70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sana da kolay gelsin almira. nihayet taşınıyosun .daha ben, eşimi ,koltuk falan bakmaya çıkartamadım bile .hayırlısıyla ağız tadıyla oturursun inşallah

kolay gelsin canım sana çok yormadan halledersin işte ne güzel eşyalarda yavaş yavaş olur sıkma hiç. canını huzurunuz yerinde olsun eşya hikaye :) senin ilaç faydalı galiba :) yiyemiosun hemde ben doysamda yiyorum damak tadıma uyarsa offf
oooo canım hadi bakalım kolay gelisn dip köşe temizlik haaaa nefret ediorum temizlikten yaa allah kolaylık versin

selam kızlar her ne kadar siz beni unutsanızda dediğim gibi ben aranızdan hiç ayrılmıcam
magrentacım karboksiyi tavsiye etmem tatlım onun yerine sıkılaştırıcı krem eşliğinde yürüyüş
yap derim çünkü karboksiyle vücuda karbondioksit veriliyor ve bacaklarda özellikle baldırlar yani selülit
oluşumuna meyilli yerler de karboksinin etkisiyle çökme meydana geliyormuş ve bacaklarda
kalıcı şekil bozuklukları oluyormuş saglıgından olma derim arkadaşım ama yinede seçim senin tabi:)

almıracım cnm senin evin olsunda varsın içinde hiç bir şeyin olmasın hiç önemi yok
allah huzur mutluluk versin

yeni gelenlerinde hepsine hg
nuray bursefa whitehall sevilcan almıra yokrumuz falan minna zeyna ve daha aklıma getiremediğim
kızlar hepinizi öpüyoruz bebişimle:)))teyzoşları:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

bizde onu öpüyoruz nasıl gidiyor mide bulantıları rahatmısın

özge bende melankoliye katılıyorum sakın para döküp yaptırma karbon verilen yerler çöküyor daha beter oluyor estetisyen arkadaşıma sordum bugün sakın diyor en güzel ve ekonomik olan yürüyüşü yapın diyor, benimde üst bacak sadece kaldı karın mide dümdüz oldu göğüslerimde küçüldü ah bu bacakları kesip atmak istiyorum

bizde onu öpüyoruz nasıl gidiyor mide bulantıları rahatmısın

arada bir yokluyo artık cnm sanki azalıyor gibi bakalım teyzoşları cumartesi kontrolümüz var
kalp atışlarını duyacaz miniğimizin

ama kızlar ben bu arada acayip şiştim neden bilmiyorum ama tartıya çıkınca şok oldum 75 gösteriyor kilo almadığıma eminim ama nedir bu şişlik bilmiom valla dr a gidince sorucam bakalım:)))

hiç unuturmuyuz canım.... aklımızdan geçiyorsun her zaman... uğrayacağını biliyoruz zaten.. sen uğramassan biz çekerek getiririz seni buraya...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile bebişin rahatı iyidir inşallah... çok öptüm senide bebişide...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım benim unuturmuyuz hiç seni.bebişin doğsun da koklaya koklaya öperim ben onu (bilmezdim nasıl olduğunu oğluşum doğunca anladım) sağlıklı beslenki o da güzelce gelişebilsin.ama ölçüyü kaçırma yeter. ben kızıma hamileyken 6. ayında + 1 kilo eklemiştim sadece 64 olmuştum. oğlumda da 3 aylık hamileyken 53 kiloydum . 5 kilo verdim diye kızmıştı doktor.zaten son iki ay asıl kilo alınıyo şimdi aldıkların bebeğe gitmeyecek yani. tuzlu yiyorsan eğer vücut su toplamıştır onun şişliği olur belki. :Saruboceq: hayırlısıyla doğrursun da kucağına alırsın bebeğini inşallah

Son düzenleme:
benim sınawlarım baslıo ya paso ders calısıyorum steye de giremiyorum :1no2: diyet spor da yapamıyorum hele dun arkadasımda kaldım dolayısıyla olan yemege hay hay dmek zorunda kalınca yarım ekmegi mideye indirdim :bbo: kilo almamıs olym de wermesem de farketmez artıkmirmirmirmir bu arada gecmisi okuyamadm cok uzun srcekti 2 3 sayfaya bakabldm sdce smdi de yemk ypcam sora derse dewam kafamçokkarıştı bu arada hftaya anneciim gelio yanıma eeheeeee hihoyyyt

Selam naberrrrrr :)))
bak şimdi kim unutmuş canım aşkolsun bak herkes yazıyor :)))
saol yardımcı olduğun için kafayı yicem napiym herkes kilo verio ben aynı delircem bu gidişle

kib canım ydiklerine içtiklerine dikkat et hamileyim die götürme homini gırtlak :))) sonra gelcen gene buraya ufaklıkla beraber bizde sizi öpüozzz canım

ya napiym canım yaaa kilo veremiorum die çıldırcam yakında 3 gündüğr 45 dk yürüom ter akmadık yerim kalmıo termal şortuda giyiyom bugünde yürürüm aynı azimle bilmem devam edebilirmiyim (( şu bacaklardan nasıl kurtulcaz bilmiom her çareyi araştırıom ben (( valla benim göbekde var göğüsde var kollarım bile kalın gelio ( yaz geldi ya

bayadır yediklerimi yazmıyordum..

sabah kahvaltıda 1 büyük dilim kepekli ekmekten sandviç yaptım, peynir ve domates koydum içine... bir fincanda çay...

arada 2 küçük salatalık yedim...

öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında salata...
bir küçük kabak dolması ve 1 kase yoğurt..

ara 2 bardak süt yanında bir avuç kuru üzümle kan üzümü karışık..
şimdi 1 salatalık daha yedim..

akşama bakalım annem ne yaptıysa onu yiyeceğim...

busefacım 2 bardak süt arkaarkaya çok değilmi biraz zamana böl bence :)

bende öğleden sonra süt içmeye çalışıyorum şimdi canım çok nescafe istedi normal süt koyup öyle içiyorum bu kadardan bişi olmaz heralde çok sessiz bu aralar yaw herkes çok mu youn

sana da kolay gelsin almira. nihayet taşınıyosun .daha ben, eşimi ,koltuk falan bakmaya çıkartamadım bile .hayırlısıyla ağız tadıyla oturursun inşallah

amın canım sende tasınırsın tez zamanda ınsallah kaynananlada bol muabbetler tatlıyı fazla yap agzınız tatlansın

amın canım ordakı tek eksık esya falan dııl baska bısı sen anladı onu hadı aygını sürü ama sımdı dııl aman haaaaa 1 .2 sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…