kıslar bi üçümüzmü kalmışız bu kıslar bu aralar cok fazla oynamaya basladılar saklambaçı
tabi almıra hanım sizide göremiyorum ark gözden geçircen yaa
bugün yedıklerım uyyyyyyyy dıkandım cokmu yedım ne sabah 2 dılım cekırdeklı ekemk 1 ınce kasar dılım nutella meyvesuyu öglen acıkmadım yemek yok 1 elma 1 muz 1 gofret aksam 1 tabak domates soslu makarna sarımsaklı yogurt 2 dılım ekmek yemegın ardındanda bıraz karpuz yedım 1 2 catal cıleklı pasta dıkandım dıksndm oturamıyom kızlar ya ben naptım böle yaaaaaa
Hayırlısı olsun canım... bundada vardır bir hayır derlerya öyle... hakkında hayırlısı huzursuz ortamda çalışmak çok yıpratıyor insanı... sen yarın duygusalda olursun... alışkanlık oluyor insanda... yarın çok işim olmayacak... bildirimleri toplar sana iletirim...
evet avalar ısındı herkez kaçtı... kaç kişi olurduk eskiden...şimdilerde kimse uğramıyor valla...
canım yediklerin çok değil ama öğlen yediği meyvaları akşam yesen, makarnayıda öğlen yesen daha kolay yakarsın öğlen yediklerini... gofret ve nutellayıda pek sevmedim ama dayanamıyorsan o kadar yiyeceksin artık..
Bugün yediklerim..
07.00 - 6 Kaysi, 3 Erik
11.00 - Kahvalti hersey (misafirlikteydim)
13.00 - 1 Dilim Pasta
18.50 - Nektarin
20.00 - 1 lokma ekmek aci tursuyla, 1 findikli aktivia
22.00 - 1 Elma
Cokmu kizlar yorum lütfen
Yav gülüm kahvaltida iki dilim pide yedim sucuk sosis, peynir recel bal yedim o yüzden diger ögünleri gecistireyim diye düsünmüstüm :)canım yediklerin çok değil ama yemek neresinde bunun???:uhm::uhm::uhm: meyva meyva, gezmekte yemişsin tamam... onun dışındakiler benim ara öğünlerim... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahhhh gülüm ahhhh vücut datlı datlı datlı dıye kıvranıyo napım whıtehall okey oynayalım canıkom gel
canım arkadasım saol walla ne varsa kankamda var gene
yarın duygusal olurum evet ama bir yanım acayip mutlu
almıra canım nette sorun var sanırım face acamadım haa bu arada cok deil ama yarın bildirim var bekleseydin keşke
evi tasımadın mı persembe demiştin
ahhhh gülüm ahhhh vücut datlı datlı datlı dıye kıvranıyo napım whıtehall okey oynayalım canıkom gel
canım arkadasım saol walla ne varsa kankamda var gene
yarın duygusal olurum evet ama bir yanım acayip mutlu
almıra canım nette sorun var sanırım face acamadım haa bu arada cok deil ama yarın bildirim var bekleseydin keşke
evi tasımadın mı persembe demiştin
güzelım kılo bıldırımı yapmadımkı sadece yedıklerımı yazdım ne ıcın yarını bekleseydım anlamadım ev ısı bıraz ertelendı adam bosaltmadı daha evı bu arada kılomu da
ha tarrılmadım yarın söleyecem ılk ben ben ben tabe uyamabılırsem
nere gelim kıss
ayparcam hosgeldin afiyet oldun
o gün bana oklava atan arkadaslar bugün götürmüşler datlıları
bursefam kıs gözümün önünden kaybolma sen
Yav gülüm kahvaltida iki dilim pide yedim sucuk sosis, peynir recel bal yedim o yüzden diger ögünleri gecistireyim diye düsünmüstüm :)
Ayrica yarina rezil olmak var dimi gecen hafta kilo alanlarin icindeydim :1no2:
haklısınız kızlarda zatın bısey yok bendede ters dava bıtmeden sadece duygularımı paylastım yoksa ben yapmam öle bırsey allahtor ya kocamla bırlesırsem herseyı dusunurum ama emın olunkı benım davam bıtıcı ve coktan davada acıldı yanı sız bana guvenın ben bos kararlar vermem kendımıde asla dusurmem yıne hersey kısmettır neyse ben kacar hepınıze ıyı geceler
Canom bugün yapmadim zaten dün yaptim diye gicik ayagim yine sisti bugünde biraz haraketli gecti valla zonkluyor simdi ovaladim azicik..onun icin spora az daha ara vericegim ama korkuyorum tembellik olur diye...içinizde detoksa tek dayanabilen ben oldum yaw simdi işten ayrılınca görün siz beni sporada baslicam dipçik gibi olcam
bu arada sen otur daha ayparcam biraz sabret güzelim ayağın iyi olsunda boşver yaparsın bak benim hala dizim kitleniyo zamanında dinlemedim ızdırap çekiyom şimdi
Gülüm internet yavaslamadi sitede sorun var bende cok zorlaniyorum sayfayi güncelliyemiyorum yeniden giriyorum...internet çok yavaşladı bugün zor açıyorum sayfaları canım... sen şimdi beni geçersin bol bol spor yaparak... bende uyumayacağım, koşturcam inmiycem stepperin üzerinden kankimle aynı kiloda olacam...:1hug::1hug::1hug::1hug:
biraz yemişsin tatlı çoğunlukta.. her zaman olmaz arada bir olmuş üzülme boş ver afiyet olsun... geöen ahftayı es geç ayağın daha yeni iyileşiyor... olur o kadar... hedefine az kaldı.. biraz yavaş verirsin hemde daa kalıcı olur canım...:1hug::1hug:
haklısınız kızlarda zatın bısey yok bendede ters dava bıtmeden sadece duygularımı paylastım yoksa ben yapmam öle bırsey allahtor ya kocamla bırlesırsem herseyı dusunurum ama emın olunkı benım davam bıtıcı ve coktan davada acıldı yanı sız bana guvenın ben bos kararlar vermem kendımıde asla dusurmem yıne hersey kısmettır neyse ben kacar hepınıze ıyı geceler
Canom bugün yapmadim zaten dün yaptim diye gicik ayagim yine sisti bugünde biraz haraketli gecti valla zonkluyor simdi ovaladim azicik..onun icin spora az daha ara vericegim ama korkuyorum tembellik olur diye...
Gülüm internet yavaslamadi sitede sorun var bende cok zorlaniyorum sayfayi güncelliyemiyorum yeniden giriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?