70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlr suyumu içiyorum birazdanda kahvaltımı yapacağım
birde ben selülitleri hallettimde göbeğime çare bulamıyorum yaa kafamçokkarıştı
ne yapsamda gitse şu göbek beni hiç bırakacağa benzemiyor :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar geçen hafta kilo bildirimde bulunamadım çünkü tatildeydim oyüzden fazlada dikkat edemedim ama şuan 76.2yim dilerim diger kilolarıda verebilirim şimdiden kilo verenleri kutluyorum çok öptüm

günaydın ben 2 haftadır ceviz sarımsak ı hergün düzenli olarak içiyorum bu arada 1 aydır da exsodex e de devam ediyorum 1 kg 200 gram ancak gitti yürüyüşüde ihmal etmiyorum tabiiki ama sonuç üzüyor beni...çok zor kilo verebiliyorum haşimato var bende kilo vermek çok zor sizlerin kilo verdiğini okudukça imreniyorum

exodex kilo verdirmiyor kii ( ben de alma hatasında bulundum ama hiç bir şey yapmıyor tatlı isteğini azaltıyormuş sadece ben de fx15 aldım forumlarda ki incelemede ve bir haftada 4 kilo civarı verdim.

neyse kilomu bildiriyorummmm kızlar :)

75.4hihoyyyt
---
düzeltiyorum bir hafta demişim yanlış bilgilendirme olmasın sanırım on günü geçti. ilk kilo bildirimine katıldığımda 79-80 gidip geliyordu. iki hafta oldu kilo bildirimine katılalı. ama fxi 8-9 gündür kullanıyorum. geçen hafta 77.6ydı ama 3-4 gündür de kilo veremiyorum, bir de kabızlık sorunu oluştu ben de, tavsiye ediyormuşum gibi olmasın kimseyi etkilemek istemem çünkü..
---
iyi ki varsınız, bura olmasa ne zaman rejime başladım kaç günde kaç kilo verdim onu bile takip edemicem :))):roflol:

Son düzenleme:

kızlar geçen haftaki kilo bildiriminde yoksunuz... kilo bildirimine katılacaksanız kilolarınızı yazarmısınız???

Güzelce kahvaltimi yaptim,
Yarim yufka ve yarim kepekli ekmek yanina bol bol yesillik domates,bir dilim salam, kasar ve azicik peyaz peynir 6 zeytin...
Cokmu yemisim bea :)

sabah tartılmıştım 70.300 geldim
bu arada çizelgede nasıl düzeltilir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sabah tartılmıştım 70.300 geldim
bu arada çizelgede nasıl düzeltilir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım siteninbiri açılmıyor.. aşşağıdaki siteden hazırlayabilirsin..

Abnehmen und euren Erfolg sehen

açılan sayfadan beyndiğin birini seç... ( 8 sayfa seçenek var ) weiter seçeneğini tıkla..
bu sayfadanda seçim yap ( 5 sayfa seçeneği var ) weiteri tıkla tekrar...

Startgewicht : başlangıç kilonu yaz...
momentanes Gewicht : şimdiki kilon...
Zielgewicht : hedef kilon...

altta çıkan linki kopyala profilinde aynı yere yapıştır... ( eskisini sil önce )

bursefacım ben yeni katıldım o yüzden geçen haftakini veremiyeceğim
şuan 71,5 kiloyum

tamam canım sağol...

merhaba arkadaşlar 1 haftadır giremiyorum, çünkü rejimi bırakmıştım
ve 1 kilo aldım
şuan 73 kiloyum :sm_confused:
bugün tekrar başladım, haydi bakalımm

slm arkadaşlar daha ben diyete dün başladım ama topik zayıflayanlarla dolu offf bende zayıflasam hayırlısıylaaa yaaaa

arkadaslar bugün biraz yoğunum yazamazsam aksam evden görüşürüz zaten erken cıkcam bugün

canım akşam yaptığın listede benim adım neden yok bilmiyorum ama bu haftaki kilom 73.3 geçen hafta 74 kiloydum belki geçen hafta bildirmediğim için yazmamışsındır:uhm::uhm:

canım akşam yaptığın listede benim adım neden yok bilmiyorum ama bu haftaki kilom 73.3 geçen hafta 74 kiloydum belki geçen hafta bildirmediğim için yazmamışsındır

whitehall arkadaşımız listeyi geçen haftaya göre hazırlamıştı sanırım, devamlı yayınladı eksik varsa düzelteyim diye... bugün ekleriz canım senide listeye... işyerinde son günüde bende yardımcı olacağım yoğun olacak giremiyor k.k'ya bugün...

SELAM KIZLAR ıŞTE GELDıMM özlemişim sizleri bu akşam 1 hafta olcak görüşmeyeli sadece salı günüydü sanırım yoğunum diye yazmıştım.cumartesi annemden gelir gelmez işe giriştim zaten yaz temizliğimide özellikle yapmamıştım gelince yaparım dedim dolu dolu 21 gün kalmıştım iznikte ev berbattı yani sadece boya yapılmadı ama ev ayağa kalktı hazır bu arada yazlıklar kışlıklar olayınıda dün bitirdim REJıMMı oda ne oldu bu aralar yani herşeyi tek yaparsan halı yıkamakta dahil elim ayağım gidiyo yemeğince neyse şekerler YENı GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELMıŞLER BURSEFACIM canım geçmişi şimdi okudum WıHıTHALCıKLE bakıyomda ruh ikizi falan olmuşunuz canım onun yerine sen toparlıcan herhal canım bildirimleri
canım almışım kilo zate daha oturmadan bozmuştum rejimi 77 yim şeker yani 75.5 tan 77 canım gidenler su falan olunca alınıyo WıHıTHALCıM canım hayırlısı senin için canım hem dediğin gibi kolay verirsin evde kilolar şeker benim çocuk olmasaydı yani okula gitseydi hergün dışarda nerdeyse 10 kilometre bile yürürdüm neyse destan yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…