Yarınlar hiç bitmiyor bendeRakamı gördükçe rahatlıyorum yiyorum diyorsan bence de tartılma.
Gene eskisi gibi diyette ne yiyorsan öyle beslen kafanı da rakama takma bence
Ben şu anda öyleyim illa şu kadar olayım diye bi çabam yok.
Kndime göre menü oluştrdum onları yiyorum
Babam haricinde herkes biliyor canım.
Geldikten sonra direkt eve giderse zor çıkar o evden
Bilmiyorum biraz daha heyecan katmak iyi sanırım
Senin eşinde tipik erkek ama askerlik psikolojisi diyorum ben ne yapıyolarsa anormal görüyorum
afiyet bal şeker olsun canımahh ahh şu anneler
benim annem de iki koca tepsi kıvrım tatlısı yapmış
sayısız yedim valla..
tek dikkat ettiğim şey akşam yemeğinden sonra bişey yemedim..
çok işe yaradı...
azimli olmalıyım ya 2 ayım var artık hedefe ulaşmak istiyorum
canımm eziyet gibi geliyor sana ama çok güzel bir mesleğin olacak elindebitmiyo canım yaa
hep tatillere geç çıkıyoruz
seneye hiç ara tatil olmucak yaz tatili de 3 haftacık sadece
ondan sonraki sene hiiiiçç tatil yok...
babam da diyo kızım ne yapalım senin de bunu yaşaman gerekiyormuş filan diye
hep yanımda olsalar
canımm eziyet gibi geliyor sana ama çok güzel bir mesleğin olacak elinde
hem sen o bölümü kazanmasaydın yerine başkası okuyor olacaktı
aynı hayallerle
ama sen kazandın, emek verdin halada veriyorsun
allah acı ayrılıklar yaşatmasın
seslerini duyuyorsun iyi olduklarını biliyorsun yaaa
yeter bence
amin amin
Allah acılarını göstermesin onlara bişey oldu diye içim gidiyor...
annemde kemik erimesi var diyorum kaç kere yoğurt yemen lazım her gün 1 kase diye hiç dinlemiyor
hiç bakmıyorlar kendilerine ben de yokum ki zorla yedireyim..
dün çok zoruma gitti bi de ben babama çok düşkünüm ondan ayrı olmak çok koyuyor.
ağlaya ağlaya uyuyakalmışım..
regli oldum bi de ondan herhalde bu duygusallık artışı
iyi olsunlar da ben okuyayım onları mutlu edeyim zaten benden başka ne beklerler ki canım ailem
Regl döneminde daha da bi duygusal olursun canım.
Yakınsın gene İstanbul'a okulun bitince kavusacaksın ailene böyle özlemlerde iyi geliyor inan ki.
canım sen daha iyi bilirsin ama belli bir yaştan sonra yoğurt yemenin faydası varmı
24 yaşına kadar yedin yedin diye biliyorumda yanlışmıyım? faydası vardır elbet ama azmış sanırım
geçmiş olsun buarada
bende çok ağladım konyada okudum her gidişimde ağlayarak uğurlarlardı beni, yakın olunca sıkta gelirdim
asıl atandıktan sonra zorlandım babam ilk göreve başladığım gün ağlamıştı önceden yurda bırakmıştı akılları çok fazla kalmıyordu
ama atanınca bibaşıma bırakmaları hem onlara hem bana koymuştu
evlendikten sonra tatiller 2ye bölünmüştü eşim başka bir kurumdaydı ozaman 20 gün izni olurdu ben biraz daha fazla kalırdım
ama kayınvalidelerdede kalmak gerekirdi hiç doyamazdım kendi aileme
bir keresinde iyi hatırlıyorum annemlerden ayrıldık kayınvalidelere gideceğiz 45 km uzakta biilçedeler ordanda ertesi sabah yola çıkacağız
oraya gidene kadar ağladım liseye giden kayınım var o annesiyle falan konuşurken başlardım ağlamaya bide hamilelikte var tabiii
şimdi geldim memleketime hergün birlikteyiz
uzun yazdım ama eski günlere götürdün beni, yaşadığımız herşeyin tadı güzel, özlemin bile yoksa kıymetlerini bilemezdik allah uzun ömürler versin sevdiklerimize yerlerinde sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar
doğrusu 35 miş demekkicanım 35 yaşından sonra vücut kalsiyumu depolamıyor diye öğrettiler bize. yani o zamana kadar yediklerimizdeki kalsiyumu depolayabiliyor gittikçe bu işlevi azalıyor ve 35 yaşından sonra her gün günlük almamız gereken kalsiyumu almamız gerekiyor. o yüzden her gün 1 kase yoğurt yemek lazım.. tabii başka şeylerde de var kalsiyum da genelde yoğurt denir ya ondan onu dedim..
besinlerin sertlikleri arttıkça içindeki kalsiyum miktarı artar mesela yoğurt sütten daha fazla kalsiyum deposudur
peynirler de aynı şekilde sert olanlarda daha fazla kalsiyum olur...
evet uzak olmak zor geliyor gerçekten.. senin iyi yine eşinin ailesi çok uzak değilmiş senin ailenle.. ben manisalıyım sevgilim mardinli
tatillerde ikiye bölüncez yani inşallah evlenirsek..
annem de bunu der hep bi yakından bulamadınız diye
zor oluyor cidden ama dediğin gibi sağlıklı huzurlu olsunlar da yeter..
cnm pilates de hocanan sorarmısın haftada en az kaç kere yapılması gerkiyomuş bide ben gece yatmadan önce yapıyorum bi terslik olurmu zamandan dolayı :44::44::44:
canim en az haftada 3 kez yapilmasi iyi olurmus
doğrusu 35 miş demekki
ben 24 diye duymuştum geçirdik diye düşünüyordum daha 7 yılım varmış
evlendikten sonra daha zor canım şimdiden alış bence
önceden ailene ayırdığım vakiti sonra 2ye bölmek zorunda kalıyorsun
bazı erkek tarafıda evlendin bizde daha çok zaman geçireceksin diyorlar
umarım seninki öyle olmaz
ben şanslıydım o konuda taviz vermedim
evlendiysemde kendi ailemi unutamam değilmi
aksine kendi tarafımda daha çok vakit geçirmeliyim benim ailem onlar
biz gönül koymasınlar diye bikaç gün birlikte kalırdık 2 taraftada sonra ayrı ayrı takılırdık daha iyi oluyor
gönlünce geziyor insan
bu gece çenem düştü
iyi geceler abababa
iyi geceler güzeller
neden vermicekmişsin sende veririsin hepimiz verelim şu kiloları
bişey sorucaktım isminin altındaki 69 kilo olacak yazısını profil ayrlarına girip mi yazdın
kara pisi ben uyumamıştım canım da gidiyorum artık uyumaya
iyi geceler
iyi geceler kızlar ne zamandır buraya gelip yazmayı istiyordum ama bir türlü fırsat bulup gelemedim.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim çalışmıyorum ve 20 kilo fazlam evlendikten sonra 20 kilo aldım ocakta 85.5 kg ya kadar ulaşmışım((
en son 76.7 yi gördüm ama çok uzun sürmedi tekrar hızla kilom artmaya başladı ben yine 79.8 e geldim şuan ki kilom 79.8
yaaa benim mutlaka zayıflamam gerek ama evde tek başına olmuyor ben de sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum kızlar bana da yer var mı aranızda ?
elbetteeeeeeee herkese açık kapımız hoşgeldin gündüzleri gel yoğun olur burası sohbete katıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?