olcak:)
Günaydın fıstık....
Şerefe çıtırım İçmeye devam. Ben günde 2 kupa içiyodum artık 3 e çıkartayım bari...Bugün kayısılı form çay içicem. Malum sorunlar
Çalışan insan için çok zor gerçekten ya. Aklıma da bi çözüm gelmiyo hiç. Haftasonları olsa bi dinlenecek haftasonu var onda da spor can sıkıcı bi durum.
Ya işte biz spora yorucu gereksiz birşey gibi bakıyoruz ama her hafta banyo yapmamız gerektiği gibi düzenli bi sporumuz olsa hem psikolojimiz hemde fiziğimiz çok daha güzel olacak...
Belki 55 kiloda mutsuzken 60 kiloda mutlu bi hale gelebilicezz :26:
Ben cumartesi ve pazar 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi , bu sabahta 5 te çıkacaktım ama dün o kadar yemişim ki karnımın şişliğinden hiçbir yere çıkmadım valla...
İnşallah bir daha bi hata yapmam :26:
Bende çkeiyorum mekik 2 gündür sabah akşam 50şer her hafta 10 mekik arttırmayı plnalıyorum...
Yemeklerin hepsi güzel bebişim.
Evet yemin işe yarıyor sevgilim gelene kadar çiko yemini ettim kaç tane canga gördüm almadım da yemedim de
bravo sana.dün markette hoşbeş dağıtıyolardı.yemin ederim sen geldin aklıma
bende yemedim ama
ahahha hoşbeş = PuCCaaa
Bi kutusunu direkt ağzıma sokabilirim.
ya bende hergün başlayacam diyorum ama olmuyor
doktorumda kızdı bu hafta çünkü artık metabolizmam yavaşlamaya başlamış kesinlikle spor yapmam lazımmış.
haftada en az 4 gün yürüyüş yapmalıymışım 1 saat.
ama zaten evde 19:30 da oluyorum.yemeğim geçikmesin diye hemen yemek yiyorum .
o saatten sonrada nasıl spor yapacam bilmiyorum
selam..
önce antep soruna cevap vereyim bu ikinci gidişim benim 1.kızkardeşimin evini çeyiniz yerleştirdik 3gün kaldım
ozaman az gezmiştik..
2. gitmemde briaz daha gezebildim ama zaman dardı doyamadım,özellikle bakırcılar çarşısına bayıdlım hızlı geçtik eşler
acele edince..aldım bikaç parça..insanları canayakın iyiler..hayvanat bahçesi çok büüyk orayı gördüm dahada gezicektim
ama başka zamana nasip....
bende diyetisyene gidiyorum ilk haftalar ne spor nede yürüyüş tavsiye etmedi..
2haftada yağdan 2kilo gidince reçeteme 3gün 30dk yüüyüş yazdı
adet döneminde 600 gr vermiştim sadece bunun sonrası antep oldu aslında çok abartmadım ama düzenim şaştı haliyle..
dilekkkk..evet yeni başlangıçççç şarttt
zeynepcim senin yaşın kaçtı??maşallah azmine hayran kaldım..sauna eşofman benimde vardı..sabah yürüyüşlerimde onu giyerdim çok terletiyor tabiki hem terin sırtında soğumuyor.hemde bol bol ter atıyorsun.fakat duyduğum kadarıyla terle atılan suymuş,idrarla atılanda yağmış.dr dan duymuştum.bu yüzden sauna eşofmanıma fazla rağbet etmiyorum.aralarda giyerim her zamanki yürüryüşlerimde giymem.ayrıca sıvı kaybettiğin için yerinede bol su içmek gerkli.malum terle atılan sıvıyı vücut kaslardan karşılıyormuş..buna çok dikkat et canım..ben eşofmanımı eczanede almıştım yıllar önce 10 yıl olmuştur ve hala parçalıyamadım.ilşk aldığım zamanlarda güzel kilolar vermiştim diyet yürüyüş ve saunayla.senin gibi sabah akşam yürürdük arkadaşlarla şimdi eski ortam yok malesef ama sabah akşam yaptığın spordan mutlaka güzel sonuç alırsınbende sabah girmiştim nete misafir gelince cıkmak zorunda kaldım:)))bu arada ismim zeynep sporumuda yaptım bugün içinde 2.5 saat spor yaptım.ayyyy ayıp kaçıcak ama ben suan cumadan beri 1 kilo verdimbakalım sauna esofman sipariş ettim 4 gözle onu bekliyorum işe yararsa herkese tavsiye edicem
bakırcılar çarşısı güzeldir başka bi dünya gibi demi
hayvanat bahçesinin tümünü ben bile gezemedim daha
bnm diyetisyemin ilk haftadan beri yürümemi istiyor zaten.bu defada bana spor salonu ayarlıyor aylığı 70 TL ye
yok diyorum anlamıyor ya illa gideceksin diyor
evet yani ordan saatlerce çıkamazdım zaman olsa..
evet çok büyük orasıda ençok akvaryuma bayıldım..
ya benimki hemen istemedi niyeys ezaqten ben çaşrıya kursa fala yürüyorum ama akşamları başlıycam
komşularımla stadda yüürmeye inşaallah..
sne nezamandan beri gidiyosun kaç kilo verdin diyetisyenle...
25 şubatta gittim diyetisyene 9 haftada 9.600 verdim cnm.ve spor yapmadım gibi bişey.
inş 2 ayda bi 10 kilo daha verirsem tamamdır bu iş
Selam kızlar
İşlerim yoğun ama tatil sonrası adapte olmak zor.
Yarında 1 mayıs dolayısıyla izinliyiz:) Buğün gelmeseydim de birleştirseydim izinlerimi şahane olucakdı.
Ama müdür benden önce davrandı ve buğün burdayım.Faturalarla uğraşıyorum.
Bir bakayım hatunlara dedim ve işde burdayımmm
ya süper valla yani herhafta 1 gitmiş valla listene tammı uydun canım..
ben çabuk adapte oldum aslınd aöyle iştah sorunum yok hemen tutarım kendimi sadece saatleirm şaştı bazen
bide gezilerim maalesef benide tanıdık çok yoğun ama 2haftada çağırıryor bu hafta neyüzle gitcem ama bellide olmuyor yağdan gitmişti belkii
yinee...
bende haziran sonu kaynımın düğünene tam 2ay var 10 versem zaten nerdeyse hedefime gelirim...
Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa monammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çookkk çokkkkk özledimm yawrummm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
2 haftada 1 kilo dediğin nedir ki sen bu hafta ekside çıkar 5 i de görürsün bu gazla
Çok sevindim valla:119::119:
Ay aynı şey bende de var
Biraz yesemde çok yedim diyorum yanımdakiler abartma ne yedin ki diyolar
Bi tanesi bi çarpcam şimdi ne yedin de şiştin demişti.
Senide en yakın zamanda bekliyorum canım.
Teşekkür ederimm azimle .... taşı delermiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?