70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bayanlar ben dün öğleden sonra çoşmuş bir durumdaydım bütün oklavalar bana klava: klava: klava: tantuni yedim künefe üstüne ohh valla ama akşam sadece çay içtim bugün sabahta domates ve salatalık yedim şimdi çay kefyi yapıyorum.haftaya perşembe günü oğluşumun sünnetini yaptırıyoruz haftaya pazarda eğlence yapacağız haftaya 3 günlük detoks yapmam lazım bu hafta sonu kendime yeni bir elbise alayım oğluşun eğlencesinde erkek anası olarak şöyle şıkır şıkır süsleneyim kaydirigubbakcemile3

günaydın özge

Günaydın canım iyi sabahlar
arada olcak o kadar bugün dengelersin sen canım takma kafanı robot değiliz ki deme ama :))) eee detoks yapmak kolay değil whitehall verdi ama yemedi valla ben gene ayda bi kilo bi kilo giderim bu gidişle hehehe bence spor yap hergün o zamana kadar sıkılıaşırsın baya süper bir elbise birde oooo süper olursun süper

bazen bendede oluyor canım... akşam çok su falan tükettiysen olabilir... yemekten sonra bazen tartılıyorum kilom daha az çıkabiliyor... belli olmuyor yani.. inşallah veririz canım... bende sporu yoğunlaştırdım... birde aç kalmayacaksın bol sulu gıdalar al.. ben süt, yoğurt bol tüketiyorum... birde günde 7-8 tane salatalık yiyorum ara öğün olarak...

hayırlı olsun canım... şok birşeyler yapmanda yarar var... bol bol sebze meyva ve sporrr.. başka yolu yok.. ben birkaç kez sadece meyeği kısarak diyet yaptım ama sporsuz oluyor.. birde sıkılaştırıcı krem ve streç kullan bak iyi oluyor... üstünede kalın eşortman terletir.. bol bolda su iç..

günaydın arkadaşlarrrrrr bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız?

aramıza hoşgeldin canım... hepberaber zayıflayacağız inşallah...a.s.a.s.

hoşbuldum canım inşallah çok istiyorum zayıflamayı 8 kilo fazlam var boyum 168 kilo 72:çok üzgünüm:

selam kizlar iki gundur giremedim esim carsambalari calismiyor o yuzden herseyi o gunde planliyoruz neyseki dun kacamak falan yapmadim hatta kahvaltiyi 3te yaptik aksamada 1kucuk kepekli sandvic icinde tavuk koyarak yaptim gecede cok az bir kuruyemis yedim bugun Allah kerim bakalim yarina kilo vermis olmak istiyorum

kızlar merhaba
benimde zayıflamam gerek eylülde düğünüm varr senağlama

belki sizlerle konuşarak gaza gelirim bende

boyum 171 kilom 78 çokk yolum var daha

elma sirke suyunu içiyorum her sabah +sandoloz sakızı ama bu da taş gibi bişey yaa tadı yok hiç garip bişi acaba aktar beni kazıkladı mı sırnaşık şey

biraz sonra kepekli sandviç hazırlaacağım kendime

ama en önemlii akşam yememek ahh ahh

canım kolay gelsin sanada diyet zor ama inşallah zayıflarız diyorumkaydirigubbakcemile3elme sirkesimi içiyosun canım neye faydası oluyor bende kahvaltıya başlamadan önce ılık su içiyorum 2 bardak kadar beni kesiyo fazla yiyemiyorum egzersiz yapıyormusun

canım sağol hepimizie inşallah

elma sirkesi hiç bir fayda yapıyorumu bilmiyorum ama sanırım tuvalete fazla çıkartıyor

sadece mekik çekiyorum canım aşkı memnuyu izlerken bihtere hasta oluyorum da gaza geliyorum valla

bide ben bihterin resmini buzdolabına yapıştırdım ( her ne kadar annem elalemin kızının buzdolabımda ne işi var desede ) napıyım gaza gelmek için hep :roflol:

selam kızlar aramıza hoşgeldiniz bu arada yeni gelenler
sabahları elma sirkeli ballı su içmek uzun vadede kilo vermenize yardımcı oluyor ve bunun dışındabir çok yararı varmış benim tavsiyem günde 3 öğün yemek öncesi bir bardak ılık suya bir çay kaşığı bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup yemekten yarım saat önce için gerçekten faydalı oluyor ben çok zor kilo veriyorum verdikerlimin sirkeli su sayesinde olduüğunu düşünüyorum :)
birazdan yemeğe gidicem inşallah kalorili şeyler yoktur yemekten sonra görüşürüz

bu arada kızlar ben kilo veremiyporum bu bacaklarıda inceltemiyrum die ilaç kullanayım dedim ondan vazgeçtim karboksiterapiye gideyim diyorum artık düzenli yürüyüşe başladım ama hergün yapamam heralde ((( varmı karboksiterapiye giden????

hoşbuldum canım canım ben elma sirkeli değilde ılık su içine limon damlatıyodum ama bundan sonra yaparın öle sirkeli felan her yemek öncesi içiyorum koca bi bardak .

canım yürüyüş çok yararlı aslında her açıdan benim yürüyüş yapma imkanım bol ama tek başınada çekilmiyor valla yok canım karboksiterapi nasıl oluyo ?

slm kızzlar ısten geldım sımdı 1 hafta ızınlıyım artık dınlenecem tasınmak ıcın ızın aldım ama esyam yokkı tasıyacak hepsı daha alınacak kımısınıde sıparıs verdım zaten cok sey alamıyorum ımkansızlıktan neyse yuvamız olsunda olur gıder dımı kızlar yıne sabaha kadar esımle yedık bırbırımızı hıc uyumadım gene ufffffffff azkaldı engec pazartesı evımızdeyız hersey ozaman daha ıyı olur ınsallah.bu arada sabah caluısırken nasıl acıkmıstım ılacımı ıctım aclık falan kalmadı 2 dılım cekırdeklı ekmek 1 ınce kasar bırazda nutella yedım kahvaltı yapılmalı dımı ama

merhaba canım umarım herşey istediğin gibi olur,
kahvaltıda 2 en fazla 3 dilim ekmek yiyorum kahvaltıyı pek kısma önemli olan diğer öğünler bence.

merhaba canım umarım herşey istediğin gibi olur,
kahvaltıda 2 en fazla 3 dilim ekmek yiyorum kahvaltıyı pek kısma önemli olan diğer öğünler bence.

yok canım normalde hep yerdım ama ılaca basladım ben ıstahımı kesıyo oyüzden zorlamadım acıkınca araögün yerım bu arada sen yenısın galıbasositososito

yok canım normalde hep yerdım ama ılaca basladım ben ıstahımı kesıyo oyüzden zorlamadım acıkınca araögün yerım bu arada sen yenısın galıbasositososito

anladım canım evet yeniyim sabah yazdım topiğe bugünden itibaren bende diyete başladım benimde boy 168 kilo 72 biras var fazlam işteklava:

meraba kızlar. öbürgün kayınvaldemler geliyo 2-3 günlüğüne,akşama kadar ince temizlik var demektir.inşallah bi tatsızlık olmadan atlatırım. tam taşınıyoruz derken ağız tadıyla atlatayım şu bi kaç günü :Saruboceq: .sabah yumurta ve şekersiz çay,bi çiğ biber ( en çok c vitamini biber de varmış) bi dilim de ekmek yedim. sabah tartılmadım çünkü regl zamanı fazla çıkacak diye korktum valla.yarın sabah tartılıcam bakalım ne kadar şişlik varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…