SELAM KIZLAR İŞTE GELDİMM özlemişim sizleri bu akşam 1 hafta olcak görüşmeyeli sadece salı günüydü sanırım yoğunum diye yazmıştım.cumartesi annemden gelir gelmez işe giriştim zaten yaz temizliğimide özellikle yapmamıştım gelince yaparım dedim dolu dolu 21 gün kalmıştım iznikte ev berbattı yani sadece boya yapılmadı ama ev ayağa kalktı hazır bu arada yazlıklar kışlıklar olayınıda dün bitirdim REJİMMİ oda ne oldu bu aralar yani herşeyi tek yaparsan halı yıkamakta dahil elim ayağım gidiyo yemeğince neyse şekerler YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELMİŞLER BURSEFACIM canım geçmişi şimdi okudum WİHİTHALCİKLE bakıyomda ruh ikizi falan olmuşunuz canım onun yerine sen toparlıcan herhal canım bildirimleri
canım almışım kilo zate daha oturmadan bozmuştum rejimi 77 yim şeker yani 75.5 tan 77 canım gidenler su falan olunca alınıyo WİHİTHALCİM canım hayırlısı senin için canım hem dediğin gibi kolay verirsin evde kilolar şeker benim çocuk olmasaydı yani okula gitseydi hergün dışarda nerdeyse 10 kilometre bile yürürdüm neyse destan yazdım
almıra, bursefa, talu, yeliz dolgan kızlar nasılsınız görüşmeyeli
merhaba arkadaşlar
bende sizlere katılıp kilolarıma veda etmek ıstıyorum
dogumda 30 kılo cıvarında aldım tabı buyuk bı kısmı uzerımde kaldı su an 79.8 im
simdilik hedefim 65 ,inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız kolay gelsin hepimize...
merhaba arkadaşlar
dogumda 30 kılo cıvarında aldım tabı buyuk bı kısmı uzerımde kaldı su an 79.8 im
simdilik hedefim 65 ,inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız kolay gelsin hepimize...
Talu merhaba
Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım gruba ama çok keyifliler gerçekten. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Ama doğumda çok kilo almışşsın gerçektena.s
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
İyiyiz canım iş güç, diyet devam işte... sen nasılsın temizlikleri bitirdin.. temiz temiz oturursun artık.. bundan spora devam canım almışsın kilolarıı... oklavayla kovalayalım aklın başına gelsin iraz...klava: klava: klava:
ya evet hakkettim oklavayıklava:ama ben iş yapınca yemek yapamadım hazır dışardan söledimcokacimcoook ve çok yorulunca elim ayağım boşalır gibi oluyo-tatlicadiarzu- neyse canım aldım yeşillikleri meyvaları pazarımdan pazartesi yapacam detoks olayı hafta sonu evde olmadığım içim pek yani bir yerlere gideriz herhal o yüzden pazartesi yoksa hani hafta sonuda yapardım neyse şeker kolay gelsin sanada kankine yardım olayında
elime diken battııı bse olur muu senağlama
kızlar kilom sabit ama regl olduğum için sanırım diyetimi fazla bozmamıştım halbuki
kusura bakmayın bu saate kaldı kilo bildirimi
kilom 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?