ayaynılay nerelerdesın bacum cok sık göremıyoruz senı bu arada güller ıcınde mersı
canım 10 15 günden beri evimde hem tadilat hemde temizlik vardı üstüne birde düşüp bileğimi incittim yapılacak iş kalmayınca bende arkadaşlarla birlikte pikniğe günlere gidiyorum gülleri beğendiğine sevindimkaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlar.haftanın ılk oklavası bana.kılom 74senağlamasenağlamasenağlama dun bıraz fazla yedım ama bu kadar da cok farkeder mı yaa,moralım cok bozuldu
canım 10 15 günden beri evimde hem tadilat hemde temizlik vardı üstüne birde düşüp bileğimi incittim yapılacak iş kalmayınca bende arkadaşlarla birlikte pikniğe günlere gidiyorum gülleri beğendiğine sevindimkaydirigubbakcemile5
Bursefacım Günaydın
Ahmet Maranki bu toksinleri nasıl atacağımızdan bahsettimi?
bahsetti canım ama ben işyerinde yemek için birşeyler hazırlıyordum tam olarak onları dinlemedim ama internette ahmet maranki toksin atma yazarsan çıkar hepsi.. hatta videoları bile çıkıyor... kendi siteside var oradanda bulabilirsin canım...
Üzülme canım.. bendimde öyle oluyor bazen... akşam yediklerimiz yakılmıyor yada geç sindiriliyor herhalde.. sabah tartılıyorum off kilo almışım diyorum akşam yatmadan yine tartılıyorum vermişim.. yediklerimiz, içtiklerimizle alakalı herhalde bende çözemiyorum... üzülme yarın bir daha tartılırsın... :teselli::teselli::teselli:a.s.a.s.
sagol canım,moral verdın bana,kendımı bırakmayacagım tabıı,bugun cok az yıyecegım ,bakalım yarın nolcak? zaten benım hastalıgım hergun tartılmaka.s
Üzülme canım.. bendimde öyle oluyor bazen... akşam yediklerimiz yakılmıyor yada geç sindiriliyor herhalde.. sabah tartılıyorum off kilo almışım diyorum akşam yatmadan yine tartılıyorum vermişim.. yediklerimiz, içtiklerimizle alakalı herhalde bende çözemiyorum... üzülme yarın bir daha tartılırsın... :teselli::teselli::teselli:a.s.a.s.
sagol canım,moral verdın bana,kendımı bırakmayacagım tabıı,bugun cok az yıyecegım ,bakalım yarın nolcak? zaten benım hastalıgım hergun tartılmaka.s
aynen canım bende günde 2 kez tartılıyorum hep farklı çıkıyor... bozma moralini.. ben alıştım artık bir aşşağı bir yukarı..
Teşekkür ederim canım..
Ben kilo vermekte çok zorlanıyorum. Her tavsiyeyi dinledik bari bunu da da dinleyelim. :1rolleyes:
kolay bir tarif buldum...
Prof. Dr. Ahmet Maranki toksin atıcı kozmik salatayı çok faydalı olduğu için mutlaka yemeklerden önce yememiz gerektiğini söylüyor.
Toksin atıcı Kozmik salata tarifi:
Lahana, Maydanoz, Ispanak, Tere, Roka, Kırmızıturp, Havuç, Kuru soğan, Limon
Hazırlanışı: Sebzelerin tamamını doğrayıp üzerine limon ve nar şerbeti ekleyin.
Bu kozmik salatadan maksimum yarar sağlamak için mutlaka yemeklerden önce yemeye özen gösterin.
İnşallah işine yarar canım...
günaydın kızlar ben geldim veee sabah tartıldım sanki dün tartıya çıkan ben değildim 72 geldim
tekrar ve çok mutlu oldum bu ara mide bulantılarım yüzüne biraz fazla tuzlu yiyordumm
sanırım ondan su tuttu vucudum ama bugun rahatım çok şükürrrr:====))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?