70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

23-30 Mayıs arası yarışmada olanlar

WHITEHALL..................................71.2
KIYMET_AY..................................75.5
NAZO............................................68.2
CUCU86........................................77.6
xZEYNA........................................75
TOMBİKOS...................................71.5
YOKRUMUZFALAN.......................66.5
AZRAMM......................................69
GÖZYAŞI......................................71
MEHTAPİNO.................................71.9
ESSN...........................................73.5
LOXANDRA...................................72.5
EBTUNA.......................................73.9
ALMIRA........................................70
SEDAOZER..................................68
MİNNA9595..................................69.5
MAGRENTA.................................67
ELMASU......................................75
GÜLEYSA....................................67.5
NNURAYY....................................65
TSAMBİKOS.................................70
AYPARCAMM..............................70.4
CARPEDİEM................................68.1
BURSEFA....................................72
AZİMSİZ.......................................73
İSTANBULUT................................70
REYHANSX..................................79
EKODANCER...............................75
HİDENNİSKO................................74
BUSANİSE...................................70.5
YAREN09.....................................80
AHTERBİHTERECE.......................75
NEJARAS.....................................79
OZGURUM....................................75
YASEMİNDUG..............................79
ROSEBUD_93...............................78

yeni haftamız hayırlı olsuna.s.a.s.
iyi olan değil hepimiz kazanalım...a.s.a.s.
arkadaşlar hatırlatmak için listemiz kaybolmasın diyee

meraba kızlar bu saatte pek kimse yoktur dedim şöyle bi göz atarken bikaçınızın olduğunu gördüm ben pek yazamıyorum sabah bakalım kilolar nasıl bu hafta hiç tartıya çıkmadım öğlene doğru tartılıcam nedense hiç çabalıyamıyorum kilo vermek için allahtan kiloda almıyorum sayfa açılırken ay yıldız reklamındaki bikinili kızı gördünüzmü ben çok gıcık oldum sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:a015:

ayaynılay nerelerdesın bacum cok sık göremıyoruz senı bu arada güller ıcınde mersı

canım 10 15 günden beri evimde hem tadilat hemde temizlik vardı üstüne birde düşüp bileğimi incittim yapılacak iş kalmayınca bende arkadaşlarla birlikte pikniğe günlere gidiyorum gülleri beğendiğine sevindimkaydirigubbakcemile5

gecmıs olsun canım dıkkatet bı kursunmu döktürsek bızım kk ya

gunaydın kızlar.haftanın ılk oklavası bana.kılom 74senağlamasenağlamasenağlama dun bıraz fazla yedım ama bu kadar da cok farkeder mı yaa,moralım cok bozuldu

gunaydın kızlar.haftanın ılk oklavası bana.kılom 74senağlamasenağlamasenağlama dun bıraz fazla yedım ama bu kadar da cok farkeder mı yaa,moralım cok bozuldu

Üzülme canım.. bendimde öyle oluyor bazen... akşam yediklerimiz yakılmıyor yada geç sindiriliyor herhalde.. sabah tartılıyorum off kilo almışım diyorum akşam yatmadan yine tartılıyorum vermişim.. yediklerimiz, içtiklerimizle alakalı herhalde bende çözemiyorum... üzülme yarın bir daha tartılırsın... :teselli::teselli::teselli:a.s.a.s.

geçmiş olsun canım... aman dikkat et zorlama sonra geçmiyor... :1hug::1hug:a.s.a.s.

GÜNAYDIN KIZLARR.....bugün söyleecek fazla birşey yok... kilo bildirimi var... inşallah herkez vermiştir kiloları...

Bende kilomu yazayım... 71 kilo 1 kilo gitmiş... 60'lı kilolara az kaldı sabırsızlanıyorum... 5-6 senedir 60'ları görmemiştim....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
be geliyorummmm....

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum... yerinde sayanlar almadıklarına dikkat etsinler.. kilo alanlarda hırslansın ve kilo vermeye devam etsinler...

akşam Saba Tümer'in konuğu Ahmet Maranki'yki... şöyle dedi vücutta eğer toksin varsa onları atmadan kilo veremezsiniz... yemediği spor yaptığı halde kilo vereyemen arkadaşlara duyurulur... araştırıp denemekte fayda var diye düşünüyorum...

gunaydınlarrr ben 73.5tm 73.9 oldm ama uzulmuorum cnku aslında 2 gun once yarım kilo wermstim gecenn 11inde cikolata 2 buyuk cips bi sürü seker yedm we kola ictim cnku oncesnde de kocamaaan bi tabak yemek yedm bi gun oncesnde de kocaman ekmek arası kofte yedim kaydirigubbakcemile2 midem bozuldu artık benneyaptımki yarım wercem ama soz weriorum =)) ama sınawlar tabi malum kendime kızmıorum :1closedeyes: weren arkadasları tebrik ediorumm hadi grsmek uzereee

günaydın kızlar ben geldim veee sabah tartıldım sanki dün tartıya çıkan ben değildim 72 geldim
tekrar ve çok mutlu oldum bu ara mide bulantılarım yüzüne biraz fazla tuzlu yiyordumm
sanırım ondan su tuttu vucudum ama bugun rahatım çok şükürrrr:====))))))

Bursefacım Günaydın
Ahmet Maranki bu toksinleri nasıl atacağımızdan bahsettimi?

bahsetti canım ama ben işyerinde yemek için birşeyler hazırlıyordum tam olarak onları dinlemedim ama internette ahmet maranki toksin atma yazarsan çıkar hepsi.. hatta videoları bile çıkıyor... kendi siteside var oradanda bulabilirsin canım...

Teşekkür ederim canım..

Ben kilo vermekte çok zorlanıyorum. Her tavsiyeyi dinledik bari bunu da da dinleyelim. :1rolleyes:

ne güzel bak canım şişliğin geçmiş.. tuzu faza kaçırmrman gerekiyor o zaman... bulantıların geçer inşallah daha rahatlarsın... :1hug::1hug::1hug:

Günaydin hanimlar......
Herkes iyimi??
Ben demin tartildim gecen hafta 70,40 idim cok üzülmüstüm ama demin tartildim 69,20 im ya 70lileri görmek istemiyorum senelerce gördüm yeter bana..
Ben bekarken bile 75 felandim hep cok üzülüyordum..Artik 70 rakam olmasin hayatimda böyle daha mutluyum ama bu cikolata ve tatli istegi beni öldürücek...
Neyse ben cizelgemi düzeltim :)

Bende bunu yapmayı düşünüyorum.. bağırsaklarım düzenli çalışmıyor...

Ahmet Maranki bağırsakları temizleme kürü
Prof. Dr. Ahmet Maranki sindirim sisteminizi yenilemek için bir kür tavsiye ediyor :

bağırsak temizleme yöntemleri
Lahana, havuç, elma ve şeker pancarının sularını sıkarak sabah ve akşam birer su bardağı olmak üzere 7 gün boyunca aç karnına için.

Uygulayacağınız bu kürle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırıp rahatlatacaksınız.

diyette bol bol sebze ve meyva tüketiyoruz ama faydası varmı???

Şifalı bitkiler, Sebzelerin ve Meyvelerin Hormonsuz Olduğunu Nasıl Anlarız
Etiketler: ahmet maranki sebze ve meyveler — Kategori: Zayıflama, dengeli beslenme, Şifalı Bitkiler on Mar 10, 2009

Şifalı bitkiler, Sebzelerin ve Meyvelerin Hormonsuz Olduğunu Nasıl Anlarız
Lahana mucizevi bir bitkidir. Ancak satın alırken dikkat etmeniz gereken önemli noktalar mevcuttur. Lahanayı elinize aldığınızda yumuşaklığı varsa olursa, o sağlam ve hormonsuzdur. Hibrit tohumlu gıdalara dikkat etmelisiniz. Lahana ağır olmamalı ve küçük olmalı. Lahana kanser dahil olmak üzere tüm hastalıklara iyi gelir.

Elmayı alırken de küçük olmasına dikkat edin. İşte size küçük bir ipucu, yatmadan önce elmanın küçük bir bölümüne elinizle bastırın. Sabahleyin uyandığınızda o kısım çürüdüyse o elmayı hemen evden çıkartın, tüketmeyin. Köyden gelen, doğal elmaları haftalarca bir şey olmaz.

Havucu kırdığınız zaman esnerse onu da hemen çöpe atın. Kırılırsa rahatça alıp tüketebilirsiniz.

Üzerinde yeşili bulunan patatesi asla satın almayın. Bir çiğ patates ve bir havucun sıkıp suyunu çıkartın. Bir bardak karışımın içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyun. Bu karışımdan aç karnına içtiğinizde midenizdeki yaraların iyileştiğini göreceksiniz. Patatesin kızartmasını asla tüketmeyin. Haşlama patates, midenin özellikle de reflünün ilacıdır.

Erken yaşlarda menopoza girmenin sebepleri nelerdir?

Hormonlu, konsantre gıdaları ve asitli içecekleri fazlaca tüketenler erken menopoza girebiliyorlar. 30 yaşında menopoza girmiş bayanları maalesef duymaktayız.

Kainat eczanesindeki bitki erken menopoz, sancılı adetler, ateş basmaları gibi şikayetlere çok iyi gelir. Aslanpençesi, civanperçemi, çobançantası, ada çayı…

Bu dört bitkiyi isterseniz ayrı ayrı yada isterseniz hepsini karıştırıp demliyorsunuz. İçine 1 kaşık bal atarak tüketiyorsunuz. Sancılı adetleriniz, miyom kistleriniz, iltihaplarınız varsa 1 hafta içinde bunların yok olduğunu göreceksiniz. Hiçbir yan etkisi yok. Yalnız bitkilerin nerde toplandığına, nasıl yetiştirildiğine dikkat edin.

Etrafta sanayi varsa oradan toplanan ısırgan, maydanoz sizi öldürür. Bitkiler aktarlarda en fazla 1 yıl kalmış olacak. 1 yıldan fazla kalmışsa, içindeki etken maddeler kaybolur. 2-3 yıllık bitkileri asla kullanmayacaksınız. Aynı şekilde serada üretilmiş sebze ve meyvelerden de uzak duracaksınız. Portakalı kışın yiyeceksiniz, yazın portakal yiyemezsiniz. Sera gıdası size her zaman zarar verir.

Zayıflama | Ahmet Maranki isteyen bu sayfadan ziyaret edebilir...

günaydın kızlar kilom yine sabit bu hafta tartıyı kırasım geliyor ne yukarı ne aşşağı hiç değişmezmi ya kafamçokkarıştı herkeze kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…