70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AHANDA KILO BILDIRIMIMI YAPIYOM TAM 4 HAFTA SONRA 6 RAKAMIN I GÖRDÜMYA ARKASI GELIR ARTIKIN BÜTÜN HAFTA BOYUNCA 69*5 GELIYODUM SIZEDE BIKAC GRAM DAHA VERIP SÜPRIZ HAZIRLIYODUM EEEEEEEE AKILSIZ BASIN CEREMESINI VÜCUT CEKIYO DÜN VERDIM YEDIM PATLAYINCAYA KADAR BI GÜN BEKLEYEMEDIM SIMDI 69*8 GELIYOORUM AMA BU GÜNLERIDE GÖRDÜM SÜKKÜR YINEDE BANA ESSEK SOPASI AL AL AL SANA:mymeka::mymeka::mymeka:

kızlar herkesi tek tek saymıyom ama herkesi okudum almira canım hayırlı olsun evin koltukların ayparcam canım hamen yapma spor ayağın yer etmesin sonra sevilcan dikkat et canım gözler üzerindedir zeyna canım geçmiş olsun bebiş rahatsızlanmış canım ateş olmayınca korkma her bebek te oluyo yarışa devam ama sonraki haftalar şeker bende bu hafta uçtum saymim yediklerimi yuh dersiniz sonra kızlar önümüzdeki pazartesinden itibaren sıkı yapacam çünkü hala yoğunluk devam etcek hafta sonu dışarlarda olcem neyse şimdi pazara çıkcam alcam yeşilliklerimi ha bu arada kabak yemeğide çok kilo verdiriyo yani yağsız yapınca yoğurtla ve dere otuylada süper geçen sene zayıflarken çok güzel oluyodu

hoşgeldin canım... özlettin kendini... temizlik yaparsan biraz dikkat etseydin güzel kilo verirdin canım... ben kankime yardım edicem bugün elimden geldiği kadar......

merhaba arkadaşlar
bende sizlere katılıp kilolarıma veda etmek ıstıyorum
dogumda 30 kılo cıvarında aldım tabı buyuk bı kısmı uzerımde kaldı su an 79.8 im
simdilik hedefim 65 ,inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız kolay gelsin hepimize...

almıra, bursefa, talu, yeliz dolgan kızlar nasılsınız görüşmeyeli

Kıymet merhaba
Ben de yeni katıldım aranıza. İnşallah sizin desteğiniz ile daha rahat kilo vereceğim. Senin de ev işlerin varmış. Kolay gelsin. Aslında birazda dikkat edersen ev işleri kilo vermek açısından avantaj bile olabilir. yerimseniben

Talu merhaba
Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım gruba ama çok keyifliler gerçekten. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Ama doğumda çok kilo almışşsın gerçektena.s

Talu merhaba
Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım gruba ama çok keyifliler gerçekten. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Talu merhaba

hoşbulduk canım
evet maalesef cok kılo aldım,ama verıcem inşallah bu kıloları uzerıme yapısmadan, dogum yapalı 15 ay oldu ,7 kılosunu verdım bu zaman ıcersınde, ama emzırdıgım ıcın dıyet yapamadım,hala emzırıyorum ama dıyet yapmaya basladım,sutumude cok etkılemıyor sanırım artık

aramıza hoşgeldin canım... inşallah hedefine ulaşırsın...a.s.a.s.a.s.

almıra, bursefa, talu, yeliz dolgan kızlar nasılsınız görüşmeyeli

İyiyiz canım iş güç, diyet devam işte... sen nasılsın temizlikleri bitirdin.. temiz temiz oturursun artık.. bundan spora devam canım almışsın kilolarıı... oklavayla kovalayalım aklın başına gelsin iraz...klava:klava:klava:

canım hoşgeldin bende dün katıldım bugün 2. günüm diyette ama kendimi çok rahat hissediyom göbeğim çekildi gibi sankimeekaydirigubbakcemile3yaa sürekli su içiyom acıktıkça

ya evet hakkettim oklavayı klava:ama ben iş yapınca yemek yapamadım hazır dışardan söledimcokacimcoook ve çok yorulunca elim ayağım boşalır gibi oluyo-tatlicadiarzu- neyse canım aldım yeşillikleri meyvaları pazarımdan pazartesi yapacam detoks olayı hafta sonu evde olmadığım içim pek yani bir yerlere gideriz herhal o yüzden pazartesi yoksa hani hafta sonuda yapardım neyse şeker kolay gelsin sanada kankine yardım olayında

selam kızlar
ben bu hafta sadece 200 gr verdim:1no2:
her akşam 1 saat yürüyorum,yediklerime mümkün olduğu kadar dikkat ediyorum,akşam 6 dan sonra hiç bi şey yemiyorum
pilav,çorba,kızartma,börek türü şeyleri hiç ellemiyorum-tatlicadiarzu-
sadece 200 gr delirtti beni yaaaÇok üzgünüm çoookklava:
en azından 70 kiloya insem süper olacak:bbo:
ooofff offfff fenalık bastı bana yaaabenneyaptımki
sanırım duraklama dönemine girdim
kilom 73.7 :dilcikar:

Son düzenleme:

bol bol sebze meyva yeseydin süper olurdu valla... dışardan yedin hamurları şimdi oalan oldu dimi.... haftaya telafi edersin artık... bol bol spor yürüyüş yaparsın canım... olan olmuş şimdi çaresine bakmak gerek...

whitehall kankimmm... ne yaptın bugün??? mutluyum desende bugün çok duygusallaşmışsındır... işlerin çoktu görüşemedikte bir daha... erken çıkacağım demiştin ama çıkamamışsındır işlerden... gelince görüşürüz canım ben buralardayım...

kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar neredesiniz???? siteye girenler azaldı... bildirim yapanlar dahada azaldı...

elime diken battııı bse olur muu senağlama

kızlar kilom sabit ama regl olduğum için sanırım diyetimi fazla bozmamıştım halbuki
kusura bakmayın bu saate kaldı kilo bildirimi
kilom 75

elime diken battııı bse olur muu senağlama

geçmiş olsun canım ne dikeni battı??? tendirdiyot falan sürdüysen birşey olmaz.. mikrop kapmasın diye...

kızlar kilom sabit ama regl olduğum için sanırım diyetimi fazla bozmamıştım halbuki
kusura bakmayın bu saate kaldı kilo bildirimi
kilom 75

anca canım çok eksik var ondan yazdım.. yaz geldikçe firarlar başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…