darısı başınaa şekerimmmmm
ekmek yemedim cnm sadece sabah yedim öğlenleride en fazla 1 dilim yedim.
öğlen et yediysem akşam yemedim.
ve saba tavsiyem akşamları kesinlikle salata ye metabolizmayı inanılmaz çalıştırıyor.ve tok tutuyor
aklın nerde bacım
Gamzem ben bu hafta anca haftasonu aldıklarımı veririm gibime geliyoo
Sende çok alıştın bu poğaçalara haa
vücudun bayagı şaşırmıştır bencede
hadi bakalım sen bu gazla bu haft çok güzel kilo verirsin
içimden bi ses bu haft 5 i göreceğini söylüyor
canim biz suziyle kapisiyok
balgaymak bende bugün tartıldım 70.9 um
yarışalımmı senle
ne dersin
cumaya kim fazla verecek
vovvvvvvvvvv
yürü be balkaymaaammmmm
hoşbuldum aslıcım
evet ben de şaşkınım
o yemeyle daha fazla alırdım ben
neyse geçmiş geride kaldı önümüze bakalım
2 haftadır vücudum yeterince şaşırmıştır diyorum
başladım bugünden itibaren bakalım inşallah hızlı gider.....
nihayet dedin yanii
ben bukadar yemiyodum şişkoyum ama çok doyurucu oluyo hem salata hem ayran
bazne sıkılıp akşma salata yemiyom ama dikkat edeyim bari..
seninde öğeln menünle akşam aynımı..
ya her vucut farklı sonuçtada:2:
aklın nerde bacım
ıveet cok da guzl yapmısım :)
Sende çok alıştın bu poğaçalara haa
Aşşıııık aşııık Leylaaa o
canım benim yaşım 27.5 ekimde 28 olucamvallahi cok su içtiğim için zaten tuvalette oturuyorum yorganı yastığıda oraya koyucam yakındır normalde de yaptığım sporlarda aşırı terliyorum banyo yapmadan olmuyor.o yüzden suyu bol b ol içiyorum.ben 2 haftada 1 diyetisyene gittiğimde her yerimin ayrı a-yrı ayrı ölçümü yapılıyor kas mı yağ mı yoksa sudan mı verdim diye.kasdan daha hiç gitmedi.yediğim yemek listemde de su ve kas kaybı olmamam için ayarlandı.ama gecen hafta gitmem gereken kontrole gidemedim ben ordunun ilçesinde oturuyorum burasıyla hastanenin arası 1.15dk.eşimde cok yoğun biraz ona canım sıkkın.esofmanı kullnıyımda ölçümler sırasında kas ve su olursa kullanmam zaten.yorumlarıda okumuştum kimi diyor sudan kaybediyosunuz kimi diyor içindeki kumaşından gözneklerinden rahat hava alması tamamen yağ kaybı falan filan deneyip görücem artık.benim sauna sortumda cok terletiyor ama su değil yağ verdiriyor.hayırlısı ya ama yağ kaybedersem ve kilo vermeme yardımcı olursa cok mutlu olucam
Hoşgeldin beybi
hahaha bende aynı durumdayım
makarna dondurma ve çörek yedim.sen neler yedin hafta sonu
kız o poaçayı kepekten yapmış onun için yiyor daha bende tarif isteyecektim
Yaaa cumartesş süperdi ama pazar günü adanada oturan çok yakın bi arkadaşım geldi...
Tabi çok kilo vermişsin fln demesi bir oldu...
Anneannesi vefat etmişti börek yapmışlar onun anısına, yedim bende 1 tane önce (ıspanaklı börek)
Aradan 1 saat geçti, 1 tane daha yedim ( ıspanaklı börek)
Sonra kahve yaptıık, biskolata yedim 5 çubuk ( 75 kalori)
Sonraa yine acıktım tabi ne öğün yedim ne bişi 1 börek daha (patetesli) ... ama işaret parmağı uzunluğunda 2 parmak kalınlığında börekler...
-----------------------------
Eve geldim ama moralim nasıl bozuk bi de fb maçı var gerildk bizimkiyle
Sonra annem akşam pğaça yaptı sağsolun akşam 10 gibi fln 3 tane poğaça yedim..
O da neden oldu ?? Çünkü böreklerden sonra gelip akşam yemeği yapmak yerine bekledim mal gibi aniden sıcacık poğaçaları görünce aç miğde atladı
Döverim lan ben beni
bende sabah doktordan geldim aldım dondurma kabını elime bi yiyorum görmen lazım kıtlıktan çıkmış gibi300 gr. falan yedim heralde.
sonra kahvaltı yaptım.sonra maraştan dondurmayla beraber çörekte gelmişti bende bayılırım onların çöreğine tereyağlı oluyor ondan yedim 1 tane ama boyutu büyüktü
sonra akşam annem domates soslu makarna yaptı ondanda yedim bi güzel.midem bayram etti anlayacağınama pazar günü 0 kaçamak
canım benim ben onları giyerken mutlaka altıma ter emici kıyafetler giyerdim.çıplak tene giyilmiyor zaten..canım benim yaşım 27.5 ekimde 28 olucamvallahi cok su içtiğim için zaten tuvalette oturuyorum yorganı yastığıda oraya koyucam yakındır normalde de yaptığım sporlarda aşırı terliyorum banyo yapmadan olmuyor.o yüzden suyu bol b ol içiyorum.ben 2 haftada 1 diyetisyene gittiğimde her yerimin ayrı a-yrı ayrı ölçümü yapılıyor kas mı yağ mı yoksa sudan mı verdim diye.kasdan daha hiç gitmedi.yediğim yemek listemde de su ve kas kaybı olmamam için ayarlandı.ama gecen hafta gitmem gereken kontrole gidemedim ben ordunun ilçesinde oturuyorum burasıyla hastanenin arası 1.15dk.eşimde cok yoğun biraz ona canım sıkkın.esofmanı kullnıyımda ölçümler sırasında kas ve su olursa kullanmam zaten.yorumlarıda okumuştum kimi diyor sudan kaybediyosunuz kimi diyor içindeki kumaşından gözneklerinden rahat hava alması tamamen yağ kaybı falan filan deneyip görücem artık.benim sauna sortumda cok terletiyor ama su değil yağ verdiriyor.hayırlısı ya ama yağ kaybedersem ve kilo vermeme yardımcı olursa cok mutlu olucam
yaa o zaman durumlar aynı sayılır bakalım noolcak cuma günü
Ama ben 2 haftadır artıdayım toplu katliam yapabilirim gamze
bencede noram katliam yapacan gibi.bide hafta sonuda şaşırtmışsın vücudu.bu hafta korktum ben senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?