Betüüül kıız
Benim annem light ürünler almama kızıyor biliyor musun, seni zayıflatan onlar değil dengeli beslenmen diyo..
Birde olurda kaçamak yaparsam dalga geçiyo
pazar günü börek yediğimde "yanında da light yoğurt ye kilo verirsin" diyo gıcık
günaydın kızlar kahvaltımı yapalı yarım saati geçti temizlik yapmadan önce girip bi bakıyım dedim.ne güzel "herkes menülerini şimdiden yazmaya başlamıs"benimde temizliğim bitsin bir 45 dkka spor yapıcam.sizde bu kadar yoğun oluyor musunuz ya bana günler yetmiyor sabah kalk kahvaltı et evi topla spor yap yemek yap yemeğini ye yrüyüşe cık tabi arada da cocuklar bu ne yaaönceden burda zamaan gecmezdi ağlardım.şimdi ise totomu yere koyamıyorum.neyse ben kaçtım sonra girerim kaçamaksız günler diliyorum hepinizi öpüyorum
dılek sewıorum senıdilek aldı eline sopayı valla kurtaramayız elinden seni
muhabbetinize doyum olmaz canlarım ama iş yapmam lazım arada gelirim yine
görüşürüükk
muhabbetinize doyum olmaz canlarım ama iş yapmam lazım arada gelirim yine
görüşürüükk
günaydın kızlar kahvaltımı yapalı yarım saati geçti temizlik yapmadan önce girip bi bakıyım dedim.ne güzel "herkes menülerini şimdiden yazmaya başlamıs"benimde temizliğim bitsin bir 45 dkka spor yapıcam.sizde bu kadar yoğun oluyor musunuz ya bana günler yetmiyor sabah kalk kahvaltı et evi topla spor yap yemek yap yemeğini ye yrüyüşe cık tabi arada da cocuklar bu ne yaaönceden burda zamaan gecmezdi ağlardım.şimdi ise totomu yere koyamıyorum.neyse ben kaçtım sonra girerim kaçamaksız günler diliyorum hepinizi öpüyorum
dilek aldı eline sopayı valla kurtaramayız elinden seni
yedim canım ya ama 3 haftadır diyeti bozdumya tekrar başlama zor oldu eeee önce tıka basa yediğimden
bilmem ki fazla mı bana az ile geliyor ama...
ya saka bı tarafa ne kadar yemem gerekıyor kı yanlıs bırsey yapmıyayım.gercı bırazı kalıyor ama yınede ıdeal olcusunu bılmemk lazım.soylersenız sevınırım...
Yakında yoklama uygulamasına geçmek gerekecek
Suzii YOOOK
Balck YOOK
Umay YOOOK
Mona YOOOK
Nesquik YOOOK
bursa86 YOOOK
ay_nil YOOOK
ptty YOOOK
minderbob YOOOK
balkaymakım YOOOK
2ee YOOOK
ababa YOOOK
ftemiz YOOOK
Gmze YOOOK
YENİ DAHİL OLAN HATUNLARDA YOOOOOOOOOK
hasreett BURDAAAAAAA
puccaa BURDAAA
nora BURDAAA
nerdesiniz leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Bu arada diyet rüyalarıma kadar işlemeye devam ediyor hâlâ.
Rüyamda bi fırına gidip o kadar güzel ekmekler, simitler varken adama diyorum ki çavdar ekmeği verir misin
Uyandığımda güldüm hâlime.
O fırının kokusu burnumda
kızlar bısı sorcam sıze
ben gorumcemle dha once problem yasamıstm yanı cok laflar solemıstı bna cok kırılmıstm 4 5 ay once
ben soledıklerıne karsılık wermeden susmayı tercıh etmıstm sewdıcm ıcın yapmıstım bunu
o laflardan sonra hıc gorusmedık gecen gun sewdıcegımle konusurken slm soledı bana
hazıranda dugunu war dawet etmesını beklemelımıyım yoksa gıtmelımıyım
cok karrsız kaldım :18::18::18::18:
Bende geldiiiiiiiiiiimBu seferde diğerleri gitmiş
günaydınnnn
geçmişe gidiyim
Bende rüyamda yemek gördüm lezzetli bol bol yemekler ama. Hepsinden bi güzel de yedim. Hazır rüyayken yiyeydin bacım. Tadını çıkarsaydın.
Dileğe katılıyorum. Nişanlınla konuş zaten birde aranızda nişan gibi bi ciddiyet varsa zaten sana ve ailene davetiye yollar heralde...
Bu arada bütün çıtırlara günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
Dünde böyleydi bugün de çok enerjikim. Gezmeye gitcem yineEvkura çeyiz almaya
Anam kendini meydanlara attı bu arada. Çalışan insanlar için kendini parçalıyo orda.
Siz çalışın annem hakkınızı savunmaya gitti
Kıızz hoşgeldin
Nasıl gidiyor durumlar
Günaydın şeker
Günaydın canım.
Rüyaydayken iyi yemişsin ben sadece almakla kaldım.
Neler alacaksın çeyizlik topikte genç kısçe çok birer ikişer everivercez artık.
Hoşbulduuum
İyi gidiyor valla. Bugün dayanamadım tartıldım 72,5 i gördümTuvalete gidebilsem daha mutlu olcam. Form çayı da içemiyorum dışarı çıkcam.
Şimdi gün boyu etki gösterir falan Allah korusun
Cumaya kadar inşallah 71 leri görürüm
Sen naptın şeker? Kaçamak yok di mi?
Canım zaten nerdeyse bitti çeyizim bi kaç eksik var onları almaya gitcem : kettle , tost makinası , ütü , mutfak takımı , kahvaltı takımı , yastık , bi kaç tane daha nevresim alcam...Böyle işte
Bi çoğu alınmıştı zaten. Beyaz eşyaları da bi kaç ay sonra alırız artıkın. Kendime liste yaptım başedemedim başka türlü.
Yavuklumun gelmesine de 30 gün kaldı
Sen başladın mı hazırlıklara artık gelince bi nişan yaparsınız heralde... 10 gün falan kaldı dimi ?
Kahvaltı öncesi : Azcık kuru dut ve su (bağırsaklarım çalışsın diye)
Kahvaltı (10:00) : Kk peynir , Domates , , Bi dilim tahıllı ekmek , 2 zeytin
Spor öncesi (11:00) : yeşilçay
Spor : 12:00 civarı - 40 dk
Öğle (13:30) : Izgara köfte 2-3 adet , salata, yoğurt ,Bi dilim tahıllı ekmek
Ara (15:30) : Elma ve yeşilçay
Ara (17:00) : Yarım çay bardağı kuru dut , 6 badem
Spor : Yok dışarda olacağım muhtemelen
Akşam (19:00) : Belli değil ( annem de bende evde olmayacak muhtemelen nesfit yicem)
Günde en az 2 litre su...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?