70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar

Uyandım 1 fincan tarçınlı ballı suyumu içtim kahvaltımı edicem birazdan

Ama bugün ayran detoksu mu yapsam yoksa 3 günlük protein diyetine mi başlasam karar veremedimBana yardımcı olun:26:

Yok bebeğim yaa sorma , bozmadığım zaman çok mutlu oluyorum :124::124::124::124:

Valla bende işe yarayan bi maydanoz suyu var canım sabah kalkar kalkmaz iyi gidiyor yani

:26:

Ben içemiyorum onu ya bi ara içtim de kokusuna tahammül edemedim. İçebiliyosan çok iyi valla. Allah bozmasın kaçamak yaptırmasın sana

Haziranın 1 inde gelecek. Biz temmuzda nişan yapacaktık ama sonra tatil planı çıktı. Haziranda tatil de olacağız.

Gelip toparlanıp işte ağustosun başında falan yapmayı düşünüyoruz.

Düğünde normalde kasım falandı ama sanırım seneye nisana ertelenecek..

Önce bi tatile gidelim de o da çok bunaldı bende. Kız kendimi paralıyorum o gelene kadar 65 olayım diye ama nerde..

Bu benim yaptıklarıma şimdiye 3 kilo vermem lazımdı. Polistik over bana kilo verdirmiyo ki

Sende byle almaya devam et yavaş yavaş iyi oluyo. Sonra başedemezsin. Kardeşim yırtık dondan çıkar gibi ben nişanlanacam diye tutturdu ortada bişe yokkken. ,

Şimdi aceleyle herşey alıncak. Yavaş daha iyi. en iyisini yapıyosun.

Günaydın çikilata.
Bende protein yap neden dersen ayran detoksunun içinde baklagiller var malum ve baklagillerde kb değeri çok yüksek.:26:

dıleeeeeeeeeeeeeeeeeek
menume bısı dmedın canm:18::18::18::18::18:

Yazdım ya yawru güzel diye.
Gözünden kaçtı sanırım.

Ooo senin bu telaşlar başlamış.
Allah yardımcın olsun canım.
Hep bi kararsızlık durumu oldugu için insan çok tedirgin olur.
2 ablamda evli onlardan çok iyi biliyorum o teraneleri ve o durumda yaşananları.
Nevresim takımları falan dışarda çok pahalı.
Mesela dün aldım ben normalde satış fiyatı 92 di.
Bana 50 ye geldi.

Yatak örtüsü takımı aldım bölgelerimizde kalmıştı.
Normalde 600 e satılmış öncesinde tek tük kaldığı için 100 dediler sonra 75e kadar düştü

Tatlım sabit kaldığın durumlarda detoks fln iyi olur :26:

İkisinin arasında kesinlikle protein derim

bende ceyız hazırlıkgı yapıorum amabı turlu basolmuo sureklı bı eksık

Canım sende olanları listele...Aklına geldikçe eksiklerini yaz bi düzen olsun bu şekilde karışır.

Ben zaten ufak defek mutfak eşyalarını almıcam çeyizime Sevgülümle gitcem alışveriş merkezine doldurcam alışveriş arabasını

Belirsizlik çok kötü gerçekten. İnsanın beyni yoruluyor düşünmekten.

Bu işlere kalkışmadan önce kendini bi toparlıcan silkincen şöyleee bi.

Senin öyle bi yerde çalışman çok büyük avantaj. Doldur aklına ne geliyosa. Bizim artık yer kalmadı koycak valla napcaz bilmiyorum

Heyecanlı şeyler ama ya.
Ben çok severim çeyiz muhabbetini.
Çeyizlik bişeyler bakmayı.
Arada kk da topik varya çeyizimize ne aldık diye oralara bakıyorum.
Ev kızları uçmuş herşeyin örtüsünü yapmışlar.

bende ceyız hazırlıkgı yapıorum amabı turlu basolmuo sureklı bı eksık

Annem der ki 35 yıldır evliyim evimin eksiği hâlâ bitmedi.
O hesap canım çeyiz de de eksik bitmez takılma

Bende bakıyorum oraya bazen eksiğim var mı diye Çeyiz muhabbetti keyifli oluyo da beni sinirlendiriyolar evdekiler.

Çamaşır alışverişine kaynananla gitcen diyo. Ben onla bakkala bile gitmem dedim

Ona ne benim yatak odamdan dedim. Deliriyorum onlar öyle dedikçe...

Ama ben örtü dantel almayı düşünmüyorum. Baştan konuştum annemle de , sevgilimlede..

Hiç sevmem yani o işleri.

Evet çok heyecanlı ama bizim kaynana biraz cadoloz olduğu için heyecanın içine ediyo bi lafıyla.

Annen doğru demiş valla. Haklı kadın bitmiyo ki.

bal dök yala olcak ev hadeeeee

tuvalet banyo yıkadım geldim biraz oturayım belim ağrıdı
hem ara öğünümü yapayım

Korkut aferim aferimmm

bende alam elime bi sopa bi sağdan bi soldan vuralım
beni gören de pek iyi diyet yapıyorum sancak

hahaha çok iyi anlattın bebeğim

ben de anneme sevgilimi anlattığımda daha ailesi tanışmaya gelmeden annem çıldırmış gibi çeyiz seçtirmeye başladı bana
tam buraya gelcem o gün çıkarttı beni dışarı başka bi şeye bakma bahanesiyle gittik mutfak eşyalarını set olarak aldık. sadece misafir yemek takımım eksik şu anda düşün daha ortada nişan bile yok
zaten annem biz küçükken başlamıştı hazırlamaya..
hep bi sözü vardır "kız çeyizi sarma gibi erkek çeyizi dolma gibi" diye
erkekler evlenirken çok para lazım olurmuş ki büyük eşyaları almak gerekirmiş düğünden önce..
ama kızın çeyizini küçük küçük hazırlamak lazımmış önceden..
geç evlenmesem de aldıklarımın modası geçmese bari

sabah kalkınca 2-3 kuru kayısı ye ardından ılık su iç kahvaltını 10-15 dk sonra yap bak hiç tuvalet sorunun kalıyor mu

Günaydın çikilata.
Bende protein yap neden dersen ayran detoksunun içinde baklagiller var malum ve baklagillerde kb değeri çok yüksek.:26:

Tatlım sabit kaldığın durumlarda detoks fln iyi olur :26:

İkisinin arasında kesinlikle protein derim

Ben de bugün evdeyim ikisini de yapabilirim diye düşündümOndan kararsız kaldım:26:Ayran detoksu için 2 saatte bir yemek lazım iş yerindeyken imkansız tabii ki o...Ama proteini de işe giderken zor yapıyorum artık Eskiden öğlenleri eve geliyodum da artık bi arkadaşla dışarda yiyoz hep farklı yerlere gidiyoz her yerde yiyemiyorum ben de et ve tavuğu ondan zor oluyo...

Neyse zaten bugün sabah tartıldım bikaç gr vermişimO zaman ben bugün proteine başlangıç yapayım sabitlendiğim zaman ayran detoksuna başvururum

Hadi ya kaynanan cadalozsa işin zor.
Sevgilinin orta yolu bulması gerekecek hep.
Ona yazık

Annem yapmıştı canım ayran detokusunu kilosunda hiç bişi farketmemşti.:26:
Proteinle daha çok verdi.

O nasıl birşey kuzu sadece ayran mı içiyorsun anlamadım ben bi de :26:

Annen doğru demiş öncede hazırlamak iyidir. Küçük eşyalar ama az para gitmiyo yani. Boşver bırak sen annene herşeyi.

Alsın ne güzel işte. Geçmez canım modası nolcak sanki ya. Sen beğenerek alıyosun sonuçta.

Hadi ya kaynanan cadalozsa işin zor.
Sevgilinin orta yolu bulması gerekecek hep.
Ona yazık

Yazık canım yaa çok zorlanıyo ikimizin arasında.Neyse ki benden yana Ama gelmesine az kaldı. İntikam çanları çalmaya başladı bende.

O askerdeyken abuk subuk konuştu hep. Acısını çıkartıcam şekerim

Geldiği gün bizde kalacak. Kadının Delirmesi için yeterli bi sebep

bence de zaten ben genelde sade şeyler beğendim öyle her yeri karışık garip şeyleri sevmiyorum.. o yüzden her zaman beğenirim gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…