70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihayet dedin yanii
ben bukadar yemiyodum şişkoyum ama çok doyurucu oluyo hem salata hem ayran
bazne sıkılıp akşma salata yemiyom ama dikkat edeyim bari..
seninde öğeln menünle akşam aynımı..
ya her vucut farklı sonuçtada:2:

Gamzem ben bu hafta anca haftasonu aldıklarımı veririm gibime geliyoo

Sende çok alıştın bu poğaçalara haa

hahaha bende aynı durumdayım
makarna dondurma ve çörek yedim.sen neler yedin hafta sonu

kız o poaçayı kepekten yapmış onun için yiyor daha bende tarif isteyecektim

balgaymak bende bugün tartıldım 70.9 um
yarışalımmı senle
ne dersin
cumaya kim fazla verecek
canim biz suziyle kapisiyok
ama seninlede kapisabilirim bi yandan
hepinize yeterim neennnnnnnn
hadi bakalim

he yürüyom bacim da arada totodan kaktiri ver

salata süper bende dileğimin sözünü dinledim ve çok memnun kaldım salata olayında.
yok öğlen genelde tavuk falan yiyorum akşamları sebze yemeği salata yoğurt oluyor.

tünaydınnn
sabah kahvaltımızı yaptık oğluşumu kaptım yürüyüşe gittik yarım saat yürüyüş yaptım yarım saatte parkta spor aletleriyle çalıştım hepsinden 100'er tekrar yaptım.
anca gelebildim maş. topik çok hızlı ilerlemiş

banada yaşımı sorduklarında 27.5 diyorum
bende ekim 1 doğumluyum
biz teraziye has bi özellikmi bu yoksa

hahaha bende aynı durumdayım
makarna dondurma ve çörek yedim.sen neler yedin hafta sonu

kız o poaçayı kepekten yapmış onun için yiyor daha bende tarif isteyecektim

Yaaa cumartesş süperdi ama pazar günü adanada oturan çok yakın bi arkadaşım geldi...

Tabi çok kilo vermişsin fln demesi bir oldu...

Anneannesi vefat etmişti börek yapmışlar onun anısına, yedim bende 1 tane önce (ıspanaklı börek)

Aradan 1 saat geçti, 1 tane daha yedim ( ıspanaklı börek)

Sonra kahve yaptıık, biskolata yedim 5 çubuk ( 75 kalori)

Sonraa yine acıktım tabi ne öğün yedim ne bişi 1 börek daha (patetesli) ... ama işaret parmağı uzunluğunda 2 parmak kalınlığında börekler...

-----------------------------

Eve geldim ama moralim nasıl bozuk bi de fb maçı var gerildk bizimkiyle

Sonra annem akşam pğaça yaptı sağsolun akşam 10 gibi fln 3 tane poğaça yedim..

O da neden oldu ?? Çünkü böreklerden sonra gelip akşam yemeği yapmak yerine bekledim mal gibi aniden sıcacık poğaçaları görünce aç miğde atladı

Döverim lan ben beni

Son düzenleme:

bende sabah doktordan geldim aldım dondurma kabını elime bi yiyorum görmen lazım kıtlıktan çıkmış gibi 300 gr. falan yedim heralde.
sonra kahvaltı yaptım.sonra maraştan dondurmayla beraber çörekte gelmişti bende bayılırım onların çöreğine tereyağlı oluyor ondan yedim 1 tane ama boyutu büyüktü
sonra akşam annem domates soslu makarna yaptı ondanda yedim bi güzel.midem bayram etti anlayacağın ama pazar günü 0 kaçamak

yaa o zaman durumlar aynı sayılır bakalım noolcak cuma günü

Ama ben 2 haftadır artıdayım toplu katliam yapabilirim gamze

Suziiiiiiiiiiii fenerli doobbiiiiiiçç

Gel len buraya beşiktaşlı egemene kaç para verdiniz kendi kalesine gol atsın diye şikebahçeliler siziii

canım benim ben onları giyerken mutlaka altıma ter emici kıyafetler giyerdim.çıplak tene giyilmiyor zaten..yaş olarak çok iyisin şimdi fazla kilolarını verip sabitlersen çok iyi olur.sonra gerçekten zor oluyor.motivasyon kalmıyor.meto yavaşlıyor.v.s

bencede noram katliam yapacan gibi.bide hafta sonuda şaşırtmışsın vücudu.bu hafta korktum ben senden

Bebeğim biz varya mayıs sonuna kadar her hafta rakip olalım .. 4 hafta içinde kim daha çok eskilerde çıkcak hesaplayalım çünkü, bunun ödemi var regl i var fln..

1 hafta yetmez

Var mısın len dobiçkoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…