70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yudum yudum içiyorum canım yavaş yavaş... 1-2 saat arayla içiyorum 2. bardağı.. süt, yoğurt her öğünde aralarda tüketin yağ yakımını hızlandırır diyorlar birçok sitede... bende gün içinde 2bardak süt 2 kase yoğurt tüketiyorum...:1hug::1hug::1hug:

hayırlı evlat olsun canım... Allah banada teyze olmayı nasip eder inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar.. bizim nette sorun var bu akşam.. zorla bağlandı sayfaları zor açtım.. anca yazabildim.. yarın büyk günnnnnn......

zamanım azalıyor... acilen incelmem gerek....

slm kızlar nasılsınız oo hemserım ooo ne guzel mesaj bız senı unurturmuyuz canım benım nasılsın melankolım bebegınede dokun benım için söle bursuru teyzelerı varde hanı anlarmısya anlat işte bizi senı cok sevıyoruz canım benım bebegınede kendınede cok iyi bak öptum kocaman vıteralım canım ben suana tam 68 kılocugum benı ekle lısteye sankımen asık oluyorum iştah falan kalmadı bende bugun super bır dıyet yaptım bırısının sayesınde yanı sadece hoslandım kımbılır belkıde asık oluverırım valla ilaç gıbı geldı desem yerıdır budurumuma neyse benden bunlar canlarım benım sızler neler yapıyosunuz umarım herkes ıyıdır hepınızı öptüm

işte geldim burdayım

hoşgeldin canım.. bende tek başıma nöbet tutuyordum yopikte.. heheheeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım... aman dikkat et duygularına çok hassassın bu dönemde yanlış kararlar verme... bence dava sonucuna kadar bekle... başına iş açarsın.. aman canım üzülürsün sonra...:teselli::teselli::teselli::teselli:

Önemli duyuru
yarın kilo bildirimi yapılacağı için listeye girmek isteyen yeni gelen arkadaşların kilolarını tekrar bildirmelerini önemle rica ederim...
bu arada liste yarın akşam hazır olacak

Önemli duyuru
yarın kilo bildirimi yapılacağı için listeye girmek isteyen yeni gelen arkadaşların kilolarını tekrar bildirmelerini önemle rica ederim...
bu arada liste yarın akşam hazır olacak

canım yarınmıydı senin son iş günün??? yoğun olacaksın bende gün içinde vakit buldukça bildirimleri not alıp sana yardımcı olurum...

canım yarınmıydı senin son iş günün??? yoğun olacaksın bende gün içinde vakit buldukça bildirimleri not alıp sana yardımcı olurum...

canım cok saol evet yarın devir işleri falan uğrascam biraz
nette yavas o yüzden gecikiyo
sevilcim eklerim ama dikkatli ol zayıf olduğun bir dönem bu şimdi her kurbağa prens gibi gösterir kendini
:jeyyar:

kıslar bi üçümüzmü kalmışız bu kıslar bu aralar cok fazla oynamaya basladılar saklambaçı
tabi almıra hanım sizide göremiyorum ark gözden geçircen yaa

canım sanırım sen daha bosanmadın bıle daha yenı ayrıldın bı okulunu tamamla ısını düzenını kur sımdı ask yok ask yok:mymeka: yerı gelınce oda olur önce muhtaclıktan kurtulman lazım ayakların üzerınde dur kardesım oldugun ıcın sölüyorum bunları sana haddımı astıysAM afbuyur

bugün yedıklerım uyyyyyyyy dıkandım cokmu yedım ne sabah 2 dılım cekırdeklı ekemk 1 ınce kasar dılım nutella meyvesuyu öglen acıkmadım yemek yok 1 elma 1 muz 1 gofret aksam 1 tabak domates soslu makarna sarımsaklı yogurt 2 dılım ekmek yemegın ardındanda bıraz karpuz yedım 1 2 catal cıleklı pasta dıkandım dıksndm oturamıyom kızlar ya ben naptım böle yaaaaaa

canım cok saol evet yarın devir işleri falan uğrascam biraz
nette yavas o yüzden gecikiyo
sevilcim eklerim ama dikkatli ol zayıf olduğun bir dönem bu şimdi her kurbağa prens gibi gösterir kendini
:jeyyar:

Hayırlısı olsun canım... bundada vardır bir hayır derlerya öyle... hakkında hayırlısı huzursuz ortamda çalışmak çok yıpratıyor insanı... sen yarın duygusalda olursun... alışkanlık oluyor insanda... yarın çok işim olmayacak... bildirimleri toplar sana iletirim...

Bugün yediklerim..
07.00 - 6 Kaysi, 3 Erik
11.00 - Kahvalti hersey (misafirlikteydim)
13.00 - 1 Dilim Pasta
18.50 - Nektarin
20.00 - 1 lokma ekmek aci tursuyla, 1 findikli aktivia
22.00 - 1 Elma

Cokmu kizlar yorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…