kolay gelsin canım sana çok yormadan halledersin işte ne güzel eşyalarda yavaş yavaş olur sıkma hiç. canını huzurunuz yerinde olsun eşya hikaye :) senin ilaç faydalı galiba :) yiyemiosun hemde ben doysamda yiyorum damak tadıma uyarsa offf
oooo canım hadi bakalım kolay gelisn dip köşe temizlik haaaa nefret ediorum temizlikten yaa allah kolaylık versin
ewt canım benım ılacım baya faydası var az yıyorum cabuk doyuyorum ama tek hatam o az yedıgım menulerın bıle ıcınde cok kalorı oluyo mesela nutella bal gıbı bu arada kızlar yemegın hemen arkasından meyve yemek dogrumu ben baktım gözüm doymadı sofrada kalkmadan meyveye verıyorum kendımı
Cnım ben meyve yenmez diye biliorum ama sen bilirsin su iç bir bardak yeme bişi sonra gelir oklavaklava: klava: heheheh
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kısmet olursa sabahtan hastanede olacağız hala oluyorum ya öğleden sonra belki gelirim işe duruma bağlı :)
herkese iyi akşmalr görüşürüz
Cnım ben meyve yenmez diye biliorum ama sen bilirsin su iç bir bardak yeme bişi sonra gelir oklavaklava: klava: heheheh
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kısmet olursa sabahtan hastanede olacağız hala oluyorum ya öğleden sonra belki gelirim işe duruma bağlı :)
herkese iyi akşmalr görüşürüz
hayırdır canım ne hastanesi :uhm:
busefacım 2 bardak süt arkaarkaya çok değilmi biraz zamana böl bence :)
bende öğleden sonra süt içmeye çalışıyorum şimdi canım çok nescafe istedi normal süt koyup öyle içiyorum bu kadardan bişi olmaz heralde çok sessiz bu aralar yaw herkes çok mu youn
işte geldim burdayım
slm kızlar nasılsınız oo hemserım ooo ne guzel mesaj bız senı unurturmuyuz canım benım nasılsın melankolım bebegınede dokun benım için söle bursuru teyzelerı varde hanı anlarmısya anlat işte bizi senı cok sevıyoruz canım benım bebegınede kendınede cok iyi bak öptum kocaman vıteralım canım ben suana tam 68 kılocugum benı ekle lısteye sankımen asık oluyorum iştah falan kalmadı bende bugun super bır dıyet yaptım bırısının sayesınde yanı sadece hoslandım kımbılır belkıde asık oluverırım valla ilaç gıbı geldı desem yerıdır budurumuma neyse benden bunlar canlarım benım sızler neler yapıyosunuz umarım herkes ıyıdır hepınızı öptüm
Önemli duyuru
yarın kilo bildirimi yapılacağı için listeye girmek isteyen yeni gelen arkadaşların kilolarını tekrar bildirmelerini önemle rica ederim...
bu arada liste yarın akşam hazır olacak
canım yarınmıydı senin son iş günün??? yoğun olacaksın bende gün içinde vakit buldukça bildirimleri not alıp sana yardımcı olurum...
slm kızlar nasılsınız oo hemserım ooo ne guzel mesaj bız senı unurturmuyuz canım benım nasılsın melankolım bebegınede dokun benım için söle bursuru teyzelerı varde hanı anlarmısya anlat işte bizi senı cok sevıyoruz canım benım bebegınede kendınede cok iyi bak öptum kocaman vıteralım canım ben suana tam 68 kılocugum benı ekle lısteye sankımen asık oluyorum iştah falan kalmadı bende bugun super bır dıyet yaptım bırısının sayesınde yanı sadece hoslandım kımbılır belkıde asık oluverırım valla ilaç gıbı geldı desem yerıdır budurumuma neyse benden bunlar canlarım benım sızler neler yapıyosunuz umarım herkes ıyıdır hepınızı öptüm
kıslar bi üçümüzmü kalmışız bu kıslar bu aralar cok fazla oynamaya basladılar saklambaçı
tabi almıra hanım sizide göremiyorum ark gözden geçircen yaa
gecırme asamasındayım kendımı gerı cektım
canım cok saol evet yarın devir işleri falan uğrascam biraz
nette yavas o yüzden gecikiyo
sevilcim eklerim ama dikkatli ol zayıf olduğun bir dönem bu şimdi her kurbağa prens gibi gösterir kendini
:jeyyar:
yaa ölemi peki küstüm daha da facee gelmem:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?