70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim çok şükür, işte geldik, kafamıza göre takılıyoz. Patron yok, biz de internette gönül avutuyoz. Herkes tatilken insanın çalışası gelmiyor ki, ne yapalım

menun guzl canm
ama ben dıyetsyene gıtmıstm bna hıc bı urunun lıgtnı yeme demıstı
normal yogurt ye mesela 4 KAsık yıyecegıne 3 kasık ye demıstı
ama menun bıyendım yanıııı

Dilooo bak bizle gurur duyyy

Betül sizin menülere bakıp akşam anneme saldırıyorum

Ben bi menemen yaptırayım ona

yağsız yap şekerim önce domatesi filan koy buharıyla pişer zaten
güzel oluyor

bence bekleme canım git sorun çıkmasın sonuçta bi şekilde ömrün boyunca sen bu insanla görüşceksin.. eşinin ailesiyle olabildiğince arayı iyi tutmakta fayda var bence.. tabii kendini de ezdirmiceksin ama küçük sorunları da büyütmemek lazım..
hem sevgilin de olgun davranışından dolayı seni takdir eder sonuçta onu sevdiğin için katlanıyorsun..
benim çok yakın bi arkadaşım var
erkeğin ailesiyle kızın arası bozuktu adamın babası hiç ilgilenmiyormuş filan bozuşmuşlar
ama kızın ailesi erkeğe o kadar iyi davranıyorlardı ki görmen lazım kendi oğullarından ayırmıyordu
güya erkek de kızın ailesini çok seviyordu tatillerde filan oraya gidiyorlardı sürekli
ama düğünden sonra işler değişti
kız arkadaşım erkeğin ailesiyle anlaşamadı diye erkek de kızın ailesine soğuk davranmaya başladı..
çok kötü oldu zor zamanlar geçiriyorlar şimdi..
sen olabildiğince iyi davran ki sen de kendi ailene iyi davranmasını bekle sevgilinden.. sen yaparsan o da tartışma gibi bişey yaşarsa senin yaptığını yapmak zorunda kalır ya da sen yapması için uyarabilirsin

Teşekkürler bebiş

ya 1,5 garanti, sonra 2-3 bardak daha içiyorum ama kasmıyorum canım 1,5 tan sonrasına suyla aram hiç yok
bana wersınler damacanayı banamısın demeden bıtırırım
SU SEWIORUM ULEEN SENI

ogrencı ewı
hahay ogrencı ewlerını cok ıı bılırım
sınaw donemlerımızde kullancak tabk kasık bulamazdk hepsı bulasıktı
kıyaftlerımızın ustunden atlardık
ayyy ne pıs kızlarmısız bız uleeee
bu arada cmrtesı memlekete gıdıorum gel gtureyım s enıde sekerım
guzl bır amsra yaparz
gıtmısken balık salatada yerız

yogun ıstek uzerıne menum
sabah

1 salatalık 1 bıber 4 sıyah zeytın 1 dılm kasar 1 dılım salam yesılcay
ara

armut
oglen

yogutr yada ayran 5 yemk kasıgı patlıcn
ara

armut yesılcay
aksam

bool salata yogurt 3 kasık patlıcn

günaydın kızlar
yoğunluk sebebi ile fazla giremıyorum nete.dunde menumu yazamamıstım ama bugunkuyle aynı.pek bır fark yok.kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere..

sabah
1 dmates
1 salaltalık
1 dilim lıght peynır
5 zeytın
taze nane,dere otu
1 bardak sekersız sutlu nescafe

ara
1 elma

öğlen
1 kase mercımek corba
1 yk.pilav
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
1 sb. nesfıt+1 sb.y.yağlı süt

ialaveler:2 kupa form cayı,1 kupa nescafe,2,5 lt su.....

belkı bıraz az bulabılırsınız ama hafta sonu yedıklerımın yerıne tutuyorum cuma tartı gununde 67 lerı gormem gerek.hayırlı gunluer hepinize....

ya ev arkadaşım pırasa yemeği yapmış ama pirinçli ve pirincini biraz fazla kaçırmış:26:
öğle yemeğinde 4 kaşık yesem sorun olur mu:26:

4 yk iyidir canım yiyebilirsin

AÇIMMMMM...başıma ağrılar çıktı resmen ya..

Hayrola?
Bişi yemedin mi ki?:26:

Güzelmiş şeker

Dilekimmm kahvaltın cok guzelmisss..ama bizim Burdaki markettlerde yok büyük marketlerde satılıyor......tadı süper hemde doyurucu iyi çözüm buluşsunn.....

Bizim burda her markette var sanırım hep görüyordum da bi tane aldım deniyim diye
Tadı çok güzel tavsiye ederim

Yok şekerim gayet güzel afiyet olsun.

Nişanlınla bu konuyu konuşsan daha doğru olur sanırım.:26:
Aranızda ne geçti bilemeyiz ama böyle durumlarda sen gitmezsen daha da büyük ve geri dönüşü olmayan sorunlar çıkabilir.
Düşman değil nihayetinde nişanlının kardeşi
Hayat kısa bu kadan takmaya değmez sen gene insanlığını yap bence

Len afferin bize, ama ben günde 1 dlm de olsa ekmek olmalı diyorum canım, bak uykusuz fln kalıyorsun karbonhidrat sevmesekte enerjimizi onlardan alıyoruz sonuça :26:

ben de baktım aslında pek kalori farkı da yok da geçen almıştım artık bitireyim paketi..
sonrasında ben de almayı düşünmüyorum ona vereceğim parayla ton balığı filan alayım

haha biz de öyleyiz
ama artık baktım olmuyor nöbet koyalım dedik.. her hafta dönüyor..
yoksa bulaşık dağ gibi oluyor
sağol canımcım sen git ye ama cıss yersen saçın başın çekilir unutma

haftaya sınavım olmasa ablamın yanına gitcem bu haftasonu da....
tatil gelse de kurtulsam

evet canm haklısın buyukluk bende kalmıs olur
zaten o coktan pısman oldu bna o lafları soledıgı ıcın
en ıısı gıtmek

Betüüül kıız

Benim annem light ürünler almama kızıyor biliyor musun, seni zayıflatan onlar değil dengeli beslenmen diyo..

Birde olurda kaçamak yaparsam dalga geçiyo

pazar günü börek yediğimde "yanında da light yoğurt ye kilo verirsin" diyo gıcık

Son düzenleme:
4 yk iyidir canım yiyebilirsin

Yok şekerim gayet güzel afiyet olsun.

dilek de beğendi daha da dönmem menüden

evet canm haklısın buyukluk bende kalmıs olur
zaten o coktan pısman oldu bna o lafları soledıgı ıcın
en ıısı gıtmek

pişman olduysa ne güzel işte
hatasını anlamıştır bi daha öyle şeyler söylemez

1 su bardağı nesfit fazla değilmi canım ya :26:

Güzelmiş Hasretcim

ay bu annelerin lafları da pek komik
ama doğru cidden sonuçta ömrümüz boyunla light ürünler yemicez ki dengeli beslenmeyi alışkanlık haline getirirsek bi daha almamak üzere kilo veririz
benim anam yanımda değil bana bişi diyemiyoooo
gerçi benim annem uzaktan da karışır sağolsun
ben anlatmıyorum kiii
gidince şaşırırlar inşallah zayıflamış olarak görünce

haklısın canm sonucta artık bı aıle olduk mecburen katlancz bazı selere

Len afferin bize, ama ben günde 1 dlm de olsa ekmek olmalı diyorum canım, bak uykusuz fln kalıyorsun karbonhidrat sevmesekte enerjimizi onlardan alıyoruz sonuça :26:

cnm ben de normalde ekmek yerım ama bı baktm ekmegım kuflenmıs e pohcalarımda bıttı
ondan yıyemedm yanı
ahh ogrencılk ıste ozledım o gunlerımı hem de cook
cıss yapmam ınsallh yoksam kotu dowersınz blıorum

Hayrola?
Bişi yemedin mi ki?:26:

yedim canım ya ama 3 haftadır diyeti bozdumya tekrar başlama zor oldu eeee önce tıka basa yediğimden

günaydın kızlar kahvaltımı yapalı yarım saati geçti temizlik yapmadan önce girip bi bakıyım dedim.ne güzel "herkes menülerini şimdiden yazmaya başlamıs"benimde temizliğim bitsin bir 45 dkka spor yapıcam.sizde bu kadar yoğun oluyor musunuz ya bana günler yetmiyor sabah kalk kahvaltı et evi topla spor yap yemek yap yemeğini ye yrüyüşe cık tabi arada da cocuklar bu ne yaaönceden burda zamaan gecmezdi ağlardım.şimdi ise totomu yere koyamıyorum.neyse ben kaçtım sonra girerim kaçamaksız günler diliyorum hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…