hoşgeldin canım... kilon var evet ama boyunda var.. ben 1.60 boyla 77 kiloya ulaşmıştım... şimdi 72 oldum senin boy avantajın var... eylülede çok var.. işi sıkı tutarsan çok güzel verirsin kiloaları...3 ayda 10 kilo versen çıtır bir gelin olursun... sporda yaparsan sıkılaşırsında daha vucut hatların ortaya çıkar... topiğimizi bırakma motive süper burada... a.s.a.s.a.s.
canım teşekkürler elimden geldiği kadar bırakmayacağım burayı valla kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben kilo veremiyporum bu bacaklarıda inceltemiyrum die ilaç kullanayım dedim ondan vazgeçtim karboksiterapiye gideyim diyorum artık düzenli yürüyüşe başladım ama hergün yapamam heralde((( varmı karboksiterapiye giden????
anaamm o neki :uhm:
kolay gelsin canım sana çok yormadan halledersin işte ne güzel eşyalarda yavaş yavaş olur sıkma hiç. canını huzurunuz yerinde olsun eşya hikaye :) senin ilaç faydalı galiba :) yiyemiosun hemde ben doysamda yiyorum damak tadıma uyarsa offfslm kızzlar ısten geldım sımdı 1 hafta ızınlıyım artık dınlenecem tasınmak ıcın ızın aldım ama esyam yokkı tasıyacak hepsı daha alınacak kımısınıde sıparıs verdım zaten cok sey alamıyorum ımkansızlıktan neyse yuvamız olsunda olur gıder dımı kızlar yıne sabaha kadar esımle yedık bırbırımızı hıc uyumadım gene ufffffffff azkaldı engec pazartesı evımızdeyız hersey ozaman daha ıyı olur ınsallah.bu arada sabah caluısırken nasıl acıkmıstım ılacımı ıctım aclık falan kalmadı 2 dılım cekırdeklı ekmek 1 ınce kasar bırazda nutella yedım kahvaltı yapılmalı dımı ama
oooo canım hadi bakalım kolay gelisn dip köşe temizlik haaaa nefret ediorum temizlikten yaa allah kolaylık versinmeraba kızlar. öbürgün kayınvaldemler geliyo 2-3 günlüğüne,akşama kadar ince temizlik var demektir.inşallah bi tatsızlık olmadan atlatırım. tam taşınıyoruz derken ağız tadıyla atlatayım şu bi kaç günü :Saruboceq: .sabah yumurta ve şekersiz çay,bi çiğ biber ( en çok c vitamini biber de varmış) bi dilim de ekmek yedim. sabah tartılmadım çünkü regl zamanı fazla çıkacak diye korktum valla.yarın sabah tartılıcam bakalım ne kadar şişlik varmış
canım teşekkürler elimden geldiği kadar bırakmayacağım burayı valla kaydirigubbakcemile3
anaamm o neki :uhm:
valla incelme yöntemlerini araştıryorum işte bakalım deneyebilirim ama biraz tuzlu sanırım :)
selam kızlar her ne kadar siz beni unutsanızda dediğim gibi ben aranızdan hiç ayrılmıcam
magrentacım karboksiyi tavsiye etmem tatlım onun yerine sıkılaştırıcı krem eşliğinde yürüyüş
yap derim çünkü karboksiyle vücuda karbondioksit veriliyor ve bacaklarda özellikle baldırlar yani selülit
oluşumuna meyilli yerler de karboksinin etkisiyle çökme meydana geliyormuş ve bacaklarda
kalıcı şekil bozuklukları oluyormuş saglıgından olma derim arkadaşım ama yinede seçim senin tabi:)
almıracım cnm senin evin olsunda varsın içinde hiç bir şeyin olmasın hiç önemi yok
allah huzur mutluluk versin
yeni gelenlerinde hepsine hg
nuray bursefa whitehall sevilcan almıra yokrumuz falan minna zeyna ve daha aklıma getiremediğim
kızlar hepinizi öpüyoruz bebişimle:)))teyzoşları:)))
bizde onu öpüyoruz nasıl gidiyor mide bulantıları rahatmısın
selam kızlar her ne kadar siz beni unutsanızda dediğim gibi ben aranızdan hiç ayrılmıcam
magrentacım karboksiyi tavsiye etmem tatlım onun yerine sıkılaştırıcı krem eşliğinde yürüyüş
yap derim çünkü karboksiyle vücuda karbondioksit veriliyor ve bacaklarda özellikle baldırlar yani selülit
oluşumuna meyilli yerler de karboksinin etkisiyle çökme meydana geliyormuş ve bacaklarda
kalıcı şekil bozuklukları oluyormuş saglıgından olma derim arkadaşım ama yinede seçim senin tabi:)
almıracım cnm senin evin olsunda varsın içinde hiç bir şeyin olmasın hiç önemi yok
nuray bursefa whitehall sevilcan almıra yokrumuz falan minna zeyna ve daha aklıma getiremediğim
Selam naberrrrrr :)))selam kızlar her ne kadar siz beni unutsanızda dediğim gibi ben aranızdan hiç ayrılmıcam
özge bende melankoliye katılıyorum sakın para döküp yaptırma karbon verilen yerler çöküyor daha beter oluyor estetisyen arkadaşıma sordum bugün sakın diyor en güzel ve ekonomik olan yürüyüşü yapın diyor, benimde üst bacak sadece kaldı karın mide dümdüz oldu göğüslerimde küçüldü ah bu bacakları kesip atmak istiyorum
sana da kolay gelsin almira. nihayet taşınıyosun .daha ben, eşimi ,koltuk falan bakmaya çıkartamadım bile .hayırlısıyla ağız tadıyla oturursun inşallah
kolay gelsin canım sana çok yormadan halledersin işte ne güzel eşyalarda yavaş yavaş olur sıkma hiç. canını huzurunuz yerinde olsun eşya hikaye :) senin ilaç faydalı galiba :) yiyemiosun hemde ben doysamda yiyorum damak tadıma uyarsa offf
oooo canım hadi bakalım kolay gelisn dip köşe temizlik haaaa nefret ediorum temizlikten yaa allah kolaylık versin
ewt canım benım ılacım baya faydası var az yıyorum cabuk doyuyorum ama tek hatam o az yedıgım menulerın bıle ıcınde cok kalorı oluyo mesela nutella bal gıbı bu arada kızlar yemegın hemen arkasından meyve yemek dogrumu ben baktım gözüm doymadı sofrada kalkmadan meyveye verıyorum kendımıvalla incelme yöntemlerini araştıryorum işte bakalım deneyebilirim ama biraz tuzlu sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?