günaydın özge
günaydın bayanlar ben dün öğleden sonra çoşmuş bir durumdaydım bütün oklavalar banaklava: klava: klava: tantuni yedim künefe üstüne ohh valla ama akşam sadece çay içtim bugün sabahta domates ve salatalık yedim şimdi çay kefyi yapıyorum.haftaya perşembe günü oğluşumun sünnetini yaptırıyoruz haftaya pazarda eğlence yapacağız haftaya 3 günlük detoks yapmam lazım bu hafta sonu kendime yeni bir elbise alayım oğluşun eğlencesinde erkek anası olarak şöyle şıkır şıkır süsleneyim kaydirigubbakcemile3
bursefa benim de 1 ay sonra kuzenlerimin düğünü var.. Ben de en az 5 kiloyu hedefliyorum ama imkansız galiba. Dün sabah 74,2 iken bu sabah 74,4 çıktım. Bütün gün neredeyse aç bilaç dolaşarak nasıl kilo alıyorum bilmiyorum
günaydın bayanlar ben dün öğleden sonra çoşmuş bir durumdaydım bütün oklavalar banaklava: klava: klava: tantuni yedim künefe üstüne ohh valla ama akşam sadece çay içtim bugün sabahta domates ve salatalık yedim şimdi çay kefyi yapıyorum.haftaya perşembe günü oğluşumun sünnetini yaptırıyoruz haftaya pazarda eğlence yapacağız haftaya 3 günlük detoks yapmam lazım bu hafta sonu kendime yeni bir elbise alayım oğluşun eğlencesinde erkek anası olarak şöyle şıkır şıkır süsleneyim kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlarrrrrr bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız?
bazen bendede oluyor canım... akşam çok su falan tükettiysen olabilir... yemekten sonra bazen tartılıyorum kilom daha az çıkabiliyor... belli olmuyor yani.. inşallah veririz canım... bende sporu yoğunlaştırdım... birde aç kalmayacaksın bol sulu gıdalar al.. ben süt, yoğurt bol tüketiyorum... birde günde 7-8 tane salatalık yiyorum ara öğün olarak...
Bursefa ben malesef spor yapamıyorum. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum. Akşam gidince oğlanın peşinde koşmaktan düzenli bir spora vakit ayıramıyorum.Twist&shape var evde ama o da hemen yoruyor.:çok üzgünüm:
bazen bendede oluyor canım... akşam çok su falan tükettiysen olabilir... yemekten sonra bazen tartılıyorum kilom daha az çıkabiliyor... belli olmuyor yani.. inşallah veririz canım... bende sporu yoğunlaştırdım... birde aç kalmayacaksın bol sulu gıdalar al.. ben süt, yoğurt bol tüketiyorum... birde günde 7-8 tane salatalık yiyorum ara öğün olarak...
hayırlı olsun canım... şok birşeyler yapmanda yarar var... bol bol sebze meyva ve sporrr.. başka yolu yok.. ben birkaç kez sadece meyeği kısarak diyet yaptım ama sporsuz oluyor.. birde sıkılaştırıcı krem ve streç kullan bak iyi oluyor... üstünede kalın eşortman terletir.. bol bolda su iç..
aramıza hoşgeldin canım... hepberaber zayıflayacağız inşallah...a.s.a.s.
kızlar merhaba
benimde zayıflamam gerek eylülde düğünüm varr senağlama
belki sizlerle konuşarak gaza gelirim bende
boyum 171 kilom 78 çokk yolum var daha
elma sirke suyunu içiyorum her sabah +sandoloz sakızı ama bu da taş gibi bişey yaa tadı yok hiç garip bişi acaba aktar beni kazıkladı mı sırnaşık şey
biraz sonra kepekli sandviç hazırlaacağım kendime
ama en önemlii akşam yememek ahh ahh
Bursefa ben malesef spor yapamıyorum. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum. Akşam gidince oğlanın peşinde koşmaktan düzenli bir spora vakit ayıramıyorum.Twist&shape var evde ama o da hemen yoruyor.:çok üzgünüm:
bende yapamıyordum ama yapmadan olmuyor canım... evde yapmaya çalış... Twist&shape varmış bununla sıkılaşan ve kilo veren çok kişi var... bizim topiktede esse ve ayparöçam kullanıyor.. bende dün arkadaşımdan aldım akşam denedim.. baya zorluyor... ilk kullananlar 2-3 dakika zor dayanıyormuş.. ben 10 dakika yaptım hemde hızlı... parmak ucunda yaparsan daha popoyu falan kaldırıyormuş... basen ve bacaklar için bence güzel... acayip terletiyor.. bol su ile zayıflayacağıma inanıyorum...
kızlar merhaba
benimde zayıflamam gerek eylülde düğünüm varr senağlama
belki sizlerle konuşarak gaza gelirim bende
boyum 171 kilom 78 çokk yolum var daha
elma sirke suyunu içiyorum her sabah +sandoloz sakızı ama bu da taş gibi bişey yaa tadı yok hiç garip bişi acaba aktar beni kazıkladı mı sırnaşık şey
biraz sonra kepekli sandviç hazırlaacağım kendime
ama en önemlii akşam yememek ahh ahh
hoşgeldin canım... kilon var evet ama boyunda var.. ben 1.60 boyla 77 kiloya ulaşmıştım... şimdi 72 oldum senin boy avantajın var... eylülede çok var.. işi sıkı tutarsan çok güzel verirsin kiloaları...3 ayda 10 kilo versen çıtır bir gelin olursun... sporda yaparsan sıkılaşırsında daha vucut hatların ortaya çıkar... topiğimizi bırakma motive süper burada... a.s.a.s.a.s.
hoşbuldum canım canım ben elma sirkeli değilde ılık su içine limon damlatıyodum ama bundan sonra yaparın öle sirkeli felan her yemek öncesi içiyorum koca bi bardak .selam kızlar aramıza hoşgeldiniz bu arada yeni gelenler
sabahları elma sirkeli ballı su içmek uzun vadede kilo vermenize yardımcı oluyor ve bunun dışındabir çok yararı varmış benim tavsiyem günde 3 öğün yemek öncesi bir bardak ılık suya bir çay kaşığı bal bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup yemekten yarım saat önce için gerçekten faydalı oluyor ben çok zor kilo veriyorum verdikerlimin sirkeli su sayesinde olduüğunu düşünüyorum :)
birazdan yemeğe gidicem inşallah kalorili şeyler yoktur yemekten sonra görüşürüz
canım sağol hepimizie inşallah
elma sirkesi hiç bir fayda yapıyorumu bilmiyorum ama sanırım tuvalete fazla çıkartıyor
sadece mekik çekiyorum canım aşkı memnuyu izlerken bihtere hasta oluyorum da gaza geliyorum valla
bide ben bihterin resmini buzdolabına yapıştırdım ( her ne kadar annem elalemin kızının buzdolabımda ne işi var desede ) napıyım gaza gelmek için hep :roflol:
canım yürüyüş çok yararlı aslında her açıdan benim yürüyüş yapma imkanım bol ama tek başınada çekilmiyor valla yok canım karboksiterapi nasıl oluyo ?bu arada kızlar ben kilo veremiyporum bu bacaklarıda inceltemiyrum die ilaç kullanayım dedim ondan vazgeçtim karboksiterapiye gideyim diyorum artık düzenli yürüyüşe başladım ama hergün yapamam heralde((( varmı karboksiterapiye giden????
slm kızzlar ısten geldım sımdı 1 hafta ızınlıyım artık dınlenecem tasınmak ıcın ızın aldım ama esyam yokkı tasıyacak hepsı daha alınacak kımısınıde sıparıs verdım zaten cok sey alamıyorum ımkansızlıktan neyse yuvamız olsunda olur gıder dımı kızlar yıne sabaha kadar esımle yedık bırbırımızı hıc uyumadım gene ufffffffff azkaldı engec pazartesı evımızdeyız hersey ozaman daha ıyı olur ınsallah.bu arada sabah caluısırken nasıl acıkmıstım ılacımı ıctım aclık falan kalmadı 2 dılım cekırdeklı ekmek 1 ınce kasar bırazda nutella yedım kahvaltı yapılmalı dımı ama
merhaba canım umarım herşey istediğin gibi olur,
kahvaltıda 2 en fazla 3 dilim ekmek yiyorum kahvaltıyı pek kısma önemli olan diğer öğünler bence.
yok canım normalde hep yerdım ama ılaca basladım ben ıstahımı kesıyo oyüzden zorlamadım acıkınca araögün yerım bu arada sen yenısın galıbasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?