günaydın ben 2 haftadır ceviz sarımsak ı hergün düzenli olarak içiyorum bu arada 1 aydır da exsodex e de devam ediyorum 1 kg 200 gram ancak gitti yürüyüşüde ihmal etmiyorum tabiiki ama sonuç üzüyor beni...çok zor kilo verebiliyorum haşimato var bende kilo vermek çok zor sizlerin kilo verdiğini okudukça imreniyorum
günaydın ben 2 haftadır ceviz sarımsak ı hergün düzenli olarak içiyorum bu arada 1 aydır da exsodex e de devam ediyorum 1 kg 200 gram ancak gitti yürüyüşüde ihmal etmiyorum tabiiki ama sonuç üzüyor beni...çok zor kilo verebiliyorum haşimato var bende kilo vermek çok zor sizlerin kilo verdiğini okudukça imreniyorum
kızlr suyumu içiyorum birazdanda kahvaltımı yapacağım
birde ben selülitleri hallettimde göbeğime çare bulamıyorum yaa kafamçokkarıştı
ne yapsamda gitse şu göbek beni hiç bırakacağa benzemiyor :çok üzgünüm:
Güzelce kahvaltimi yaptim,
Yarim yufka ve yarim kepekli ekmek yanina bol bol yesillik domates,bir dilim salam, kasar ve azicik peyaz peynir 6 zeytin...
Cokmu yemisim bea :)
Gülüm kullanici paneline giriyorsun ordan profile olan yere gir sonra orda kilo yazan yeri degistir, kilon orda yazmiyorsa tickerden yapcan galiba..sabah tartılmıştım 70.300 geldim
bu arada çizelgede nasıl düzeltilir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sabah tartılmıştım 70.300 geldim
bu arada çizelgede nasıl düzeltilir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
bursefacım ben yeni katıldım o yüzden geçen haftakini veremiyeceğim
şuan 71,5 kiloyum
arkadaslar bugün biraz yoğunum yazamazsam aksam evden görüşürüz zaten erken cıkcam bugün
arkadaslar bugün biraz yoğunum yazamazsam aksam evden görüşürüz zaten erken cıkcam bugün
canım akşam yaptığın listede benim adım neden yok bilmiyorum ama bu haftaki kilom 73.3 geçen hafta 74 kiloydum belki geçen hafta bildirmediğim için yazmamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?